-
-
Θα πείτε τι πιο σύνηθες να συμβεί.
Σιγά έχουμε ξαναδεί, το περίεργο θα ήταν να κοιμόταν κάποιος πάνω. -
Βόλος: Της χύθηκε ο καφές ενώ οδηγούσε και έπεσε πάνω σε περίπτερο
-
Για αυτό εγώ λέω να καταργηθούν οι ποτηροθήκες που μας έχουν πρήξει κάποιοι με νταλκάδες...
-
@criuser said in Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!:
Για αυτό εγώ λέω να καταργηθούν οι ποτηροθήκες που μας έχουν πρήξει κάποιοι με νταλκάδες...
Αφού είναι ερασιτέχνες , χθες είδα ένα τέτοιο σε κινεζομάγαζο στο τσακ ήμουν να το πάρω.
.
.
Απλά δεν θέλει αναστροφές , μόνο ευθείες και χαλαρά "S" -
μπα?
εγινε φιουτσερ η μαλακια των γαλλοων να μην φτιαχνουν σωστη ποτηροθηκη?
υποθετω το ιδιο ισχυει και με τους ημιυπαιθρειους. ε?
χαχαχαχ -
@gatoz said in Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!:
μπα?
εγινε φιουτσερ η μαλακια των γαλλοων να μην φτιαχνουν σωστη ποτηροθηκη?Πέστα χρυσόστομε!!! Αυτοκίνητο χωρίς μια θήκη για νερό/χυμό/καφέ είναι μαλακία...εκτός εαν είναι αγωνιστικό.
-
Συγνώμη, είσαι στο φανάρι και περνά από μπροστά στη διάβαση μια αιθέρια και από άλλο πλανήτη παρουσία, εσύ παθαίνεις κοκομπλοκο. Ε, δεν θα θες την ποτηροθηκη σου να πιεις λίγο νερό;
Λίγο νερό ρε παιδιά, θα πάθει τίποτα ο άνθρωπας....θα φωνάζουν από τα διπλανά αυτοκίνητα.
Τσουπ, τα αυτοκίνητα με τις καλές ποτηροθηκες θα προσφέρουν λίγο νερό.
Τα γαλλικά τι θα πουν με τις κωλοποτηροθηκες τους; Έχω εσπρέσσο σε αυτό το χάρτινο φλιτζανακι, θέλετε μεσιέ; -
@fanis75 said in Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!:
μπα?
εγινε φιουτσερ η μαλακια των γαλλοων να μην φτιαχνουν σωστη ποτηροθηκη?Πέστα χρυσόστομε!!! Αυτοκίνητο χωρίς μια θήκη για νερό/χυμό/καφέ είναι μαλακία...εκτός εαν είναι αγωνιστικό.
Και πάλι εξαρτάται τι αγωνιστικό.
Πχ οκ δεν θα πιεί νερό από μπουκάλι ο ogier την ώρα της ειδικής, μετά;;;;
Σε αγωνιστικά πίστας έχουν ειδικό χώρο που βάζουν πόσιμα υγρά και πίνεις με καλαμάκι. Ας βάλουν κάτι αντίστοιχο στην τελική!!
Αποτελούμαστε από 70% νερό! Είναι απαραίτητο να έχουμε πρόσβαση σε νερό οπότε το χρειαζόμαστε! Επίσης και τις έξτρα ουσίες (καφεΐνη, κλπ) που περιέχουν τα άλλα υγρά που πίνουμε!
Πρέπει σε κάθε μέρος που περνάμε χρόνο να υπάρχει χώρος για υγρά προς κατανάλωση, είτε ειδικό δοχείο, είτε χώρος για να αποθηκεύεται δοχείο που θα έχουμε μαζί μας!!!
Υγ το έσκισα λίγο -
μπα?
Εσείς οι δύο την λευκή κάλτσα και τα πέδιλα, τα φοράτε και τον χειμώνα ?
-
Ζητημα ειναι να εχω χρησιμοποιησει ποτηροθηκη 3-4 φορες τα τελευταια 25 χρονια .Σαν θήκη για μικροαντικειμενα τις εχω παντα
Καφε δεν πινω ποτε στο αμαξι , νερο στην πορτα -
Το αυτοκίνητο είναι εργαλείο!! Πίνω καφέ, νερό χυμό, τρώω...σιγά μην κάτσω να περιοριστώ για το αμάξι. Μετά ένα πλύσιμο και είναι ΟΚ. Το καλοκαίρι ειδικά γίνεται μπουρδέλο με άμμο, χώμα, φαγητά, ψίχουλα και καφέδες! Είναι σαν να λέμε ότι στο σπίτι μας δεν θα τρώμε ούτε θα πίνουμε, μόνο έξω!!!
-
Γιατί δεν παίρνεις ένα τροχόσπιτο ?
Βάλε του και τρολέδες, να πηγαίνεις τζάμπα
-
Πάντως το aircross που είναι η πέτρα του σκανδάλου, μια χαρά έχει, αφαιρούμενη, ποτηροθήκη δύο θέσεων που άψογα πίνεις καφέ, κι ας έχει και την προεξοχή του γκριπ κοντρολ από πάνω το δικό μου.
(κι αν θες την κάνεις μία έτσι και τη βάζεις δίπλα στη πόρτα ή το ντουλαπάκι, κι έχεις πολύ βαθύ χώρο μπροστά απ το λεβιέ. Αυτοί με την ασύρματη φόρτιση που τους λέιπει, ίσως θα μπορούσαν να την παραγγείλουν).
Και τρίτη ποτηροθήκη ανάμεσα στα καθίσματα πίσω απ το χειρόφρενο έχει (τώρα βάλανε 2 συμβατικές), που έχει ακριβώς δίπλα της θήκη να σταθεί το κινητό "κατακόρυφα" για να φορτίζει απ το 12V σόκετ που έχει ακριβώς από κάτω. Και καλές θήκες για μπουκάλι, (μέχρι και 1μισόλιτρο σφηνώνει), σε κάθε πόρτα με χώρισμα απ την υπόλοιπη θήκη.Γιατί μισείτε τόσο πολύ το γκέυ-καρ μας;
Όποιος δει το καταπληκτικό αριστούργημα "Better Call Saul" στο Netflix (ποϋποθέτει να χει τελειώσει το εξαιρετικό "Breaking Bad") θα θυμηθεί τις συζητήσεις μας, όταν για επιβράβευση του δίνουν εταιρική μερσεντάρα, που δεν χωράνε οι γερμανικές ποτηροθήκες τα αμερικάνικα καφε-πότηρα...
-
Γιατί δεν παίρνεις ένα τροχόσπιτο ?
Βάλε του και τρολέδες, να πηγαίνεις τζάμπα
Δεν βγάζει ωραία τροχόσπιτα η Σιτροέν!! Επίσης δεν μου αρέσουν, εκτός από τα Αμερικάνικα, αλλά ειναι πολύ ακριβά, ένα που μου αρέσει έχει 1 μύριο!!
-
οχι πιλιο, δεν μισω το δικο σου γκεοκαρο
με το δικο μου τα εχω
που ενω εχει τοσο χωρο με την αποσταση γατου-μιλφατου στο μισο μετρο, εχει μικρες ποτηροθηκες που μαλιστα ολοι, μα ολοι, οι φρεντο οταν τους βαλεις το ποτηρι τους ξυνει το δερμα του τεμπελη με την αιχμη απο το καπακι και θα χαλασει.
δεν θα ξεχασω και τις πτοηροθηκες του 508/12 που ανοιγανε στο ταμπλο και σταζανε οι καφεδες πανω στο κινητο. -
Το αυτοκίνητο είναι εργαλείο!! Πίνω καφέ, νερό χυμό, τρώω...σιγά μην κάτσω να περιοριστώ για το αμάξι. Μετά ένα πλύσιμο και είναι ΟΚ. Το καλοκαίρι ειδικά γίνεται μπουρδέλο με άμμο, χώμα, φαγητά, ψίχουλα και καφέδες! Είναι σαν να λέμε ότι στο σπίτι μας δεν θα τρώμε ούτε θα πίνουμε, μόνο έξω!!!
Ακριβώς το αντίθετο είμαι. Ποτέ καφέ εν πλω,μόνο νεράκι και όταν είχα ταξίδι τα παιδιά έτρωγαν πρίν τον απόπλου ή άμα καταπλου! Άλλωστε ποτέ δεν τρώμε οικογενειακώς στο σαλόνι του σπιτιού,γιατί να φάμε και να πιούμε στο αυτοκίνητο;;;
Ξέρω,υπερβολικός αλλά το εσωτερικό του αυτοκινήτου το θέλω ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΟ. -
Το έχουμε πει. Έχουν σίγουρα κάποιο εσωτερικό αστείο, ή στοίχημα να βγάζουν πάντα τις λάθος ποτηροθηκες. Μόλις το καταλάβεις έχουν δεύτερο αστείο που περνάς στην επόμενη πίστα και είναι για καλούς παίχτες. Σε όλα αν δείτε ο πίνακας οργάνων έχει μια ελάχιστη κλίση και δεν είναι σε τέλεια ευθεία. Το ίδιο και το κέντρο του τιμονιού με το κέντρο του οδηγού
-
Δεν είναι απίθανο, αλλά περίεργο.
Ποιο ΤΟΥΟΤΑ είναι αυτό; -
@yem said in Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!:
Αφού είναι ερασιτέχνες , χθες είδα ένα τέτοιο σε κινεζομάγαζο στο τσακ ήμουν να το πάρω.
.
.
Απλά δεν θέλει αναστροφές , μόνο ευθείες και χαλαρά "S"Γατάκια, με τα γόνατα το στρίβεις.
Μα αφού δεν είστε για ζωή με πολυτέλειες, τι τα ψάχνετε κιόλας;
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!