-
ΑΥΤΟ ΝΑΙ , είναι ενα Toyota που θα ήθελα να εχω
-
θα βγει σιγουρα η ειναι ζωγραφια (αν και μοιαζει με το Σουμπαρου); To κοιταξα, εικασιες ειναι.
-
@wantone said in TOYOTA FORUM:
θα βγει σιγουρα η ειναι ζωγραφια (αν και μοιαζει με το Σουμπαρου); To κοιταξα, εικασιες ειναι.
Tο suprobmw είναι το sketch. Υπάρχει βίντεο που δοκιμάζουν τον νέο 2.0T, πού θα φορεθεί δεν ξέρουμε, αλλά σιγά τα ωα, να χαρώ για ακόμα έναν συμβατικό τετρακύλινδρο;
-
Φυσικά είναι εικασίες τιποτα παραπάνω
αλλα είναι ομορφο!!! ωραια θα ήταν να βγει ενα τέτοιο
-
-
@ataim said in TOYOTA FORUM:
στο 21:30 κάνει test drive
Έκαναν παρουσίαση για...τους νέους in-line 4 cylinder η Toyota, για τους τετρακύλινδρους boxer η Subaru και για τον ροτορα η Mazda ;;;;;
Σε κάποιο σημείο δείχνει ένα μαματο Lexus με ... 5λιτρο λέει V8 κινητήρα!!!!!
Εγώ δεν λέω , μαζί τους είμαι με τα 1000 αλλά... άλλα δεν λένε τα κανάλια;
Για ηλεκτροκίνηση και νέες μπαταρίες και φορτιστές σε κάθε γωνιά κάθε γειτονιάς;;;;Μην είναι κάνα glitch πάλι στο matrix ;;;
PS: Δεν είδα εκτός αν δεν κατάλαβα να λένε για τους 1.5 Turbo που διαβάζαμε τελευταία σε κάποια άρθρα.
Μήπως ήταν με τον 1.5 τούρμπο που δοκίμαζαν στο τέλος;
Κάτι έλεγε ο οδηγός πώς με το νέο κινητήρα λόγω μικρότερου μεγέθους μπαίνει πιο πίσω και κάτω προς το κέντρο με αποτέλεσμα καλύτερο κέντρο βάρους και λιγότερους κραδασμούς. -
@vagkirk said in TOYOTA FORUM:
Κάτι έλεγε ο οδηγός πώς με το νέο κινητήρα λόγω μικρότερου μεγέθους μπαίνει πιο πίσω και κάτω προς το κέντρο με αποτέλεσμα καλύτερο κέντρο βάρους και λιγότερους κραδασμούς.
Δεν είναι γκλιτς, ετοιμάζουν δύο νέους downsized 4cyl. Μέχρι τώρα πουλούσαν σε Αμερική και αλλού με τον 2,5 και τον 2,4τ. Σου λέει αυτή είναι η αγορά μας μια χαρά, οι Κινέζοι όμως τους έπιασαν κανονικά στον ύπνο βγάζοντας πληθώρα phev/hev suv, όλα στα 1,5λ για να μην έχουν φορολογικό θέμα σε Ινδίες, Μαλαισία, κλπ, και έχουν ξεπουλήσει. Έχουν το omoda, το haval, τα roewe, τα byd, τα seres, και μαζεύουν το χρήμα.
Πιθανώς να είναι οι τελευταίοι θερμικοί που θα εξελίξουν, πριν τον πλήρη εξηλεκτρισμό.
-
Ενδιαφέρουσα συνέντευξη του CEO Toyota Norway. Θα σταθώ στη Νορβηγία, ότι πέρα από το απίστευτο δίκυτο φορτιστών, επιδοτεί τα BEV με 4δις Ευρώ τον χρόνο!! Για αυτό έχει γεμίσει ο τόπος. Και πλέον έχει και πέναλτυ το leasing μη ηλεκτρικών αυτοκινήτων.
-
Καλησπέρα σας, ψάχνω για toyota iq, αυτόματο. Είναι αξιόπιστο το κιβώτιο; ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ. Για Αθήνα. Και 2 - 3 φορές το χρόνο στην εθνική, Αθήνα Θεσσαλονίκη.
-
@orfeasz said in TOYOTA FORUM:
Καλησπέρα σας, ψάχνω για toyota iq, αυτόματο. Είναι αξιόπιστο το κιβώτιο; ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ. Για Αθήνα. Και 2 - 3 φορές το χρόνο στην εθνική, Αθήνα Θεσσαλονίκη.
Πάρα πολύ αξιόπιστο. Το θέμα ειναι ο 1.300 κινητήρας, που έχει θέμα με την κατανάλωση λαδιού. Εαν πάρεις το 1.000αρι δεν έχεις θέμα. Περισσότερα ο ειδικός του φόρουμ επί του IQ, ο δικός μας @monman2 !
-
Είναι καλές τιμές;
Έχουν περίπου 200.000 χλμ. Παρόλο που φαίνονται πολλά χλμ. Νομίζω πως είναι φυσιολογικά χιλιόμετρα... (περίπου 10.000 με 15.000 χλμ το χρόνο).
Σωστά;
-
Είναι καλές τιμές;
Έχουν περίπου 200.000 χλμ. Παρόλο που φαίνονται πολλά χλμ. Νομίζω πως είναι φυσιολογικά χιλιόμετρα... (περίπου 10.000 με 15.000 χλμ το χρόνο).
Σωστά;
Δεν είναι καλές, γιατί τόσο πουλιόντουσαν και πριν 5-6 χρόνια. Από την άλλη, δεν υπάρχει εναλλακτική και επειδή είναι άσπαστα, κρατάνε διαχρονικά υψηλές τιμής μεταπώλησης. Εφόσον λοιπόν ελεγχθούν και δεν έχουν προβλήματα, ειναι λογικές τιμές δυστυχώς.
-
Είναι καλή επιλογή για πρώτο αυτοκίνητο;
ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ.
ΑΘΗΝΑ(Φοβάμαι το μηχανικο κιβώτιο. Δεν έχω αυτοπεποίθηση.... Γι αυτό ψάχνω μόνο αυτόματο)
-
ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ.
ΑΘΗΝΑ(Φοβάμαι το μηχανικο κιβώτιο. Δεν έχω αυτοπεποίθηση.... Γι αυτό ψάχνω μόνο αυτόματο)
ειναι πολυ καλο αυτοκινητο, δεν ξερω αν το αυτοματο ειναι αξιοπιστο ομως
-
ΝΕΟΣ ΟΔΗΓΟΣ.
Μια χαρά ειναι για πρώτο αυτοκίνητο, εφόσον δεν υπάρχουν απαιτήσεις χώρων. Για ταξίδι ειναι ΟΚ, αλλά όχι κάτι το φοβερό - αυτοκίνητο πόλης ειναι και σε αυτό ειναι ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ. Θα έρθει σε λίγο ο Μονμαν που το είχε να σου πει αναλυτικά.
-
δεν ξερω αν το αυτοματο ειναι αξιοπιστο ομως
Μια χαρά ειναι, εφόσον συντηρείται σωστά. Δεν παθαίνει τίποτα, cvt ειναι.
-
@orfeasz
Το χιλιάρι iQ το αγοράζεις με το 5αρι μηχανικό σασμάν, είναι τόσο εύκολος ο συμπλέκτης και ταυτόχρονο συγχωρητικός στα λάθη.
Δεν θα σβήσει εύκολα εκτός αν ξεχαστείς και ξεκινήσεις με τρίτη .
Το σασμάν τώρα είναι απαλό και ταυτόχρονα ακριβές ιαπωνικό όνομα και πράγμα.Ξεκίνησα λοιπόν απο το σασμάν γιατί βλέπω οτι το εχεις σε πρώτη προτεραιότητα .
Το μηχανικό κιβώτιο είναι σχεδόν 1,5 δευτερόλεπτο πιο γρήγορο στο 0-100 απο το cvt παρόλο που εχει υπερμακριές σχέσεις , 145 με 3η στον κόφτη !
ΥΓ γιαυτό κάνει αθόρυβο και οικονομικό ταξίδι απλά στις ανηφόρες της ΕΟ θέλει κατέβασμα σε 4η..Aν μπεις στο Spritmonitor.de και βάλεις αναζήτηση με φίλτρα θα δείς οτι το 1.0 με το μηχανικό σασμάν είναι σχεδόν 1 λίτρο κάτω στην κατανάλωση απο το cvt.
Μακροχρόνια αν χρειαστείς συμπλέκτη 350€ περασμένο το αυθεντικό κιτ της AISIN
Το cvt θα πονέσει αν εχεις πρόβλημα δεν είναι μόνο το κόστος είναι να βρεις κάποιον σωστό τεχνικό.Ενα "κόλπο" για να κάνεις παζάρι και να ρίξεις την τιμή
αν το αυτοκίνητο τρέμει και δονείτε στις 2000 σαλ θέλει συμπλέκτη.
Πες στον πωλητή 700 κάνει στην αντιπροσωπεία η αλλαγή και τα βρίσκεται στα 350 €Οπωσδήποτε θα δοκιμάσεις αν δουλεύει το αιρ κοντίσιον δικαιολογίες θέλει υγρά να μην τις δεχθείς γιατί ο κομπρέσσορας βρίσκεται σε τέτοιο σημείο που ιδίως στα εισαγωγής δέχεται πολύ αλάτι και χάνει λόγω διάβρωσης απο το σώμα , 450 € κάνει περίπου στο εμπόριο.
Το αυτοκίνητο είναι τρομερά ευέλικτο ,σε τέτοιο έμαθε οδήγηση ο γιός , είναι ιδανικό για πρωτάρηδες και εύκολο με τον συμπλέκτη ιδίως κοπελιά θα το καταχαρεί !
-
και μια φωτογραφία απο τα παλιά
Μπήκα εκει με ενα πίσω μπρός ... -
Εξαιρετικό αυτοκίνητο (ένα Yaris της αντίστοιχης εποχής είναι, με πολύ μικρότερο μηκος), αλλά είναι πολύ δύσκολο να βρεις καλό μεταχειρισμένο.
Έψαχνα κι εγώ μια εποχή για τη σύζυγο, αλλά δυστυχώς τα περισσότερα ήταν βανδαλισμένα και σε τιμες εκτός λογικής.
Θα προτιμούσα CVT, όσο καλό κι αν είναι το μηχανικό. -
Εισαγωγής το φθηνότερο στο car με τα περισσότερα χλμ
5550€ αγορά το ΄18
Έβγαλα τροχούς καθάρισα τις σκουριές στις πλήμνες και τα φρένα έβαψα δαγκάνες
Βρήκα 4 άλλες ζάντες με 150 € έφευγε φλούδες το χρώμα στις παλιές
4 dunlop fastresponce κάθισε κάτω ο κώλος στο φρενάρισμα και στα χωσίματα στις στροφές
Γυαλισμένο στο χέρι πριν το δώσω
6500€ το '22
toyota λέμε = ομόλογα δημοσίου !
TOYOTA FORUM