@storm said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Πριν χρόνια θα έγραφα απόψεις, εμπειρίες. Τώρα όχι. Μόνο γενικόλογες τοποθετήσεις και αν και εφόσον.
τότε να αντιστρέψω την ερώτηση μου, έχεις βρεις κάποιον χώρο που να ανταποκρίνεται στα κριτήρια σου;
Πριν χρόνια θα έγραφα απόψεις, εμπειρίες. Τώρα όχι. Μόνο γενικόλογες τοποθετήσεις και αν και εφόσον.
τότε να αντιστρέψω την ερώτηση μου, έχεις βρεις κάποιον χώρο που να ανταποκρίνεται στα κριτήρια σου;
Καλημέρα, έχει κανείς ιδέα τι περιλαμβάνει το service των 60.000 χλμ για Seat Leon 1.5 tgi; Αττική με ενδιαφέρει, αν έχει κάποιος κάνει στην περιοχή πρόσφατα ας με διαφωτίσει...
@mastoras78 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
@smyrali said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Llumar Γλυφάδα άψογοι σε συνέπεια και χώρο
Βάζουν και σε παρπρίζ;
Εγώ πήγα στο Ψυχικό για το Aircross, δεν μου άρεσε ο χώρος τοποθέτησης και έφυγα.
Βασικά έχω απορρίψει αρκετά καταστήματα τοποθέτησης μεμβρανών λόγω του χώρου. Αν δω μικρό χώρο, σκόνη, σκουπίδια, ανοιχτές πόρτες, τεχνικούς να καπνίζουν, στάχτες στο πάτωμα, λάσπες, τοποθέτηση άλλων προϊόντων φεύγω.
τι δεν σου έκανε καλή εντύπωση εκεί εκτός από τον μικρό χώρο; Σε ρωτάω γιατί σκέφτομαι να πάω και εγώ εκεί...
@iceman7 said in ΦΙΜΕ ΤΖΑΜΙΑ:
Γιαννικελη
η εμπειρία σου αναφέρεται για την autofilms ή τον άλλον στο Περιστέρι;
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας, διαβάζω καλά σχόλια και αλλού για autofilms όντως.
Έχει κανείς άποψη για carglass στην Συγγρού; Ρωτάω γιατί είναι δίπλα στο σπίτι μου και συμμετέχει στο πρόγραμμα epistrofi της eurobank. Οι αρνητικές κριτικές που διαβάζω στο google με κάνουν πολύ διστακτικό πάντως....
Μιας και οδεύουμε προς το καλοκαίρι αισίως και πρέπει να μειώσουμε με κάποιο τρόπο την κατανάλωση από το κλιματιστικό γιατί έρχονται (?) δύσκολες ημέρες θα ήθελα τη βοήθεια σας στο παρακάτω θέμα:
Έχω αρχίσει να ψάχνομαι για καλό και σωστό εγκαταστάτη αντιηλιακών μεμβρανών στην Αττική. Θέλω να βάλω νανοκεραμικές διάφανες μεμβράνες (π.χ. Madico, Llumar) σε όλα τα τζάμια (και μπροστινό) σε Leon ST.
Επειδή το αυτοκίνητο δεν έχει κλείσει διετία ακόμα, θέλω να μου προτείνετε κάποιον στην Αττική μετά από σχετική εμπειρία σε δικό σας όχημα με βαση τα παρακάτω κριτήρια:
Λόγω εγγύτητας έχετε γνώμη για για Carglass Ν.Σμύρνης;
Υ.Γ: όποιος/όποια θεωρεί ότι κάνει διαφήμιση ας μου στείλει pm
Δύσκολο να γίνει διάγνωση μέσω forum φίλε smyrali. Μπορεί να είναι από μια βάση μηχανής μέχρι οτιδήποτε. Συμβαίνουν και στα καινούργια αυτοκίνητα προβλήματα και αστοχίες. Αν έχεις κάποιο φίλο μηχανικό μήπως να έριχνε μια ματιά στο αυτοκίνητο σου πρωτού πάς στην αντιπροσωπεία.
Ψάξε λίγο και στα forum κατόχων του αυτοκινήτου μήπως και βρείς αναφορές για το ίδιο θέμα αν και απ' όσο έχω καταλάβει αυτό το κάνεις ήδη.
Πάντως συμβαίνει μόνο στο ανέβασμα και ποτέ στο κατέβασμα αν παίζει κάποιο ρόλο. Φίλος μηχανικός δεν υπάρχει άρα μόνο σε αντιπροσωπεία....
Καλημέρα,
μετά από 1500 απροβλημάτιστα χιλιόμετρα με το ολοκαίνουργιο LEON 1.5 TGI, άρχισε να ακούγεται ένας ενοχλητικός θόρυβος κατά το άφημα του συμπλέκτη όταν ανεβάζω ταχύτητα. Μόνο από 5η σε 6η δεν ακούγεται. Ο θόρυβος είναι σαν ένα 'ντουπ' και ακούγεται μέσα στην καμπίνα. Είναι κάτι αντίστοιχο που βρήκα σε αυτό το νήμα :
https://forum.4troxoi.gr/τεχνικά-θέματα-βελτιώσεις/τεχνική-ερώτηση-για-ρουλεμάν-συμπλέκτη
Το έχει αντιμετωπίσει κανείς αυτό το πρόβλημα ειδικά σε ολοκαίνουργιο αυτοκίνητο; Δεν έχω μιλήσει ακόμα με αντιπροσωπεία αλλά θα ήθελα μια πληροφόρηση από κάποιον γνώστη στο φόρουμ πριν ακούσω τυχόν δικαιολογίες του εξουσιοδοτημένου service.
Ευχαριστώ
Όσοι το είδατε από κοντά μήπως έχει φώτα ή ανακλαστήρες στις πόρτες; Κατάντια να το έχει η πρώτη γενια και όχι η 4η. Βλέπω ότι στη έκδοση χωρίς ψηφιακό καντράν το αναλογικό είναι ίδιο με του προηγούμενου Λεόν...πολλή οικονομία έκαναν, και μάλλον πρόκειται για ένα πάρα πολύ καλό facelift.