-
Η δεύτερη γενιά του T-Roc για το 2026 θα βασίζεται στο πλαίσιο του Golf 8.5 (MQB Evo) και θα εισάγει πλήρες υβριδικό σύστημα πέρα από τους βενζινοκινητήρες.
-
Αν ισχύει μιλάμε για ένα πανέμορφο αυτοκίνητο και ιδανικές πλέον διαστάσεις καθώς θα είναι και μεγαλύτερο!!Το κλειδί και εδώ θα είναι η τιμή.Για να δούμε!
-
Έχω δει ένα σωρό φωτογραφίες του νέου T-Roc, αλλά κανείς δεν επιβεβαιώνει ότι έτσι θα είναι τελικά. Ήθελα να ήξερα που τις βρίσκουν και τις βάζουν.
Το μόνο που επιβεβαιώνεται επίσημα από τη vw, είναι πως θα είναι πιο μεγάλο, πιο κουπέ, με τα drive train των golf και Tiguan. Κι ένα full hybrid που θα λανσαριστεί στο 3ο τρίμηνο του '26. Και θα το βγάλει λέει η vw "δοκιμαστικά", να δει πως θα πάει στην αγορά.
Η vw ότι καινούργιο έβγαζε, από το turbo και το dsg μέχρι και το downsizing το πίστευε και το επέβαλλε κιόλας. Τώρα τι μας λέει, "θα το βγάλω το fh, αλλά οκ παιδιά, αν δεν σας αρέσει δεν πειράζει, πάρτε από τ' άλλα μοτέρ που έχω".
Τεσπα οι κακές αποφάσεις και το κακό marketing συνεχίζεται από τη vw, βρίσκονται σε κρίση ταυτότητας, εύχομαι να συνέλθουν πριν είναι αργά.
-
Είναι αρκετά κοντά σχεδιαστικά στο id4, για τι μήκος μιλάμε;
-
Άγνωστο, η vw με το σταγονόμετρο δίνει πληροφορίες για τα υπάρχοντα μοντέλα, σιγά μη κάνει αποκαλύψεις για τα καινούργια.
-
Λίγο ακόμη υπομονή
27 Αυγούστου επίσημη παρουσίαση -
-
Σωστά. Θα έλεγα μεταξύ 4,35 και 4,40 και θα ξεκινάει το αυτόματο υβριδικό από τα 33000.
-
-
ξέχασες την αύξηση του μήκους...
Από εκεί θα ανέβει, για να μπει πιο κάτω από το Τιγκουάν.
Και στην τιμή.
-
-
Πόσο έκαναν πέρσι που υπήρχε το παλιό Τιγκουάν ?
Κάποια τέτοια αναλογία θα έχουν.
Υ.Γ. εννοείται ότι θα χάνει στο vfm από το γνωστό υπερατού...
-
Κοίτα , κατά βάση δεν διαφωνώ μαζί σου, γιατί είσαι "έμπορας" και παλιά καραβανα
Απλώς στα 33000 θα πατώσει, γιατί πχ στα 35500€ υπάρχει το cupra formentorΤον Νοέμβριο του 2023 που πήρα προσφορές, το Tiguan life dsg είχε 32500€ και το r-line 38500 με έκπτωση 3000€ αμφότερα. Το χειροκίνητο είχε 1500€ έκπτωση, για ευνόητους λόγους
Το T-Roc r-line το πήρα 34200€, δεν πήρα προσφορές για άλλες εκδόσεις, δεν υπήρχαν και οι More τότε.
Την άνοιξη του 2024 που ήρθε το νέο Tiguan, είχε 38000 η more και 42500 η r-line (συν μεταλλικό κτλ) δλδ 5000€ παραπάνω από τα τελευταία Tiguan 2.
Βάση αυτής της λογικής έχεις δίκιο. Θα ξεκινά από 30000 και θα πηγαίνει στα 33000 για μια καλή έκδοση.
Μην ξεχνάμε ότι τώρα η dream έχει 31000 και η r-line 33000Εγώ πάντως 38000 για το νέο r-line δεν δίνω
-
Κοίτα , κατά βάση δεν διαφωνώ μαζί σου, γιατί είσαι "έμπορας" και παλιά καραβανα
Απλώς στα 33000 θα πατώσει, γιατί πχ στα 35500€ υπάρχει το cupra formentorΤον Νοέμβριο του 2023 που πήρα προσφορές, το Tiguan life dsg είχε 32500€ και το r-line 38500 με έκπτωση 3000€ αμφότερα. Το χειροκίνητο είχε 1500€ έκπτωση, για ευνόητους λόγους
Το T-Roc r-line το πήρα 34200€, δεν πήρα προσφορές για άλλες εκδόσεις, δεν υπήρχαν και οι More τότε.
Την άνοιξη του 2024 που ήρθε το νέο Tiguan, είχε 38000 η more και 42500 η r-line (συν μεταλλικό κτλ) δλδ 5000€ παραπάνω από τα τελευταία Tiguan 2.
Βάση αυτής της λογικής έχεις δίκιο. Θα ξεκινά από 30000 και θα πηγαίνει στα 33000 για μια καλή έκδοση.
Μην ξεχνάμε ότι τώρα η dream έχει 31000 και η r-line 33000Εγώ πάντως 38000 για το νέο r-line δεν δίνω
Ούτε εγώ
Δεν είμαι αισιόδοξος όμως ότι θα συγκρατήσει τις τιμές η vw. Το ίδιο έκαναν και με το Golf και το έθαψαν, έφτασε να πουλάει λιγότερο από το a3 και τον άσσο.
-
To T-Roc Full Hybrid που αναμενεται,θα ειναι ακριβουτσικο ε?
-
-
-
-
Εδώ έχει και φωτογραφία από το εσωτερικό
https://www.carzine.gr/diarroi-ayto-einai-to-neo-vw-troc/ -
Οι οθόνες φαίνονται τεράστιες, ίσως να φταίει η φωτογραφία.
VW T-ROC 2026 HEV