-
To αρονα δεν είναι στην ίδια κατηγορία με το scross μην τα μπερδευομαι είναι μικρότερο παντού. Το τ ροκ είναι κοντά του μόνο . Το scross είναι κατηγορία c στο κάτω άκρο αλλά c .
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης Tkin73 έγραψε:
To αρονα δεν είναι στην ίδια κατηγορία με το scross μην τα μπερδευομαι είναι μικρότερο παντού. Το τ ροκ είναι κοντά του μόνο . Το scross είναι κατηγορία c στο κάτω άκρο αλλά c .Πολύ σωστά! Και να συμπληρώσω, δεν είναι και τόσο στο κάτω άκρο (άλλο εαν δείχνει μικρότερο), αφού έχει ουσιαστικά ίδιους χώρους (και διαστάσεις) με το QQ.
-
Σε χώρους αποσκευών είναι στα ίδια ίσως να κερδίζει λίγο το Σουζούκι σε εσωτερικούς χώρους και μεταξόνιο είναι λίγο πιο άνετο το νισσαν, φυσικά στην ίδια κατηγορία. Η c κατηγορία νομίζω είναι από 4.30 ως 4.50. Οπότε το Σουζούκι είναι στο κάτω άκρο το νισσαν στην μέση και το τιγκουαν στο προς το άνω άκρο.
Στάλθηκε από το Mi Note 3 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
@valentinos-0 said in Αγορά μεταχειρισμενου VW Tiguan 1.4 TSI:
Αγορά TIGUAN 2010 1.4 TSI τι να προσεξω;
-
@fanis75 said in VW Tiguan 2007:
@valentinos-0 said in Αγορά μεταχειρισμενου VW Tiguan 1.4 TSI:
Αγορά TIGUAN 2010 1.4 TSI τι να προσεξω;
Του 2010? Νομίζω αυτό φοράει τον tsi EA111 που τα είχε τα θεματάκια του με κάψιμο λαδιού και με την καδένα.
Μετά το '12 πρέπει να βγήκε ο tsi ΕΑ211 και τα έλυσαν αυτά τα προβλήματα.
Κατά τ' άλλα ελέγχεις και προσέχεις ότι σε κάθε μεταχειρισμένο αυτοκίνητο, βιβλίο συντήρησης, έλεγχο σε συνεργείο κλπ. -
Φίλος είχε αυτό το Tiguan. Το αντάλλαξε με T-Cross πριν ένα χρόνο γιατί ήθελαν μικρότερο αυτοκίνητο για αστική χρήση.
Το Tiguan το έδωσε με 110.000χλμ.
Δεν τους έβγαλε απολύτως τίποτα. Μα τίποτα. Μόνο service του έκαναν. Το πήρε η Karenta σε τρελή τιμή. Το είχε βάλει και αγγελία αλλά τον έπρηξαν οι ιδιώτες στα παζάρια και στο δούλεμα και τους γείωσε όλους.Τώρα έχει άλλη ενεργή αγγελία, άλλο VW που έχουν από εκείνη την εποχή (2011).
-
Καλησπέρα σας!
Ψάχνω εδώ και καιρό αυτοκίνητο SUV και σήμερα συγκεκριμένα έλεγξα ένα Tiguan Rline 2011 με 110.000χλμ σε τιμη 14000€.
Μου αρέσει αρκετά το αμάξι. Στο συνεργείο ο μάστορας μου είπε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το αμαξι;
Η τιμη είναι πιστεύετε καλή;
Τι θα πρέπει να προσέξω;
τι προβλήματα βγάζουν συνήθως αυτά αυτά τα αμάξια;Μπορεί να κάνω μάλλον κάποιες γενικές ερωτήσεις μιας και δε γνωρίζω πολλά αλλά κάθε απάντηση σίγουρα θα με βοηθήσει.
Ευχαριστώ πολύ! -
@billthegr said in VW Tiguan 2007:
Καλησπέρα σας!
Ψάχνω εδώ και καιρό αυτοκίνητο SUV και σήμερα συγκεκριμένα έλεγξα ένα Tiguan Rline 2011 με 110.000χλμ σε τιμη 14000€.
Μου αρέσει αρκετά το αμάξι. Στο συνεργείο ο μάστορας μου είπε ότι είναι σε καλή κατάσταση. Ποια είναι η γνώμη σας για αυτό το αμαξι;
Τι θα πρέπει να προσέξω;
τι προβλήματα βγάζουν συνήθως αυτά αυτά τα αμάξια;Μπορεί να κάνω μάλλον κάποιες γενικές ερωτήσεις μιας και δε γνωρίζω πολλά αλλά κάθε απάντηση σίγουρα θα με βοηθήσει.
Ευχαριστώ πολύ!Μάθε πότε και που αν έγινε η αλλαγή της καδένας. Το πιο βασικό είναι αυτό. Παθών!
-
Καλησπέρα σας!
Τι θα πρέπει να προσέξω;
Ευχαριστώ πολύ!Ήμουν ιδιοκτήτης ενός vw Tiguan 1.4 150ps 4motion σε έκδοση escape και μέλος σε φόρουμ με Tiguan για σχεδόν 8 χρόνια.
Θα σου πρότεινα με βάση την εμπειρία μου και σχεδόν άλλων 300 μελών να κοιτάξεις κάτι άλλο σίγουρα θα είναι πιο αξιόπιστο.. -
@storm said in VW Tiguan 2007:
Φίλος είχε αυτό το Tiguan. Το αντάλλαξε με T-Cross πριν ένα χρόνο γιατί ήθελαν μικρότερο αυτοκίνητο για αστική χρήση.
Δεν τους έβγαλε απολύτως τίποτα. Μα τίποτα. Μόνο service του έκαναν. Το πήρε η Karenta σε τρελή τιμή. Το είχε βάλει και αγγελία αλλά τον έπρηξαν οι ιδιώτες στα παζάρια και στο δούλεμα και τους γείωσε όλους.Τώρα έχει άλλη ενεργή αγγελία, άλλο VW που έχουν από εκείνη την εποχή (2011).
Ειμαι σίγουρος ότι ήταν diesel ο κινητήρας.
-
Καλησπέρα σας!
Τι θα πρέπει να προσέξω;
Ευχαριστώ πολύ!Κοίτα προς Suzuki μεριά και μακριά από Ford.
-
@groover1972 said in VW Tiguan 2007:
Όχι. Βενζίνη ήταν, τούρμπο, 1.4.
Το T-Cross που πήρε τώρα είναι 1000άρι τούρμπο. -
-
@groover1972 said in VW Tiguan 2007:
Η αλήθεια είναι ότι έχει πολύ μεγάλη ζήτηση και εγώ το πούλησα σε 3 μέρες με τρέλαναν στα τηλέφωνα και ενώ ήταν 11 ετών και είχε 150k χλμ έφυγε στα 13k € βέβαια με ευλαβική συντήρηση στα μισά χλμ από τα προτεινόμενα έχοντας αλλάξει όλο το αυτοκίνητο μετά από αλλεπάλληλες βλάβες και επίσης το αμάξι είχε όλο τον κατάλογο των έξτρα από την vw..
VW Tiguan 2007