-
Οι ποιοι?
-
Οι μεσίτες
-
@lap said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Εμείς δεν ξέρουμε ελληνικος
Να ήταν μόνο τα ελληνικος που δεν ξέρετε, θα ήταν καλά...
-
Σαν το γιαπί δεν έχει γνωστό αυτό στα καταγώγια και στα κωλομπαρα.
-
εσύ να φανταστώ δεν είσαι μια μικρογραφία σοσιαλι(η)στή που ζεις από τα λεφτά άλλου;
Ώρα είναι να μου πεις πως ότι βγάζω είναι προϊόν ληστείας. Πόσο πιο κάτω μπορείτε να πέσετε μερικοί?
-
Σαν το γιαπί δεν έχει γνωστό αυτό στα καταγώγια και στα κωλομπαρα.
-
@criuser said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Εμείς δεν ξέρουμε ελληνικος
Να ήταν μόνο τα ελληνικος που δεν ξέρετε, θα ήταν καλά...
Φυσικά και ξέρουν πολλά. Πρώτα πρώτα να κρίνουν εξ ιδίων τα αλλότρια.
-
@spi_duster said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
εσύ να φανταστώ δεν είσαι μια μικρογραφία σοσιαλι(η)στή που ζεις από τα λεφτά άλλου;
Ώρα είναι να μου πεις πως ότι βγάζω είναι προϊόν ληστείας. Πόσο πιο κάτω μπορείτε να πέσετε μερικοί?
Τόσο όσο να σας βρούμε. Σπιθαμή πιο κάτω.
-
Την μεγαλύτερη πρόσληψη στο δημόσιο από τη μεταπολίτευση την έκανε η ΝΔ. Σε απόλυτους αριθμούς.
Οι φιλελεύθεροι.
Απλώς οι σοσιαλιστές έχοντας μάθει να αναλύουν την πηγή των οικονομικών προβλημάτων και στρεβλώσεων ώστε να υποστηρίξουν την κοσμοθεωρία τους εάν βρεθεί η ευκαιρία κάνουν αντίστροφη μηχανική και πλουτίζουν έναντι των δεξιών που στέκονται μονάχα στον Adam smith και στην απλότητα της σκέψης του.
Και αυτό είναι σημαντικό πρόβλημα στις ιδεολογικές εξελίξεις της λεγόμενης σοσιαλδημοκρατίας.
Υπόψιν, σε πολλά κείμενα των μετέπειτα φιλελεύθερων του σμιθ , δεν τον θεωρούσαν και ιδιαίτερης ευφυΐας γκουρού της οικονομίας.Ωραίο πράγμα οι γενικεύσεις !
-
@spi_duster said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Τόσο όσο να σας βρούμε. Σπιθαμή πιο κάτω.
Εκεί που ψάχνεις δε θα με βρεις. Και μόνο που πας προς τα κάτω θα πρεπε να το έχεις καταλάβει. Εκτός και αν νομίζεις πως ζω στην Κίνα. Καλό καλοκαίρι. Το Σεπτέμβρη πάλι θα τα πούμε. Εγώ διακοπές κι εσύ σκάψιμο.
-
Μα καλά, τρεις μήνες διακοπές θα κανεις;
Τόση εργατικότητα πια που σου δίνουν τρεις μήνες διακοπές;;;;
Μωρέ μπράβο.... σε θαυμάζω.
Εμένα με βλέπω το πολύ για δυο εβδομάδες.
-
@red_monster said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Την μεγαλύτερη πρόσληψη στο δημόσιο από τη μεταπολίτευση την έκανε η ΝΔ. Σε απόλυτους αριθμούς.
Οι φιλελεύθεροι.
Απλώς οι σοσιαλιστές έχοντας μάθει να αναλύουν την πηγή των οικονομικών προβλημάτων και στρεβλώσεων ώστε να υποστηρίξουν την κοσμοθεωρία τους εάν βρεθεί η ευκαιρία κάνουν αντίστροφη μηχανική και πλουτίζουν έναντι των δεξιών που στέκονται μονάχα στον Adam smith και στην απλότητα της σκέψης του.
Και αυτό είναι σημαντικό πρόβλημα στις ιδεολογικές εξελίξεις της λεγόμενης σοσιαλδημοκρατίας.
Υπόψιν, σε πολλά κείμενα των μετέπειτα φιλελεύθερων του σμιθ , δεν τον θεωρούσαν και ιδιαίτερης ευφυΐας γκουρού της οικονομίας.Ωραίο πράγμα οι γενικεύσεις !
Το μυστικό ενός καλού συνομιλητή είναι να αφουγκράζεται την ατμόσφαιρα.
-
Μα καλά, τρεις μήνες διακοπές θα κανεις;
Τόση εργατικότητα πια που σου δίνουν τρεις μήνες διακοπές;;;;
Μωρέ μπράβο.... σε θαυμάζω.
Εμένα με βλέπω το πολύ για δυο εβδομάδες.
Φέτος έχω πολλά να κάνω. Λίγες μέρες στην Κίνα και Λίγες στο νησί. Τις υπόλοιπες από το εξοχικό.
-
Αυτό δεν το έχω ξαναδεί, κατασκευαστής να χρηματοδοτεί ΑΤΟΚΑ την αγορά....χαχα!!
Έχει γεμίσει ο τόπος με οικοδομές αυτών, μόνο στην περιοχή μου έχω δει 2-3. Λεπτομέρειες δεν ξέρω.
-
To χα γράψει παλιότερα, είχε πάρει προκαταβολή από γνωστό και του ακύρωσε το συμφωνητικό στο τέλος.
-
Οι διάττοντες αστέρες είναι πολύ γρήγοροι για να τους προλάβεις να τους δεις και μετά χάνονται.
-
Σε περιοχή στο κεντρο της Αθήνας, ένας εργολάβος έριξε μια ωραία μονοκατοικία με κήπο προ κρίσης, έχτισε μια πολυκατοικία οχταωροφη, την έφτασε μέχρι τα τούβλα και τώρα κάθεται παρατημενη 20 χρόνια (ήταν μάλλον να χτίσει και δεύτερη μπροστά της γιατί την έχει φτιάξει στο βάθος).
Λογικά πρέπει να επεσε έξω οικονομικά ή να τα τίναξε.
Ποιο κάτω είναι άλλη μια που έμεινε και αυτή μετά τα μπετά.
Δε θα πρεπε να υπάρχει κάποια ρύθμιση για τέτοιες περιπτώσεις? -
Πάντως ρε παιδιά, όπως έχει δείξει η Ιστορία, όταν έρχεται η ώρα, τους Αστούς τους βολεύουμε κατά το πρέπον.
Με τους Μικροαστούς, δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει...
Καλές διακοπές σε όσους περάσουν το καλοκαίρι όλη μέρα ξάπλα, κι αγάντα οι υπόλοιποι.
-
Ωραίο και ενδιαφέρον
Αρκεί να μην έχει την τύχη του ηλιακού χωριού.
-
Το θέμα δεν είναι να παράγει περισσότερο αλλά να υπάρχει προοπτική απόσβεσης της εγκατάστασης/επένδυσης.
Σε ένα διαμέρισμα 80τμ θέλει περίπου 30.000€, αν δεν ήταν project του Δήμου πόσες δεκαετίες θα ήθελες για απόσβεση?Πιο κάτω γράφει :
Χωρίς την προσθήκη του φωτοβολταϊκού αλλά με την υλοποίηση των λοιπών παρεμβάσεων το ενεργειακό κόστος περιορίζεται σε 1 ευρώ ανά τετραγωνικό το χρόνο, (100 ευρώ το χρόνο για διαμέρισμα 100 τ.μ.) καθώς η κατανάλωση ενέργειας μειώνεται σε 15 κιλοβατώρες ανά τετραγωνικό ετησίως.Υπεραισιοδο? 15kw καίει το λαμπάκι νυκτός κάθε βράδυ.
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ