-
χαχαχαχα Αν βαράει καλά, το έχω βάλει στο φλασάκι!
(mh rwtas....) -
-
Ωραία τα είπε ο τύπος παραπάνω.
Αλλά μιας και μας θύμισε τον Στέλιο, ας ξαναδούμε μια φοβερή του δήλωση:
Youtube Video -
@piliourits said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
το είδα την προηγούμενη βδομάδα και πραγματικά πολύ ενδιαφέρον. Παρακολουθώ το κανάλι του καθηγητη ετσι και αλλιώς.
Παρολα αυτά η ΤΡΑΠ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΥΣΙΚΗ είναι μια ΑΗΔΙΑ!!! Να το ξεκαθαρίσουμε αυτό
Ενταξει ωραίο που δεν παίρνουν κέρδη οι δισκογραφικές αλλά αυτό το πράγμα δεν ακούγεται!!!
Σαν ενοχλητικό θόρυβο με βομωλοχίες θα το χαρακτήριζα παρά για μουσική
-
Έχω Rockford ενισχυτή με sub εργοστασιακό και λόγω δουλειάς δεν ακούω και τέλεια πια!Οταν είμαι μόνος ακούω Ozzy,Megadeth,Black Sabbath η Maiden!Απο ελληνικά μόνο τα πολύ παλιά.Όταν έχω τα παιδιά ακούω ζουζούνια και mazoo and the zoo!
Η ζωη γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα όταν ακούς τη μια children of the grave και 5 λεπτά μετά σκα σκα σκα είμαι ένας σκαντζόχοιρος!!!Σε κάνα δυο χρόνια δεν θα βρίσκω στο ντουλαπάκι δίπλωμα και ασφάλεια,από τα κουτιά με τα zanax! -
Mazoo and the zoo.
Αχ βαχ, Alter...
Ωραία τραγούδια....
Στο θέμα μας.
Acdc, deep purple, black Sabbath, Metallica κλπ αν και ανάλογα τη διάθεση δεν με χαλάει και η Sade ακόμα και οι modern talking... -
Συνήθως Slayer ή Θανο Μικρούτσικο
-
Εναν με Motorhead η Manowar θελουμε και κλεισαμε!Η συνδυασμο Wasp με το ενας τεμπελης δρακος που ακουγε ο μικρος το καλοκαιρι απο Λαμια μεχρι Θασο.
-
Manowar παρόν ! Επίσης RATM,Metallica,Maiden,DMX, Rap/Hip hop ξένη,Low bap, FFC κτλ κτλ όλα αυτά στο αμάξι..
TUS μόνο στο σπίτι διαβάζοντας forum
[https://www.youtube.com/watch?v=CJXWqq41E1M](link url)
-
@antonmone said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Έχω Rockford ενισχυτή με sub εργοστασιακό και λόγω δουλειάς δεν ακούω και τέλεια πια!Οταν είμαι μόνος ακούω Ozzy,Megadeth,Black Sabbath η Maiden!Απο ελληνικά μόνο τα πολύ παλιά.Όταν έχω τα παιδιά ακούω ζουζούνια και mazoo and the zoo!
Η ζωη γίνεται πολύ πιο ενδιαφέρουσα όταν ακούς τη μια children of the grave και 5 λεπτά μετά σκα σκα σκα είμαι ένας σκαντζόχοιρος!!!Σε κάνα δυο χρόνια δεν θα βρίσκω στο ντουλαπάκι δίπλωμα και ασφάλεια,από τα κουτιά με τα zanax!Προσωπικα γουσταρω να βλεπω εκεινο το μωρο στο μαζου εν δε ζου, το ξανθο λεμε. Για πολλες επαναληψεις....
-
Και η άλλη είναι πολύ καλή!Τιμη και δόξα στον Γιαννίκο!
-
@spi_duster said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Προσωπικα γουσταρω να βλεπω εκεινο το μωρο στο μαζου εν δε ζου, το ξανθο λεμε. Για πολλες επαναληψεις....
Τερέζα Σάσσου.....νομίζω έχει παντρευτεί πλέον.
-
Αδιάφορο!
Θα ακούμε ζουζούνια ,μέχρι να πάνε στο στρατό τα μωρά που έχω τώρα.18 χρόνια μείνανε! -
@mastoras78 said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Manowar παρόν ! Επίσης RATM,Metallica,Maiden,DMX, Rap/Hip hop ξένη,Low bap, FFC κτλ κτλ όλα αυτά στο αμάξι..
TUS μόνο στο σπίτι διαβάζοντας forum
[https://www.youtube.com/watch?v=CJXWqq41E1M](link url)
Λάθος κομμάτι!!
Αυτό με την Εμιλια έπρεπε να βάλεις! -
-
Έλα ρε! τις προάλλες την εβγαλε ως προτεινόμενη το youtube και την έβαλα. Πολύ καλή. Ήταν σε μια εκπομπή και τραγουδούσε το φάντασμα της όπερας.
-
-
Προτιμούσα τους Nightwish με την Tarja Turunen
-
@lap said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Έλα ρε! τις προάλλες την εβγαλε ως προτεινόμενη το youtube και την έβαλα. Πολύ καλή. Ήταν σε μια εκπομπή και τραγουδούσε το φάντασμα της όπερας.
Εεε ναι!! Τώρα την ανακάλυψες και την ιδιοφυία τον Τουόμας?? Κάλιο αργά παρά αργότερα!! Δες και Epica.
@nickthetrib said in ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ:
Προτιμούσα τους Nightwish με την Tarja Turunen
Προτιμώ Floor πλέον.
-
Δάκη, Πασχάλη, Χαριτοδιπλωμένο και Ρουβά.
ΤΙ ΜΟΥΣΙΚΗ ΑΚΟΥΜΕ ΟΤΑΝ ΟΔΗΓΑΜΕ