-
Ο χρήστης QsisVTS έγραψε:
Αλλο ενα tiguan εμεινε στο γκαραζ της πολυκατοικιας και το σερνει η οδικηΑν έμενε το δικό σου θα γελούσες;
-
Ξέρει και δεν πήρε tiguan!
-
Έχουν dsg τα tiguan;
Αν δεν κάνω λάθος, τώρα τελευταία μπήκε σαν επιλογή; -
Στα δίλιτρα μπαίνει, αλλά στις τελευταίες παρτίδες.
-
Ο χρήστης ΓΙΑΝΝΗΣ Μ6 έγραψε:
Αλλο ενα tiguan εμεινε στο γκαραζ της πολυκατοικιας και το σερνει η οδικη
Αν έμενε το δικό σου θα γελούσες;
Μαλλον δεν ξερεις για τι ακριβως πραγμα μιλας...
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ο χρήστης Scotch έγραψε:
Έχουν dsg τα tiguan;
Αν δεν κάνω λάθος, τώρα τελευταία μπήκε σαν επιλογή;Χειροκουνα ηταν τελικα, απλα για να ξεμπλοκαρει το χειροφρενο ή το χαλντεξ (ιδεα δεν εχω) επρεπε να κινηθει λιγο μπροστα
Το δυσκολο ηταν οτι οτι ειχε παρκαρει με τη μουρη και δεν υπηρχε μεγαλο περιθωριο για κατι τετοιο, πισω δεν πηγαινε με τιποτα..
Ο τυπος της οδικης ειχε φριξειΤελικα το πηγαν μπροστα εκατοστα απο τον τοιχο και ξεκολλησε το μπουρουχι
Sent from my LG-P500 using Tapatalk
-
Ερχόμενος σήμερα από Αρτα, στο Διακοπτο, άναψε το λαμπάκι του κινητήρα χωρίς καμία άλλη διαφορά στην απόδοση του μοτέρ. Φαντάστηκα πως πρόκειται για κακής ποιότητας βενζίνα, μόνο που άναψε μετά από 370 χλμ. Πέρασα από τον Κα.....α που ήταν κοντά, αλλά έπρεπε να περιμένω κάνα 2ωρο για να το βάλουν σε διαγνωστικό και ήταν αδύνατο.
Επειδή πέρασα τα 7 στο laptop δεν δουλεύει πια το διαγνωστικό που έχω και πρέπει να βρω καινούργιο.
Ίσως να πεταχτώ μέχρι τη Πάτρα στον Λ.....η να δούμε τι παίζει. -
Καλησπέρα. Καθώς με ενδιαφέρει η αγορά μεταχειρισμένου SUV, αναζητώντας βρήκα μια ειδική περίπτωση.
Πρόκειται για ένα Tiguan του 2010, με 21400χλμ.Τα χιλιόμετρα είναι πραγματικά, το αυτοκίνητο είναι αγορασμένο από γνωστό αντιπρόσωπο της Κεντρικής Μακεδονίας, ελέγχθηκε μηχανικά/λειτουργικά από δικό μου μηχανικό και είναι άριστο. Στο test drive εντός πόλης και εκτός όλα καλά.
Επίσης δεν φέρει βάρη και έχει γίνει άρση παρακράτησης κυριότητας όπως αναφέρεται και στην άδεια. Αυτά τα διασταύρωσα και στη Διεύθυνση Συγκοινωνιών.Η τιμή είναι 14600€. Κατα τη γνώμη σας αξίζει;
-
Δεν μας είπες το βασικότερο: μοντέλο (κυβικά, μετάδοση, κιβώτιο)!
-
Aσφαλώς. Πρόκειται για το 1.4/122ps, μηχανικό κιβώτιο, δικίνητο.
-
Θα σου έλεγα να κάνεις μεταβολή 360ο αλλά και 180ο καλά είναι....
Το 122 μακράν πιο αξιόπιστο από το 160 πάντως. -
Τα λιγα χλμ δεν ειναι καλο παντοτε. Ομως σαν κινητηρας ειναι αξιοπιστος
-
Τα km είναι λίγα, αλλά τα χρήματα είναι πολλά. Μην ξεχνάμε ότι πρόκειται για τη βασική έκδοση αυτοκινήτου 10ετίας, το οποίο αν και δεν έχει κινηθεί σίγουρα θέλει τα μαζέματά του... Με 2000 παραπάνω παίρνεις καινούργιο 1000άρι B-Suv χωρίς παραχωρήσεις σε χώρους,επιδόσεις και ασφάλεια, με bonus την εγγύηση και τον πιο σύγχρονο εξοπλισμό.
Αν βέβαια μπεις σε διαδικασία παζαριού και καταφέρεις να κόψεις κανένα 2χίλιαρο από την αρχική τιμή, δεν το λες κακή αγορά.
Σαν αξιοπιστία, o 1,4 TSI 122 είναι το πλέον αξιόπιστο μοτέρ του VAG εκείνης της περιόδου.
-
Β-SUV χωρίς παραχωρήσεις σε χώρους σε σχέση με το Tiguan όμως;
-
Επικαθίσεις άνθρακα στις βαλβίδες δεν είχε ο 122;
-
Με την καδένα θυμάμαι εγώ να έχει πρόβλημα...
Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk
-
Λίγα τα χλμ αλλά μπόλικα τα λεφτά για αμάξι δεκαετίας. Για εμένα ως 11000 αξίζει και αυτό λόγω των λίγων χλμ
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Δεν ξέρω αν όλοι βάζουν μεγάλα καπέλα στην τιμή, πάντως όλα τα Tiguan που βλέπω ανάλογης ηλικίας, δύσκολα πέφτουν κάτω από τα 12000 - κι αυτό έχοντας 100000 χλμ πάνω τους...
-
https://www.car.gr/classifieds/cars/?fs ... -to=%3C130
10500
Στάλθηκε από το MI PAD 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης carrot343 έγραψε:
Β-SUV χωρίς παραχωρήσεις σε χώρους σε σχέση με το Tiguan όμως;Ένα Arona, ένα T-Roc και ένα SCross σε χώρους δεν έχουν να ζηλέψουν τίποτα. Η προηγούμενη πλατφόρμα μικρομεσαίων της VW είχε μαζεμένες διαστάσεις και σε εκμετάλλευση χώρων ήταν χειρότερη σε σχέση με τα σημερινά γιατί και στάνταρ πολλαπλούς είχε και το ογκώδες κεντρικό τούνελ για τη φιλοξενία των 4κίνητων εκδόσεων.
VW Tiguan 2007