-
Στο εξουσιοδοτημένο που παρέπεμψε ο tsardas
-
@panos2171 said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Αλλαγή μίζας σε Volvo V40 D2, 600€ και 7 εργάσιμες η αντιπροσωπία 300€ εξουσιοδοτημένο και 3 εργάσιμες.
Ανέκαθεν θυμόμουν πόσο απαράδεκτοι είναι σε τιμές, διαθεσιμότητα ανταλλακτικών και επίλυση προβλημάτων.
Ίδιο του 2014 υπάρχει ως οικογενειακό .
Με μπεκ πετρελαίου έχεις ασχοληθεί ; Γιατί διαβάζω πολλούς να αναφέρουν πρόβλημα .
Η δικιά του δε επισκευαζοταν; Καινούργια μπήκε ή ανακατασκευασμένη ; -
Mε μπεκ δεν έχουμε ασχοληθεί και έχει ξεπεράσει τα 250.000χλμ. Μίζα μπήκε άλλη.
-
Service σε Opel Mokka πετρέλαιο 1.6 CDTi 100.000χλμ
- 5,2 λτ Castrol Dexos 2 Edge (6 λιτρα χρέωσε και πηρα πισω το περισσευμα για πιθανά συμπληρώματα)
- Φιλτρο λαδιου, αέρος, καμπίνας
- Γενικός έλεγχος
- Ελεγχος βαλβίδας EGR
130 Ευρώ με απόδειξη.
Δεν ξερω αν ειναι λιγα ή πολλά αλλά χαλάστηκα γιατι μου έδωσαν μια "περιεργη" διάγνωση για την EGR (αντιθετη από το συνεργειο το οποίο εμπιστευόμουν μέχρι τώρα).
-
@babakos said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
- 5,2 λτ Castrol Dexos 2 Edge (6 λιτρα χρέωσε και πηρα πισω το περισσευμα για πιθανά συμπληρώματα)
- Γενικός έλεγχος
- Ελεγχος βαλβίδας EGR
130 Ευρώ με απόδειξη.
Δεν ξερω αν ειναι λιγα ή πολλά αλλά χαλάστηκα γιατι μου έδωσαν μια "περιεργη" διάγνωση για την EGR (αντιθετη από το συνεργειο το οποίο εμπιστευόμουν μέχρι τώρα).
H χρεωση πολυ καλη ειναι παντως.
-
Service Opel Corsa F 1.2
-
αλλαγή σε φίλτρα λαδιού, καμπίνας, αέρα
-
αλλαγή λαδιών μηχανής
-
αντικατάσταση μπουζί
Σύνολο μαζί με εργασία 160 ευρώ. Είναι τσιμπημένα; Ο μάστορας μου είπε ότι τα ορίτζιναλ μπουζί που έβαλε κάνουν 70ευρώ και είναι για 60.000χλμ
-
-
@babakos said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
- Γενικός έλεγχος
- Ελεγχος βαλβίδας EGR
130 Ευρώ με απόδειξη.
μια χαρα ειναι...
-
Αντικατάσταση ψυγείου A/C,με τοποθέτηση,και καινούριο παραφλού συνολικά 160€.Το ψυγείο το αγόρασα εγώ,της Valeo,και πλήρωσα την τοποθέτηση και το παραφλού στο μηχανικό.Το αυτοκίνητο,Peugeot 307 1400cc mod 2001 δεν είχε αλλαχτεί ποτέ το ψυγείο και έχανε το φρέον.Ήταν το εργοστασιακό!Με 335.000χλμ!
-
@downhill said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Αντικατάσταση ψυγείου A/C,με τοποθέτηση,και καινούριο παραφλού συνολικά 160€.Το ψυγείο το αγόρασα εγώ,της Valeo,και πλήρωσα την τοποθέτηση και το παραφλού στο μηχανικό.Το αυτοκίνητο,Peugeot 307 1400cc mod 2001 δεν είχε αλλαχτεί ποτέ το ψυγείο και έχανε το φρέον.Ήταν το εργοστασιακό!Με 335.000χλμ!
307 Πεζάρα ρε!!!!
Έχουμε και εμείς ένα στην οικογένεια , το 1.6 , με...380000 κσι συνεχίζει ακάθεκτο!
Έκανα την προηγούμενη εβδομάδα μια πολύ σβέλτη βόλτα στην Κόρινθο με αυτό , με φουλ AC λόγω καύσωνα , και 180-190 παντού , μόνο στις ανηφόρες το καημένο δεν μπορούσε να κρατήσει την τελική του , άσθμαινε λιγάκι αλλά είναι πολύ λογικό μετά απο τόσα χλμ που έχει πάνω του.
Εν τω μεταξύ μετά , μόλις μπήκα στα δικά μας ,Astra H και W203 , είδικα στο Astra ήταν λές και πήγαινα βάρκα γυαλό το τιμόνι τους σε σχέση με την Πεζάρα.
Και μιλάμε για το 307 που δεν ήταν και άξιο απόγονος των προηγούμενων γενιών της μάρκας.
Αλλά το μαμημένο έχει στο DNA του αυτο "πως μπήκες με τόσα , γιατί δεν με σκότωσες" που έιχα πεί κάμποσες φόρες όταν το οδηγούσα περισσότερο παλαιότερα και δεν το έχω ξαναπεί με κανένα άλλο αυτοκινητάκι της κατηγορίας του.
-
γατε εμπα μεσα, για peugeot λενε
-
Πολύ αξιόπιστο παρά ό,τι λένε διάφοροι που δεν είχαν ποτέ Peugeot!Το έχω 14 χρόνια και τώρα έχει αρχίσει να εμφανίζει βλάβες σε εξαρτήματα που δεν έχουν αλλαχτεί ποτέ!Λογικές βλάβες ηλικίας.Αλλά το φροντίζω δεν είναι μόνο βενζίνη...
Πάλι peugeot θα πάρω,ίσως και του χρόνου το 208 ήθελα το 308 αλλά ξεφεύγει η τιμή! -
Πολύ αξιόπιστο παρά ό,τι λένε διάφοροι που δεν είχαν ποτέ Peugeot!Το έχω 14 χρόνια και τώρα έχει αρχίσει να εμφανίζει βλάβες σε εξαρτήματα που δεν έχουν αλλαχτεί ποτέ!Λογικές βλάβες ηλικίας.Αλλά το φροντίζω δεν είναι μόνο βενζίνη...
Πάλι peugeot θα πάρω,ίσως και του χρόνου το 208 ήθελα το 308 αλλά ξεφεύγει η τιμή!Πανάκριβα , εκτός αγοράς πλέον τα Peugeot.
Τελευταία κορυφαία επιλογή ήταν το προηγούμενο 308 που οδηγικά κατα την άποψη μου είναι το καλύτερο c hatch της κατηγορίας του μετά το civic λόγω τέλειου συνδιασμού κρατήματος - ανεσης -τιμονιού και είχε λίγο κάτω απο 22.000 με ΕΑΤ8 είτε βενζίνη είτε diesel με 130 άλογα.
Το νέο 308 που οδηγικά είναι ακριβώς ίδιο με το προηγούμενο ούτε για να περάσεις απ έξω στις τιμές που έχει.
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το 208 -
@vagkirk said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
Πάλι peugeot θα πάρω,ίσως και του χρόνου το 208 ήθελα το 308 αλλά ξεφεύγει η τιμή!
Πανάκριβα , εκτός αγοράς πλέον τα Peugeot.
Τελευταία κορυφαία επιλογή ήταν το προηγούμενο 308 που οδηγικά κατα την άποψη μου είναι το καλύτερο c hatch της κατηγορίας του μετά το civic λόγω τέλειου συνδιασμού κρατήματος - ανεσης -τιμονιού και είχε λίγο κάτω απο 22.000 με ΕΑΤ8 είτε βενζίνη είτε diesel με 130 άλογα.
Το νέο 308 που οδηγικά είναι ακριβώς ίδιο με το προηγούμενο ούτε για να περάσεις απ έξω στις τιμές που έχει.
Ακριβώς το ίδιο ισχύει και για το 208Το 308 όντως είναι πανάκριβο αλλά το 208 έρχεται και με καλό εξοπλισμό οπότε αξίζει τα λεφτά του σε μεγάλο βαθμό.
-
Και το Astra πανάκριβο όπως το αδερφάκι του, παίρνεις ένα καινούργιο i30 κι ένα μεταχειρισμένο πόλης με τα ίδια χρήματα
-
Peugeot 308 1,6 HDi τακτικό service 570.000χλμ σε εξουσιοδοτημένο συνεργείο
Αλλαγή :
Φίλτρο λαδιού
Λάδια 4L
Βάση φίλτρου
Μπροστινά ακρόμπαρα, ημιμπαρα, μπαλάκια και στους δύο τροχούς290€ ανταλλακτικά και 100€ εργασία τελική τιμή με τιμολόγιο.
-
Φτάνουν τα γαλλόχρεπα στα 570000 χλμ ?
Θα πέσει ο ουρανός στο κεφάλι σε κάποιους...
-
Δεν φτάνουν. Είναι πειραγμένο το κοντέρ .... προς τα πάνω ...
-
-
@dimitrioskosmas said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
@criuser said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
57000
μήπως εννοεί 57.000χλμ??
οχι, επιβεβαιωμένα.
-
57000
μήπως εννοεί 57.000χλμ??
άπιστοι θωμάδες....
@famas said in Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?:
57000
μήπως εννοεί 57.000χλμ??
οχι, επιβεβαιωμένα.
άρα το ερώτημα ισχύει :
Φτάνουν τα γαλλόχρεπα ?
Πόσο κοστίζει το σέρβις του αυτοκινήτου σας?