@ss_76 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Έχετε τοποθετήσει XR Blue 80 η οποία είναι με VLT78;
ναι στο μπροστινο παρπριζ και στα υπόλοιπα xpel xr plus
@ss_76 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Έχετε τοποθετήσει XR Blue 80 η οποία είναι με VLT78;
ναι στο μπροστινο παρπριζ και στα υπόλοιπα xpel xr plus
@dchristogi said in Υγραεριοκίνηση!:
καλησπερα στην ομαδα, εχεις καποιος βαλει σε volvo s40, 1.6 του 2010 υγραεριο?
αν ναι , εχει βγαλει προβληματα και πιο συστημα εχει βαλει
ευχαριστω
εχω το mondeo 1.6 vti 2008 , αν φοραμε τον ιδιο κινητηρα, δεν εχω προβληματα με 300.000 χλμ με υγρο ψεκασμο icom απο το 2010
Οσοι έχετε βάλει led έχετε παρατηρήσει με το άναμμα τους να κάνει παρεμβολές στο ράδιο?
εχεις απλα ¨η ενισχυμενα μπουζοκαλώδια?
σε μενα παντως στο ιδιο αυτοκινητο μου το εκανε το σκορτσαρισμα οταν το επλυνε απροσεχτα ο βενζινας και μου χαλασε τον αισθητηρα στροφαλου , δε σου βγαζει κωδικο βλαβης στο διαγνωστικο?
Ο χρήστης orekourk έγραψε:
Εγώ κύριε Dimsabas που μου έληξε η δεξαμενή και δε μπορώ να περάσω ΚΤΕΟ τι να κάμω?
Σύστημα ICOM σε Subaru Forester 2.0 XTurbo 2005.
Καινούρια δεξαμενή κοστίζει (Κατά τον Μπίρμπο) 600 Ευρώ και με παραγγελία σε κανα δυο μήνες θα την έχω!
Και ΚΤΕΟ δε περνάω, και τον ήπια!
Τι να κάνω?
Να βάλω άλλο σύστημα? Πιο σύγχρονο?
Ή να μη το μπερδέψω έτσι που δουλεύει καλά μέχρι τώρα.
Πάλι θα θέλει προγραματισμό ο εγκέφαλος?
στη θέση σου αφού το αμάξι πάει καλά θα άλλαζα τη δεξαμενή icom , δε θα άλλαζα σύστημα με απρόβλεπτες συνέπειες
το ίδιο έκανα σε μένα πριν μία βδομάδα, ότι λειτουργεί καλά δεν το πειράζουμε
αλλάζεις μόνο δεξαμενή όχι αντλία, πρόσφατα άλλαξα σε icom 600+ΦΠΑ + ΚΤΕΟ 80 ευρουλάκια
Ο χρήστης iceman7 έγραψε:
Εχει βαλει καποιος led φωτα αντι για αλογονου λαμπες;εχω διαβασει οτι πλεον οι αλογονου ειναι ξεπερασμενες.η καλυτερη επιλογη ειναι οι led.περισσοτερη φωτεινοτητα περισσοτερη διαρκεια ζωης αλλα ελαφρως πιο ακριβω κοστος.
Εγώ έχω αντικαταστήσει τις άθλιες αλογόνου και στο υβριδικό γιαρις και στο 108 και στην Χ1.
Στα δυο πρώτα επειδή το φαναρι είναι τύπου projector το αποτέλεσμα είναι σαν τα έργοστασιακα που βλέπεις σε ΜΑΗ άκυρες αμάξια.
Στην Χ1 με το φαναρι καθρέπτη το αποτέλεσμα δεν ειναι το ίδιο εντυπωσιακό αλλά σίγουρα καλύτερο από τα αλογόνου.
Ολα επώνυμα από σωστό και γνωστό μαγαζί με εγγύηση και σωστή ρύθμιση για να μην παραπονιέται κανεις.Το Yaris
Το 108
H X1 φίλου που βάλαμε τα ίδια
Youtube Video
καλησπέρα ποιές led λάμπες έβαλες? σε ρωτώ γιατί με cree φώτιζαν όπου νάναι ενώ με τις ακριβές philips ultinon βρήκα την υγειά μου σε κάτοπτρο δυστυχώς φανάρι
είχα τα Goodyear F1 A2 , δοκίμασα μετα τα Dunlop Sportmaxx RT1 , το μετάνιωσα γρηγορα φθαρηκανε και ξαναγύρισα στα
Goodyear F1 A3 απόλυτα ευχαριστημένος ,τα goodyear δεικτη φθορας 300 , τα dunlop 240
σε ford mondeo mk4 μέχρι 102 βαθμούς φτάνει η μέγιστη θερμοκρασία φυσικά στην πόλη μόνο