-
Αυτό μου αρεσει πολύ! Αμαξάρα!
-
Εντωμεταξύ πρωταπριλιά η φωτογραφία!
-
@lap said in CITROËN FORUM:
Αυτό μου αρεσει πολύ! Αμαξάρα!
3 Citroen ηταν αμαξάρες....όλες οι άλλες για πέταμα απλά!!
-
Καλά και εγώ σιτροενόφιλος είμαι , αλλά δε χρειάστηκε ποτέ στην οδηγική μου "καριέρα" , να αλλάξω ραδιοσταθμό ή να παίξω με το τριπ ή οτιδήποτε άλλο , τη στιγμή που παρκάρω ή στρίβω σε στενό ή στρίβω σε φουρκέτα , έτσι ώστε να μπερδέψω τα χέρια μου και να αναζητώ τη λύση των σταθερών κουμπιών.
Αν κάποιος τα μπερδεύει ή ξεχνάει τη θέση των κουμπιών στο τιμόνι, σε άλλες καταστάσεις εκτός των παραπάνω που δεν στρίβει το τιμόνι περισσότερο από τις 90 μοίρες , τότε μάλλον πάσχει από άνοια ή κάτι παρόμοιο , οπότε καλύτερα να μην οδηγάει.
-
Τώρα θα βγει για πώληση αυτή...
26 χρόνων άβαφτη
Δες και την 5 που πουλήθηκε πριν 4 χρόνια 11 ετών.
-
@civil357 said in CITROËN FORUM:
Καλά και εγώ σιτροενόφιλος είμαι , αλλά δε χρειάστηκε ποτέ στην οδηγική μου "καριέρα" , να αλλάξω ραδιοσταθμό ή να παίξω με το τριπ ή οτιδήποτε άλλο , τη στιγμή που παρκάρω ή στρίβω σε στενό ή στρίβω σε φουρκέτα , έτσι ώστε να μπερδέψω τα χέρια μου και να αναζητώ τη λύση των σταθερών κουμπιών.
Αν κάποιος τα μπερδεύει ή ξεχνάει τη θέση των κουμπιών στο τιμόνι, σε άλλες καταστάσεις εκτός των παραπάνω που δεν στρίβει το τιμόνι περισσότερο από τις 90 μοίρες , τότε μάλλον πάσχει από άνοια ή κάτι παρόμοιο , οπότε καλύτερα να μην οδηγάει.
Το έκαναν γιατί θα τους έλεγαν ότι έβαλαν πολλά κουμπιά και όταν στρίβει το τιμόνι, θα μπλέκονται...
-
μακαρι να εχουμε βρει ολοι μας εναν ανθρωπο να μας κοιταζει οπως ο κρουζερ τις σιτροεν του!
-
Την xantia την οδηγούσε οταν ηταν παιδι κρίνοντας από την θέση οδήγηση!
-
@lap said in CITROËN FORUM:
Την xantia την οδηγούσε οταν ηταν παιδι κρίνοντας από την θέση οδήγηση!
Την αγόρασα στα 39 μου.
Τα υπόλοιπα θα σας πω από κοντά, αν έλθεις στο ψαρονέφρι... -
Πωπωπω τρελό κόλλημα με τα Σιτροέν.
Και τα c3 aircross ασημί είναι;
Όταν αγοράζει κάποιος 1η φορά Σιτροέν γίνεται λοχίας.
Εσύ έχεις βάλει σκοπό, να γίνεις Αντιστράτηγος! -
Cruiser ποια η γνώμη σου για το νέο c3 airocross?
-
@mariolas said in CITROËN FORUM:
Ότι καλύτερο σε b και c suv!
-
Σαν να ρωτάς τον Τάκη ποια η γνώμη του για τον θρύλο!
-
Το καλύτερο αμάξι που κυκλοφορεί σε B, C & D κατηγορία!
-
@gtsartsal said in CITROËN FORUM:
Πωπωπω τρελό κόλλημα με τα Σιτροέν.
Και τα c3 aircross ασημί είναι;
Όταν αγοράζει κάποιος 1η φορά Σιτροέν γίνεται λοχίας.
Εσύ έχεις βάλει σκοπό, να γίνεις Αντιστράτηγος!Το πόνυ του 1981 ήταν μπλέ σκούρο με άσπρη σκληρή οροφή. Ιδιο με του ναυτικού.
Η ΒΧ του 1987 λευκή.
Οι ΒΧ και ΖΧ του 1991 ήταν λευκές.
Το ΖΧ του 1997 ασημί και από τότε πήγα στο ασημί.Το τωρινό 19χρονο C4 γαλαζογκρί
Το βενζίνης αιρκρος
και το τελευταίο
-
Πόσα γκαράζ έχει ;;;;
Η C4 πολύ ωραία
-
Μόλις ανακάλυψα ότι το c3 aircross δεν έχει (πέρα από ACC) ακόμα και στη max, lumbar support (βασικό για άνεση σε πολύωρη οδήγηση) και κουμπί εκκίνησης κινητήρα. Τραγκικ και φθήνια...
-
Δεν το έχω οδηγήσει ακόμα.
Είναι ευρύχωρο, είναι γρήγορο ως υβριδικό, έχει καλή τιμή για το μέγεθος του.
Εχει ιδιαιτερότητες στον εσωτερικό σχεδιασμό, αλλά έχει τα διπλά αμορτισέρ και τα καθίσματα υψηλής άνεσης.
Βγαίνει και σε φροντέρα με πιο πολυτελές ταμπλώ με δύο οθόνες.
Θα βγει και σε μούλτιπλα που λογικά θα έχει το ταμπλώ του πάντα που είναι ωραίο, ως πιο νεανικό.
-
Τα comfort seats έχουν έντονο lumbar support
-
@jamesd said in CITROËN FORUM:
Μόλις ανακάλυψα ότι το c3 aircross δεν έχει κουμπί εκκίνησης κινητήρα.
Καλά, αυτό είναι τραγικό το 2025 - να έχει ακόμα κλειδί. Έχουν κάτι τέτοια κολλήματα.
CITROËN FORUM