-
Εξαιρετικά επίπεδα ήχου.
-
Εξαιρετικό. Πραγματικά πάρα πολύ καλό. Τόσο είχαν οι γερμανικές λιμουζίνες πριν μια δεκαετία. Δηλαδή όχι και τόσο πιο παλιά.
Το έχω πει πολλές φορές αυτό το αυτοκίνητο είναι κορυφή αλλά δεν το πολύ διαφήμιζαν τα περιοδικά.
Δεν είναι μόνο η ηχομόνωση είναι και η απόσβεση του υποπλαισιου και όλης της ανάρτησης.
Περνούσες από φρεάτια νερών με 140 χλμ/ώρα και δεν περνούσε κραδασμός. Με άλλα ου c seg ή μιας γενιάς πίσω γαλλικό, κουδουνίζε το σύμπαν.
Δηλαδή πέρα από τις οθόνες του , το αυτοκίνητο έχει ποιότητα κατασκευης.
Το έδιναν με 18-19 χήνες.. τζάμπα -
@lap said in PEUGEOT FORUM:
Εξαιρετικό. Πραγματικά πάρα πολύ καλό. Τόσο είχαν οι γερμανικές λιμουζίνες πριν μια δεκαετία. Δηλαδή όχι και τόσο πιο παλιά.
Το έχω πει πολλές φορές αυτό το αυτοκίνητο είναι κορυφή αλλά δεν το πολύ διαφήμιζαν τα περιοδικά.
Δεν είναι μόνο η ηχομόνωση είναι και η απόσβεση του υποπλαισιου και όλης της ανάρτησης.
Περνούσες από φρεάτια νερών με 140 χλμ/ώρα και δεν περνούσε κραδασμός. Με άλλα ου c seg ή μιας γενιάς πίσω γαλλικό, κουδουνίζε το σύμπαν.
Δηλαδή πέρα από τις οθόνες του , το αυτοκίνητο έχει ποιότητα κατασκευης.
Το έδιναν με 18-19 χήνες.. τζάμπαΈτσι είναι, το πλαίσιο ειναι κορυφή και έρχομαι από αυτοκίνητο με πολλαπλούς πίσω κιόλας. Ο ημιάκαμπτος του είναι από τις καλύτερες υλοποιήσεις. Είναι πολύ ευχάριστο αυτοκίνητο στο ταξίδι, αλλα και σε στροφιλίκια.
Εγώ τo πήρα 19500 σε active plus. Πλέον δεν βρίσκεις τέτοιο αυτοκίνητο σε αυτή την τιμή. Μόνο b seg που δεν συγκρίνονται σε τίποτε με αυτό.
-
Αν και αυτό που θα αναφέρω είναι κάτι γενικευμένο επειδή το έπαθα σε Peugeot το γράφω εδώ. Με την αγορά του οχήματος μας έκαναν δώρα μεταξύ των οποίων συναγερμό αντιπροσωπείας. Όλα καλά λειτουργεί δεν έχει δημιουργήσει κάποιο θέμα άλλο είναι το ζήτημα.
Η σύζυγος που χρησιμοποιεί το αμάξι εργάζεται σε άλλο νομό. Εγώ βρίσκομαι αυτή την στιγμή στην δυτική Θεσσαλονίκη, το αμάξι είναι παρκαρισμένο στην ανατολική Θεσσαλονίκη και η σύζυγος είναι σε ορεινό χωριό της Χαλκιδικής. Ξέχασε μάλλον σήμερα το πορτοφόλι της μέσα στο αμάξι. Πήρα το 2ο κλειδί να πάω να δω τι γίνεται μην είναι σε εμφανές σημείο και μας σπάσουν το τζαμί. Το 2ο κλειδί είναι σκέτο χωρίς κουμπάκια. Το αμάξι έχει συναγερμό ελληνικής αντιπροσωπείας "δώρο". Μου έκοψε και πριν ξεκινήσω πήρα τηλέφωνο στην αντιπροσωπεία. Το δεύτερο κλειδί ξεκλειδώνει το όχημα αλλά δεν απενεργοποιεί τον συναγερμό! Τρέλα. Δεν πήγα πουθενά. Περιμένω να δω σε λίγες ώρες τι έχει γίνει. Δεν παίζει να πάω να κάτσω δίπλα στο αμάξι για 2ωρες σαν security....
Συμπεράσματα/Απεγνωσμένα ρητορικά ερωτήματα:
-
οι γυναίκες το έχουν στο DNA τους να μας ταλαιπωρούν,
-
άλλος ένας λόγος να μην βάζουμε ποτέ συναγερμό "δώρο" ελληνικής αντιπροσωπείας,
-
πόσο ανισόρροπος πρέπει να είναι κάποιος που θεωρείται αντιπροσωπεία ώστε ουσιαστικά να σου καθιστά άχρηστο το 2ο κλειδί;
-
αν της έχουν σπάσει τζαμί εγώ με ποιόν πρέπει να τα βάλω με εκείνη, με την αντιπροσωπεία ή με την τύχη μου;
Τον άλλο μήνα έχω ετήσιο σέρβις. Θα θέσω το ζήτημα να δω τι απάντηση θα λάβω και θα σας ενημερώσω σχετικά (για mail σεντόνι με βλέπω πάλι).
Fun fact: εχθές οδηγούσα εγώ καθώς πηγαίναμε μαζί σε μια δουλειά και βλέπω την ρύθμιση του ύψους των φώτων στο "2". Ρωτάω "καλά τι φορτώσατε στο αμάξι την Παρασκευή και το έβαλες στο 2, μόνο εσύ και η Νατάσσα δεν ήσασταν;". Απάντηση "είχε λίγο ομίχλη και δεν έβρισκα από που ανοίγουν τα φώτα ομίχλης οπότε είπα να βάλω λίγη ένταση στα φώτα παραπάνω"....
Λίγη ΈΝΤΑΣΗ....Και μετά οδηγάς σε ταξίδι και σου κάνει η γυναίκα σου παρατηρήσεις για τα όρια ταχύτητας και την απόσταση από το προπορευόμενο όχημα η διευθύντρια τροχαίας Αττικής.... -
-
Δεν φταίει ο συναγερμός. Φταίνε οι αντιπροσωπείες που "καβατζώνουν" τα τηλεχειριστήρια των συναγερμών και δεν τα δίνουν στον πελάτη.
Κάθε συναγερμός έρχεται με ένα τουλάχιστον τηλεχειριστήριο, ακόμη και αυτοί που τοποθετούνται στα εξουσιοδοτημένα.
Οι αντιπροσωπείες ρυθμίζουν το εργοστασιακό κλειδί (αυτό με τα κουμπιά) και τα τηλεχειριστήρια τα κάνουν "γαργάρα". Υποψιάζομαι ότι κάποιοι βγάζουν πολύ χρήμα από αυτή την ιστορία.
Αν έχεις συναγερμό META ζήτα να σου δώσουν τηλεχειριστήριο.
υ.γ. αν έχεις ΜΕΤΑ δες εδώ το τρόπο για απενεργοποίηση χωρίς τηλεχειριστήριο: http://www.metasystem.gr/images/images/pdfs/ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ EASYCAN DIGITAL.pdf
-
Τους πήρα τώρα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού ετήσιου σέρβις και μου εξήγησαν για το ζήτημα ότι κανονικά θα πρέπει να έχω κάρτα συναγερμού με 4ψηφιο κωδικό απενεργοποίησης μέσω του μπουτον για το 2ο κλειδί. Δεν θυμάμαι καμία κάρτα να μου ανέφερε η σύζυγος καθώς αυτή παρέλαβε εκείνη την ημέρα. Ξεκίνησα να ψάχνω τα χαρτιά...
-
@sabas_thess said in PEUGEOT FORUM:
Τους πήρα τώρα τηλέφωνο να κλείσω ραντεβού ετήσιου σέρβις και μου εξήγησαν για το ζήτημα ότι κανονικά θα πρέπει να έχω κάρτα συναγερμού με 4ψηφιο κωδικό απενεργοποίησης μέσω του μπουτον για το 2ο κλειδί. Δεν θυμάμαι καμία κάρτα να μου ανέφερε η σύζυγος καθώς αυτή παρέλαβε εκείνη την ημέρα. Ξεκίνησα να ψάχνω τα χαρτιά...
ισχύει πάντως οτι δίνουν τέτοια κάρτα εγώ που έβαλα meta στο 2008 έχω 4ψηφιο κωδικό απενεργοποίησης
-
@thodorisls said in PEUGEOT FORUM:
ισχύει πάντως οτι δίνουν τέτοια κάρτα εγώ που έβαλα meta στο 2008 έχω 4ψηφιο κωδικό απενεργοποίησης
Επισης τα 2 κλειδιά του 2008 δουλευουν κανονικά με τον ΜΕΤΑ.
-
Ανανεωμένος (;) puretech 1,2T.
-
Ανανεωμένος (;) puretech 1,2T.
Μακάρι, γιατί έχουν μείνει πολύ πίσω σε αυτό το θέμα.
-
Διάβασες για το κιβώτιο;
-
@lap said in PEUGEOT FORUM:
Διάβασες για το κιβώτιο;
Εαν ρωτάς εμένα, ΔΕΝ διάβασα τίποτα...αχαχα!
Απλά είδα τον τίτλο, για mHEV.
ΥΓ: Διάβασα τώρα...αηδίες και ξεράσματα!! Όμως επένδυσαν τόσα δις για να φτιάχνουν Αιζιν στην Γαλλία...δεν πιστεύω να τα σταματήσουν.
Ξεκάθαρα λόγω CO2. Εεε στο τέλος μόνο Τουότα υβρίδια να έχουμε το κεφάλι μας ήσυχο!!! -
Κάπου είχε ειπωθεί ότι θα το γυρίσουν και αυτοί σε 7DCT...
-
Αηδία πια...
Πλάκα πλάκα σαν να δουλεύουν όλοι για την επιτυχία της τογιοτα.
Και να σκεφτείς ότι η τογιοτα πουλάει το σύστημα της και αυτοί πάνε και ψάχνονται να φτιαξουν δικά τους.Μωρέ να αγοράσει καμία τατα το σύστημα της toyota και εκεί να σας δω όλους.
-Τα aisin μπορεί να τα βάζει σε αγορές εκτος Ε.Ε
-
χαιρετώ το φόρουμ, το είχα γράψει στο τοπικ του 2008, το γράφω κ εδώ μήπως βρεθεί κάποια λύση. εχω ενα 2008 1.5 bluehdi, με 10χιλ χλμ, και ενω το ρεζερβουάρ είναι φουλ (ξεχείλισε) ο δείκτης πλήρωσης ειναι 2 γραμμές κάτω, δεν ανεβαίνει. Επίσης στο νησί δεν υπάρχει επίσημο service της peugeot. έχετε κάποια ιδέα; τι μπορεί να έχει συμβεί;
-
@sv8iik said in PEUGEOT FORUM:
χαιρετώ το φόρουμ, το είχα γράψει στο τοπικ του 2008, το γράφω κ εδώ μήπως βρεθεί κάποια λύση. εχω ενα 2008 1.5 bluehdi, με 10χιλ χλμ, και ενω το ρεζερβουάρ είναι φουλ (ξεχείλισε) ο δείκτης πλήρωσης ειναι 2 γραμμές κάτω, δεν ανεβαίνει. Επίσης στο νησί δεν υπάρχει επίσημο service της peugeot. έχετε κάποια ιδέα; τι μπορεί να έχει συμβεί;
Μαλλον κολλησε το φλοτερ . Δεν ειναι τιποτε ανησυχητικό . Οταν καψεις το καυσιμο και ξαναγεμισεις, μπορει και να φτιαξει . Αν το συνεχισει και εχεις εγγυηση , ζητα να στο αλλαξουν.
-
-
Κλειδώνει την τιμή αφού όμως πρώτα έχουν γίνει οι αυξήσεις στον τιμοκατάλογο, οπότε πόσο πιο πάνω να ανέβουν;
Επίσης χρεώνει πλέον όλα τα χρώματα εκτός ενός και σε αναγκάζει είτε να το πάρεις αποκλειστικά σε αυτό το χρώμα είτε να πληρώσεις ένα σκασμό λεφτά αν το θέλεις σε άλλο χρώμα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα το 3008 active plus eat8, το οποίο από 32800 πάει στα 35500 μόνο και μόνο για αλλάξεις το χρώμα σε λευκό.
Επειδή τα παρακολουθώ, πριν λίγες ημέρες η ίδια αλλάγη χρώματος στον Configurator πήγαινε από 32800 στα 33800 και τώρα ξαφνικά πάει στα 35500. Δεν ξέρω αν είναι κάποιο σφάλμα του Configurator όσον αφορά το συγκεκριμένο μοντέλο γιατί στα άλλα μοντέλα οι συγκεκριμένη αλλαγή δεν ανεβάζει σε τόσο μεγάλο ποσοστό την τιμή, αλλά όπως και να έχει πριν δεν τα χρέωνε όλα τα χρώματα. -
Ξυπνήσαν και οι κουτοφράγκοι!!!
-
@babisstinson said in PEUGEOT FORUM:
https://www.4troxoi.gr/agora/eggyisi-timis-gia-ola-ta-peugeot/
Έξυπνο!
Μια και οι τιμές μόνο να πέσουν μπορούν πλέον.
PEUGEOT FORUM