-
@bassstarlet said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Το ανεμιστηράκι τι να κάνει;Απλά σπρώχνει τον ήδη ζεστό αέρα.
Τα sub δε σπρώχνουν καθόλου αέρα? Βάλτο πιο δυνατά.
-
Μεταξύ madico black pearl nc, xpel prime xr (οχι την xr+) και armolan ventura ποια θα προτείνατε? Η armolan στα χαρτιά έχει τους καλύτερους συντελεστές και είναι και φθηνότερη, αλλά οι άλλες δύο εταιρίες θεωρούνται πιο καταξιωμενες.
-
@thodoris91 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Μεταξύ madico black pearl nc, xpel prime xr (οχι την xr+) και armolan ventura ποια θα προτείνατε? Η armolan στα χαρτιά έχει τους καλύτερους συντελεστές και είναι και φθηνότερη, αλλά οι άλλες δύο εταιρίες θεωρούνται πιο καταξιωμενες.
Στο δεύτερο αμάξι έχω βάλει την xr. Στο πρώτο την xr+
Γενικά είμαι πολύ ευχαριστημένος από την xpel
-
@cirus said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Επειδή βάζω μεσα στην εβδομάδα xpel, αξίζει λες το παραπάνω ποσό για την + ;
-
@v_a said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Επειδή βάζω μεσα στην εβδομάδα xpel, αξίζει λες το παραπάνω ποσό για την + ;
Ναι έχουν διαφορα. Αξίζει για μενα
-
Όσοι πάτε να βάλουτε μεμβράνες, κάντε καμιά ερώτηξη για υγρασία μεταξύ μεμβράνης και τζαμιού.
Προσοχή, δεν εννοώ τις γνωστές φουσκάλες που τελικά βγαίνουν εύκολα, αλλά στίγματα από νερό που έχει τρέξει, στεγνώσει και έχει αφήσει υπολείμματα.
Παθός μαθός, και είναι πολύ ενοχλητικό ειδικά απ΄εξω -
Armolan Ventura έβαλα λόγω τιμής. Δεν έχω παράπονα, αλλά δεν έχω μετρό σύγκρισης.
-
@clockwork21r said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
@giannis1971 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
@ken11 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
solar screen
εβαλα τις κορυφαιες xpel xr plus στα 250 στην carglass
Εμένα παλι η Carglass μου λέει οτι δεν τοποθετεί XR Plus!
" Καλησπέρα σας,
Αρχική Τιμή: 275.00 €
Τελική Τιμή (40% έκπτωση): 165.00 €
Στα εμπρόσθια πλαϊνά κρύσταλλα οδηγού, συνοδηγού, τοποθετούμε μόνο την νόμιμη απόχρωση (XPEL XR BLUE 80) με ποσοστό φωτεινότητας 78%, ενώ στα υπόλοιπα μπορείτε να επιλέξετε εσείς την απόχρωση από την υπόλοιπη γκάμα μας. Οι μεμβράνες που χρησιμοποιούμε είναι της πιστοποιημένης Αμερικάνικης εταιρίας XPEL. Παρέχουμε εγγύηση 8 ετών για το υλικό, εφόρου ζωής εγγύηση για την εργασία και βεβαίωση τοποθέτησης για ΚΤΕΟ ή πιθανό έλεγχο της τροχαίας."
" Οι διαθέσιμες αποχρώσεις στην γκάμα μας για τα κρύσταλλα από την μέση και πίσω είναι οι:
XPEL HP 05 XPEL HP 20 XPEL HP 35
Η XR PLUS 70, που μου αναφέρετε, δεν υπάρχει διαθέσιμη στην γκάμα μας."
Άρα δεν πρόκειται για πραγματική έκπτωση.
ΑΥΤΗ είναι περίπου η αξία τους. -
Οι xr blue θα μπλεδιζουν κιόλας και θα έχουν σίγουρα διαφορά με τα πίσω
-
Η xr blue θα μπλεδιζουν κιόλας και θα έχουν σίγουρα διαφορά με τα πίσω
Ακριβώς!
Προωθούν ο,τι έχουν στοκ με δήθεν έκπτωση (275 € για XR BLUE σε 2 τζάμια αλλά HP - 2η πιο οικονομική σειρά - σε άλλα 2 τζάμια & πίσω παρμπρίζ)!!!Ο,ΤΙ ΝΑ 'ΝΑΙ!
-
Γενικά στην carglass για μεμβράνες δεν θα πήγαινα
-
Γενικά στην carglass για μεμβράνες δεν θα πήγαινα
Ε ναι ! Λες και δεν υπαρχουν τόσα εξειδικευμένα μαγαζιά!
-
Τελικά έβαλα madico. Όλα τα τζάμια συν παρμπριζ 320€.
-
Κερεμική μεβράνη τέρμα διάφανο στο μπαρμπρίζ μπαίνει?
Γιατί μου είπαν ότι σε περίπτωση ατυχήματος δεν αποζημειώνει η ασφαλιστική και δίκαιο να έχεις
-
Εγώ μόλις έβαλα και μετανιώνω που δεν ειχα βαλει τοσο καιρό...επιτρέπεται από το νόμο, αλλά μιλά και με την ασφαλιστική σου για να είσαι σίγουρος
-
Δεν έχω βάλει σε παρμπρίζ αλλά σε πλαϊνά τζάμια φορώντας πολωτικά γυαλιά και όχι συνέχεια αλλά σε συγκεκριμένες συνθήκες μου δημιουργούνται κάποια χρώματα, κάτι σαν ουράνιο τόξο. Βάζοντας την ίδια μεμβράνη και μπροστά αλλά πιο διάφανη ίσως να ήταν επικίνδυνο. Έχεις παρατηρήσει κάτι τέτοιο στο αυτοκίνητό σου;
-
Εγώ δε φοράω πολωτικά γυαλιά, αλλά οι madico black pearl nc που έβαλα δεν κάνουν καθόλου ανακλάσεις κλπ ούτε πίσω στις αντιστάσεις (στο άλλο αυτοκίνητο με aswf performer γίνεται αυτό)... γενικά στο παρμπρίζ κ οδηγού - συνοδηγού που έβαλα τις νόμιμες 75αρες δεν έχει αλλάξει καθόλου η ορατότητα σε σχέση με πρίν
-
Σε Opel Corsa C 3θύρο τοποθετήθηκαν νανοκεραμικές μεμβράνες μου πρότεινε και ο ίδιος εγκαταστάτης τις συγκεκριμένες σε σύγκριση με τη απλή σειρά .
Εμπρός / Οδηγού/ Συνοδηγού . Μεγάλη διαφορα ειδικά σε μεσημεριανές ώρες και πιο δροσερό το αμάξωμα . Ελάχιστα σκούρες είναι δε φαίνεται καν . Δε ξέρω εαν υπάρχει πιο έντονος βαθμός .
Εταιρεία Solar Guard 160€ μου κόστισε . -
Καλημέρα πέρασα χτες μεμβράνες XPEL στο tint town φαίνονται μια χαρά. Ήταν βράδυ όμως.
Το μόνο μεμπτό η πίσω κάνει διαθλάσεις στα φώτα. Ο τεχνικός μ είπε πτι θα στρώσει με το π φύγει η υγρασια κανένας έχει εμπειρία ;
-
Οι αντιστάστεις του τζαμιού λες οι οριζόντιες ή έχει κάτι άλλο που δε βλέπω?
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ