-
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ο 'κάθε μαλάκας' ίσως έχει στερηθεί πολύ περισσότερα για να πάρει το 'αμαξάκι' του από τον κύριο με την cayenne.
Και ομοίως θεωρώ @#$%@ τον κάθε κακομοίρη παρκαδόρο που κοιτάει υποτιμητικά το αυτοκίνητο του άλλου επειδή δεν κοστίζει περισσότερα από 30.000 ευρώπουλα. Κάτι δηλαδή σαν τις μπασαβιόλες υπαλλήλους μπουτίκ του Κολωνακίου που φέρονται λες και σου κάνουν χάρη που σου παίρνουν τα λεφτά.Χαχαχά! Θυμάμαι μια φορά που μπήκα σε 'επώνυμο' μαγαζί ρούχων της Γλυφάδας ντυμένος με την Σαββατιάτικη ενδυμασία μου - τρύπιο blue-jean, t-shirt, και timberlands φαγωμένα απο το αλάτι αμέτρητων εξορμήσεων για 'βαρκάδα'. Κοιτάω τα κοστούμια, ρωτάω και ο μπλαζέ υπάλληλος μου λέει 'αυτά είναι ακριβά για εσάς'!
LOLOLOLOL
LOL???
Η μόνη απάντηση που βρίσκω να ταιρίαζει στην περίπτωση είναι 'της μάνας σου ο κ@λος!!!'
Σπύρος
-
Ο χρήστης salome έγραψε:
............
Οσο για το ότι καποιος μπορεί να καθόταν μέσα στο αμάξι το χειμώνα να ζεσταθεί δεν το θεωρώ τοσο τρομερό. Δεν είναι και τόσο εύκολο να κάθεσαι όλο το βράδυ στην παγωνιά! Μην είσαστε τόσο αυστηροί! Δεν είναι όλοι αλήτες!Mα γιατί κάποιο άγνωστό μου άτομο να καθίσει μέσα στο αυτοκίνητο μου να ζεσταθεί; Δεν είναι δημόσιος χώρος και κοινοφελές ίδρυμα το αυτοκίνητο μου! Άν αυτός κρυώνει και δεν αντέχει τη δουλειά που κάνει να βρεί την λύση μόνος του!
Όσο για αυτούς που φέρονται καλύτερα μόνο σε όσους δείχνουν οτι είναι ευκατάστατοι, νομίζω οτι έχει να κάνει με μία απαράδεκτη, γεμάτη complex συμπεριφορά. Είναι μικροπρέπεια πιστεύω και συνήθως τέτοια συμπεριφορά βλέπεις απο άτομα που δεν έχουν χρήματα.
Φιλικά,
Δημήτρης -
Ο χρήστης maxmara έγραψε:
Ο 'κάθε μαλάκας' ίσως έχει στερηθεί πολύ περισσότερα για να πάρει το 'αμαξάκι' του από τον κύριο με την cayenne.
Και ομοίως θεωρώ @#$%@ τον κάθε κακομοίρη παρκαδόρο που κοιτάει υποτιμητικά το αυτοκίνητο του άλλου επειδή δεν κοστίζει περισσότερα από 30.000 ευρώπουλα. Κάτι δηλαδή σαν τις μπασαβιόλες υπαλλήλους μπουτίκ του Κολωνακίου που φέρονται λες και σου κάνουν χάρη που σου παίρνουν τα λεφτά.Χαχαχά! Θυμάμαι μια φορά που μπήκα σε 'επώνυμο' μαγαζί ρούχων της Γλυφάδας ντυμένος με την Σαββατιάτικη ενδυμασία μου - τρύπιο blue-jean, t-shirt, και timberlands φαγωμένα απο το αλάτι αμέτρητων εξορμήσεων για 'βαρκάδα'. Κοιτάω τα κοστούμια, ρωτάω και ο μπλαζέ υπάλληλος μου λέει 'αυτά είναι ακριβά για εσάς'!
LOLOLOLOL
Αυτό είχε συμβεί σε εμένα. Με την διαφορά οτι είχα μπεί σε ένα απο τα μαγαζιά Karouzos που τυνχάνει η κυρία Καρούζου να είναι πρώτη μου εξαδέρφή. Με το που μου την λέει ο τυπάς παίρνω τηλέφωνο με το κινητό την εξαδέρφη μου(που έχουν τα γραφεία τους στο ίδιο κτήριο στην Δροσοπούλου) και αφού κατέβηκε να με δεί της λέεω στεγνά μπροστά στον υπάλληλο οτι άμα ήμουνα πελάτης θα είχα φύγει απο την συμπεριφορά του υπαλλήλου. Μόνο που δεν άλλαξε χρώμα ο τύπος..
-
Πριν λίγο καιρό συζητούσαμε το θέμα αυτό με ένα γνωστό ενός φίλου μου ο οποίος έχει μια Porsche Boxster 3.2 .
Ένα βράδυ λοιπόν αποφάσισε με τη γυναίκα του να πάνε σε ένα μαγαζί της παραλιακής (στη Γλυφάδα νομίζω). Πάρκαρε το αυτοκίνητο κάπου κοντά και κατευθύνθηκαν προς το μαγαζί. Εκεί συνάντησαν ουρά (είχε αρκετό κόσμο). Μόλις έφτασε η σειρά τους, τον ρωτάνε αν έχει κάνει κράτηση ή κάτι τέτοιο και μετά άρχισαν τα 'λυπούμαστε' και άλλες τέτοιες τζατζικίλες.
Τσαντίζεται εκείνη τη στιγμή (σιγά μην καθόταν να τους παρακαλάει) και φεύγει. Όπως επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο, όπως έφευγαν πέρασαν μπροστά από το μαγαζί. Τα 'σαΐνια' του μαγαζιού τους είδαν και μόλις περνούσαν με την Porsche μπροστά τους, πήγαν τρέχοντας και του ζητούσαν συγγνώμη, ελάτε να την παρκάρετε εδώ μπροστά κτλ. Αλλά ήταν πολύ αργά...
Πραγματικά είναι ηλιθιότητα να κρίνεις τους ανθρώπους ανάλογα από το γεγονός με τι μάρκα αυτοκίνητο καταφθάνει κανείς στα κάθε λογής νυχτερινά κέντρα-clubs-καφετέριες. Αλοίμονο αν η αξιοπρέπεια και η προσωπικότητα του καθενός κρίνεται από τα χρήματα ή το αν κυκλοφορεί με ένα ακριβό αυτοκίνητο. Εκτός και αν όλους αυτούς τους βλέπουν σαν τα 'θύματα' που θα τους σκάσουν καλό φιλοδώρημα. Για αυτό και αρνούμαι πεισματικά να τους δώσω αξία...
-
Ο χρήστης Vasgti έγραψε:
Πριν λίγο καιρό συζητούσαμε το θέμα αυτό με ένα γνωστό ενός φίλου μου ο οποίος έχει μια Porsche Boxster 3.2 .Ένα βράδυ λοιπόν αποφάσισε με τη γυναίκα του να πάνε σε ένα μαγαζί της παραλιακής (στη Γλυφάδα νομίζω). Πάρκαρε το αυτοκίνητο κάπου κοντά και κατευθύνθηκαν προς το μαγαζί. Εκεί συνάντησαν ουρά (είχε αρκετό κόσμο). Μόλις έφτασε η σειρά τους, τον ρωτάνε αν έχει κάνει κράτηση ή κάτι τέτοιο και μετά άρχισαν τα 'λυπούμαστε' και άλλες τέτοιες τζατζικίλες.
Τσαντίζεται εκείνη τη στιγμή (σιγά μην καθόταν να τους παρακαλάει) και φεύγει. Όπως επιβιβάστηκαν στο αυτοκίνητο, όπως έφευγαν πέρασαν μπροστά από το μαγαζί. Τα 'σαΐνια' του μαγαζιού τους είδαν και μόλις περνούσαν με την Porsche μπροστά τους, πήγαν τρέχοντας και του ζητούσαν συγγνώμη, ελάτε να την παρκάρετε εδώ μπροστά κτλ. Αλλά ήταν πολύ αργά...
Πραγματικά είναι ηλιθιότητα να κρίνεις τους ανθρώπους ανάλογα από το γεγονός με τι μάρκα αυτοκίνητο καταφθάνει κανείς στα κάθε λογής νυχτερινά κέντρα-clubs-καφετέριες. Αλοίμονο αν η αξιοπρέπεια και η προσωπικότητα του καθενός κρίνεται από τα χρήματα ή το αν κυκλοφορεί με ένα ακριβό αυτοκίνητο. Εκτός και αν όλους αυτούς τους βλέπουν σαν τα 'θύματα' που θα τους σκάσουν καλό φιλοδώρημα. Για αυτό και αρνούμαι πεισματικά να τους δώσω αξία...
Αφού υπάρχει κοινό που τα δέχεται και πηγαίνει και παρακαλάει, πολύ καλά κάνουν Αλλωστε όσο πιο 'σκληρή' πόρτα υπάρχει,(που είναι και παράνομη) τόσο μεγαλύτερη ουρά και ζήτηση
Σπανίως πατάω σε τέτοια μαγαζιά και μόνο σε γιορτές-γενέθλια φίλων κι αυτό με το ζόρι
-
Εχω χρόνια να πάω σε τέτοιο μαγαζί, ένας από τους λόγους είναι ακριβώς η συμπεριφορά των παρκαδόρων... Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω την αντίδρασή τους αν εμφανιστώ με το 'ασφαλίτικο' φρεσκοπλυμένο...
-
Ο χρήστης n_olympios έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω την αντίδρασή τους αν εμφανιστώ με το 'ασφαλίτικο' φρεσκοπλυμένο...κοκκινο χαλι κτλ...
-
Ο χρήστης gc60 έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω την αντίδρασή τους αν εμφανιστώ με το 'ασφαλίτικο' φρεσκοπλυμένο...
κοκκινο χαλι κτλ...
και κερασμενα ολα φυσικα...
-
Ο χρήστης gc60 έγραψε:
Η αλήθεια είναι ότι θα ήθελα να δοκιμάσω την αντίδρασή τους αν εμφανιστώ με το 'ασφαλίτικο' φρεσκοπλυμένο...
κοκκινο χαλι κτλ...
Βάλε τόνους γιατί μας μπερδεύεις... Χαλί ή χάλι?
-
[quote='n_olympios
Βάλε τόνους γιατί μας μπερδεύεις... Χαλί ή χάλι? [/quote]ουπς... δεν το σκέφτηκα...
-
Dog80, όταν μίλησα για στυλάκι ασφαλώς και δεν εννοούσα αντικοινωνική συμπεριφορά. Ασφαλώς και είναι κατακριτέο να έχεις αντικοινωνική συμπεριφορά σε κάποιον παρκαδόρο που απλά κάνει τη δουλειά του, η οποία είναι καθ' όλα αξιοσέβαστη. Το ότι δεν του δίνω το αυτοκίνητό μου δε σημαίνει ότι δεν τον σέβομαι. Απλά χρησιμοποιώ το δικαίωμά μου αυτό και πάω εν γνώση μου να ταλαιπωρηθώ και να παρκάρω μόνος μου αλλού.
Εννοούσα απλώς ότι είναι κατακριτέο να πω στον παρκαδόρο 'πρέπει να αφήσω τα κλειδιά; όχι ευχαριστώ' και να φύγω και αυτός να το θεωρήσει 'στυλακι' επειδή έχω seicento και όχι κάτι πιο... executive.
Sorry που δεν το διευκρίνησα πριν.
Επίσης δεν θα ήθελα κάποιος παρκαδόρος να ξεκουραστεί μέσα στο αυτοκίνητό μου, και δεν αισθάνομαι ότι χρειάζεται να δικαιολογηθώ γι' αυτό. Ας μεριμνήσει το μαγαζί να υπάρχει κάποιο κιόσκι με θέρμανση και κλιματισμό για να δουλεύουν οι άνθρωποι σε αξιοπρεπείς συνθήκες.[/img] -
Ο χρήστης Antiriad έγραψε:
LOLOLOLOL
Αυτό είχε συμβεί σε εμένα. Με την διαφορά οτι είχα μπεί σε ένα απο τα μαγαζιά Karouzos που τυνχάνει η κυρία Καρούζου να είναι πρώτη μου εξαδέρφή. Με το που μου την λέει ο τυπάς παίρνω τηλέφωνο με το κινητό την εξαδέρφη μου(που έχουν τα γραφεία τους στο ίδιο κτήριο στην Δροσοπούλου) και αφού κατέβηκε να με δεί της λέεω στεγνά μπροστά στον υπάλληλο οτι άμα ήμουνα πελάτης θα είχα φύγει απο την συμπεριφορά του υπαλλήλου. Μόνο που δεν άλλαξε χρώμα ο τύπος..
Εεεε...στο Καρούζο ήτανε!
-
Ο χρήστης Giorgos έγραψε:
Dog80, όταν μίλησα για στυλάκι ασφαλώς και δεν εννοούσα αντικοινωνική συμπεριφορά. Ασφαλώς και είναι κατακριτέο να έχεις αντικοινωνική συμπεριφορά σε κάποιον παρκαδόρο που απλά κάνει τη δουλειά του, η οποία είναι καθ' όλα αξιοσέβαστη. Το ότι δεν του δίνω το αυτοκίνητό μου δε σημαίνει ότι δεν τον σέβομαι. Απλά χρησιμοποιώ το δικαίωμά μου αυτό και πάω εν γνώση μου να ταλαιπωρηθώ και να παρκάρω μόνος μου αλλού.
Εννοούσα απλώς ότι είναι κατακριτέο να πω στον παρκαδόρο 'πρέπει να αφήσω τα κλειδιά; όχι ευχαριστώ' και να φύγω και αυτός να το θεωρήσει 'στυλακι' επειδή έχω seicento και όχι κάτι πιο... executive.
Sorry που δεν το διευκρίνησα πριν.
Επίσης δεν θα ήθελα κάποιος παρκαδόρος να ξεκουραστεί μέσα στο αυτοκίνητό μου, και δεν αισθάνομαι ότι χρειάζεται να δικαιολογηθώ γι' αυτό. Ας μεριμνήσει το μαγαζί να υπάρχει κάποιο κιόσκι με θέρμανση και κλιματισμό για να δουλεύουν οι άνθρωποι σε αξιοπρεπείς συνθήκες.[/img]Συμφωνώ απόλυτα με όσα γράφεις.
-
Δυστηχώς η κατάσταση με τους παρκαδόρους αρκετές φορές είναι άσχημη.
Το service επίσης πολλές φορές με αγένεια και ένα ύφος που νομίζεις οτι είναι και τιμή σου που σου σερβίρουν κάτι.
Και αυτό συνεχίζεται δυστηχώς.Αφήνοντας στην άκρη τα προβλήματα που είναι γνωστά σε όλους, η ερώτηση μου είναι τι μπορεί να γίνει για αυτά;
Πλησιάζουν οι Ολυμπιακοί αγώνες και πολλοί τουρίστες θα έρθουν σίγουρα με
κάποιες απαιτήσεις.Με εκτίμηση,
Δημήτρης -
οπότε προσέχετε που αφήνετε τα κλειδιά σας και σε καμία περίπτωση μην τα δίνετε σε παρκαδόρους! Ας σας πουν που να το παρκάρετε και κάντε το μόνος σας.
Επισης σε περιπτωση που αναγκαστουμε να το αφησουμε ποτε δεν αφηνουμε και το κλειδακι του συναγερμου.Δινουμε παντα σκετο το κλειδι
Κατι αλλο που πρεπει να προσεχετε ειναι να μη χασετε το καρτελακι του αμαξιου σας μεσα στο μαγαζι γιατι μπορει να το παρει αλλος.Μου ετυχε σε μενα αλλα δεν το πηραν ευτυχως γιατι ημουν με ενα χρεπι
(ποτε δεν δινω το καλο σε παρκαδορο) -
Eπρεπε να υπήρχε μια λειτουργία safe-mode ειδικά για τέτοιες καταστάσεις, πχ να μην επιτρέπει πάνω απο 20χαω, να μην ανοίγουνε πορτ-μπαγκαζ ντουλαπάκια κλπ
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
Eπρεπε να υπήρχε μια λειτουργία safe-mode ειδικά για τέτοιες καταστάσεις, πχ να μην επιτρέπει πάνω απο 20χαω, να μην ανοίγουνε πορτ-μπαγκαζ ντουλαπάκια κλπΣε πάρα πολλά αυτοκίνητα υπάρχει ειδικό κλειδί για το σκοπό αυτό. Το αμάξι άν ξεκινήσει με το κλειδί αυτό δεν ανείγει κανένα ντουλάπι του και δεν πηγαίνει παρα 1-2 μίλια το πολύ με μικρή ταχύτητα. Είναι για το σκοπό αυτό. Νόμιζα τα περισσότερα αυτοκίνητα πλεον το έχουν!
-
Θυμάται κανείς τους συναγερμούς Brain Lock? Για την εποχή τους ήταν πολύ εξελιγμένοι, με μεγάφωνο και φωνητική ειδοποίηση κλπ. Ενα από τα συστήματα που είχαν ήταν το Park, το οποίο (θεωρητικά) άφηνε τον παρκαδόρο να κινεί το αυτοκίνητο εντός του χώρου parking, αλλά αν προσπαθούσε να το πάει παραπέρα το αυτοκίνητο ακινητοποιούνταν. Πώς το κατάφερνε αυτό δεν έχω καταλάβει ακόμη (δεν το έχω ψάξει για να πω την αλήθεια) αλλά δυστυχώς η εταιρεία (ελληνική προσπάθεια γαρ) φαλήρισε.
-
Ο χρήστης dimitrios2004 έγραψε:
Eπρεπε να υπήρχε μια λειτουργία safe-mode ειδικά για τέτοιες καταστάσεις, πχ να μην επιτρέπει πάνω απο 20χαω, να μην ανοίγουνε πορτ-μπαγκαζ ντουλαπάκια κλπ
Σε πάρα πολλά αυτοκίνητα υπάρχει ειδικό κλειδί για το σκοπό αυτό....δεν πηγαίνει παρα 1-2 μίλια το πολύ με μικρή ταχύτητα. Είναι για το σκοπό αυτό. Νόμιζα τα περισσότερα αυτοκίνητα πλεον το έχουν!
πρώτη φορά το ακούω αυτό!
-
μια συνεργάτιδα στην εταιρία μας ρώτησε πρόσφατα για συναγερμό..της είπαν πως υπάρχουν μοντέλα τα οποία εκτός από το να ειδοποιούν μέσω κινητού σου δίνουν τη δυνατότητα να σταματάς την μηχανή του αυτοκινήτου μέσω κινητού, να ελέγχεις τόσο την θέση του όσο και την ταχύτητά του..και..να ακούς τις συμομιλίες που γίνονται μέσα σε αυτό
οι περισσότεροι πιθανόν να το γνωρίζατε ήδη..το λέω για εμάς τους παραδοσιακούς..ή τους άλλους τους ζωηρούς..
φίλοι μου οι κυρίες σας τα γνωρίζουν όλα..και μάλιστα με αντίτιμο που ξεκινά από τα 1300 ευρώ και με δυνατότητα 36 άτοκων δόσεων
ο Θεός μαζί σας
Παρκαδόροι νυχτερινων κεντρων