-
@ deep purple, Δεν περνάς καμιά βόλτα να μας τα πεις από κοντά; Δεν γνώριζα για τις γαλλικές σου συμπαθείες.
Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
-
Ο χρήστης famas έγραψε:
@ deep purple, Δεν περνάς καμιά βόλτα να μας τα πεις από κοντά; Δεν γνώριζα για τις γαλλικές σου συμπαθείες.Στάλθηκε από το Redmi Note 4 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οταν ο purple έστριβε αλλά γαλλικά ...εμείς δεν είχαμε δίπλωμα
-
Τον 'πατερα' εγω τον συμβουλεψα λεπτομερως για το xsara αλλου και του εχω πει και για τον αξονα. Αυτοματικλα αστρωτη..Απιθανο να εχει θεμα ο πισω αξονας. Που το ξετρυπωσε το συγκεκριμενο αμαξι,πραγματικα...
-
Πατέρας είναι μόνον ο DAP!!!
-
Παντως αυτον που συμβουλεψα στο gcc, dap τον λεγαν και απ οτι θυμάμαι εχει και μια c class, εξ ου και το 'μερσεντακιας υποθετω.
-
Focus έχει ο εδώ DAP πάντως.
-
Καθόλου άσχημα....
http://www.newsauto.gr/news/rekor-polis ... itroen-c3/
-
Εχω την αισθηση πως πισω απο αυτη την στροφη της Citroen ευθυνεται μια γυναικα.
Μπραβο της διαβασε την αγορα πολυ καλα -
Την αγορα ναι, εμενα στα δωδεκα της...
-
Για να μην μπερδεύεστε στους 4τ και στο petrolheads μπαίνω σαν deep purple. Στο greekcitroen club σαν dap, άλλος είναι ο DAP. Δεν έχω c class, αλλά Ε- class w210, είχα παλιά 405. Δεν έχω φίκο (έχει ο αδερφός μου )
Νονέ ανέβασα φωτο στο greekcitroen club. Eυχαριστώ και παλι. -
Να σαι καλα!
Τις ειδα. Ενα ξεθολωμα τα εμπρος φαναρια και εισαι ετοιμος -
Όταν οι Γάλλοι έπαιζαν με τις αναρτήσεις ... [emoji7]
-
Υπερσπανιο το break!
Η πρωτη citroen που μπηκε σπιτι, το '77. Μεχρι το '97.
1015 club bleu myosotis.Ακριβως σα κι αυτην!
Επειδη εχω οδηγησει αρκετα μια 1220 και λιγοτερο μια GSA X3 1.3 αμφοτερες φιλου συλλεκτη, ειναι απιστευτο το οτι αυτο το αυτοκινητο βγηκε πριν 47 χρονια...
-
Ακριβώς 48 είπαμε πλέον . Ένα σχήμα που 20 χρόνια μετά θεωρείτο μοντέρνο .
-
Αεροψυκτο δεν ήταν αυτό ή θυμάμαι λάθος. Για να κατεβάσεις μοτέρ έβγαιναν μασκα, φανάρια, ποδιά ( το πιο δύσκολο) και μετα 4 βίδες και το πήρες στα χέρια.
-
Έρχεται και ο νέος Κάκτος C4 με τη νέα ανάρτηση....για να δούμε. Στην Ελλάδα αναμένεται σύντομα, στην Γαλλία ήδη ανακοινώθηκαν τιμές (ελαφρώς πάνω από το C3 Aircross) και ενεργοποιήθηκε και στο Configurator.
Εμένα μου αρέσει εμφανησιακά....είναι πιο αρμονικό και όμορφο από το Aicross.
-
Ο χρήστης Fanis75 έγραψε:
Έρχεται και ο νέος Κάκτος C4 με τη νέα ανάρτηση....για να δούμε. Στην Ελλάδα αναμένεται σύντομα, στην Γαλλία ήδη ανακοινώθηκαν τιμές (ελαφρώς πάνω από το C3 Aircross) και ενεργοποιήθηκε και στο Configurator.Εμένα μου αρέσει εμφανησιακά....είναι πιο αρμονικό και όμορφο από το Aicross.
+1
-
Καλό το νέο C4,αλλά έχει 2 μείον: δεν έχει στροφόμετρο και δεν ανοίγουν κανονικά τα παράθυρα πίσω.
Κι αν για το 2ο προσωπικά δεν θα με πείραζε τόσο -ας πούμε πως είναι και σχεδιαστικό ιδίωμα του κάκτου,αφού ήταν και στο προηγ. μοντέλο- και συνήθως χειμώνα είναι κλειστά και καλοκαίρι χρησιμοποιείς κλιματισμό,για το 1ο δεν υπάρχει δικαιολογία κι είναι σοβαρό θέμα. -
Εμένα περισσότερο με ενοχλούν τα πίσω παράθυρα (ειδικά για τον γιό μου που κάθεται πίσω), παρά το στροφόμετρο, το οποίο δεν έχει και καμία ιδιαίτερη χρησιμότητα σε ένα τέτοιο αυτοκίνητο. Προσωπικά γούστα είναι βέβαια, οπότε ο καθένας με τα δικά του.
-
Και εμένα με εκνευρίζουν όσα και τον Πανόρμους , αλλά δεν έχει τους χώρους του Αιρκρός και με ενοχλούν και πραγματάκια στο ταμπλό .
Γενικά είναι μια λύση ανάγκης και ως τέτοια δεν με τραβάει . Πριν ήταν άποψη , τώρα που έγινε συμβατικό είναι λύση ανάγκης .
Εκτός αν η νέα ανάρτηση είναι αποκάλυψη , οπότε τα άλλα περνάνε σε δεύτερη μοίρα .
Μην ξεχνάμε ότι περιμένουμε και το μεγαλύτερο αιρκρός που θα έχει επίσης την νέα ανάρτηση .
Γενικά φέτος θα έχουμε πολλές αλλαγές στην ευρύτερη εταιρεία με νέους ντίζελ , βενζίνες , υβριδικά , 8τάχυτα αυτόματα και το πρώτο κάπως πραγματικό DS . Ισως φανεί και δεύτερο μέχρι το τέλος του χρόνου .
CITROËN FORUM