-
Έψαχνα το τοπικ "αγαπημένο είδος μουσικής" και δεν το έβρισκα, οπότε με αφορμή το χαρμόσυνο γεγονός ότι το Σάββατο καταφτάνει η λατρεμένη:
(Ψησου Γυρε)
...ξαναβγαίνει dance ήχος κατά την οδήγηση. Λίγο τα χρόνια που περνούν, λίγο αυτά που περνάμε, λίγο ότι οδηγικές ανωμαλίες με "σωστό" αυτοκίνητο+καλός ήχος δεν ταιριάζουν, το άφησα το άθλημα εδώ και καιρό και ο υιός σκαλίζει την κονσόλα οποτε ανοίξει το συρτάρι που την έχω πετάξει.
Να 'ναι καλά το κορίτσι όμως, και για πρώτη φορά μετά από χρόνια θα ξεβουλωσουν τα αυτιά από τα τοξικά μουσικά περιβάλλοντα στα οποία είμαι εκτεθειμένος. -
Όπως είπε και ο Yem παραπάνω τα τοπικά ''ραδια" είναι θησαυρός , Λάρισα Βόλο είμαι μόνιμα συντονισμένος στο Ράδιο Ζημιά 93,9 μιλάμε για πολύ...ζημιά!
Όταν κατεβαίνω πιο νότια το Ράδιο Dalkas 88.2 απο την Χαλκίδα είναι must!
Τέτοια στο spotify δεν βρίσκεις ... -
@johanndelta said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Έψαχνα το τοπικ "αγαπημένο είδος μουσικής" και δεν το έβρισκα, οπότε με αφορμή το χαρμόσυνο γεγονός ότι το Σάββατο καταφτάνει η λατρεμένη...
Αλήθεια που είναι αυτό το θέμα? Κι εγώ το έψαξα να πω την αλήθεια αλλά ... δεν...
-
-
@yem said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
ΡΑΔΙΟ ΔΕΣΚΑΤΗ
Τέτοιες διαφημίσεις τις έχω πετύχει live καθ οδόν και έπιαναν μέχρι τη Β' ΒΙΠΕ Βόλου.
Ράδιο Δεσκάτη και Ράδιο Παλαμά, ασύγκριτα... -
@monman2 said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Όπως είπε και ο Yem παραπάνω τα τοπικά ''ραδια" είναι θησαυρός , Λάρισα Βόλο είμαι μόνιμα συντονισμένος στο Ράδιο Ζημιά 93,9 μιλάμε για πολύ...ζημιά!
Όταν κατεβαίνω πιο νότια το Ράδιο Dalkas 88.2 απο την Χαλκίδα είναι must!
Τέτοια στο spotify δεν βρίσκεις ...μπλακμαν ρε... μπλακμαν.
κυριεεεεεεεεεεεεεεεες μουυυυυυυυυυ -
Χαχα. Και ντλακας και κυρίες μουουου. Τα βάζω όταν ταξιδεύω σε αυτές τις περιοχές.
Κάνουν και διαγωνισμούς που κανείς δεν μπορεί να βρει την γελοία απάντηση...
-
@lap said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Χαχα. Και ντλακας και κυρίες μουουου. Τα βάζω όταν ταξιδεύω σε αυτές τις περιοχές.
Κάνουν και διαγωνισμούς που κανείς δεν μπορεί να βρει την γελοία απάντηση...
μορφη ο μαριος.
και εχει και καλες τιμες σε χαλια αμα ψαχνει κανεις. εχει ενα μαγαζακι κερατσινι και πουλαει και σε λαικες. ειναι κολλητος ενος φιλου που εχει μουρλα με την υγραεριοκινηση, εχει χαρλει με υγραεριο, και τον πετυχαινω καποιες φορες στο μαγαζι του, μεγαλη μορφη. -
Χαχαχα
Μορφαρα όντως και αυτος και οι φίλοι του. Χάρλεϋ υγραερίου λέει...χαχαχα -
Μόνο ράδιο Ήπειρος .....Πιάνει από τις παρυφές του Μεσολογγίου μέχρι την Καστοριά, κοινώς ταυτίζεται με τα σύνορα του Δεσποτάτου της Ηπείρου! Ακούς κλαρίνο all day long.
Εντυπωσιακό ότι και στα πιο "κουφά" μέρη πιάνει το ραδιόφωνο της Εκλησσίας της Ελλάδος. Πάντα μου έκανε εντύπωση στο zapping.
Μπράβο στην ΕΡΑ που πιάνει σχεδόν σε όλη τη χώρα, κοινώς αν έχεις στο ραδιόφωνο εκείνο το συστηματάκι που αλλάζει σε άλλη συχνότητα αν καταλάβει ότι πιάνει αλλού καλύτερα τον ίδιο σταθμό, ακούς ΕΡΑΣπορ ή Δεύτερο από την Ηγουμενίτσα εως την Αλεξανδρούπολη χωρίς να πατάς σταθμούς.
Το επαρχιακό ραδιόφωνο πεθαίνει.....περισσότερους από τους μισούς κάνουν αναμετάδοση Αθηναϊκών , οχι ότι είναι κακό πάντα αυτό βέβαια. -
-
-
-
-
-
χαχαχαχ....
το εβαλες σε ζμπορτ μοντ ε?
χαχαχαχ.... -
Σωστή επιλογή @katafractos17
Πολύ πετυχημένο σχόλιο γάτε.ΥΓ για ζμπορ μοντ, δοκιμάστε το necropolis από manila road.
-
Μόνο μεταλιές ρε παιδιά, να κοπανάει το κεφάλι στο τιμόνι να τρελαινομεθα
-
@gatoz said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
χαχαχαχ....
το εβαλες σε ζμπορτ μοντ ε?
χαχαχαχ....Χαχαχα...
Ναι. -
@nickthetrib said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Σωστή επιλογή @katafractos17
Πολύ πετυχημένο σχόλιο γάτε.ΥΓ για ζμπορ μοντ, δοκιμάστε το necropolis από manila road.
Που τους ξέθαψες αυτούς ρε?
ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ