-
@creative said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Δεν ξέρω, δεν το έχω κάνει ποτέ με τόσο λίγο....
Δεν νομίζω να κάνει τίποτα χααχαχαχ
αλλά αραιώνεται έτσι και αλλιώς οπότε φαντάζομαι κανένα πρόβλημα .
Μήπως βάλεις λιγότερο πχ 100ml και συμπληρώσεις νερό -
Σε αμάξι διετίας έχει εμφανιστεί αράχνη και σκέφτομαι να γυαλίσω κερώσω.
Μάλιστα μιας και πιάνουν τα χέρια μου λέω να το κάνω μόνος μου παίρνοντας αυτά.Έχει κάποιος γνώμη;
Το θέμα είναι ότι από ότι είναι γνωστό η αράχνη θα δημιουργηθεί πάλι αν πλένεται λάθος το αυτοκίνητο.
Γνωρίζει κάποιος κάποιο πλην τυριά στα νότια προάστια Αθήνα που να πλένουν σωστά;
-
Ο @mastoras78 είναι ειδικός. Αλλά προσπαθεί εδώ και μήνες να κάνει log in. Κατά τα αλλά οντως τα γνωρίζει.
-
@hotcarver said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Σε αμάξι διετίας έχει εμφανιστεί αράχνη και σκέφτομαι να γυαλίσω κερώσω.
Μάλιστα μιας και πιάνουν τα χέρια μου λέω να το κάνω μόνος μου παίρνοντας αυτά.Έχει κάποιος γνώμη;
Το θέμα είναι ότι από ότι είναι γνωστό η αράχνη θα δημιουργηθεί πάλι αν πλένεται λάθος το αυτοκίνητο.
Γνωρίζει κάποιος κάποιο πλην τυριά στα νότια προάστια Αθήνα που να πλένουν σωστά;
Πριν αρχίσεις να γυαλίζεις όλο το αυτοκίνητο δοκίμασε σε μικρά σημεία και χαμηλά.
Να προσπαθήσεις να μην ανεβάσεις θερμοκρασία εκεί που γυαλίζεις.
Έχει άπειρα βίντεο στο youtube, δες μερικά πριν αρχίσεις να γυαλίζεις το αυτοκίνητο σου!Την αράχνη δεν μπορείς να την γλυτώσεις, απλά σε καλά πλυντήρια θα έχεις λιγότερη.
-
Ευχαριστώ για τις απαντήσεις.
Κάποιο καλό πλημμυρίζουν στα νότια προάστια; -
Να αγοράσω αυτό για καθαρισμό των υφασμάτινων καθισμάτων του αυτοκινήτου από λεκέδες,όπως ιδρώτας,θαλασσινό νερό,καφέδες κοκ,κάνει δουλειά η αφήνει στάμπα στο ύφασμα? Θα καθαρίσει τις βρωμιες χωρίς να χρειαστεί σκουπα υγρών?
-
@ken11 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Να αγοράσω αυτό για καθαρισμό των υφασμάτινων καθισμάτων του αυτοκινήτου από λεκέδες,όπως ιδρώτας,θαλασσινό νερό,καφέδες κοκ,κάνει δουλειά η αφήνει στάμπα στο ύφασμα? Θα καθαρίσει τις βρωμιες χωρίς να χρειαστεί σκουπα υγρών?
Έχω πάρει το αντίστοιχο σε αφρό, Εξαιρετικά εύκολη χρήση και έβγαλε πάρα πολύ βρώμα. Δεν το έκανα στα καθίσματα αλλά θα το κάνω τέλος του μήνα.
Αν δεν βαριέσαι και ψάξεις λίγο πίσω στο νήμα θα δεις φωτογραφικο υλικό.https://www.skroutz.gr/s/25132275/AutoGlym-Hi-Foam-Interior-Shampoo-HFIS450-450ml.html
-
Aφρο ειχα δοκιμασει και ηταν μαπα ενα αλλον προιον,δεν ηταν επωνυμο,αλλα για τα υφασματινα καθισματα χρειαζομαι κυριως,θα το παρω και θα δοκιμασω,απλα εχω απορια επειδη ειναι υγρο,το ιδιο και ο αφρος,οταν στεγνωσει στο υφασμα μετα τον καθαρισμο,δεν αφηνει σταμπα,στεγνωνει και εξατμιζεται?
-
Δεν ξέρω για ποιο καθαριστικό λέτε αλλά εγώ θα καθάριζα μια μεγαλύτερη περιοχή από τον λεκέ και θα το "έσβηνα" σιγά σιγά. Ή θα καθάριζα όλο το κάθισμα.
-
Aφρο ειχα δοκιμασει και ηταν μαπα ενα αλλον προιον,δεν ηταν επωνυμο,αλλα για τα υφασματινα καθισματα χρειαζομαι κυριως,θα το παρω και θα δοκιμασω,απλα εχω απορια επειδη ειναι υγρο,το ιδιο και ο αφρος,οταν στεγνωσει στο υφασμα μετα τον καθαρισμο,δεν αφηνει σταμπα,στεγνωνει και εξατμιζεται?
-
@yem said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Eσυ προτεινεις τον αφρο η το υγρο καθαριστικο interior shampoo? Απλως η απορια μου ηταν οταν εφαρμοζεις ειτε το ενα ειτε το αλλο,απο τη στιγμη που θα χρειαστει νωπο πανι για τον καθαρισμο του υφασματος,δεν θα μεινει νερο η υγρασια στο υφασμα και επομενως οταν στεγνωσει θα αφησει σταμπα?
-
@yem said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Eσυ προτεινεις τον αφρο η το υγρο καθαριστικο interior shampoo? Απλως η απορια μου ηταν οταν εφαρμοζεις ειτε το ενα ειτε το αλλο,απο τη στιγμη που θα χρειαστει νωπο πανι για τον καθαρισμο του υφασματος,δεν θα μεινει νερο η υγρασια στο υφασμα και επομενως οταν στεγνωσει θα αφησει σταμπα?
Το είδα που το πρότεινε ο yem, πήρα τον αφρό και το δοκίμασα στο μαύρο ύφασμα του πούμα στις πόρτες εκεί που ακουμπά συνέχεια το χέρι κ λερώνει εύκολα. Στεγνώνει πολύ γρήγορα και δεν άφησε τίποτα από στάμπα.
-
Δεν έχω δοκιμάσει άλλα καθαριστικά παρά μόνο τον αφρό .
Και τον έβαλα σε πλαστικές και δερμάτινες επιφάνειες , αλλά είδα ότι δεν διαλύεται γρήγορα ώστε να τον απορροφά το ύφασμα .
Το "νωπό" πανί είναι ένα θέμα αλλά μην φανταστείς ότι έχει νερό , λίγη υγρασία και καλό στύψιμο ! -
To αγορασα και θα το δοκιμασω,θα σας πω αν εκανε την δουλεια η οχι.
-
Νέες αγορές σήμερα από την αγαπημένη Labocosmetica, που μόνο καλά λόγια έχω να πω για τα προϊόντα της 1 χρόνο και κάτι που τα χρησιμοποιώ:
https://www.labocosmetica.com/product/satino-special-shampoo-matte-and-wrap-paint/
https://www.labocosmetica.com/product/primus-best-multi-purpose-foam-prewash-for-car-motocycles/
Εκπληκτικά και τα 2. Έχω και άλλα προϊόντα τους, αυτά ότι τελείωσαν.Είμαι και στην αναζήτησή κεριού για το νέο αυτοκίνητο και λέω να δοκιμάσω το Ultra High Definition Wax της Autoglym (που επίσης έχω πολλά προϊόντα τους και είμαι πολύ ικανοποιημένος). Το έχει χρησιμοποιήσει κανείς μήπως;
https://autoglym.gr/product/ultra-high-definition-wax-kit/Θα δοκίμαζα το HPC 2.0 της Labocosmetica
https://www.labocosmetica.com/product/hpc-2-0/
αλλά δεν είμαι σίγουρος αν θέλω να πάω σε προστασία με πολυμερή, προτιμώ το παραδοσιακό κερί. -
-
@panos2171 said in Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ:
Ποια η διαφορά αυτού
https://onparts.gr/peripoiisi_p/sonax_p/sonax-sampouan-gyalistiko-gia-syxni-xrisi-1l-314341-sonax
με αυτό
https://onparts.gr/peripoiisi_p/sonax_p/sonax-sampouan-gyalistiko-sympyknomeno-1l-314300-sonax
??
Δε γνωριζω. Το δευτερο παντως ειναι το βασικο μου σαμπουαν υστερα απο δοκιμες με σχεδον καμια δεκαρια διαφορετικα, ολα ακριβοτερα εντωμεταξυ.
Σχετικα ηπιο αλλα καθαριζει πολυ καλα κι ευκολα. Το προτεινω με τα 1000. -
To αγορασα και θα το δοκιμασω,θα σας πω αν εκανε την δουλεια η οχι.
Το δοκιμασα το autoglym interior cleaning,ενταξει καθαριζει,αλλα πρεπει να βρω τον τροπο με το νωπο πανι που λεει στις οδηγιες ωστε να μην στεγνωνει νερο η το σαμπουαν πανω στο υφασμα και μενει σταμπα.
-
Θα το γραψω εδω μια και μου φαινεται πιο σχετικο το θεμα και αυτοι που πιανει το χερι τους και δεν δισταζουν να δοκιμαζουν , ισως να εχουν ασχολειθει καποιοι εδω μεσα .
Λοιπον εχει αρχισει και πεφτει ο ουρανος , και λεω να δοκιμασω κολλα σπρει με βελονα απο συριγγα μπροστα ΄το συστημα τρυπαω ψεκαζω και μετα κανα δεκαλεπτο πιεζω και κολλαω .
Το εχει δοκιμασει κανενας ;
δουλευει στον χρονο ;
Εχετε καποια κολλα να προτεινετε ; αυτη που προτιμουν οι αμερικανοι της 3Μ ειδικα γι αυτην την δουλεια δεν την βρισκω ελλαδα .
Το καλυτερο ειναι να βγει και να μπει νεο υφασμα , αλλά φοβαμαι να το κανω μονος μου μιας και εχει ενα καρο αεροσακους , πιλαρ πλαινες κουρτινες απο πανω κτλ .
Ειμαι επαρχια και το να παω στην Αθηνα να το αφησω και να ξαναπαω να το παρω θα μου στοιχισει τα διπλα . (τα καλα της επαρχιας που ονειρεύεστε καποιοι) ασε που ειναι τεραστιο και φοβαμαι και καμμια στραβη .
Εσωτερικός/εξωτερικός καθαρισμός, γυάλισμα, πλυντήρια κλπ