-
-
Την είδα έξω από καταστημα που πουλάει μοτοσυκλέτες, πάνω στον κεντρικό δρόμο. Τι και πως δεν ξέρω...
-
-
Δεν μπορεί να μην είναι κάποιου είδους διαφημιστικό/εταιρικό/test drive...Ή μπορεί;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Δεν μπορεί να μην είναι κάποιου είδους διαφημιστικό/εταιρικό/test drive...Ή μπορεί;
Ο Ζενε/Μιλλερ/Ριντελ/Ταρκινι κανει διακοπες στην μαγευτικη Τροπολιτσα με το εταιρικο του αυτοκινητο!!
Ρεπλικα ειναι (δεν ξερω ποσο καλη ρεπλικα) ,οπως και η Ξαρα που ειχα δει παλιοτερα.
-
Μάλλον. Η πινακίδα είναι ελληνική, και το αυτοκίνητο πρέπει να είναι 2.0 FSi, cage δεν βλέπω, οπότε...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μάλλον. Η πινακίδα είναι ελληνική, και το αυτοκίνητο πρέπει να είναι 2.0 FSi, cage δεν βλέπω, οπότε...ΤFSi
Tα λαστιχα τα μπροστινα ηταν RE050 και τα πισω Pirelli.
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Μάλλον. Η πινακίδα είναι ελληνική, και το αυτοκίνητο πρέπει να είναι 2.0 FSi, cage δεν βλέπω, οπότε...Σιγά μην ήταν το πραγματικό που τρέχει στους αγώνες ρε Σπύρο!
-
Το Xsara παντως το ειχα δει απο κοντα και
α) ειχαν κανει κορυφαια δουλεια στο look, αψογη ρεπλικα του wrc
β), ειχαν κανει απαραδεκτη δουλεια στα μηχανολογικα του look, και συγκεκριμενα ειχαν βγαλει τις ροδες Χ ποντους πιο εξω (για να γεμισουν τα φτερα) με ΑΠΟΣΤΑΤΕΣ . Εμ βεβαια, αμα τα ψαλιδια κ τα ημιαξονια του WRC κανουν 2.5 χιλιαρικα... -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
www.bmw.auΣυγνωμην αλλα μιας και ειναι αδυνατον επι τοσες μερες να μπω, μου λες τι περιπου λεει η απαντηση σου ?
-
Διπλή εγγραφή.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Συγνωμην αλλα μιας και ειναι αδυνατον επι τοσες μερες να μπω, μου λες τι περιπου λεει η απαντηση σου ?
au = Αυστραλία = Κάγκουρες.
Με λίγα λόγια του είπε, ότι κάποιο καημένο καγκουρεμένο bmw είδε.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Συγνωμην αλλα μιας και ειναι αδυνατον επι τοσες μερες να μπω, μου λες τι περιπου λεει η απαντηση σου ?
au = Αυστραλία = Κάγκουρες.
Με λίγα λόγια του είπε, ότι κάποιο καημένο καγκουρεμένο bmw είδε.
Που να παει το μυαλο μου τοσο μακρυα!!!!
-
Μπορει να μην το ειδα με τα ματια μου, αλλα ειναι απο ελληνικο δρομο και **ΑΞΙΖΕΙ **να το δουμε ολοι μαζι, με ποτακι, πατατακια, pizza κλπ...
http://rapidshare.de/files/29314099/Mhxanh.3gp.html
Απορω πως δεν τρακαρε το αυτοκινητο με το καμεροφωνο, εγω θα το ειχα χασει...
-
Aπίστευτο!
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μπορει να μην το ειδα με τα ματια μου, αλλα ειναι απο ελληνικο δρομο και **ΑΞΙΖΕΙ **να το δουμε ολοι μαζι, με ποτακι, πατατακια, pizza κλπ...http://rapidshare.de/files/29314099/Mhxanh.3gp.html
Eίναι τραβηγμένο έξω από το παλιό αεροδρόμιο στο Ελληνικό...
Άπαικτο πάντως...
-
-
Ο χρήστης kacey έγραψε:
Μπορει να μην το ειδα με τα ματια μου, αλλα ειναι απο ελληνικο δρομο και **ΑΞΙΖΕΙ **να το δουμε ολοι μαζι, με ποτακι, πατατακια, pizza κλπ...http://rapidshare.de/files/29314099/Mhxanh.3gp.html
Α και κατι αλλο, ΑΠΑΙΤΩ να βγαλετε το ποστ μου αυτο καλυτερο ποστ του φορουμ στο σχετικο τοπικ...Αντε, τσαμπα σας δειχνουμε κωλους?
ΥΓ Κατεβαστε το, ειναι μολις ~320kb.
-
-
Φαντάζομαι απο κάποιο promotional event της Seat?
Οτι πιο απίθανο εχω δει σε Ελληνικούς δρόμους!