-
Το σκάνδαλο της Toyota έχει πρωτοαναφερθεί τον περσινό Δεκέμβριο. Η αναζωπύρωση βέβαια έγινε τώρα.
-
Το να μπαίνει γενικά η ΤΟΥΟΤΑ μαζί με τη MAZDA, ή ακόμη, το Land Cruzer & Camry με τα Γιάρις, ίσως κάποιοι το βλέπετε "κανονικό", εγώ που έχω βρεθεί κι επιβάτης και οδηγός, αισθάνομαι πως μικρή (έως καθόλου) σχέση έχουν.
-
@dimsabas said in TOYOTA FORUM:
Το σκάνδαλο της Toyota έχει πρωτοαναφερθεί τον περσινό Δεκέμβριο. Η αναζωπύρωση βέβαια έγινε τώρα.
Ας ξανατολμήσουν να κάνουν παρουσίαση 6 ωρών για θερμικούς κινητήρες
follow up καλάθι και φάουλ ,η σειρά των τραπεζών τώρα
https://qz.com/toyota-banks-money-1851525969
βγάζει δεν βγάζει το καλοκαίρι ο toyoda , αυτός ντε με το πειραγμένο lbx -
Αυτός έτσι κι αλλιώς τώρα, βάση του αρχαίου κώδικα τιμής και του αθσθηματος ευθύνης, δεν θα κάνει σεπουκου μαζί με τους υπεύθυνους της Φουκουσίμα και τον πρόεδρο της Νισσαν, επειδή οι Ιάπωνες έχουν κι αυτοί το αμετάφραστο σε άλλες γλώσσες filotimo?
-
Σου βρήκα μια χώρα που η κυβέρνηση είναι ισχυρή και οι ολιγάρχες στο σκαμνί
αλλα θα συμβιβαστείς λίγο
εχουν πριγκίπισσες και αυτοκράτορες
-
Πήγα για test drive ενός C-HR και με την ευκαιρία μου είπε ο πωλητής ότι η εγγύηση μετά τα 6 χρόνια μπορεί να επεκταθεί έως και τα 11 & 200.000Km εφόσον συνεχίσουν να γίνονται τα προγραμματισμένα service στην αντιπροσωπεία.
Μου διευκρίνισε ότι δεν αφορά μόνο τα ανταλλακτικά αλλά και τα μηχανικά μέρη.Μπράβο!!!
-
Αυτό λένε πολλοί που πήγαν πρόσφατα για σέρβις και οτι θα ενημερωθούν όλοι οι ιδιοκτήτες με email
-
Δηλαδή ένα Toyota αποκτά 11 έτη εγγύηση;;;;
-
Αν εννοούμε την 11ετή εγγύηση για την υβριδική μπαταρία, αυτό ισχύει εδώ και αρκετό καιρό.
Το αυτοκίνητο έχει 3+3 χρόνια εγγύηση για όλο το αυτοκίνητο και από εκεί και μετά σου δίνουν κάποια κουπόνια (vouchers), ώστε, μετά τη ληξη της 6ετους εγγύησης, σε κάθε ετήσιο service να γίνεται δωρεάν έλεγχος του υβριδικού συστήματος (Hybrid Health Check), που κανονικά θα χρεωνόταν γύρω στα 60 ευρώ, αν δεν κανω λάθος, και εφόσον υπάρχει πρόβλημα αντικαθιστάται στην εγγύηση η υβριδική μπαταρία μέχρι τα 11 χρόνια. -
Εγώ κατάλαβα και για τα μηχανικά μερη
-
-
@monman2 said in TOYOTA FORUM:
@lap said in TOYOTA FORUM:
Ναι
Αααα πολύ ενδιαφέρον!!!! Παρα πολύ!!!
Yaris cross τότε! Να δω χρώματακια
-
@monman2 said in TOYOTA FORUM:
@lap said in TOYOTA FORUM:
Ναι
Δηλαδή η εγγύηση των 6 ετών επεκτείνεται στα 11 έτη και για τους νυν ιδιοκτήτες;
Δεν το γνωρίζω, ούτε μου έχει έρθει σχετικό e-mail μέχρι στιγμής.
Long shot, αλλά μακάρι να ισχύει... -
Στην γειτονική Κύπρο ισχύει το παρακάτω πάντως...
-
Δηλαδή η εγγύηση των 6 ετών επεκτείνεται στα 11 έτη και για τους νυν ιδιοκτήτες;
Long shot, αλλά μακάρι να ισχύει...Δεν γνωρίζω τι θα γίνει με τους νυν ιδιοκτήτες αλλά
μου διευκρίνισε ότι μετά τα 6 χρόνια αν δεν πας μια χρονιά στην αντιπροσωπία για service δεν χάνεις την εγγύηση.
Δηλαδή π.χ. μπορεί να μην πας το 7ο έτος στο επίσημο δίκτυο αλλά να πας για service το 8ο έτος τότε ενεργοποιείτε πάλι η εγγύηση για όλα τα μηχανικά μέρη.Είναι τόσο καλό που εξεπλάγην κάτι που αντιλήφθηκε ο πωλητής και μου έδειξε την εντολή που τους ήρθε από τα κεντρικά.
-
@ivank said in TOYOTA FORUM:
Long shot, αλλά μακάρι να ισχύει...Δεν γνωρίζω τι θα γίνει με τους νυν ιδιοκτήτες αλλά
μου διευκρίνισε ότι μετά τα 6 χρόνια αν δεν πας μια χρονιά στην αντιπροσωπία για service δεν χάνεις την εγγύηση.
Δηλαδή π.χ. μπορεί να μην πας το 7ο έτος στο επίσημο δίκτυο αλλά να πας για service το 8ο έτος τότε ενεργοποιείτε πάλι η εγγύηση για όλα τα μηχανικά μέρη.Είναι τόσο καλό που εξεπλάγην κάτι που αντιλήφθηκε ο πωλητής και μου έδειξε την εντολή που τους ήρθε από τα κεντρικά.
Μετά τα 6 χρόνια ή 180.000 km (όποιο έρθει πρώτο), έχεις εγγύηση μόνο για την υβριδική μπαταρία, υπό την προϋπόθεση οτι κάνεις κάθε χρόνο το δωρεάν Hybrid Health Check, ανεξαρτήτως (ίσως, δεν είμαι σίγουρος) του εάν κανείς και το service μετά τα 6 χρόνια στο εξουσιοδοτημένο.
Αυτό μάλλον εννοεί.
Τουλάχιστον στο επίσημο site της Toyota μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει κάτι: https://www.toyota.gr/owners/warranty/toyota-warranty -
@bill_hsd said in TOYOTA FORUM:
Μετά τα 6 χρόνια ή 180.000 km (όποιο έρθει πρώτο), έχεις εγγύηση μόνο για την υβριδική μπαταρία, υπό την προϋπόθεση οτι κάνεις κάθε χρόνο το δωρεάν Hybrid Health Check, ανεξαρτήτως (ίσως, δεν είμαι σίγουρος) του εάν κανείς και το service μετά τα 6 χρόνια στο εξουσιοδοτημένο.
Αυτό μάλλον εννοεί.
Τουλάχιστον στο επίσημο site της Toyota μέχρι στιγμής δεν έχει αλλάξει κάτι: https://www.toyota.gr/owners/warranty/toyota-warrantyΘα γίνει σε λίγο η σχετική ενημέρωση.
-
Ξέρω ότι ανά τον κόσμο πουλάνε άλλα μοντέλα, και η φορολογία είναι διαφορετική κλπ-κλπ αλλά επειδή το yen εδώ και έναν χρόνο έχει κατρακυλήσει, αυτές είναι οι "πραγματικές" αξίες (σε ευρώ) των toyolexus στην Ιαπωνία, συγκρίσεις ελεύθερα.
Yaris Hybrid: 13,5K
Corolla Hybrid: 14,5K
Corolla Cross Hybrid: 16,0K
LBX: 26,7K
UX: 26,7K
NX: 32,0K -
Η εγγύηση, μεταβιβάζεται στον επόμενο αγοραστή;
-
Όταν είναι από ιδιώτη,ναι. Αν είναι εταιρικό σου δίνουν έναν χρόνο και 15κ Χιλή.
TOYOTA FORUM