-
Όταν το 'κάτι' δεν ανταποκρίνεται στις προδιαγραφές του πιστοποιητικού.. common sense...
-
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ανακάλυψη λύνεται και το θέμα με τον νόμο αφού την νύκτα θα γίνονται 70% άντε με το καλό να έρθουν...
-
Τωωωωρα το είχα βάλει πρώτος εγώ
Αχ θυμίζω τον άλλο τον Νάρκισσο χαχαχα.... Τον εγώ και εγω.
Τεσπα.
Πήγα και ρώτησα για αυτές. Μου είπαν νομίζω κάνα χιλιάρικο το αμάξι.... Οοοοοοοοταν έρθουν. Δηλαδη όλα στο περίπου μου τα είπαν.
-
ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ανακάλυψη λύνεται και το θέμα με τον νόμο αφού την νύκτα θα γίνονται 70% άντε με το καλό να έρθουν...
https://www.ebay.com/itm/254372603558
Tωρα πότε θα έρθουν Ελλάδα και σε τι τιμή, κανείς δεν ξέρει!
-
Πήγα και ρώτησα για αυτές. Μου είπαν νομίζω κάνα χιλιάρικο το αμάξι.... Οοοοοοοοταν έρθουν. Δηλαδη όλα στο περίπου μου τα είπαν.
Tώρα μιλάμε σοβαρά;1000€ για μεμβράνες;
χαχαχαχαχαχα!!!
-
χαχαχαχαχαχα!!!
'Εβαλα link, τις αγοράζεις με €200-300 και τις βάζεις. Εδώ ζητάνε ό,τι θέλουν...αχαχα!
-
Lap wrote:
χαχαχαχαχαχα!!!
Έχω πληρώσει πάνω από 500 € για το Mondeo γιατί ήθελα όλα τα τζάμια διάφανα σαν το παμπρίζ
και ενα 500 άρικο στο yaris γιατί ήθελα την καλλίτερη σειρά της 3Μ ...
αν είναι να γλυτώσω το κράξιμο απο το mastora75 τα δίνω !!!
-
αν είναι να γλυτώσω το κράξιμο απο το mastora75 τα δίνω !!!
78άρης ο Μάστορας....75αρης ο Φάνης.
-
Να μην ανησυχείς, δε κράζουμε τις διαφανές. Τις πολύ σκούρες που δε βλέπεις έξω κράζουμε..
-
Και εγώ θα έβαζα τελείως διαφανες αλλά κεραμικές. Το καλυτερο όλων είναι αλλά να δω τι κόστος θα έχουν;
Αν κοστίζουν 200 ευρώ στον ιντερνετ τις πηρα
-
Μιας και οδεύουμε προς το καλοκαίρι αισίως και πρέπει να μειώσουμε με κάποιο τρόπο την κατανάλωση από το κλιματιστικό γιατί έρχονται (?) δύσκολες ημέρες θα ήθελα τη βοήθεια σας στο παρακάτω θέμα:
Έχω αρχίσει να ψάχνομαι για καλό και σωστό εγκαταστάτη αντιηλιακών μεμβρανών στην Αττική. Θέλω να βάλω νανοκεραμικές διάφανες μεμβράνες (π.χ. Madico, Llumar) σε όλα τα τζάμια (και μπροστινό) σε Leon ST.Επειδή το αυτοκίνητο δεν έχει κλείσει διετία ακόμα, θέλω να μου προτείνετε κάποιον στην Αττική μετά από σχετική εμπειρία σε δικό σας όχημα με βαση τα παρακάτω κριτήρια:
- να μην λερώνει ταπετσαρίες με σαπουνόνερο,
- να μην αφαιρεί ταπετσαρίες,
- να μην κάνει ζημιιά σε γλύστρες ή να ακουγονται μετά τριγμοί,
- και να κάνει φυσικά άψογη τοποθέτηση χωρίς φουσκάλες.
Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον δοκιμασμένο εγκαταστάτη θα ήμουν υπόχρεος!
Λόγω εγγύτητας έχετε γνώμη για για Carglass Ν.Σμύρνης;
Υ.Γ: όποιος/όποια θεωρεί ότι κάνει διαφήμιση ας μου στείλει pm
-
Σε Carglass εχω πάει μια φορά και είχα μείνει ευχαριστημένος.
Επίσης πολύ καλός ο Γιάννης Κάσσος στο περιστέρι, έχω βάλει σε 2 αυτοκίνητα.
Τέλος εξαιρετικός και αυτός στο Ν. Ψυχικό: https://autofilms.gr/ Παλιότερα έγραφε και στο φόρουμ.
-
Πολύ καλός εγκαταστάτης είναι ο Γιαννικέλης στο Γέρακα. Σχετικά με την αφαίρεση ταπετσαριών, θα πρέπει να μιλήσεις μαζί του. Στο δικό π.χ. που χρειάζονταν, απλώς δεν τοποθέτησα μεμβράνες. Δεν θέλω κουμπώματα - ξεκουμπώματα
-
@fanis75 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Τέλος εξαιρετικός και αυτός στο Ν. Ψυχικό: https://autofilms.gr/ Παλιότερα έγραφε και στο φόρουμ.
Επιβεβαιώνω για τον Γιάννη στο Περιστέρι...έχω βάλει σε 3 αυτοκίνητα και όλα άψογα μετά από τόσα χρόνια...βάζει τις aswf σειρά performer (απλη) και excel ir αν θυμάμαι καλά...
θα τον επισκεφτώ ξανά γιατί θα βάλουμε και σε άλλο αυτοκίνητο... -
Μια ακόμα ψήφος στον Κασσο από εμενα...άψογη δουλειά σε δύο αυτοκίνητα και σε μένα
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, διαβάζω καλά σχόλια και αλλού για autofilms όντως.
Έχει κανείς άποψη για carglass στην Συγγρού; Ρωτάω γιατί είναι δίπλα στο σπίτι μου και συμμετέχει στο πρόγραμμα epistrofi της eurobank. Οι αρνητικές κριτικές που διαβάζω στο google με κάνουν πολύ διστακτικό πάντως.... -
@smyrali said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, διαβάζω καλά σχόλια και αλλού για autofilms όντως.
Έχει κανείς άποψη για carglass στην Συγγρού; Ρωτάω γιατί είναι δίπλα στο σπίτι μου και συμμετέχει στο πρόγραμμα epistrofi της eurobank. Οι αρνητικές κριτικές που διαβάζω στο google με κάνουν πολύ διστακτικό πάντως....Ούτε για νερό στους υαλοκαθαριστήρες. Το γεγονός ότι αντικαθιστούν τζάμια και παρμπρίζ (με αμφιβόλου ποιότητας και άγνωστης προέλευσης προϊόντα) δεν τους κάνει γνώστες της τοποθέτησης μεμβρανών. Έχοντας δει την εργασία στην Llumar κηφισού και στον Γιανικέλη, ο δεύτερος είναι σαφώς επαγγελματίας και προσεκτικός. Όμως προσωπικά δεν τοποθέτησα μεμβράνες, καθώς απαιτείται η εξαγωγή ταπετσαρίας και δεν θέλω βάλε - βγάλε
-
@fanis75 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Δεν ξέρω αν πας στο μαγαζί του τι δουλειά κάνει, αλλά τα συνεργεία που στέλνει στις αντιπροσωπείες για τοποθέτηση κάνουν τη χειρότερη δουλειά που έχω δει σε τέτοια θέματα.
Διαπίστωμενο σε δυο αμάξια με απίστευτες κακοτεχνίες και διαφορες στις δυο πλευρές (συνηθως για ταχύτητα ένας μάστορας κάνει τη μια πλευρά και άλλος την άλλη)
Η μια πλευρά με μπιμπίκια και φουσκάλες, κοψίματα και γρατσουνιές στα πλαστικά. Η άλλη κανονική.
Απαράδεκτη ποιότητα.
Μέχρι και σφάξιμο από το κοπίδι στο πλαίσιο της πορτας εξωτερικά είχε το Qashqai (συνεργάζεται με Σφακ).Γιαννικέλης μακραν καλύτερος και με καλύτερες μεμβράνες (madico). Οι awsf δεν είναι εφάμιλλες.
Βάζω πάνω από 15 χρονια μεμβράνες και έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες σε καμία 10αρια αμάξια.
Όπου πληρώνω εγώ μόνο Γιαννικελη και madico. -
@iceman7 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Γιαννικελη
η εμπειρία σου αναφέρεται για την autofilms ή τον άλλον στο Περιστέρι;
-
@smyrali said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
@iceman7 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Γιαννικελη
η εμπειρία σου αναφέρεται για την autofilms ή τον άλλον στο Περιστέρι;
Για αυτόν στο Περιστέρι
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ