-
Να μην ανησυχείς, δε κράζουμε τις διαφανές. Τις πολύ σκούρες που δε βλέπεις έξω κράζουμε..
-
Και εγώ θα έβαζα τελείως διαφανες αλλά κεραμικές. Το καλυτερο όλων είναι αλλά να δω τι κόστος θα έχουν;
Αν κοστίζουν 200 ευρώ στον ιντερνετ τις πηρα
-
Μιας και οδεύουμε προς το καλοκαίρι αισίως και πρέπει να μειώσουμε με κάποιο τρόπο την κατανάλωση από το κλιματιστικό γιατί έρχονται (?) δύσκολες ημέρες θα ήθελα τη βοήθεια σας στο παρακάτω θέμα:
Έχω αρχίσει να ψάχνομαι για καλό και σωστό εγκαταστάτη αντιηλιακών μεμβρανών στην Αττική. Θέλω να βάλω νανοκεραμικές διάφανες μεμβράνες (π.χ. Madico, Llumar) σε όλα τα τζάμια (και μπροστινό) σε Leon ST.Επειδή το αυτοκίνητο δεν έχει κλείσει διετία ακόμα, θέλω να μου προτείνετε κάποιον στην Αττική μετά από σχετική εμπειρία σε δικό σας όχημα με βαση τα παρακάτω κριτήρια:
- να μην λερώνει ταπετσαρίες με σαπουνόνερο,
- να μην αφαιρεί ταπετσαρίες,
- να μην κάνει ζημιιά σε γλύστρες ή να ακουγονται μετά τριγμοί,
- και να κάνει φυσικά άψογη τοποθέτηση χωρίς φουσκάλες.
Αν έχετε να μου προτείνετε κάποιον δοκιμασμένο εγκαταστάτη θα ήμουν υπόχρεος!
Λόγω εγγύτητας έχετε γνώμη για για Carglass Ν.Σμύρνης;
Υ.Γ: όποιος/όποια θεωρεί ότι κάνει διαφήμιση ας μου στείλει pm
-
Σε Carglass εχω πάει μια φορά και είχα μείνει ευχαριστημένος.
Επίσης πολύ καλός ο Γιάννης Κάσσος στο περιστέρι, έχω βάλει σε 2 αυτοκίνητα.
Τέλος εξαιρετικός και αυτός στο Ν. Ψυχικό: https://autofilms.gr/ Παλιότερα έγραφε και στο φόρουμ.
-
Πολύ καλός εγκαταστάτης είναι ο Γιαννικέλης στο Γέρακα. Σχετικά με την αφαίρεση ταπετσαριών, θα πρέπει να μιλήσεις μαζί του. Στο δικό π.χ. που χρειάζονταν, απλώς δεν τοποθέτησα μεμβράνες. Δεν θέλω κουμπώματα - ξεκουμπώματα
-
@fanis75 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Τέλος εξαιρετικός και αυτός στο Ν. Ψυχικό: https://autofilms.gr/ Παλιότερα έγραφε και στο φόρουμ.
Επιβεβαιώνω για τον Γιάννη στο Περιστέρι...έχω βάλει σε 3 αυτοκίνητα και όλα άψογα μετά από τόσα χρόνια...βάζει τις aswf σειρά performer (απλη) και excel ir αν θυμάμαι καλά...
θα τον επισκεφτώ ξανά γιατί θα βάλουμε και σε άλλο αυτοκίνητο... -
Μια ακόμα ψήφος στον Κασσο από εμενα...άψογη δουλειά σε δύο αυτοκίνητα και σε μένα
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, διαβάζω καλά σχόλια και αλλού για autofilms όντως.
Έχει κανείς άποψη για carglass στην Συγγρού; Ρωτάω γιατί είναι δίπλα στο σπίτι μου και συμμετέχει στο πρόγραμμα epistrofi της eurobank. Οι αρνητικές κριτικές που διαβάζω στο google με κάνουν πολύ διστακτικό πάντως.... -
@smyrali said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, διαβάζω καλά σχόλια και αλλού για autofilms όντως.
Έχει κανείς άποψη για carglass στην Συγγρού; Ρωτάω γιατί είναι δίπλα στο σπίτι μου και συμμετέχει στο πρόγραμμα epistrofi της eurobank. Οι αρνητικές κριτικές που διαβάζω στο google με κάνουν πολύ διστακτικό πάντως....Ούτε για νερό στους υαλοκαθαριστήρες. Το γεγονός ότι αντικαθιστούν τζάμια και παρμπρίζ (με αμφιβόλου ποιότητας και άγνωστης προέλευσης προϊόντα) δεν τους κάνει γνώστες της τοποθέτησης μεμβρανών. Έχοντας δει την εργασία στην Llumar κηφισού και στον Γιανικέλη, ο δεύτερος είναι σαφώς επαγγελματίας και προσεκτικός. Όμως προσωπικά δεν τοποθέτησα μεμβράνες, καθώς απαιτείται η εξαγωγή ταπετσαρίας και δεν θέλω βάλε - βγάλε
-
@fanis75 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Δεν ξέρω αν πας στο μαγαζί του τι δουλειά κάνει, αλλά τα συνεργεία που στέλνει στις αντιπροσωπείες για τοποθέτηση κάνουν τη χειρότερη δουλειά που έχω δει σε τέτοια θέματα.
Διαπίστωμενο σε δυο αμάξια με απίστευτες κακοτεχνίες και διαφορες στις δυο πλευρές (συνηθως για ταχύτητα ένας μάστορας κάνει τη μια πλευρά και άλλος την άλλη)
Η μια πλευρά με μπιμπίκια και φουσκάλες, κοψίματα και γρατσουνιές στα πλαστικά. Η άλλη κανονική.
Απαράδεκτη ποιότητα.
Μέχρι και σφάξιμο από το κοπίδι στο πλαίσιο της πορτας εξωτερικά είχε το Qashqai (συνεργάζεται με Σφακ).Γιαννικέλης μακραν καλύτερος και με καλύτερες μεμβράνες (madico). Οι awsf δεν είναι εφάμιλλες.
Βάζω πάνω από 15 χρονια μεμβράνες και έχω δοκιμάσει όλες τις μάρκες σε καμία 10αρια αμάξια.
Όπου πληρώνω εγώ μόνο Γιαννικελη και madico. -
@iceman7 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Γιαννικελη
η εμπειρία σου αναφέρεται για την autofilms ή τον άλλον στο Περιστέρι;
-
@iceman7 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Γιαννικελη
η εμπειρία σου αναφέρεται για την autofilms ή τον άλλον στο Περιστέρι;
Για αυτόν στο Περιστέρι
-
Εγώ πήγα στο Ψυχικό για το Aircross, δεν μου άρεσε ο χώρος τοποθέτησης και έφυγα.
Βασικά έχω απορρίψει αρκετά καταστήματα τοποθέτησης μεμβρανών λόγω του χώρου. Αν δω μικρό χώρο, σκόνη, σκουπίδια, ανοιχτές πόρτες, τεχνικούς να καπνίζουν, στάχτες στο πάτωμα, λάσπες, τοποθέτηση άλλων προϊόντων φεύγω.
-
Δεν θα συστήσω κάποιον μιας και ο Βαγιαννακης που πήγα δεν με εμπνέει να τον συστήσω. Θα σταθώ στο σχολείο του @storm , όντως βλέπω μαγαζιά όως αυτός που πήγα εγώ και είχε τα πάντα μέσα, Σκυλιά, τσιγάρα, ακαταστασία στους πάγκους με τα εργαλεία, ρεταλια από μεμβρανες στο πάτωμα και στους πάγκους... Είχα πάει 2 φορές για να αλλάξω μεμβρανες επειδή είχε τρίχες στο τζάμι. Βλέπω και άλλον έναν στην Π. Ράλλη DT λέγεται και βάζει μεμβρανες στο πεζοδρόμιό με όλη την σκόνη και τα σωματίδια στα τζάμια πάνω... Στη llumar στον Κηφισό έχω πάει 2 φορές εκτός σεζόν και ήταν ένας συμπαθητικός κύριος μόνος του και έφτιαχνε τα αυτοκίνητα με την ησυχία του. Νομίζω και το πότε θα πας παίζει ρόλο στο αν θα σου κάνουν ποιοτική και προσεκτική δουλειά
-
@storm said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Εγώ πήγα στο Ψυχικό για το Aircross, δεν μου άρεσε ο χώρος τοποθέτησης και έφυγα.
Βασικά έχω απορρίψει αρκετά καταστήματα τοποθέτησης μεμβρανών λόγω του χώρου. Αν δω μικρό χώρο, σκόνη, σκουπίδια, ανοιχτές πόρτες, τεχνικούς να καπνίζουν, στάχτες στο πάτωμα, λάσπες, τοποθέτηση άλλων προϊόντων φεύγω.
τι δεν σου έκανε καλή εντύπωση εκεί εκτός από τον μικρό χώρο; Σε ρωτάω γιατί σκέφτομαι να πάω και εγώ εκεί...
-
Πριν χρόνια θα έγραφα απόψεις, εμπειρίες. Τώρα όχι. Μόνο γενικόλογες τοποθετήσεις και αν και εφόσον.
-
Πριν χρόνια θα έγραφα απόψεις, εμπειρίες. Τώρα όχι. Μόνο γενικόλογες τοποθετήσεις και αν και εφόσον.
τότε να αντιστρέψω την ερώτηση μου, έχεις βρεις κάποιον χώρο που να ανταποκρίνεται στα κριτήρια σου;
-
Όλα είναι σχετικά. Εγώ μπορεί να έχω βρει επιχείριση που να καλύπτει τα κριτήρια που θέλω και κάποιος άλλος να μην έχει μείνει ευχαριστημένος. Και αυτό ισχύει για όλες τις επιχειρήσεις.
Πολύ παλιά πρότεινα ένα μαγαζί ηχητικών/συναγερμών αυτοκινήτου. Δύο φορές που είχα πάει, μου είχαν κάνει άριστη δουλειά και ξεκίνησα να βολτάρω στο μαγαζί, κάτι σαν φιλία.
Πήγα και 3η φορά για εγκατάσταση μονώσεων και ηχητικού και τα έκαναν σκ@τά. Άλλαξε τεχνικούς και έκαναν τσαπατσοδουλειές.
Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τα θέματα αυτά είναι υποκειμενικά.
Θέλει ψάξιμο και βόλτες σε μαγαζιά κοντά στο σπίτι σου ώστε αν συμβεί κάτι να μην τρέχεις στου διαόλου τα κέρατα για να βγάλεις άκρη.Στα μαγαζιά που θα πας, να προτιμήσεις να πηγαίνεις στιγμή που θα κάνουν εγκατάσταση ώστε να δεις από κοντά τους τεχνικούς, το χώρο, το τρόπο εγκατάστασης, το κόσμο που μπαινοβγαίνει στην επιχείριση, κλπ...
Πολλά συμπεράσματα μπορείς να βγάλεις από τέτοιες επισκέψεις.
-
τότε να αντιστρέψω την ερώτηση μου, έχεις βρεις κάποιον χώρο που να ανταποκρίνεται στα κριτήρια σου;
Llumar Γλυφάδα άψογοι σε συνέπεια και χώρο
-
@mastoras78 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Llumar Γλυφάδα άψογοι σε συνέπεια και χώρο
Βάζουν και σε παρπρίζ;
ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ - αντηλιακές μεμβράνες