-
Δες παρκάρισμα που κανει ο τύπος.... Αχ και να ήμουν τροχονόμος.....αχ!
-
Θα τον έβλεπες ή θα ήσουν σκυμμένος στο κινητό για να διαβάζεις το φόρουμ;
-
Έχει γυαλί από το ματριξ, δεν χρησιμοποιεί κινητό. Είναι παντού.
-
Γυαλίστηκαν για πρώτη φόρα τα πάντα στο εσωτέρικο του Ka
Spiderman on the roof approves
-
AutoGlym Polar Wash… τραγωδία️️️.. ωραίος αφρός παχύς παχύς γεμίζει το μάτι σου!!! Μέχρι εκεί όμως το δοκίμασα σε σχεδόν φρέσκια λασποβροχή το ξέπλυνα και ήταν απλά λες και πέρασα με νεράκι.., το έβαλα σκέτο χωρίς αραίωση σε παλιό αυτοκίνητο η ίδια τραγωδία… ξέρω ξέρω θα μου πείτε ότι για να γίνει δουλειά σωστή θα πρέπει να περάσω τα 12 προηγούμενα Stage της AutoGlym τα 18 μετά και να το τρίψω με το σφουγγάρι.. χαζά προϊόντα πεταμένα λεφτά αποτέλεσμα 0… για να περνάς την ώρα σου μόνο….αν είναι να το τρίψω με το σφουγγάρι κουβαδάκι σφουγγάρι πιεστικό και γεια σας…
-
@kostas_k said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
AutoGlym Polar Wash… τραγωδία️️️.. ωραίος αφρός παχύς παχύς γεμίζει το μάτι σου!!! Μέχρι εκεί όμως το δοκίμασα σε σχεδόν φρέσκια λασποβροχή το ξέπλυνα και ήταν απλά λες και πέρασα με νεράκι.., το έβαλα σκέτο χωρίς αραίωση σε παλιό αυτοκίνητο η ίδια τραγωδία… ξέρω ξέρω θα μου πείτε ότι για να γίνει δουλειά σωστή θα πρέπει να περάσω τα 12 προηγούμενα Stage της AutoGlym τα 18 μετά και να το τρίψω με το σφουγγάρι.. χαζά προϊόντα πεταμένα λεφτά αποτέλεσμα 0… για να περνάς την ώρα σου μόνο….αν είναι να το τρίψω με το σφουγγάρι κουβαδάκι σφουγγάρι πιεστικό και γεια σας…
Να σου πω την αληθεια εγω εχω το polar blast το προηγουμενο σταδιο δηλαδη τον αφρο προπλυσης,εχει οντως πολυ πηχτο αφρο με αραιωση 1:10 αλλα οντως δεν κανει καμμια ιδιαιτερη δουλεια.
-
Εχω ενα παλιό πιεστικό το Karcher K2... Δουλίτσα κάνει αλλά θα ήθελα να του βάλω και μπουκάλι για αφρό γιατι το να τρομπάρω το πλαστικό δοχείο και να ριχνω με κουράζει!
Υπάρχει κατι για αυτόν; ή καποιο αλλο πιεστικό με δοχείο για αφρό στο πακέτο δοκιμασμένος, με μακρύ καλώδιο που να μην κανει πανω από 150 ευρώ; -
Υπάρχει αφροποιητής after market με τον κατάλληλο αντάπτορα για το πιεστικό σου. Μονόδρομος μιας και αυτοί που δίνουν δωρεάν για τα πιεστικά είναι για τα πανηγύρια
-
@iceman7 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Εχω ενα παλιό πιεστικό το Karcher K2... Δουλίτσα κάνει αλλά θα ήθελα να του βάλω και μπουκάλι για αφρό γιατι το να τρομπάρω το πλαστικό δοχείο και να ριχνω με κουράζει!
Υπάρχει κατι για αυτόν; ή καποιο αλλο πιεστικό με δοχείο για αφρό στο πακέτο δοκιμασμένος, με μακρύ καλώδιο που να μην κανει πανω από 150 ευρώ;Έχει έξτρα η Karcher, το έχω κι εγώ, μια χαρά αφρό κάνει. Έχει κι ένα ρυθμιστήρι για το πόσο αφρό θέλεις να κάνεις. Ίσως δεν είναι το καλύτερο, αλλά δεν είναι και ακριβό:
https://www.kaercher.com/gr/exartimata/akrofysio-afroy-f-j-6-26431470.html -
@babisstinson said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Υπάρχει κατι για αυτόν; ή καποιο αλλο πιεστικό με δοχείο για αφρό στο πακέτο δοκιμασμένος, με μακρύ καλώδιο που να μην κανει πανω από 150 ευρώ;Έχει έξτρα η Karcher, το έχω κι εγώ, μια χαρά αφρό κάνει. Έχει κι ένα ρυθμιστήρι για το πόσο αφρό θέλεις να κάνεις. Ίσως δεν είναι το καλύτερο, αλλά δεν είναι και ακριβό:
https://www.kaercher.com/gr/exartimata/akrofysio-afroy-f-j-6-26431470.htmlΣτο Κ2 (πιθανότατα πριν το 2010 μοντέλο) παιζει χωρις καποιον αντάπτορα; δεν μου ειναι ξεκάθαρο οπως το διαβάζω!
-
@alex-mix said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Να σου πω την αληθεια εγω εχω το polar blast το προηγουμενο σταδιο δηλαδη τον αφρο προπλυσης,εχει οντως πολυ πηχτο αφρο με αραιωση 1:10 αλλα οντως δεν κανει καμμια ιδιαιτερη δουλεια.
Προπλυση πλυση κύριος πλύση stage 2-3-8 και αρ¥!δ!@ καπαμά και στο τέλος αααα κουβαδάκι σφουγγάρι .. διάβασα σχόλια στο Σκρουτζ και το πηρα… ουαου!!!!! Φανταστικό προϊόν!!! τη ουαου ρε ζώα τη είδατε που δεν ειδα εγώ; Τον αφρό; Σκοπός του προϊόντος είναι να βγάζει αφρό να βλέπετε το αυτοκίνητο αφρισμένο; Δηλαδη 3 αφροί της σειράς autoglum κάνουν τη; Προετοιμασία για το σφουγγαρι και το κουβά..
ΥΓ έχει ωραίο μπετονάκι όμως δε μπωρο να πω️
-
AutoGlym Polar Wash
Aυτό το «μπωρό» μου έβγαλε το μάτι.Τι μανία είναι αυτή με το ωμέγα....;
Πάντως είναι γελοίο, οι ίδιες εταιρείες να μην έχουν αφροποιητές (καλούς) για τα πιεστικά τους.
Π.χ η Bosch δεν έχει, τουλάχιστον για τα μικρά μοντέλα.
Σε αυτόν που έρχεται μαζί με το πλαστικό μπεκ, δεν έχω τολμήσει να κάνω δοκιμή. -
@babisstinson said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
https://www.kaercher.com/gr/exartimata/akrofysio-afroy-f-j-6-26431470.htmlΣτο Κ2 (πιθανότατα πριν το 2010 μοντέλο) παιζει χωρις καποιον αντάπτορα; δεν μου ειναι ξεκάθαρο οπως το διαβάζω!
to k2 έχω κι εγώ αν θυμάμαι καλά , κάπου το 2015 το είχα πάρει και δεν θέλει κάποιον αντάπτορα, είναι ο κλασικός σύνδεσμος της Karcher. Δες με τι σύνδεσμο μπαίνει το "πιστόλι" που έχεις καθημερινά, αν είναι σαν τον σταυρό που έχει το άκροφύσιο αφρού.
-
Καμιά ιδέα για σβύσιμο, καθότι εξάλειψη δεν γίνεται, εσωτερικών γρατσουνιών στα πάνελ τω νπορτών και στο νουλαπάκι συνοδηγού;
Από τη μια τα σκληρά πλαστικά κι από την άλλη οι άθλιες τσάντες με τις αγκράφες που προεξέχουν δημιουργούν ζημιά πανεύκολα, προτού προλάβεις τις κατόχους τους. -
Ούτε μία από εμένα.. Βαριέμαι να ασχοληθώ. 2-3 μπινελίκια όταν γίνονται και μετά το ξεχνάς
-
@famas, ίσως κάτι για προστασία πλαστικών σε γαλακτώματα που κυκλοφορούν, μπορούν με πανάκι μικροΐνας κι ελαφρύ τρίψιμο να "λιάνουν" λίγο την αγριάδα της αρχικής γρατζουνιάς.Κατά προτίμηση να είναι για ματ κι όχι γυαλιστερή απόχρωση. Είχα δοκιμάσει παλιότερα της autoglym ένα και κάτι έκανε..
-
@panormus772 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
@famas, ίσως κάτι για προστασία πλαστικών σε γαλακτώματα που κυκλοφορούν, μπορούν με πανάκι μικροΐνας κι ελαφρύ τρίψιμο να "λιάνουν" λίγο την αγριάδα της αρχικής γρατζουνιάς.Κατά προτίμηση να είναι για ματ κι όχι γυαλιστερή απόχρωση. Είχα δοκιμάσει παλιότερα της autoglym ένα και κάτι έκανε..
Ευχαριστώ πολύ panormus772 για τη συμβουλή. Αυτό πάντως δεν έκανε δουλειά.
-
Ευχαριστώ πολύ panormus772 για τη συμβουλή. Αυτό πάντως δεν έκανε δουλειά.
Αυτο καθαριστικο ειναι δεν προκειται να εκανε κατι.Το εχω και γω για καθαρισμο ειναι πολυ καλο
-
Τέτοιες γρατζουνιές βγαίνουν με προσοχή με θερμοπιστολο, αλλά δε πρέπει να το παρακάνεις γιατί αν καεί το πλαστικό θα αρχίσει να γυαλίζει
Πιο απλά μπορείς να δοκιμάσεις με έναν ανεξίτηλο μαρκαδόρο αν δεν είναι βαθιές.
-
Καμια προταση για πλυντηριο αξιολογο εντος Αττικης?
Κατα προτιμηση κεντρο κ βορεια προαστια.
Το Auto-Star Detailing Center το εχει επισκεφθει κανεις?
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ