-
@dublin said in PEUGEOT FORUM:
@babisstinson said in PEUGEOT FORUM:
Φίλος και συνάδελφος παρήγγειλε το 2008 πέρυσι τον Φλεβάρη, μαζί με μένα που παρήγγειλα το 208, από την ίδια leasing εταιρεία . Μετά από καθυστερήσεις ξανά και ξανά, πέρασε το καλοκαίρι (Αρχικά μας είχαν πει τέλη Ιούλη), πέρασαν και τα Χριστούγεννα, του είχαν πει τέλη Γενάρη, εκεί γύρω στον Νοέμβριο έγινε τέλη Απρίλη. Σήμερα ήρθε email, εκτιμώμενη παράδοση 7 Ιουλίου. Θα κλείσει 18 μήνες δηλαδή. #προχωράμε
Γνωστή μου για το 2008 επίσης έκλεισε 14 μήνες, παρέλαβε μόλις την περασμένη εβδομάδα. Είχε ξεχάσει μέχρι και τι χρώμα είχε παραγγείλει.
Εν τω μεταξύ εγώ περιμένω να βγει ο μήνας να παραλάβω την νέα μοτοσικλέτα και μου φαίνεται πολύ. Δεν θα μπορούσα να περιμένω 12-18 μήνες για κάτι που έχω παραγγείλει, απορώ πώς αντέχετε!!
Ωραίος! Με γειά το 2τροχο! Τι παίρνεις αν επιτρέπεται;
Ευχαριστώ για τις ευχές Dublin, μία Moto Guzzi V85TT
-
-
@dublin said in PEUGEOT FORUM:
Φίλος και συνάδελφος παρήγγειλε το 2008 πέρυσι τον Φλεβάρη, μαζί με μένα που παρήγγειλα το 208, από την ίδια leasing εταιρεία . Μετά από καθυστερήσεις ξανά και ξανά, πέρασε το καλοκαίρι (Αρχικά μας είχαν πει τέλη Ιούλη), πέρασαν και τα Χριστούγεννα, του είχαν πει τέλη Γενάρη, εκεί γύρω στον Νοέμβριο έγινε τέλη Απρίλη. Σήμερα ήρθε email, εκτιμώμενη παράδοση 7 Ιουλίου. Θα κλείσει 18 μήνες δηλαδή. #προχωράμε
Γνωστή μου για το 2008 επίσης έκλεισε 14 μήνες, παρέλαβε μόλις την περασμένη εβδομάδα. Είχε ξεχάσει μέχρι και τι χρώμα είχε παραγγείλει.
Εν τω μεταξύ εγώ περιμένω να βγει ο μήνας να παραλάβω την νέα μοτοσικλέτα και μου φαίνεται πολύ. Δεν θα μπορούσα να περιμένω 12-18 μήνες για κάτι που έχω παραγγείλει, απορώ πώς αντέχετε!!
Ωραίος! Με γειά το 2τροχο! Τι παίρνεις αν επιτρέπεται;
Ευχαριστώ για τις ευχές Dublin, μία Moto Guzzi V85TT
Oooo! Πολύ καλή και ψαγμενη επιλογή!
Μπράβο σου γιατί φαίνεται να ξέρεις ακριβώς τι θέλεις.
Καλά χιλιόμετρα και πάντα όρθιος!
-
Ευχαριστώ παιδιά, την είχα απωθημένο απ' όταν παρουσιάστηκε, ήρθε το πλήρωμα του χρόνου.
(2η Guzzi στην οικογένεια, έχουμε και μία Breva 750)
-
Ήρθε ένα πλήρωμα που δεν ήταν ομως φετινό αλλά ήρθε του χρόνου; Πώς δηλαδή ήρθε σήμερα από το μέλλον;
Αυτά γράφετε και μπλοκάρετε την λογική μου.
Καλοταξιδη....αν και μου είναι άγνωστη.....
Υ.γ
Μόλις είδα την τιμή της, κατάλαβα γιατί μου είναι άγνωστη -
@lap said in PEUGEOT FORUM:
Ήρθε ένα πλήρωμα που δεν ήταν ομως φετινό αλλά ήρθε του χρόνου; Πώς δηλαδή ήρθε σήμερα από το μέλλον;
Υ.γ
Μόλις είδα την τιμή της, κατάλαβα γιατί μου είναι άγνωστηlap δεν κατάλαβα τι εννοείς.
https://el.wiktionary.org/wiki/πλήρωμα_του_χρόνουΤην ήθελα απ' όταν παρουσιάστηκε το 2019, έφτασε η ώρα να την αποκτήσω.
Ευχαριστώ για τις ευχές -
@lap said in PEUGEOT FORUM:
Υ.γ
Μόλις είδα την τιμή της, κατάλαβα γιατί μου είναι άγνωστηΌχι ρε.
Θα την πάρει τώρα και θα την πληρώσει του χρόνου.
-
Τώρα βγάζει νόημα!!!
-
Αφιερωμένο στον @gatoz :
Κολλητός και συνάδελφος παρέλαβε μέσα στην εβδομάδα το νέο του 2008 (diesel 130hp EAT8)μετά από 1.5 χρόνο αναμονής και καθυστερήσεις επί καθυστερήσεων. Μου στέλνει πριν λίγο:
"Αύριο πάω αντιπροσωπεία, χθες στο ταξίδι κάποια στιγμή η οθόνη άρχιζε να κάνει reboot ασταμάτητα, όσο ειχα το κινητό συνδεδεμένο. Περίμενα μέχρι σήμερα, έβγαλα πόλο, τίποτε. Έχουν αρκετοί το ίδιο πρόβλημα απ' ότι βλέπω στο club. Ή σβήνει η οθόνη και επανέρχεται. Τελικά μου λείπει το Opel"Επίσης το trip computer του δείχνει κατανάλωση 8.5 λιτρα, που μου φαίνεται απίστευτo σε σχέση με το 208 μου.
-
Θα το έβριζε και αυτός λόγω της αναμονής...
Αφού τα έχουμε πει...
Από την άλλη τον Γενάρη είχε ετοιμοπάραδοτα, δηλαδή μέχρι 1-2 μήνες αναμονή, άκτιβ πλας αυτόματα ντίζελ, γιατί περίμενε τόσους μήνες ?
-
@criuser said in PEUGEOT FORUM:
Θα το έβριζε και αυτός λόγω της αναμονής...
Αφού τα έχουμε πει...
Από την άλλη τον Γενάρη είχε ετοιμοπάραδοτα, δηλαδή μέχρι 1-2 μήνες αναμονή, άκτιβ πλας αυτόματα ντίζελ, γιατί περίμενε τόσους μήνες ?
Παραγγελία leasing.
-
Ε αφού πληρώνει το λήζινγκ, όπως του γάτου, τους βάζουν σε ειδικές κατηγορίες...
-
Βρήκα ένα Peugeot Expert του 18 VAN, να πάω να το κοιτάξω η να μην ασχοληθώ καθόλου λόγω adblue?
Θα κάνει 28000 με 30000 χιλιόμετρα τον χρόνο… -
Πάντως επειδή μας έχει πρήξει ο ταξιδευτής υπάρχει ένας στην Αθήνα, δεν ξέρω ποιος ακριβώς, αλλά μου είπαν ότι υπάρχει που με 350-400€ το κάνει καινούργιο το δοχείο. Χαλάει λένε η πλακέτα του.
Μου είπαν όμως καλά μαστορια που εμπιστεύομαι πως δεν το γλυτώνεις. Θα ξαναχαλασει και θα το ξαναφτιάξεις. Το δοχείο μπορείς να το στείλεις ταχυδρομικως από τη Ρόδο και να στο φτιαξει.Βρε λες;;;;
Να διαλέξω κάνα βρωμοντιζελ και εγώ. Κάνα 308;;;;
-
Μάλλον δεν θα το ρισκάρω. Αν είναι να πρέπει να κρατήσω και το jumpy για backup να μου λείπει..
-
Πάρε ένα Τογιότα
proace
-
@criuser said in PEUGEOT FORUM:
Πάρε ένα Τογιότα
proace
Τραβεστί Toyota δηλαδή....(Peugeot Expert ή Citroen Berlingo ή Opel Combo).
-
Ε σιγά σιγά την αγοράζει η Στελλάντις...
-
@limited_one said in PEUGEOT FORUM:
Μάλλον δεν θα το ρισκάρω. Αν είναι να πρέπει να κρατήσω και το jumpy για backup να μου λείπει..
Μόνο VW transporter.
Χωρίς ίχνος αστεϊσμού.
Σοβαρό εργαλείο.
Είναι το 2ρο που έχω στην κατοχή μου με 380000 σε 8 χρόνια. Αν είσαι τυπικός στα σέρβις by the book δεν θα σε προβληματίσει ποτέ. -
PEUGEOT FORUM