-
-
@piliourits said in TOYOTA FORUM:
Εσείς ευρωπαϊκά Κορόιδα αγοράστε Γιαρις με 30 χιλιάρικα...
Αυτα τα αθλια τιμονια στυλ ταξι-Avensis ποτε θα τα αλλαξουνε ρε φιλε...?
Και τα βαζουν σε ολα να πουμε. Αισχος...Αλλη αγορα το Αμερικα.
-
-
Εχει συζητηθεί ήδη....click bait και φυσικά δεν αφορά την Ευρώπη αλλά την Ιαπωνική αγορά μόνο. Next....
-
Προς το παρόν Φάνη...
Προς το παρόν...
Κάτσε να πάρουν μπροστά οι Αμερικάνοι...
Εχουν και εκλογές...
-
Όταν βλέπουμε τα γιαπωνέζικα αμάξια με λαμαρίνα φλουδα και τους μισούς εσωτερικούς χώρους στη καμπίνα, δε χρειάζεται κι ιδιαίτερη σπουδή για να μην τα βάζουμε στο ίδιο επίπεδο παθητικής ασφάλειας με τα ευρωπαϊκά, ο,τι και να λένε τα τεστ...
Αλλού είναι τα δυνατά τους σημεία, για να τα προτιμήσει κάποιος. -
Όταν βλέπουμε τα γιαπωνέζικα αμάξια με λαμαρίνα φλουδα και τους μισούς εσωτερικούς χώρους στη καμπίνα, δε χρειάζεται κι ιδιαίτερη σπουδή για να μην τα βάζουμε στο ίδιο επίπεδο παθητικής ασφάλειας με τα ευρωπαϊκά, ο,τι και να λένε τα τεστ...
Αλλού είναι τα δυνατά τους σημεία, για να τα προτιμήσει κάποιος.Ελα μας τρολαρεις κι εσυ .....
Τι σχεση εχει η λαμαρινα στην παθητικη ασφαλεια.... -
@alexandros-k said in TOYOTA FORUM:
Αλλού είναι τα δυνατά τους σημεία, για να τα προτιμήσει κάποιος.Ελα μας τρολαρεις κι εσυ .....
Τι σχεση εχει η λαμαρινα στην παθητικη ασφαλεια....Δε λέμε για τα έβο, ρε
Για τα φθηνά τουοτα και τα παρόμοια που αγοράζει ο κόσμος...
Κουμπάρος μου (με Ναβαρα) που προτιμησε η γυναίκα απ τα πρώτα πρώτα Γιαρις (τελευταίο μοντέλο) αντί για Κορολα, στα ίδια σχεδόν λεφτά (21-22Κ) μου λέει ότι αν έχει "γρέζι" η άσφαλτος, "τρέμουν" τα φώτα το βράδυ...Η όταν καθίσω σε νέα κορολα (1.80μ) και το κεφάλι μου είναι 2 πόντους απόσταση από την ένωση πόρτας-ουρανού και πάνω απ το νοητό της επίπεδο, προφανώς δεν γίνεται να μην έχει χειρότερα αποτελέσματα ασφαλείας από όλα τα αντιστοιχα ευρωπαϊκά που έχει πενταπλασια σχεδόν απόσταση...
Απορώ πως γίνεται να σκάσουν αερόσακοι οροφής στο κορολα χωρίς να φάω χαστούκι... αυτο εννοώ -
Η όταν καθίσω σε νέα κορολα (1.80μ) και το κεφάλι μου είναι 2 πόντους απόσταση από την ένωση πόρτας-ουρανού και πάνω απ το νοητό της επίπεδο, προφανώς δεν γίνεται να μην έχει χειρότερα αποτελέσματα ασφαλείας από όλα τα αντιστοιχα ευρωπαϊκά που έχει πενταπλασια σχεδόν απόσταση...
Απορώ πως γίνεται να σκάσουν αερόσακοι οροφής στο κορολα χωρίς να φάω χαστούκι... αυτο εννοώMηπως ειναι ψηλά το καθισμα?
-
Τι σχεση εχει η λαμαρινα στην παθητικη ασφαλεια....Δε λέμε για τα έβο, ρε
Για τα φθηνά τουοτα και τα παρόμοια που αγοράζει ο κόσμος...
Κουμπάρος μου (με Ναβαρα) που προτιμησε η γυναίκα απ τα πρώτα πρώτα Γιαρις (τελευταίο μοντέλο) αντί για Κορολα, στα ίδια σχεδόν λεφτά (21-22Κ) μου λέει ότι αν έχει "γρέζι" η άσφαλτος, "τρέμουν" τα φώτα το βράδυ...Η όταν καθίσω σε νέα κορολα (1.80μ) και το κεφάλι μου είναι 2 πόντους απόσταση από την ένωση πόρτας-ουρανού και πάνω απ το νοητό της επίπεδο, προφανώς δεν γίνεται να μην έχει χειρότερα αποτελέσματα ασφαλείας από όλα τα αντιστοιχα ευρωπαϊκά που έχει πενταπλασια σχεδόν απόσταση...
Απορώ πως γίνεται να σκάσουν αερόσακοι οροφής στο κορολα χωρίς να φάω χαστούκι... αυτο εννοώΓια αυτό είναι λεπτή η λαμαρίνα, για να σκάνε προς τα πάνω...
-
Η όταν καθίσω σε νέα κορολα (1.80μ) και το κεφάλι μου είναι 2 πόντους απόσταση από την ένωση πόρτας-ουρανού και πάνω απ το νοητό της επίπεδο, προφανώς δεν γίνεται να μην έχει χειρότερα αποτελέσματα ασφαλείας από όλα τα αντιστοιχα ευρωπαϊκά που έχει πενταπλασια σχεδόν απόσταση...
Απορώ πως γίνεται να σκάσουν αερόσακοι οροφής στο κορολα χωρίς να φάω χαστούκι... αυτο εννοώMηπως ειναι ψηλά το καθισμα?
Αντε να ήταν του οδηγού...
Πίσω όμως!? -
Πίσω όμως!?Να καθεσαι στη μεση
Δεν ξερω ....Τοσο μαπα ειναι τελικα? Γιατι εδω μεσα μονο για αυτα ακουμε και δεν τολμαμε να πουμε κακη κουβεντα, μας την πεφτουν 10 -
Πίσω όμως!?Να καθεσαι στη μεση
Δεν ξερω ....Τοσο μαπα ειναι τελικα? Γιατι εδω μεσα μονο για αυτα ακουμε και δεν τολμαμε να πουμε κακη κουβεντα, μας την πεφτουν 10Καθόλου μάπα δεν είναι.
Αλλά είναι αυτοκίνητα με συγκεκριμένους περιορισμούς.
Για μένα αδικαιολογητους, γι αυτό δεν "μπορώ" να καταλήξω σε αγορά, για άλλους δικαιολογημενους ή αδιάφορους και τα χαίρονται. -
-
Έμαθα να οδηγώ σε Τουοτα, το πρώτο μου αμάξι ήταν μεταχειρισμένο Τουοτα, το δεύτερο (με τη πρώτη "καλή" δουλειά) ήταν καινούριο Τουοτα. Σε αυτό γευτηκα την ιαπωνική παθητική ανασφάλεια και μου άφησε ένα κάποιο ορθοπεδικο κουσούρι (δεν φαίνεται) νεανικά λάθη/ατυχίες/απειρία (δηλαδή ανικανότητα να διαχειριστεις την ατυχία). Το επόμενο ήταν το φθηνότερο καινούριο της αγοράς στην αλλαγή μοντέλου, ιταλικό. Φθηνιαρικο σε σύγκριση, καλύτερο σε όλα, μακράν θα έλεγα... το επόμενο, Φορντ που αντικατεστησε το οικογενειακό Τουοτα που είχα μάθει να οδηγώ (αθάνατο).
Τι να λέμε τώρα... ότι την εποχή εκείνη σύγκρινε κάποιος το Φοκους ΜΚ1 με την αντίστοιχη Κορολα, την μάλλον ακριβότερη, και τη θεωρούσε και "καλύτερο" αμάξι, επειδή χαλάει πιο δύσκολα; Αυτό είναι το πρόβλημα με τα Τουοτα, ότι επειδή δεν χαλάνε, βάζει κι η μυλωνού τον άντρα της με τους πραματευτάδες...
Είχα 6 χρόνια γαμ@τη ιαπωνική αμαξάρα, Μαζνταρα.
Μόνο που τιμάται 40+ χιλιάρικα και πάλι, χώροι ευρωπαϊκού μικρότερης κατηγορίας... -
https://www.euroncap.com/en/results/citroën/c5+aircross/35027
https://www.euroncap.com/en/results/mazda/cx-30/38857
Δεν παίζει ρόλο το μέγεθος και ο αέρας... άλλα παίζουν ρόλο που δεν τα γνωρίζω
-
Καίρια η παρέμβαση σου γιατί αρχίσαν να λέγονται απόψεις που είχαμε πολλά χρόνια να ακούσουμε , όπως πχ για χοντρές λαμαρίνες
-
@criuser said in TOYOTA FORUM:
Προς το παρόν Φάνη...
Προς το παρόν...
Κάτσε να πάρουν μπροστά οι Αμερικάνοι...
Εχουν και εκλογές...
Δεν έχουν σχέση οι ΗΠΑ, αφού αυτά τα μοντέλα δεν πάνε καν εκεί! Κάναμε την τρίχα τριχιά, γιατί κάπως πρέπει να δικαιολογηθούν και οι άλλοι, γνωστή τακτική.
-
@gtsartsal said in TOYOTA FORUM:
https://www.euroncap.com/en/results/citroën/c5+aircross/35027
https://www.euroncap.com/en/results/mazda/cx-30/38857
Δεν παίζει ρόλο το μέγεθος και ο αέρας... άλλα παίζουν ρόλο που δεν τα γνωρίζω
Και οι Αμερικανοι παντως κατι λαθος θα κανουν...δεν εξηγειται.
-
Τα γράφω στο τοπικό της toyota γιατί αυτή πρωτοστατεί στην ανταρσία ...
Τέλη Μαιου εκδηλώνεται το "κίνημα"
https://www.gocar.gr/news/feed/46962,Toyota_Mazda_kai_Subaru_dwsan_ta_xeria.htmlΣε χρόνο dt η κυβέρνηση επεμβαίνει και τους τραβάει το αυτί ,εχει αυτή τον τρόπο της
https://www.dw.com/en/toyota-apologizes-as-japanese-car-testing-scandal-widens/a-69258367
τα γνωστά δηλ που ανακυκλώθηκαν αμάσητα; απο όλα τα μέσαΤο μήνυμα δόθηκε
Δεν μπορεί να ξεφτιλίζεται έτσι η χώρα που στα χώματα της υπογράφτηκε το πρωτόκολλο του Κιότο
https://www.sansimera.gr/articles/68
απο το 1997 είχατε toyota και σια να βρείτε λύση
και εσείς 25 χρόνια μετά μου παρουσιάζεται λύση με κινητήρες εσωτερικής καύσεως και επαναπαύεστε στα υβρίδια
Θα σας γα....
TOYOTA FORUM