-
Αληθoφανές και τερμα ποιοτικό:
https://www.imdb.com/title/tt0286112/?ref_=vp_close
Εγώ πέθανα στο γέλιο οταν το είδα παρόλο που είναι τέρμα χαζό
-
καθε καλοκαιρι σαν ενα ελαφρυ αερακι
https://www.imdb.com/video/vi645709337/?playlistId=tt0058135&ref_=tt_pr_ov_vi -
Πήγε να χτίσει ένα story αλλά ήταν πιο τρύπιο και από την κάλτσα του καραγκιόζη.
Ούτε σενάριο είχε αλλά ούτε και σκηνοθεσία, δυστυχώς οι σκηνές δράσεις ήταν πάμε να τις βγάλουμε να τελειώνουμε.
Αν σε κυνηγάει ελικόπτερο τότε πρέπει να κρυφτείς πίσω από την σκάλα .![alt text](
-
@yem said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Πήγε να χτίσει ένα story αλλά ήταν πιο τρύπιο και από την κάλτσα του καραγκιόζη.
Ούτε σενάριο είχε αλλά ούτε και σκηνοθεσία, δυστυχώς οι σκηνές δράσεις ήταν πάμε να τις βγάλουμε να τελειώνουμε.
Αν σε κυνηγάει ελικόπτερο τότε πρέπει να κρυφτείς πίσω από την σκάλα .![alt text](
Σε κάποιες στιγμές ήμουν σίγουρος ότι θα έβγαζε το Μιολνιρ και πραγματικά δεν θα έκανε καμμία εντυπωση!
Ούπς τσαμπα ιδέα για την συνέχεια στο Νο3. -
Γιαυτό (ξανα ) βλέπω μόνο ταινίες πριν την επικράτηση των ψηφιακών εφε μια καλοκαιρινή πρόταση απο τα ΄80
Ο "Μπράβος" με τον σχωρεμένο Πάτρικ Σουέιζ
Youtube Videoτότε που οι κακοί πάθαιναν αυτό που τους αξίζει και το μοναδικό "προοδευτικό" ήταν η 560SEC στα βάθη της αμερικανικής συντηρητικής ενδοχώρας
-
Καλός σε ότι είχε παίξει,πολυ όμορφος φυσικά αλλά και πολύ ατυχος με την αρρώστια του!
-
@monman2 said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
μόνο ταινίες πριν την επικράτηση των ψηφιακών εφε
Έρχεται
https://collider.com/oppenheimer-no-cgi-christopher-nolan-explained/
-
Αυτή την στιγμή συμβαίνει στην Αμερική κάτι τόσο άδικο τόσο υποκριτικό και συνάμα τόσο εμφανώς παράλογο που εχω νευριάσει αφάνταστα .
Μιλάω για μια ταινία που είναι γροθιά στο στομάχι γιατί μιλάει για ενα οδυνηρό αλλα πραγματικό πρόβλημα την αγοραπωλησία και σεξουαλική εκμετάλλευση παιδιών .
SOUND OF FREEDOM
θα συνεχίσω σε λίγο γιατί με βλέπω να σπάω το laptop
-
Η ΑΦΟΡΜΗ ...
τσεκάρω την ιστοσελίδα των Ελληνικών HOAXES για να δω τις τελευταίες απάτες στο διαδίκτυο και ο αλγόριθμος του you tube μου προτείνει αυτό το φαινομενικά αθώο βίντεο απο το CNN
WTF τι στο λύκο λένε
η παρουσιάστρια
" η ταινία εστιάζει σε ενα πραγματικό πρόβλημα το sex trafficking αλλα βρίσκουν αφορμή οι Qanon -κατι συνομωσιολόγοι δηλ -και την κάνουν σημαία για πες μας Μαικ..."Ο Μαικ
" moral panic... " ηθική υστερία πανικός
οτι δήθεν η ταινία υποστηρίζει οτι οι Ελίτ της ανώτερης τάξης είναι πίσω απο τα δίκτυα της σεξουαλικής εκμετάλλευσης παιδιών ...τι λες ρε Μαλακομαικ το νησί του Επστάιν ήταν ηθική υστερία ;
https://www.mixanitouxronou.gr/to-quot-nisi-ton-paidofilon-quot-little-st-james-kai-to-quot-lolita-expres-quot-toy-epstai/συνεχίζεται...
-
Πάσα - Πάσα - Γκολ το πήγε ο Μιχάλης
-
Καταρχήν, στο παραπάνω βίντεο, έχουν «κάνει λάθος».
Ο άντρας πρέπει να είναι μαύρος και η γυναίκα λευκή (και όποιος κατάλαβε, κατάλαβε).Μόλις μπήκα στο παρόν, θυμήθηκα μια απίστευτα ξενέρωτη/βαρετή ταινία που είχα κατεβάσει χρόνια, αλλά δεν καθόμουν να τη δω:
Resident Evil Retribution.
Από τα πρώτα δευτερόλεπτα/σκηνές, η ταινία «μύριζε» ψευτιά, κακή ηθοποιία, νερόβραστες σκηνές δράσης.Δεν με έπειθε τίποτα.Το έχουν ξεφτιλίσει με το CGI...
-
Τα CGI οπως και κάθε άλλη τέχνη εξαρτάται και από τους δημιουργούς και οι δημιουργοί εξαρτώνται από το Budget.
Αν θέλει 100€ την ώρα και χρειάζεται 1000 ώρες και τους δίνουν Budget 10000€ τότε ότι πληρώνεις παίρνεις.Επίσης πρέπει να υπάρχει μια βάση ένα αρχικό στάδιο του CGI για να το δείξουν στους ηθοποιούς να τους βάλουν στο κλίμα, να καταλάβουν τι είναι αυτή η πράσινη οθόνη ή ο πρασινος κύριος που είναι μέσα στο ίδιο δωμάτιο. Και αυτό κοστίζει πολύ επίσης;
Μετά χρειάζεται και ηθοποιούς που μπορούν να "παίξουν" με full CGI, το οποίο δεν είναι εύκολο.
Δεν φταίει δλδ μόνο η τεχνολογία, έχουμε θαυμάσει ταινιάρες εξαιτίας του CGI
-
Τους ηθοποιούς θα τους «βάλουν στο κλίμα» βάζοντάς τους, μπροστά από πράσινη οθόνη, χωρίς σκηνικά κλπ;
Το budget δεν λέει τίποτα απολύτως για την καλλιτεχνική «μοίρα» της ταινίας.
Ας μου δώσουν εμένα 1 δις, και θα φτιάξω δραματική ταινία, που θα γελάσει και ο κάθε πικραμένος!
Το CGI το ίδιο.
Robocop, Alien, Terminator κλπ, είναι αξεπέραστες, με ελαχιστότατο CGI, γιατί πολύ απλά, οι σκηνοθέτες ήξεραν πως να χτίζουν συμπαθητικούς/αντιπαθητικούς χαρακτήρες. -
Δυο ταινίες,δυο άκρα.
Τhe outlaws στο Netflix,κωμωδία υποτίθεται,αμερικανια οσο δεν πάει,στεναχωρέθηκα που έβλεπα τον Μπρονσναν να βαριέται αφόρητα προσπαθώντας να βγάλει το μεροκάματο.Έξυπνη ιδεα,τραγική υλοποίηση με όλα τα κλισέ και τις γελοιότητες που μπορεί να φανταστεί κάποιος!Κριμα!Τα πνεύματα του Ινισεριν στο Disneyplus.
Εξαιρετική ταινία σε όλα τα επίπεδα!
Σκηνοθεσία,σενάριο,ερμηνείες,απόδοση χαρακτήρων,χάρμα οφθαλμών πραγματικά,όαση στην απέραντη έρημο των σκουπιδιών που μας γεμίζουν τα στούντιο εδώ και χρόνια!Δειτε το οπωσδήποτε.Αναμονη μιας βδομάδας τώρα για να δούμε την καινούργια ταινία του αγέραστου στο σινεμά αυτή τη φορά!Ειμαι σίγουρος ότι στο επόμενο top gun,η ανθρωπότητα θα έχει αποικήσει άλλον πλανήτη αλλά ο Θωμάς θα είναι με την ίδια φάτσα ακόμα και στα 115!
-
Άσχετο....ρε σεις τέλος οι κοινοι λογαριασμοί νετφλιξ. Ε όχι!!!!
Το είδα αυτό με τον μπροσναν. Βασικά αυτός ήταν ο λόγος που με έπεισε να το δω. Δεν υπήρχε περίπτωση να δω τέτοια ταινία. Χάσιμο χρόνου. Ένιωσα άσχημα για τον ίδιο. Το επίπεδο του, η γοητεία του, το εκτόπισμα του είναι τεραστίων διαστάσεων για να παίξει σε τέτοια ταινία. Λάθος απόφαση.
-
@lap said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Άσχετο....ρε σεις τέλος οι κοινοι λογαριασμοί νετφλιξ. Ε όχι!!!!
Είσαι σίγουρος,το δικό μου το δίνω σε αλλά δυο σπιτια
-
Ναι;;; Εμένα τέλος.
-
@lap said in Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]:
Ναι;;; Εμένα τέλος.
Αν ε συμβαίνει τωρα αυτό που λες ,να ρωτήσω και θα σου πω,το λένε ένα χρόνο πάντως ότι θα συμβει
-
Ναι το έλεγαν αλλά τελικά το έκαναν.
Τώρα τίθεται το ερώτημα αξίζει να πληρώνεις μηνιαία συνδρομή για το νετφλιξ; Έχει καλο προϊόν;
Εγω βέβαια δεν είμαι στα καλά μου, τα έχω σχεδόν όλα τα συνδρομητικά αλλά βλέπω YouTube στο οποίο δεν έχω συνδρομή και μου σπάνε τα νεύρα οι διαφημίσεις και τους βριζω και περνάει η ώρα.
-
Όχι δεν αξίζει βαλε σπασμενο
Κινηματογράφος - Ταινίες [#1]