-
@otso said in Διάφορες Ερωτήσεις:
αλλά θα ηθελαν κατι που να πιστοποιει μια για παντα οτι μιλουν αγγλικα σαν μητρικη
Proficiency ή πτυχίο (Bachelor/Master) Αγγλόφωνου πανεπιστημίου.
-
@dettol said in Διάφορες Ερωτήσεις:
αλλά θα ηθελαν κατι που να πιστοποιει μια για παντα οτι μιλουν αγγλικα σαν μητρικη
μπορουν να παρουν αγγλικη/αμερικανικη υπηκοοτητα
παντως 99%, δεν υπαρχει αυτο που ζητας, αλλα για να ειμαι ειλικρινης, δεν καταλαβαινω κιολας για ποιον λογο το ζητατε.
Εχουν διπλη υπηκοοτητα να παρουν και αγγλικη; απλα συζητηση γινοταν με την κορη μου και με ρωτησε αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα για αν και οπου τυχον χρειαστει .
Ευχαριστω Φανη . -
Πάντως ένα προφίσενσι ( σοβαρό) , δεν πάει χαμένο.
Θα τους βοηθήσει σε καμία πρώτη διαλογή βιογραφικών σε εταιρία ( ποτέ δε ξέρεις μπορεί να σε απορρίψουν πριν καν σε δουν) , και σε προκηρύξεις ακόμα και ευρωπαϊκών θέσεων , πόσο μάλλον ελληνικού δημοσίου.
Σήμερα για τη γραφειοκρατία έχουν το επίπεδο γνώσης που δίνει η σχολή τους. Αμαρτία είναι.... -
@dettol said in Διάφορες Ερωτήσεις:
μπορουν να παρουν αγγλικη/αμερικανικη υπηκοοτητα
παντως 99%, δεν υπαρχει αυτο που ζητας, αλλα για να ειμαι ειλικρινης, δεν καταλαβαινω κιολας για ποιον λογο το ζητατε.
Εχουν διπλη υπηκοοτητα να παρουν και αγγλικη; απλα συζητηση γινοταν με την κορη μου και με ρωτησε αν υπαρχει αυτη η δυνατοτητα για αν και οπου τυχον χρειαστει .
Ευχαριστω Φανη .ηταν αστειο
-
Δεν ξέρω αν υπάρχει σχετικό post αλλά ίσως θα είχε ενδιαφέρον κάποιο με θέμα τι εξοπλισμό θεωρείτε απαραίτητο σε ένα αυτοκίνητο.
-
Blind spot και αυτόματα φρεναρίσματα, adaptive cruise control εάν κάνεις συχνά ταξίδια, αυτόματο για την πόλη, πίσω ηλεκτρικά παράθυρα και καθρέφτες υποβραχιόνιο, στήριξη lumbar στο κάθισμα και αν γίνεται θερμαινόμενα (τον χειμώνα είναι απόλαυση που μόνο αν τη ζήσεις θα την καταλάβεις)
Αυτά, όλα τα άλλα είναι απλώς προσωπικές απολαύσεις πολυτελείας που θεωρεί ο καθένας απαραίτητες αλλά δεν είναι.
-
Συμφωνώ ειδικά το αυτόματο είναι εκ των ων ουκ άνευ στην πόλη.
Θα έλεγα και τα led ειδικά σε δρόμους με χαμηλό φωτισμό κάνουν τη νύχτα μέρα. Σε επαρχιακό δρόμο δεν χρειάζεσαι ούτε τη μεγάλη σκάλα. Α και αισθητήρες μπρος πίσω ιδανικά με κάμερα οπισθοπορείας.
-
Ναι σωστά και τα led που είτε έχει είτε δεν έχει τα βάζεις.
Καλό είναι να έχει από το εργοστάσιο
-
@lap said in Διάφορες Ερωτήσεις:
Ναι σωστά και τα led που είτε έχει είτε δεν έχει τα βάζεις.
Καλό είναι να έχει από το εργοστάσιοΤο ιδανικό!
Αυτά για την αγορά και τους μισθούς του σήμερα γιατί με ΠΑΣΟΚ θα ήταν απαραίτητο το δέρμα και το δίλιτρο!
-
Ας είχαμε ΠΑΣΟΚ και ας είχαν πλαστικές καρέκλες
Εαν δεςι η μεσαία έκδοση των vitara τα έχει όλα αυτά, χωρίς να γνωρίζω για το lumbar αλλά σε χειροκίνητο.....μέχρι στιγμής
-
Ας είχαμε ΠΑΣΟΚ και ας είχαν πλαστικές καρέκλες
Εαν δεςι η μεσαία έκδοση των vitara τα έχει όλα αυτά, χωρίς να γνωρίζω για το lumbar αλλά σε χειροκίνητο.....μέχρι στιγμήςDum spiro spero!
Και ο άσος τα έχει με το m pack μόνο το acc έχει έξτρα.
-
Ωραίος ο άσσος. Πόσο παει το μαλλί;
Για το βιταρα υπάρχουν φήμες. Οπότε περίμενε λιγάκι
-
@green-power said in Διάφορες Ερωτήσεις:
Α και αισθητήρες μπρος πίσω ιδανικά με κάμερα οπισθοπορείας.
Πολύ καλοί. Αλλά ξεχνάς να παρκάρεις μετά...
-
Ωραίος ο άσσος. Πόσο παει το μαλλί;
Για το βιταρα υπάρχουν φήμες. Οπότε περίμενε λιγάκιΤον έχω από τον Οκτώβριο 33000 βγήκε.
Για το βιτάρα έχω ακούσει ότι το νέο μοντέλο θα είναι μόνο ηλεκτρικό το τωρινό θα συνεχίσει να διατίθεται ως έχει θα δούμε πως θα πάει.
-
@antonakis said in Διάφορες Ερωτήσεις:
Πολύ καλοί. Αλλά ξεχνάς να παρκάρεις μετά...
Δεν πειράζει με αυτούς έμαθα να οδηγώ χαχαχα!
-
Α ναι σωστά. Εσυ ήσουν που το αγόρασες. Καλοτάξιδο.
Δεν θυμάμαι ονόματα και νικ νειμς, σορρυ.
Οχι για το υπάρχον μοντέλο υπάρχουν φήμες.
ΜΑΚΑΡΙ να βγει το νέο σε θερμικό. Η Ελλάδα θα κλείσει την παραγωγή των επόμενων δέκα ετών. Πανικός θα γίνει
-
Να σαι καλα σε ευχαριστώ!
Και μεταπώληση καλή θα υπάρχει αν βγει θερμικό. Βλέπω κάτι ντίζελ σε μοντέλα που τους έχουν καταργήσει πια ήδη έχουν γίνει ανάρπαστα τα μεταχειρισμένα.
-
Δες πλατφόρμα. Τέτοιο πράγμα ΔΕΝ υπάρχει πουθενά και σε καμία κατηγορία. Α ρε Suzuki!
Πρώτη φορά βλέπω τόσο μεγάλη ζώνη παραμόρφωσης μπροστά από τους τροχούς. Ούτε Mercedes των 150Κ δεν έχει τέτοιες ζώνες
Υ.γ εντωμεταξύ τώρα που το σκέφτομαι, το euro n cap δεν δοκιμάζει τις συγκρούσεις small overlap. Συνεπώς τα ευρωπαϊκά οχήματα δεν έχουν τέτοια πρόβλεψη. Εάν το νέο vitara έχει, και είναι το αυτοκίνητο που στοχεύει την ευρωπαϊκή αγορά, τότε ίσως έχει πληροφόρηση και διαβεβαίωση πως στο μέλλον που θα εισαχθεί θα δοκιμαστεί και σε αυτήν την πρόσκρουση!
-
@green-power said in Διάφορες Ερωτήσεις:
Δεν ξέρω αν υπάρχει σχετικό post αλλά ίσως θα είχε ενδιαφέρον κάποιο με θέμα τι εξοπλισμό θεωρείτε απαραίτητο σε ένα αυτοκίνητο.
εξαρταται τα χρηματα που διαθετω και για ποια χρηση προοριζεται το οχημα (πολη ή οικογενειακο που θα κανει ταξιδια)
-
Πιο καληνυχτακιας δεν έχει.
Διάφορες Ερωτήσεις