-
Θέλουν και λίγο εμπειρία αυτές οι δουλειές για να μη γίνει μλκία θεωρώ.
-
Φυσικά. Κανεις ένα μικρό κομματάκι και βλέπεις. Γενικα έχει μια σχετική γυαλάδα. Δεν θα ξεκινήσω από την αρχή αλλά πιό πολύ προς το τέλος. Δεν τα τρίβεις...τα κρυσταλλοποίεις
-
@xenos said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Θα ξεκινησει απο καμμια βεραντα για να παρει το κολαι
θα ρωτησει και τον κρουζερ -
@xenos said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
ναι, κυριως ομως θελουν λεφτα....
οταν δεν εχεις και πιεζουν οι καταστασεις - τοτε εμπαζε η στεγη και ειχαν φυγει τα δοκαρια απο το πατωμα - κανεις οτι μπορεις
παντως 20 χρονια μετα ειναι ακομη σε τελεια κατασταση, μονο τα cat5 θελουν αλλαγη και κλεισιμο μια τρυπα που ανοιξε μια γατα στην στεγη... οχι η δικια μου γατα -
Έτσι. Και εκεί έχει μάρμαρο. Στο όποιο θα δοκιμάσω κι σφράγισμα με νανοτεχνολογία.
-
@lap said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Έτσι. Και εκεί έχει μάρμαρο. Στο όποιο θα δοκιμάσω κι σφράγισμα με νανοτεχνολογία.
Μην πιστευεις τετοια ειναι σαν να λεει ο γατος οτι το προγραμμα του ειναι απαραβιαστο -
-
Europe real estate price change, Q4 2023 vs Q4 2022
Portugal 11.1%
Greece 10.7%
Cyprus 7.6%
Netherlands 6.4%
Slovenia 5.7%
Spain 4.2%
Switzerland 2.6%
Poland 2.2%
Italy 1.7%
Czech Rep. -3.5%
Germany -6.8%
Latvia -7.1%
Luxembourg -8.6%
Slovakia -8.6%Ανάπτυξη.
-
Στα σοβαρα τωρα αν θελεις γνωμες απο ανθρωπο με τεραστια εμπειρια και με δουλειες απιστευτες , αν δεις θα παθεις πλακα , εχουμε μελος εδω μεσα τον σεισμικ , αν γνωριζει η εχει ασχολιθει ο ανθρωπος θα σου δωσει τις πιο τελειες συμβουλες , πες του το προβλημα σου και ρωτα την γνωμη του
-
Το ξέρω. Τον ρωτάω διαφορα στα chat. Τον πριζω τον άνθρωπο
-
Δες το βίντεο. Το αποτέλεσμα είναι άψογο.
Εμένα τα μάρμαρα είναι δυο pads πριν το τέλος. Έχουν μια άλφα γυαλάδα την οποια την είχα δώσει εγώ.....αλλά πως;;;;Με τα χέρια, ειδική σκόνη γυαλίσματος και σφουγγάρι!
Δυο ώρες κάθε μάρμαρο με το χέρι...
https://grantzidis.gr/image/cache/catalog/SKONH-GYALISMATOS-1100x1100w.
Θέλει ειδικα γάντια διοτι τσούζουν τα νύχια. Την πάτησα εγώ.
Επίσης τα κομματάκια της σκόνης είναι σκληρά και αν τα πατήσεις η πέσεις στα γόνατα πάνω τους, χτυπούν τα νεύρα και κουτσαίνεις
-
Μην τον κουρδίσετε τώρα και αρχίσει τα περίεργα του....
-
@otso said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Για μάρμαρο έλεγα κάτι τέτοιο
https://m.media-amazon.com/images/I/61gGKPL3mkL.AC_SX679.jpg
Μεγαλη αποφαση να τριψεις μονος σου ενα σπιτι μαρμαρο
απ την αλλη γλυτωνεις τα εξοδα του γυμναστηριου
στα+ θα σε ξαναερωτευτει η συζυγος (και οι φιλες της) γιατι θα βγαζεις την αντριλα την σωστη και οχι του λαπα διανοουμενου.
και μην ξεχασω εφημεριδα καραβακι στο κεφαλι η μαντηλι με 2 κομπους και φυσικα τσερτ αμανικο σχισμενο κατω απ τις μασχαλες ναπαιρνουν αερα .Για ποιον λογο να τριψεις μονος σου μαρμαρα; Φερνεις μαστορα με μηχανημα και τα τριβει. Στις ακρες δεν ξερω αν θα γινει καλη δουλεια.
-
@gatoz said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
@criuser said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Ο γάτος ήθελε έξοδα στην εταιρεία και έκανε ανακαίνιση.
οπως ισως ΔΕΝ γνωριζεις, ολα πληρωμενα με ΑΠΟΔΕΙΞΗ και στην τραπεζα
τα τιμολογια και τα θαμμενα εξοδα εσεις με τα #mavraΔεν είπα κάτι άλλο. Όλα από την τράπεζα. Τα αμάξια που τα έφεραν έκαναν παράκαμψη
-
@wantone said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
@otso said in ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ:
Για μάρμαρο έλεγα κάτι τέτοιο
https://m.media-amazon.com/images/I/61gGKPL3mkL.AC_SX679.jpg
Μεγαλη αποφαση να τριψεις μονος σου ενα σπιτι μαρμαρο
απ την αλλη γλυτωνεις τα εξοδα του γυμναστηριου
στα+ θα σε ξαναερωτευτει η συζυγος (και οι φιλες της) γιατι θα βγαζεις την αντριλα την σωστη και οχι του λαπα διανοουμενου.
και μην ξεχασω εφημεριδα καραβακι στο κεφαλι η μαντηλι με 2 κομπους και φυσικα τσερτ αμανικο σχισμενο κατω απ τις μασχαλες ναπαιρνουν αερα .Για ποιον λογο να τριψεις μονος σου μαρμαρα; Φερνεις μαστορα με μηχανημα και τα τριβει. Στις ακρες δεν ξερω αν θα γινει καλη δουλεια.
Γιατί πρώτον κοστίζει αρκετά. Δεύτερον πρέπει να αδειάσεις το σπίτι
Ενώ αν το κάνεις εσύ, κάνεις λίγα λίγα τετραγωνικά και οπότε έχεις όρεξη. -
Όταν τρίβεις μάρμαρο πέτρας θες γωνιακό τροχό με ρυθμιστή στροφών και τουλάχιστον 1200 W -1400 W. Μην το επιχειρήσεις με ασθενέστερο θα τον κάψεις
-
Σωστός!
Αυτό έμαθα και εγώΕγώ θα ξεκινήσω από πολύ χαμηλά και βλέπουμε.
Με το χέρι έκανα μήνα (που λέει ο λόγος) να νιώσω τα δάχτυλα μου
-
Σωστός!
Αυτό έμαθα και εγώΕγώ θα ξεκινήσω από πολύ χαμηλά και βλέπουμε.
Με το χέρι έκανα μήνα (που λέει ο λόγος) να νιώσω τα δάχτυλα μου
Ευτυχως που δεν ησουν πορνοσταρ και να ασχολεισαι στα διαλλειματα μεταξυ γυρισματων
-
Τσ τσ τσ....
-
Όταν λέμε οτι δεν ακουμπάμε ούτε κολονίτσα χωρίς έμπειρο μηχανικό κάτι τέτοιο εννούμε.
Στοίχημα ότι είχε βγει άδεια μικρής κλίμακας και είχε μέσα ΥΔ μηχανικού ότι δεν θίγεται ο φέροντας οργανισμός.
ΟΙΚΟΔΟΜΕΣ / ΚΑΤΟΙΚΙΕΣ