-
@katafractos17 said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Συγχωρήστε μου την αφελής ερώτηση καθότι δεν είμαι ειδικός και δεν γνωρίζω τις εξελίξεις πάνω στο θέμα, αλλά η υδρόψυξη σε ηλεκτρικό κύκλωμα είναι ασφαλής;
Ναι, γιατί δεν είναι στο κύκλωμα, αλλά στα κελιά τις μπαταρίας. Και είναι αναγκαία, λόγω υψηλών θερμοκρασιών που αναπτύσσονται.
@iceman7 said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Αυτά τα γαλλικα ειανι ετοιμοπαράδοτα ;
Προλαβαίνουν την επιδότηση; Ή περιμένεις 2 μήνες + να φέρει ο Σφακ ;Τι σχέση έχει ο Σφακ με τα Γαλλικά? Ο κυρ-Χρόνης τα φέρνει.
-
OK, ευχαριστώ.
Δεν ήξερα λεπτομέρειες καθόλου. -
Το ματσάκι θα το κρίνει η αγορά...
Αν το λήζινγκ βγάλει το ηλεκτρικό αμαξάκι στα 17000 συνολικά με το ΦΠΑ, θα το πάρουν μέχρι και οι ιδιώτες...
-
@criuser said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Αν το λήζινγκ βγάλει το ηλεκτρικό αμαξάκι στα 17000 συνολικά με το ΦΠΑ, θα το πάρουν μέχρι και οι ιδιώτες...
να αναβετε κερακια στην εκκλησια καθε πρωι, να τελειωσουν γρηγορα τα 500 δελφινια. Μονο αυτο σωζει ολες τις ευρωπαικες εταιρειες, που δραστηριοποιουνται στην ελλαδα και βγαζουν μικρα ηλεκτρικα αυτοκινητα
Oταν τελειωσουν τα 500 και επιστρεψει το δελφινι στα 30+ χιλιαρικα, τοτε θα παρουν ανασα οι υπολοιποι.Παντως, για να ειμαι απολυτα ειλικρινης, δεν ξερω πραγματικα ποσο ενδιαφερον υπαρχει για την κατηγορια. Δηλ η προσφορα τρεχει περιπου 3 μηνες και εχουν πουλησει γυρω στα 200 (βασει του πωλητη, οποτε ισως η πραγματικοτητα να ειναι ακομα λιγοτερα πουλημενα αμαξια).
-
Γιατί πέρα από τους καυλοτίμονους εδώ μέσα που αμφιβάλλω αν το 10 % θα αγόραζε το μπίντ, έξω κανείς δεν ρισκάρει τα λεφτά του σε ανώνυμα πράγματα, αν αυτά υπερβαίνουν σε αξία τα 100-150 ευρώ το πολύ.
-
Γιατί πέρα από τους καυλοτίμονους εδώ μέσα που αμφιβάλλω αν το 10 % θα αγόραζε το μπίντ, έξω κανείς δεν ρισκάρει τα λεφτά του σε ανώνυμα πράγματα, αν αυτά υπερβαίνουν σε αξία τα 100-150 ευρώ το πολύ.
Καταλαβαινω το σκεπτικο σου και εχει λογικη μεχρι ενα σημειο. Εκει που καταρρεει ειναι οτι αν καποιος ψαχνεται για ηλεκτρικο οχημα το εχει ψαξει λιγο περισσοτερο, ειδικα αν ειναι για αυτην την κατηγορια. Οσοι ειναι ανετα οικονομικα, εχουν επιλεξει μεγαλυτερα οχηματα που ειτε ειναι κυριλε (e-tron, e-pace, καποια απο τις bmw) ειτε ειναι τεσλα (vfm, superchargers, τεχνολογια). Αυτοι, ισως οντως να αγορασαν χωρις πολλη σκεψη (το βλεπω και απο τις αποριες που διαβαζουμε στο owners' group)
Αυτοι ομως που θα επιλεξουν πιο οικονομικο οχημα, πιστευω οτι το εχουν ψαξει περισσοτερο και ξερουν τι εστι byd. Ισως βεβαιως να κανω και λαθος Οπως πολυ σωστα ειπες, η αγορα θα δειξει.
-
@fanis75 said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Τι σχέση έχει ο Σφακ με τα Γαλλικά? Ο κυρ-Χρόνης τα φέρνει.
Στα BYD πηγαινε το 2 μηνες που ειναι ο μεσος χρόνος αναμονής για το δελφίνι
-
Ρε συ, ξέρεις τι φοβάμαι εγώ με τα κινέζικα;
Μην τυχόν οι προδιαγραφές είναι κάτι αντίστοιχο όπως στα κινέζικα ρούχα, που είναι τίγκα στο πετρέλαιο, τις τοξικές χρωστικές, κτλ, καθώς και σε ορισμένα άλλα προϊόντα, που πραγματικά μπορεί να είναι της πλάκας.
Εγώ έχω μάθει πως σε γενικό βαθμό ότι πληρώνεις παίρνεις.
Τώρα αν αυτό στην αυτοκινητοβιομηχανία έχει αλλάξει πάω πάσο.
Εκτός και αν τα κινέζικα βγαίνουν και αυτά το ίδιο ακριβά και λόγω των επιδοτήσεων που λένε κτλ, μπορούν και πουλάνε σε τιμές κόστους ή και παρακάτω και γι' αυτό βγαίνουν φθηνά.
Αυτό όμως είναι ένα είδος αθέμητου ανταγωνισμού λογικά.
Απορώ όμως, πως ο Elon κατάφερε και έριξε τις τιμές.
Από την άλλη όμως, έχω και στο νου μου ότι οι ευρωπαίοι μπορεί να υπερτιμολογούν και να ακριβαίνουν το προϊόν τους δυσανάλογα.
Μπέρδεμα. Και στη μέση έχουμε και τους Τογιοταίους.Πάντως κι εγώ κινητό Xiaomi έχω πάρει, αλλά εις γνώση μου γιατί δεν ήθελα να δώσω πολλά λεφτά για Samsung, iPhone, οπότε πήρα την κινεζιά με τρία κατοστάρικα που κάνει ότι κάνουν τα άλλα που κοστίζουν τα διπλάσια.
Βέβαια ακόμη και σε κάποιες εργοστασιακές εφαρμογές σου πετάει διαφημήσεις χαχαχα... και το εικονίδιο του ημερολογίου σου δείχνει ακόμη τη χθεσινή ημέρα και μπορεί να κάνει refresh κατά το μεσημέρι ή αν ανοίξεις την εφαρμογή αλλά ΟΚ.
Όμως όταν το έκανα, τα Xiaomi κυκλοφορούσαν ήδη χρόνια στην αγορά και ξέραμε τι μηχανήματα ήταν και επίσης η πλειοψηφία των επιλογών που είχες σε αυτά τα χρήματα ήταν κινέζικα.
Αν έβγαζαν όμως για παράδειγμα οι Nokia, Sony, Samsung, Apple, κινητό στα ίδια χρήματα με τα ίδια χαρακτηριστικά και δυνατότητες τότε εννοείται ότι θα κοίταγα και προς τα εκεί.Τεσπά, ο χρόνος θα δείξει.
-
Όλα αυτά είναι φόβοι που πηγάζουν από άγνοια. Για να εισαχθεί ένα τέτοιο προϊόν στην Ευρώπη διαθέτει πιστοποιητικά συμβατότητας με τους κανόνες της ευρωπαϊκής ένωσης. Μαλιστα ενδέχεται να γίνουν έλεγχοι τυχαίοι για την εξακρίβωση τους. Ούτε ο πίνακας ασφαλειών που φοβάσαι έχει κάποια σχέση με την ασφάλεια ούτε τίποτα. Ίσως μαλιστα να χριεαζεται ένα μέρος του να είναι εκτός οχήματος λόγω καλύτερης πρόσβασης σε περίπτωση ατυχημάτων. Αυτά τα κρίνει ειδική επιτροπή στην οποία κατατίθεται ο φάκελος εισαγωγής του οχήματος, οι έλεγχοι κρατούν μήνες και δίνεται η άδεια εισαγωγής με την έγκριση τύπου.
-
@lap said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Όλα αυτά είναι φόβοι που πηγάζουν από άγνοια. Για να εισαχθεί ένα τέτοιο προϊόν στην Ευρώπη διαθέτει πιστοποιητικά συμβατότητας με την ευρωπαϊκή ένωση.
Ναι, όπως οι κινεζιές που φέρνουν τα Τζάμπο και είναι τίγκα στο πετρέλαιο, στα τοξικά και στα υλικά αμφιβόλου ποιότητας.
Εγώ πάντως να ξέρεις, ταπεράκια, ποτηράκια, κτλ, για να βάζω μέσα το φαΐ, το νερό μου και των παιδιών μου, δεν παίρνω από εκεί.
Όταν είχε γεννηθεί η κόρη μου πηγαίναμε κι εμείς και παίρναμε μωρουδιακά και άλλα προϊόντα από Τζάμπο. Μας παρουσίασε δερματοπάθειες (ατοπικές δερματίτηδες, κτλ) και ψαχνόμασταν με την παιδίατρο μήπως το παιδί έχει ευαισθησίες δερματικές για να δούμε τι θα κάνουμε. Τελικά κάποια στιγμή μας ρώτησε η παιδίατρος από που αγοράζουμε ρούχα. Της είπαμε πως παίρνουμε και από τζάμπο. Μας είπε να τα κόψουμε για λίγο καιρό και να δούμε πως θα πάει. Ε, η μικρή δεν ξανά παρουσίασε ποτέ τίποτα. -
Σου ξανα λέω ότι εισάγεται στην ΕΕ καταθέτει πιστοποιητικά συμβατότητας με τους νόμους αυτής και με τα ανώτατα όρια τοξικότητας και κινδύνων της υγείας. Αυτό είναι ευθυνη του κατασκευαστή. Η ΕΕ ασκεί ελέγχους τυχαίους ή μέσω αλγορίθμων οσο αναφορά τις πιθανότητες να εντοπίσει λάθηγια την εξακρίβωση αυτών. Εάν οντως κάποια αντικείμενα εισαγωγής δηλώσουν εσφαλμένα πιστοποιητικά θα υπάρξουν σοβαρες επιβαρύνσεις και συνέπειες ως και αποκλεισμό τους από την ευρωπαικη αγορά γενικα ως εταιρία. Συνήθως σε τόσο φθηνά προιοντα κάποιες ουσίες τους είναι στα ανώτατα όρια του νόμου,
Σε ένα αυτοκινητο τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα διότι κατατίθεται φάκελος έγκρισης τύπου όπου γίνονται πολλοί έλεγχοι.
Ακόμα και στο δικό σου αυτοκίνητο που είναι ευρωπαϊκό δεν γνωρίζεις ποια είναι η κόλλα στα καθίσματα, το πιο λογικό είναι να ειναι μη ευρωπαϊκή αλλά από κάποια χώρα της Ασίας, που ούτε φανταζόμαστε, συγκεκριμένων όμως προδιαγραφών.
Γενικα, δεν είναι τα πράγματα έτσι απλά όπως τα φαντάζεσαι
-
Τι σημαίνει "συνολικά". Γιατί τώρα τα βγάζει λιγότερο από 17.000!! Με €12.000 έχεις ένα ηλεκτρικό psa για 4 χρόνια με το ΦΠΑ. Και μπορείς να διαλέξεις μεταξύ: 208, 2008, Μόκα και C4.
-
Όλα αυτά είναι φόβοι που πηγάζουν από άγνοια. Για να εισαχθεί ένα τέτοιο προϊόν στην Ευρώπη διαθέτει πιστοποιητικά συμβατότητας με την ευρωπαϊκή ένωση.
Ναι, όπως οι κινεζιές που φέρνουν τα Τζάμπο και είναι τίγκα στο πετρέλαιο, στα τοξικά και στα υλικά αμφιβόλου ποιότητας.
Εγώ πάντως να ξέρεις, ταπεράκια, ποτηράκια, κτλ, για να βάζω μέσα το φαΐ, το νερό μου και των παιδιών μου, δεν παίρνω από εκεί.
Όταν είχε γεννηθεί η κόρη μου πηγαίναμε κι εμείς και παίρναμε μωρουδιακά και άλλα προϊόντα από Τζάμπο. Μας παρουσίασε δερματοπάθειες (ατοπικές δερματίτηδες, κτλ) και ψαχνόμασταν με την παιδίατρο μήπως το παιδί έχει ευαισθησίες δερματικές για να δούμε τι θα κάνουμε. Τελικά κάποια στιγμή μας ρώτησε η παιδίατρος από που αγοράζουμε ρούχα. Της είπαμε πως παίρνουμε και από τζάμπο. Μας είπε να τα κόψουμε για λίγο καιρό και να δούμε πως θα πάει. Ε, η μικρή δεν ξανά παρουσίασε ποτέ τίποτα.Κανενας δεν ισχυριζεται οτι τα κινεζικα αυτοκινητα που ειδαμε στην εκθεση ειναι τα καλυτερα αυτοκινητα που κυκλοφορουν. Αυτο που λεγεται ειναι οτι ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ που προσφερονται ειναι εξαιρετικες επιλογες.
Αν καποιος μπορει να δωσει τα χρηματα της taycan, γιατι να αγορασει seal; Αν καποιος μπορει να δωσει τα χρηματα της ipace ή του e-tron, ε δεν θα αγορασει atto.Η διαφορα με το παραδειγμα που εθεσες ειναι οτι τα ρουχα στο τζαμπο εχουν πχ 10 ευρω και στο ζαρα (ή κατι αντιστοιχο) εχουν 15-30 ευρω. Στα αμαξια ομως οι οικονομικες διαφορες ειναι χαοτικες.
-
Σου ξανα λέω ότι εισάγεται στην ΕΕ καταθέτει πιστοποιητικά συμβατότητας με τους νόμους αυτής και με τα ανώτατα όρια τοξικότητας και κινδύνων της υγείας. Αυτό είναι ευθυνη του κατασκευαστή. Η ΕΕ ασκεί ελέγχους τυχαίους για την εξακρίβωση αυτών. Εάν οντως κάποια αντικείμενα εισαγωγής δηλώσουν εσφαλμένα πιστοποιητικά θα υπάρξουν σοβαρες επιβαρύνσεις. Συνήθως σε τόσο φθηνά προιοντα κάποιες ουσίες τους είναι στα ανώτατα όρια του νόμου,
Σε ένα αυτοκινητο τα πράγματα είναι πολύ πιο δύσκολα διότι κατατίθεται φάκελος έγκρισης τύπου όπου γίνονται πολλοί έλεγχοι.
Ακόμα και στο δικό σου αυτοκίνητο που είναι ευρωπαϊκό δεν γνωρίζεις η κόλλα στα καθίσματα ποια είναι, το πιο λογικό είναι να ειναι κινεζικη αλλά συγκεκριμένων προς διαγραφών.
Γενικα, δεν είναι τα πράγματα έτσι απλά όπως τα φαντάζεσαι
Μωρέ ναι, αλλά ας κυκλοφορήσουν λίγο να δούμε τι γίνεται και μετά το εξετάζουμε πάλι το θέμα.
Όλα αυτά που λες καλά είναι, αλλά γιατί πιστεύεις ότι έχω εμπιστοσύνη στην ΕΕ και τους ελέγχους που ασκεί;
Παραδείγματα διαπλοκών έχουμε διάφορα.
Η ΕΕ δεν είναι αυτή που ήθελε σαν τρελή να πάμε σε ηλεκτροκίνηση μέσα σε λίγα χρόνια χωρίς να έχει λογαριάσει παραμέτρους, υποδομές και διάφορα άλλα πράγματα και προβλήματα που συνοδεύουν την μετάβαση στην ηλεκτροκίνηση;
Και ξαφνικά μετά από αυτό, οι κινέζικες εταιρείες που δεν πέρναγαν ούτε έξω από τα σύνορα, εισβάλουν σωρηδόν στην Ευρώπη.
Δεν θέλω να δημιουργώ σενάρια συνωμοσιολογίας, αλλά κάποιες σκέψεις τις κάνω. -
Ψάχνουν για να τους ανακόψουν όλους τους πιθανούς τρόπους, ε τι στο καλό , αν δεν τηρούσαν τα πρότυπα υποθέτω, ότι ήδη θα τους είχαν ξαποστείλει όλους τους Κινέζους.
Πάντως το ερώτημα δεν είναι γιατί οι Κινέζοι πουλάνε φθηνά , αλλά γιατί οι Ευρωπαίοι πουλάνε ακριβά!
Αν κρίνουμε και από την Τεσλα , οι Ευρωπαίοι κατασκευαστές είναι αυτοί που τιμολογούν ένα 208 ( ή κάποιο παρόμοιο , τυχαία το είπα) στην τιμή του 3 . Άρα κάτι πάει λάθος. Φαίνεται με τη νέα γενιά της στελάντις , αυτό επιτέλους να αλλάζει.
-
@fanis75 said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Τι σημαίνει "συνολικά". Γιατί τώρα τα βγάζει λιγότερο από 17.000!! Με €12.000 έχεις ένα ηλεκτρικό psa για 4 χρόνια με το ΦΠΑ. Και μπορείς να διαλέξεις μεταξύ: 208, 2008, Μόκα και C4.
Μαζί με την προκαταβολή.
Το 4 μαζί με την προκαταβολή και το φπα είναι στα 22000 από 31000 αξία.
Αν πάμε αναλογικά το νέο ηλεκτρικό 3 ΜΑΧ που είναι στα 22000 αξία, μετά την επιδότηση, αν μου βγεί με 6-7000 προκαταβολή με το ΦΠΑ και 200 με το ΦΠΑ δόση, είναι εξαιρετικό.
-
Πάντως το ξαναλέω, αφού άκουσα ότι από τα 500 μπίντ ο πωλητής είπε ότι έχουν δώσει τα 200, που παίζει να είναι και λιγότερα.
Και στο ΦΒ και παντού τρέχει συνέχεια διαφήμιση.
Και αν δεν πουλήσει τους επόμενους 3-4 μήνες τι θα κάνει ο αντιπρόσωπος ?
-
Την ηλεκτροκίνηση και υβριδικοτητα την έχει αποφασίσει η παγκόσμια κοινότητα στα συνέδρια τους για το περιβάλλον ήδη από το 1990-1991. Στο τελευταίο πριν κάποια έτη αποφασίστηκε απο κοινού όλες οι χώρες να προωθήσουν την ηλεκτροκίνηση. Δεν ήταν θέμα της ΕΕ. Ήταν απόφαση στα πλαίσια του ΟΗΕ που πλησιάζει τα 35 έτη.
Οι ceo στην Ευρώπη πετούσαν αετό για να εξυπηρετούν μετόχους που νόμιζαν ότι θα πλουτίσουν χωρίς να εργάζονται.
Έμειναν πίσω στην εξέλιξη και σήμερα παρακαλάνε να σωθούν. Βασικά οι περισσότεροι ceo απολύθηκαν αλλά μάζεψαν τα εκατομμύρια τους και έτσι μπορούν να αγοράσουν ελεύθεροι χωρίς ηθικό περιορισμό κάποιο Tesla plaid και να κατουρούν ολους του ευρωπαίους εργαζόμενους που θα τους κλείσει ο ανταγωνισμός τα εργοστάσια.
Η Toyota αμέσως μετά το 1990 ξεκίνησε την εξέλιξη της υβριδικοτητας και το 1997 παρουσίασε το πρώτο υβριδικο.
Οι δικοί μας είπαν γιατί να αναπτύξουμε υβριδικοτητα αφού μπορούμε να ρίξουμε την εκπομπή co2 με τα diesel και μαλιστα να μη μετρούμε κανέναν άλλο τοξικό ρύπο ώστε να είμαστε μάγκες; Αυτό έκαναν. Χάρηκαν και οι μέτοχοι και έβγαλαν όλοι μαζί λεφτά.
-
@dettol said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Όταν είχε γεννηθεί η κόρη μου πηγαίναμε κι εμείς και παίρναμε μωρουδιακά και άλλα προϊόντα από Τζάμπο. Μας παρουσίασε δερματοπάθειες (ατοπικές δερματίτηδες, κτλ) και ψαχνόμασταν με την παιδίατρο μήπως το παιδί έχει ευαισθησίες δερματικές για να δούμε τι θα κάνουμε. Τελικά κάποια στιγμή μας ρώτησε η παιδίατρος από που αγοράζουμε ρούχα. Της είπαμε πως παίρνουμε και από τζάμπο. Μας είπε να τα κόψουμε για λίγο καιρό και να δούμε πως θα πάει. Ε, η μικρή δεν ξανά παρουσίασε ποτέ τίποτα.Κανενας δεν ισχυριζεται οτι τα κινεζικα αυτοκινητα που ειδαμε στην εκθεση ειναι τα καλυτερα αυτοκινητα που κυκλοφορουν. Αυτο που λεγεται ειναι οτι ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΙΜΗ που προσφερονται ειναι εξαιρετικες επιλογες.
Αν καποιος μπορει να δωσει τα χρηματα της taycan, γιατι να αγορασει seal; Αν καποιος μπορει να δωσει τα χρηματα της ipace ή του e-tron, ε δεν θα αγορασει atto.Η διαφορα με το παραδειγμα που εθεσες ειναι οτι τα ρουχα στο τζαμπο εχουν πχ 10 ευρω και στο ζαρα (ή κατι αντιστοιχο) εχουν 15-30 ευρω. Στα αμαξια ομως οι οικονομικες διαφορες ειναι χαοτικες.
Βρε ναι, προσφέρουν σε χαμηλή τιμή περισσότερα, αλλά εγώ για παράδειγμα θα περιμένω να δω ότι η υφασμάτινη, "δερμάτινη" ή οποιοδήποτε άλλο είδος επένδυσης που έχουν μέσα στο εσωτερικό και εντυπωσιάζει, δεν θα αρχίσει να φθείρεται, σκίζεται, μέσα σε κάνα χρόνο, ενώ τα ταπεινά πλαστικά ενός ευρωπαϊκού ή της Toyota θα αντέχουν κάποια χρόνια παραπάνω.
Θα περιμένω να δω ότι το λογισμικό και τα συστήματα ασφαλείας και άνεσης. δεν θα κάνουν τίποτα φίδια στο δρόμο.
Θα περιμένω να δω ότι δεν είναι βάρκα γιαλό και ότι σταματάνε όταν χρειαστεί και δεν θα πάρω καμιά δισκόπλακα στο χέρι σε κάνα φρενάρισμα ανάγκης ή ότι το ABS θα λειτουργήσει, κτλ. -
@dettol said in Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα:
Βρε ναι, προσφέρουν σε χαμηλή τιμή περισσότερα, αλλά εγώ για παράδειγμα θα περιμένω να δω ότι η υφασμάτινη, "δερμάτινη" ή οποιοδήποτε άλλο είδος επένδυσης που έχουν μέσα στο εσωτερικό και εντυπωσιάζει, δεν θα αρχίσει να φθείρεται, σκίζεται, μέσα σε κάνα χρόνο, ενώ τα ταπεινά πλαστικά ενός ευρωπαϊκού ή της Toyota θα αντέχουν κάποια χρόνια παραπάνω.
Θα περιμένω να δω ότι το λογισμικό και τα συστήματα ασφαλείας και άνεσης. δεν θα κάνουν τίποτα φίδια στο δρόμο.
Θα περιμένω να δω ότι δεν είναι βάρκα γιαλό και ότι σταματάνε όταν χρειαστεί και δεν θα πάρω καμιά δισκόπλακα στο χέρι σε κάνα φρενάρισμα ανάγκης ή ότι το ABS θα λειτουργήσει, κτλ.το μοναδικο στο οποιο εχεις δικιο ειναι αυτο της φθορας του σαλονιου. Εκει κανενας δεν μπορει να σου υποσχεθει κατι απο κανεναν κατασκευαστη.
Για τα υπολοιπα, ε οχι, δεν τιθεται θεμα. Δοκιμες εχει κανει το μισο αυτοκινητιστικο youtube και στην τελικη πας και μονος σου και οδηγας. Για το λογισμικο ισχυει το ιδιο.
Ολα τα προϊοντα εχουν θετικα και αρνητικα, το ιδιο και αυτα. Ενημερωνεσαι ιντερνετικα, πας βλεπεις μονος σου, δοκιμαζεις και στο τελος αποφασιζεις.
Auto Athina - Έκθεση Αυτοκινήτου, 5-13 Οκτωβρίου, Αθήνα