-
@yem said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Ξεκίνησα star trek Discovery , συμπαθητικό σενάριο καλοί ηθοποιοί
Καλό ειναι εχω δει ολες τις σεζόν. Για εμένα χαλάει λίγο προς το τέλος αλλά και αξίζει να το δεις ειδικά αν είσαι φαν του star trek
-
@fanis75 said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Ξεκίνησα star trek Discovery , συμπαθητικό σενάριο καλοί ηθοποιοί
Καλό ειναι εχω δει ολες τις σεζόν. Για εμένα χαλάει λίγο προς το τέλος αλλά και αξίζει να το δεις ειδικά αν είσαι φαν του star trek
Fani'm fun δεν είμαι αλλά....
-
Στα μούτρα σου
-
Βρε ποιος μου είπε να δω το the Dark? Δεν μπορώ να πω έχει φοβερό φωτισμό και σκηνές πολύ "βαριές θεατρικά" και παρότι γερμανόφωνη φαίνεται ότι έχει πολύ καλούς ηθοποιούς αλλά έχουν περάσει 4 επεισόδια και δεν έχω πάρει χαμπάρι ποιος πάει πίσω και ποιος μπρος... Αϊ στο καλό ανάψτε κάνα φως γιατί έχω φάει 4εις και δεν έχω δώσει κανένα...
Το dark είναι η απόλυτη βλακεία , αξίζει μόνο για την πρώτη σκηνή όταν ξεκινάει και μετα ενα ατελείωτο μπρος πίσω ...στο χρόνο χωρίς νόημα .
Τα κολλήματα των Γερμανών σαν έθνος επίσης παρουσιάζονται σε ολο το μεγαλείο τους απο το χρώμα των αυτοκινήτων ,50 αποχρώσεις του γκρι ουρανού, την φοβία /απέχθεια στην πυρηνική ενέργεια μεχρι την παραποίηση της ιστορίας αφου πάνε στα μπρος πίσω σε όλες τις εποχές εκτός απο τα χρόνια του Β'ΠΠ!
ΜΗ ΔΕΙΣ ΑΛΛΟ...
-
@monman2 said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Βρε ποιος μου είπε να δω το the Dark? Δεν μπορώ να πω έχει φοβερό φωτισμό και σκηνές πολύ "βαριές θεατρικά" και παρότι γερμανόφωνη φαίνεται ότι έχει πολύ καλούς ηθοποιούς αλλά έχουν περάσει 4 επεισόδια και δεν έχω πάρει χαμπάρι ποιος πάει πίσω και ποιος μπρος... Αϊ στο καλό ανάψτε κάνα φως γιατί έχω φάει 4εις και δεν έχω δώσει κανένα...
Το dark είναι η απόλυτη βλακεία , αξίζει μόνο για την πρώτη σκηνή όταν ξεκινάει και μετα ενα ατελείωτο μπρος πίσω ...στο χρόνο χωρίς νόημα .
Τα κολλήματα των Γερμανών σαν έθνος επίσης παρουσιάζονται σε ολο το μεγαλείο τους απο το χρώμα των αυτοκινήτων ,50 αποχρώσεις του γκρι ουρανού, την φοβία /απέχθεια στην πυρηνική ενέργεια μεχρι την παραποίηση της ιστορίας αφου πάνε στα μπρος πίσω σε όλες τις εποχές εκτός απο τα χρόνια του Β'ΠΠ!
ΜΗ ΔΕΙΣ ΑΛΛΟ...
Να σου πω ότι έχω μια τάση μαζοχισμού και ειδικά στις ταινίες απλά θέλω να δω που το πάει ο ποιητής και ας βασανιζομαι... Του δίνω μέχρι το τέλος της 1ης σεζόν αλλά το βλέπω για κόψιμο.
-
Στο τέλος της πρώτης σεζόν σε κάνει να θέλεις να δεις την δεύτερη αφού βρήκε αυτό που έψαχνε. Και ανοίγει την πόρτα....
Τα αυτοκίνητα που έχουν τα είδατε; Κάτι audaρες. Ρε τα χωριατοπαιδα με τους 200 κατοίκους τι αυτοκίνητα βγάζουν;
-
Είχα την μοναδική χαρά να πάω πριν 2 εβδομάδες να δω τον James Bond.
Προσωπικά μου άρεσε πάρα πολύ αλλά είχα την τύχη να την απολαύσω ακόμα περισσότερο γιατί μέσα στην αίθουσα δεν υπήρχε ψυχή. Εγώ και η παρέα μου 2 άτομα. Είχε πολύ πλάκα που κάναμε σχόλια, βρίζαμε, γελούσαμε με όλη μας τη δύναμη, κάναμε όση φασαρία θέλαμε και δεν ενοχλούσαμε κανένα!!! -
Αααα ώστε εσείς ήσασταν. Εμείς που βλέπαμε αισθηματική δραματικη ταινία στην διπλανή αίθουσα, που ήταν τίγκα γεμάτη από 40ες γυναίκες την ώρα που έκλαιγε η πρωταγωνίστρια από τον χωρισμό της κολλητής της και την καθυστέρηση του σκυλιού της μετά από συνάντηση με τον σκύλο του γείτονα, ακούγαμε κάτι γκαρισματα:
" Πάτα το γκάζι μωρέ άρρωστε"....."Έλα Τζίμηηηηη Μποντιιιι, ωωωωω" "Πω πω τι μπαλκόνια είναι αυτά;;;;"
Σα δε ντρέπεστε....
-
Βλέπω στο Netflix - making a murderer , αληθινή ιστορία .Το πάει κάπως αργά βέβαια αλλά γεμίζει άνετα το κενό μεταξύ 4τ φόρουμ - facebook κτλ
-
#monman2,
Είδα το Top Gun σε IMAX, στην αληθινή σχολή βέβαια αυτή τη περίοδο Διοικητής είναι ένας Έλληνας, ο Παπαιωάννου
https://www.usni.org/people/christopher-papaioanu
Επιτέλους μια ταινία με αληθινά αεροπλάνα κι όχι αναπαραστάσεις CGI. Εντυπωσιακές αυθεντικές σκηνές δράσης στο αεροπλανοφόρο. Οι άνθρωποι έχουν εμπειρία 80 ετών χρήσης, ανάπτυξης κι επιχειρήσεων με τέτοια σκάφη, δεύτερος απλά δεν υπάρχει. Σαφώς προώθησης του αμερικανικού τρόπου ζωής, χωρίς να ενοχλεί.
Στο έργο ο Τομ Κρουζ καταστρέφει τα 2 από τα 5 συνολικά αντίγραφα Su-57 με F-14, γιατί όπως λέει κι ο Real Zeus "Δεν είναι το μέσο, αλλά το πλήρωμα που κάνει τη διαφορά"
Ενοείτε κατόπιν προκύνησα κι εγώ στο οικονοστάσι με την εικόνα του Χάρυ(Τρούμαν). -
@famas said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
#monman2,
Είδα το Top Gun σε IMAX...σε 2 ώρες θα είμαι στο cineplex ...
-
-
Sorry που χαλάω το πολεμικό κλίμα , καλή προβολή/διασκέδαση @monman2 .
Ανέβηκε προχθές ο τέταρτος κύκλος του stranger Things και αύριο τα τελευταία 2 επεισόδια .
-
Στα ελληνικά;
-
Sorry που χαλάω το πολεμικό κλίμα , καλή προβολή/διασκέδαση @monman2 .
Ανέβηκε προχθές ο τέταρτος κύκλος του stranger Things και αύριο τα τελευταία 2 επεισόδια .
Είναι σε δύο μέρη , χτες τελείωσα το πρώτο, το τελευταίο επεισόδιο μας έβαλε εντελώς στο τι στο καλό συμβαίνει και ποιος είναι αυτός ο Βεκνα και πως προέκυψε, μας γκαζωσε άσχημα να δούμε πως θα τελειώσει η ιστορία, το δεύτερο μέρος λέει αρχές Ιουλίου αν θυμάμαι.
-
Είμαι στο 5ο ακόμα, το δεύτερο μέρος 1 Ιουλίου αύριο δηλαδή , τι αύριο σήμερα να λέμε!
-
@lap said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Στα ελληνικά;
Στο netflix εννοείται αλλά και στο Vimeo που κοίταξα είχε υπότιτλους απλά θέλουν συγχρονισμό
-
@famas said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
#monman2,
Είδα το Top Gun σε IMAX,
Στο έργο ο Τομ Κρουζ καταστρέφει τα 2 από τα 5 συνολικά αντίγραφα Su-57 με F-14...Είμαι εντυπωσιασμένος
πάει και παίρνει τον James Cordyn με το honda jet
OK είναι ευκολοδήγητο λένε οι ειδικοί , κάτι σαν υβριδικό των αιθέρων
μετα τον βάζει στο Ρ-51 mustang , σοβαρεύουν τα πράγματα
και μετα στο εκπαιδευτικό στρατιωτικό jet (το σοβιετικό L-39)!!!
Παω στοίχημα οτι στην ταινία πέταξε "ανεπίσημα" και με τα F-18 αλλα δεν το λένε για ευνόητους λόγους
Youtube VideoΑν κάποιος ισχυριστεί οτι ο Tom είναι προϊόν κάποιου πειράματος , στυλ stranger things πχ , το πιστεύω 50/50... καλά είναι αυτός 60 χρονών;;;!!!
-
Έχω πέσει σε διάφορα βιντεάκια του και μιλάμε ο άνθρωπος είναι πρεσβευτής της θετικής ενέργειας -όχι η βαριεστημένη σαύρα που είχε βάλει ο motion εδώ , των Γεωργαντά- πάντα με κέφι και ένταση και χαρά... ωραίος τύπος φαίνεται o σαϊεντολόγος
-
Είναι γάτα
Είναι γάτα
Ο κοντός χωρίς γραβάτα
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]