-
@antonakis said in CITROËN FORUM:
@storm said in CITROËN FORUM:
Τίμιο αμαξάκι και ιδανικό για αστική χρήση.
Το μοτέρ είναι αργός θάνατος. Αλλά για πόλη κινείται.
Πάντως υπάρχουν και άλλα με ατμοσφαιρικούς κινητήρες. Κάτι Fabia, κάτι i20, κάτι Bayon, και αρκετά άλλα. Ξεχωρίζω το Swift γιατί οι κινητήρες της Suzuki έχουν την φήμη ότι "ξυρίζουν" λόγω DNA δικύκλων.
Εγώ που κοιτώ και άλλα πράγματα θα αγόραζα το C3. Ρόλο παίζουν οι εμπειρίες από προηγούμενες αναζητήσεις και αγορές αυτοκινήτων.
-
@criuser said in CITROËN FORUM:
Μην μας ρυπαίνεις με σχιστομάτικα το θέμα...
Πραγματικά το Swift είναι κακάσχημο. Ενώ ήταν ένα όμορφο αυτοκίνητο το έκαναν μπροστά σαν να χάσκει γάιδαρος.
-
Εγώ που κοιτώ και άλλα πράγματα θα αγόραζα το C3. Ρόλο παίζουν οι εμπειρίες από προηγούμενες αναζητήσεις και αγορές αυτοκινήτων.
Είχα το c3 με τα 110 και το 208 με τα 75 (αλήθεια γιατί το c3 ατμοσφαιρικό έχει 83, ίδιο μοτέρ; Τεσπα not the point).
Με το turbo ναι οκ. Πολύ καλό μοτέρ.
Στις δικές μου συνθήκες χρήσης, το 208 βγάζει ίδια ή χειρότερη κατανάλωση με light turbo. Και η χρήση ac ακόμα και με ένα άτομο κάνει το αυτοκίνητο σαλιγκάρι.
Θα επιμείνω ότι αν δεν υπάρχει πρόβλημα με την αρχική τιμή κτήσης, ας αποφευχθεί το ατμοσφαιρικό μοτέρ. -
Πραγματικά το Swift είναι κακάσχημο. Ενώ ήταν ένα όμορφο αυτοκίνητο το έκαναν μπροστά σαν να χάσκει γάιδαρος.
-
Μία χαρά είναι για αστική χρήση το C3 1.2 ατμόσφαιρα , ζορίζεται λίγο σε ανηφόρα με κλιματισμό τώρα το καλοκαίρι.
Κατανάλωση γύρω στο 7.5 έχει η γυναίκα μου που πηγαίνει Π. Φάληρο - Βάρη καθημερινά , αν το πας λίγο πιο προσεκτικά μπορεί να καταφέρεις 7 και λίγο πιο κάτωΦαντάζομαι το τούρμπο θα καίει λιγότερο , το είχαμε αγοράσει στα 13 πριν 4 χρόνια
Ξέρω ότι έχουν ανέβει οι τιμές αλλά τα 17 δεν τα αξίζει , καλύτερα λίγα λεφτά παραπάνω για μικρό τουρμπάκι -
@storm μικρό, όμορφο, σχετικά φθηνό, ατμοσφαιρικό και οικονομικό ρίξε μια ματιά στο mazda 2 το γνήσιο!
-
@lap said in CITROËN FORUM:
Κοίτα πως ήταν... Σχεδιαστικά ήταν από τα ποιο όμορφα σούπερ μίνι.
https://www.netcarshow.com/suzuki/2012-swift_sport/
https://www.netcarshow.com/suzuki/2007-swift_sport/ -
@gtsartsal said in CITROËN FORUM:
@storm μικρό, όμορφο, σχετικά φθηνό, ατμοσφαιρικό και οικονομικό ρίξε μια ματιά στο mazda 2 το γνήσιο!
Παίζει και αυτό. Σωστός.
-
Ένα θα σου πω @storm τo swift έχει ηλεκτρικη ανάκληση στους καθρέφτες και όχι αυτόματη αλλά οπότε θες εσύ.
Υ.γ ξέρω παίζω ύπουλα
-
Το ξέρω φίλε LAP. Δυστυχώς όμως με κάποια δίκτυα αντιπροσώπων δεν έχω καλές εμπειρίες και πλέον δεν ασχολούμαι με τα αυτοκίνητά τους.
π.χ. στα δίκτυα Suzuki, Toyota, Ford δεν νομίζω να ξαναπάω σε έκθεσή τους.Εγώ αγοράζω αυτοκίνητα μόνο από δίκτυα που μου έχουν συμπεριφερθεί ομότιμα και ισότιμα όπως άλλους πελάτες.
Το δίκτυο της Citroen για μένα ήταν ευχάριστη έκπληξη. Μπαίνει πρώτο στην λίστα μου για μελλοντική αγορά αυτοκινήτου.
-
Τις προάλλες οδήγησα ένα γαλλικό που είχε ένα μικρό παράθυρο μπροστά από τον καθρέφτη στις μπροστινές πορτες, όπως έχει και το c3. Ε λοιπόν αυτό το κενό εκεί είναι απίστευτα βολικό. Το αυτοκίνητο c segκαι έμπαινε σε πυλωτη πανευκολα και το suzuki που δεν έχει δεν έμπαινε αν και σχεδόν δύο κατηγορίες πιο μικρό. Δεν έβλεπα τις κολώνες
Σημαντική λεπτομέρεια υπέρ του c3
-
Και το Πικασο ειναι ετσι. Εξαιρετικη ορατοτητα οντως
-
Θέλω να ευχαριστήσω τη Citroen.
10 DS3 cabrio αγοράστηκαν το 2018, πλέον τα 6 δεν ανοίγει η οροφή και μας ζητάνε 5700 euro , για το κάθε ένα, να κάνουν επισκευή!!!Δυνατό "χτύπημα"
-
Δεν έγραφε τότε ο γάτος εδώ?
-
Από κινητήρα πως πάνε αυτά;
-
Pure tech κλασικό δεν έχουν;
-
@lap said in CITROËN FORUM:
Από κινητήρα πως πάνε αυτά;
Μέτρο σύγκρισης δεν έχω, αλλά είναι "σφαίρα" με εξαιρετικά κρατήματα. Να μην μηδενίζω εντελώς, προβλήματα δεν έχουν βγάλει αλλά .... 5700!!!
-
Δηλαδή είναι ηλεκτρικά και δεν ανοίγει με το χέρι ε;
-
Ψάχνω για μεταχειρισμένο για έναν φίλο , citroen c4 2005-2010 1600 120hp. Πέρα από τα κλασσικά (ιστορικό σερβις, χλμ ) πρέπει να προσέξω ή να κοιτάξω κάτι το ιδιαιτερο?
-
@dimitrioskosmas said in CITROËN FORUM:
Ψάχνω για μεταχειρισμένο για έναν φίλο , citroen c4 2005-2010 1600 120hp. Πέρα από τα κλασσικά (ιστορικό σερβις, χλμ ) πρέπει να προσέξω ή να κοιτάξω κάτι το ιδιαιτερο?
αν μενει κοντα σε συνεργειο
CITROËN FORUM