-
@georgemit said in CITROËN FORUM:
Οντως είχε η ΔΕΗ τις 1.4 avantage. Εντύπωση μου κάνει που υπάρχει ακόμα.
Επίσης είχε η Τουριστική Αστυνομία τις 1.8 furio 5d ειδική παραγγελία γιατί στην Ελλάδα η 1.8 ερχόταν μόνο ως 3d.Κούκλα ήταν η ρουφιάνα στις εκδόσεις με τους προφυλακτήρες της δίλιτρης.
Πανέμορφο αυτοκίνητο.
Είχε ο εδώ αντιπρόσωπος ένα τέτοιο ίδιο με την φωτογραφία.
Του το είχαν ριμαξει στις "κλειδιες" , μέχρι που του το "απαλλοτριωσαν". -
Εκαναν και αγώνες ενιαίου με τις ZX 1.9 Volcane κάποτε...
-
Είχα 2 τέτοιες 1,4.
Αβαντάζ του 1991 από τις πρώτες που ήλθαν, που έμεινε σε κυκλοφορία όπως είδα από τις πινακίδες του μέχρι το 2020 και Χαβάη του 1997 που κυκλοφορεί ακόμη.
Εξαιρετικά και απροβλημάτιστα αμάξια.
Το πρώτο το κράτησα 6 χρόνια και το δεύτερο 9 εγώ και άλλα 7 ο πεθερός μου. -
@georgekn said in CITROËN FORUM:
Εκαναν και αγώνες ενιαίου με τις ZX 1.9 Volcane κάποτε...
Ακόμα βλέπω μία λευκή 1.9 στο Περιγιάλι πάνω στην παλιά Ε.Ο, σε ψιλοάθλια κατάσταση βέβαια.
-
Δεν τις θυμόμουν καθόλου ως οχήματα ΔΕΗ..Πάντως η συγκεκριμένη ηταν πολύ καλοδιατηρημένη, τουλάχιστον εξωτερικά...
-
ΖΧ νομίζω είχε και το πυροσβεστικό σώμα.
-
Εξαιρετική τιμή για κάποιον που θέλει suv/crossover , οικογενειακό με χώρους.
-
προσφορά για το c3 aircross στα 19.900
-
Πολυ καλες προσφορες
-
Το C3 από 16200e... Έλα να πέφτουν οι τιμές!
https://www.carandmotor.gr/agora/citroen-olokliromeno-c3-se-nea-pronomiaki-timiΜάλλον αφορά το C3 You! 1.2 PureTech 83 PS που ήδη ήταν σε έκπτωση στα 17 χιλιάρικα...
https://www.autogreeknews.gr/afierwmata/autokinita-se-hamiles-times/neo-citroen-c3-se-deleastika-chamili-timiΤίμιο αμαξάκι και ιδανικό για αστική χρήση.
Θέλω να πιστεύω ότι όλες οι εκδόσεις θα έχουν πτώση τιμών. -
Τα πάντα έχουν. Και καλούς εξοπλισμούς.
Τα 3 και 3 αιρκρος τελειώνουν, τα υπόλοιπα θα φέρουν υβριδικούς βενζίνης και θα τελειώσει το ντίζελ.
Οπότε ξεπουλάει. -
Ατμοσφαιρικό 1200αρι;
Πόσο καίει; -
Το έχει συγγενής μου αλλά κάνει λίγα χλμ και το 95 % στην πόλη.
Πιστεύω στα 7-7,5 με αυτό τον τρόπο. Ισως και λιγότερο. -
Αν δεν είναι βαρύ, σαν μικρό αυτοκίνητο και 1200αρι, μπορεί να κυμαίνεται και γύρω στα 6λτ ή λιγότερο σε ιδανικές συνθήκες.
Τόσο έκαιγε το μεγάλο 1200αρι μου Φιατ Μπράβο, ή το Swift του Λαπ λιγότερο. -
Το 1200αρι της psa είναι πολύ καλό μοτέρ αλλά τελικά της suzuki πολύ απλά είναι καλύτερο.
Γεμάτο σε όλο το φάσμα στροφών και δυνατό. Με το mhev σύστημα νομίζεις ότι είναι δίλιτρο μέσα στην πόλη. Κινείται με 3η σχέση στα στενά χωρίς κατεβάσματα. Έμμεσος ψεκασμός με δύο μπε ψεκασμού για πιο λεπτό νέφος καυσίμου ανά κύλινδρο για καλύτερο μίγμα.Και με 3 άτομα και βαλίτσες και κλιματισμό δεν περνά τα 5,5 λίτρα. Δηλαδή 1080-1100 κιλά. Δεν το λες και πούπουλο. Το επιχείρημα του πολύ ελαφρού αυτοκινήτου αρα και για αυτό καλύτερη κατανάλωση ισχύει ως ένα σημείο όμως. 920-930 κιλά η πλούσια έκδοση ζυγίζει χωρίς επιβάτες.
Τόσο ζύγιζαν τα οικογενειακά πριν 20-25 έτη. -
@storm said in CITROËN FORUM:
Τίμιο αμαξάκι και ιδανικό για αστική χρήση.
Το μοτέρ είναι αργός θάνατος. Αλλά για πόλη κινείται.
-
https://www.auto-data.net/gr/citroen-c3-iii-phase-ii-2020-1.2-puretech-83hp-39381
0-100 σε 13,3 λέει. Τόσο έχει και το Καπτούρ όταν κινείται με υγραέριο γιατί βενζίνη είναι πιο αργό και το Βιτάρα το υβριδικό έχει 14.
Βάρος/ίππο είναι κοντά, όπως και σε μέγεθος με τα ΖΧ 1,4, που είχα και μια χαρά πήγαιναν με τα 75 άλογα.
Σήμερα βέβαια με τα τούρμπο είναι αλλιώς, έχει 0-100 σε 9,4 αλλά όλα είναι σχετικά.
Το αμάξι ανήκει σε άτομο που συνήθως κινείται μόνο του και σπάνια με δεύτερο άτομο. Μια χαρά το βολεύεται. Ταξίδια κάνει σπάνια. Το τούρμπο δεν θα του προσέφερε τίποτα.
-
-
Μην μας ρυπαίνεις με σχιστομάτικα το θέμα...
-
Το diesel βρομαει
CITROËN FORUM