-
@ilias-a said in Aπαράδεκτη συμπεριφορά από το Shell Καβάλας στην περιοχή του Τεχνικού Σχολείου:
Περιστατικο με πελατη.
Φλεβαρης του 12 ή του 13, ωρα 7,30 το απογευμα, το κρυο με εχει πεθανει, εχουμε τρεξει πολυ εκεινη τη μερα, ο υπαλληλος εχει σχολασει στις 5, εχω δεσει ενα μοτερ απο γενικη επισκευη και θελω να το ρηξω στο μηχανοστασιο, εχει ερθει μια πιτσα που εχω παραγγειλει γιατι χοντρικα γυρω στις 11 θα εφευγα απο το μαγαζι, μαζευω-καθαριζω εργαλεια πλενομαι και καθομαι να φαω.
Οτι εχω ανοιξει το κουτι της πιτσας μπαινει υποψηφιος πελατης,
Π. καλησπερα εχω ενα προβλημα με το αυτοκινητο.
Η. καλησπερα, δωστε μου 5 λεπτα να φαω 2 κομματια και θα τα πουμε.
Π. οκ.
Η. αν θελετε παρτε και εσεις, του δινω και χαρτοπετσετα.
Π. οχι ευχαριστω.
Παιδες δεν προλαβα να βαλω το 1ο κομματι στο στομα.
Π. κανα μηνα τωρα στην πορεια στις λακουβες μου αναβεο το λαμπακι του δυναμο.
Η. θυμαστε την πορτα που μπηκατε στο μαγαζι?
Π. ναι.
Η. καντε μεταβολη και αντε στο διαολο.Οταν ο Ηλίας εξιστορεί την ιστορία
-
@lap said in Aπαράδεκτη συμπεριφορά από το Shell Καβάλας στην περιοχή του Τεχνικού Σχολείου:
@ilias-a said in Aπαράδεκτη συμπεριφορά από το Shell Καβάλας στην περιοχή του Τεχνικού Σχολείου:
Περιστατικο με πελατη.
Φλεβαρης του 12 ή του 13, ωρα 7,30 το απογευμα, το κρυο με εχει πεθανει, εχουμε τρεξει πολυ εκεινη τη μερα, ο υπαλληλος εχει σχολασει στις 5, εχω δεσει ενα μοτερ απο γενικη επισκευη και θελω να το ρηξω στο μηχανοστασιο, εχει ερθει μια πιτσα που εχω παραγγειλει γιατι χοντρικα γυρω στις 11 θα εφευγα απο το μαγαζι, μαζευω-καθαριζω εργαλεια πλενομαι και καθομαι να φαω.
Π. οκ.
Π. οχι ευχαριστω.
Π. ναι.
Η. καντε μεταβολη και αντε στο διαολο.Οταν ο Ηλίας εξιστορεί την ιστορία
-
Περιστατικο με πελατη.
Π. οκ.
Π. οχι ευχαριστω.
Π. ναι.
Η. καντε μεταβολη και αντε στο διαολο.Η πλειονότητα θέλει να κάνει τη δουλειά της, νομίζουν ότι τους χρωστάς.Εγώ εκνευρίζομαι με αυτούς που παίρνουν ότι ώρα και μέρα τους κ.....λωσει. Για ποιο λόγο να πάρεις Σάββατο, την επόμενη του 15αυγουστου 7 και 8 το βράδυ;
-
Οσοι εχουμε ή διαχειριζομαστε μαγαζια εχουμε πολλες καλες ιστοριες, το κακο ειναι οτι συνηθως οι περισσοτερο δυστροποι ειναι οι φιλοι και οι συγγενεις μας.
-
Οσοι εχουμε ή διαχειριζομαστε μαγαζια εχουμε πολλες καλες ιστοριες, το κακο ειναι οτι συνηθως οι περισσοτερο δυστροποι ειναι οι φιλοι και οι συγγενεις μας.
Συγγενείς και φίλοι σε όλα τα θέματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με αυξημένη αυστηρότητα γιατί αλλιώς παραγνωρίζεσαι. Φίλος με συνεργείο κατά βάση φέσια έχει από αυτούς.
-
@w202-amg said in Aπαράδεκτη συμπεριφορά από το Shell Καβάλας στην περιοχή του Τεχνικού Σχολείου:
Συγγενείς και φίλοι σε όλα τα θέματα πρέπει να αντιμετωπίζονται με αυξημένη αυστηρότητα γιατί αλλιώς παραγνωρίζεσαι. Φίλος με συνεργείο κατά βάση φέσια έχει από αυτούς.
Για φεσια δεν αφηνα τη δυνατοτητα, στο μαγαζι θα τα παρω και το βραδυ θα βγουμε εξω και ας χαλασω τα τριπλα, στο μαγαζι θα πληρωσει ομως.
-
@panos2171 said in Aπαράδεκτη συμπεριφορά από το Shell Καβάλας στην περιοχή του Τεχνικού Σχολείου:
Η πλειονότητα θέλει να κάνει τη δουλειά της, νομίζουν ότι τους χρωστάς.Εγώ εκνευρίζομαι με αυτούς που παίρνουν ότι ώρα και μέρα τους κ.....λωσει. Για ποιο λόγο να πάρεις Σάββατο, την επόμενη του 15αυγουστου 7 και 8 το βράδυ;
Μητρωο 11
Εμενα με εκνευριζει γενικα αυτη η τακτικη (ασχετως ωρας) . Αμα θελω ρευμα, τηλεφωνια ή ιντερνετ μπορω να ψαξω μονος μου , δεν ανεχομαι να με καλουν για να προωθησουν το δικο τους. Με ποιο δικαιωμα με καλεις για να πουλησεις κατι? Επισης κι αυτοι που ερχονται σπιτι και χτυπανε τα κουδουνια. Τι λετε ρε καθικια? Ενοχλείτε τον κοσμο με το ετσι θελω
-
Ο Ηλιας
https://www.youtube.com/results?search_query=ΤΗΣ+ΠΤΝΣ+ΤΑ+ΒΑΣΑΝΑ!!!!+ΓΚΡΑΟΥ+ΡΕ+ΓΚΡΑΟΥ+ΖΗΜΙΑ+!!!!
Τι τραβαει ο Ηλιας - Ανεστης
-
@alexandros-k said in Aπαράδεκτη συμπεριφορά από το Shell Καβάλας στην περιοχή του Τεχνικού Σχολείου:
@panos2171 said in Aπαράδεκτη συμπεριφορά από το Shell Καβάλας στην περιοχή του Τεχνικού Σχολείου:
Η πλειονότητα θέλει να κάνει τη δουλειά της, νομίζουν ότι τους χρωστάς.Εγώ εκνευρίζομαι με αυτούς που παίρνουν ότι ώρα και μέρα τους κ.....λωσει. Για ποιο λόγο να πάρεις Σάββατο, την επόμενη του 15αυγουστου 7 και 8 το βράδυ;
Μητρωο 11
Εμενα με εκνευριζει γενικα αυτη η τακτικη (ασχετως ωρας) . Αμα θελω ρευμα, τηλεφωνια ή ιντερνετ μπορω να ψαξω μονος μου , δεν ανεχομαι να με καλουν για να προωθησουν το δικο τους. Με ποιο δικαιωμα με καλεις για να πουλησεις κατι? Επισης κι αυτοι που ερχονται σπιτι και χτυπανε τα κουδουνια. Τι λετε ρε καθικια? Ενοχλείτε τον κοσμο με το ετσι θελω
Αντε να βγαλεις ακρη και με το μητρωο 11.
Κωλοχανειο αυτη η χωρα.
Εξακολουθουν να ενοχλουν και οταν το αναφερεις ολοι το παιζουν ανηξεροι και καλα.
Τι θα κανεις , θα τρεχεις να μηνυεις καθε νουμερο που σε παιρνει τηλεφωνο; -
@teo-mak said in Aπαράδεκτη συμπεριφορά από το Shell Καβάλας στην περιοχή του Τεχνικού Σχολείου:
Κωλοχανειο αυτη η χωρα.
Εξακολουθουν να ενοχλουν και οταν το αναφερεις ολοι το παιζουν ανηξεροι και καλα.
Τι θα κανεις , θα τρεχεις να μηνυεις καθε νουμερο που σε παιρνει τηλεφωνο;Εγω απο οταν μπηκα στο μητρωο 11, ΣΠΑΝΙΑ με παιρνουν και στο κινητο και στο σταθερο . Εχω ηρεμίσει, χωρις πλακα
@teo-mak εσενα συνεχιζουν να σε παιρνουν? Σταθερο ή κινητο? Στο κινητο το εχω κανει απο χρονια , στην αρχη δεν εκοψαν αμεσως, σιγα σιγα ομως εκοψαν. Και στο σταθερο καπως ετσι εγινε νομιζω . Εχω Cosmote και στα 2, δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο
-
@alexandros-k said in Aπαράδεκτη συμπεριφορά από το Shell Καβάλας στην περιοχή του Τεχνικού Σχολείου:
@teo-mak said in Aπαράδεκτη συμπεριφορά από το Shell Καβάλας στην περιοχή του Τεχνικού Σχολείου:
Κωλοχανειο αυτη η χωρα.
Τι θα κανεις , θα τρεχεις να μηνυεις καθε νουμερο που σε παιρνει τηλεφωνο;Εγω απο οταν μπηκα στο μητρωο 11, ΣΠΑΝΙΑ με παιρνουν και στο κινητο και στο σταθερο . Εχω ηρεμίσει, χωρις πλακα
@teo-mak εσενα συνεχιζουν να σε παιρνουν? Σταθερο ή κινητο? Στο κινητο το εχω κανει απο χρονια , στην αρχη δεν εκοψαν αμεσως, σιγα σιγα ομως εκοψαν. Και στο σταθερο καπως ετσι εγινε νομιζω . Εχω Cosmote και στα 2, δεν ξερω αν παιζει καποιο ρολο
Και στα δυο.
Και εγω κοσμοτε εχω.
Τους λες οτι εισαι στο μητρωο και οτι δεν επρεπε να καλουν, αλλα αρχιζουν τα π@υστικα οτι δεν βλεπουν κατι στην λιστα που εχουν και λοιπες φιφες. -
Κωλοχανειο αυτη η χωρα.
Και στα δυο.
Και εγω κοσμοτε εχω.
Τους λες οτι εισαι στο μητρωο και οτι δεν επρεπε να καλουν, αλλα αρχιζουν τα π@υστικα οτι δεν βλεπουν κατι στην λιστα που εχουν και λοιπες φιφες.Ξανακανε αιτηση για μητρώο 11 .
-
Μητρωο 11
Όχι δεν κατάλαβες, δεν είναι τηλεφωνικές πωλήσεις, είναι πελάτες και θέλουν επίλυση για πρόβλημα που τους βγήκε στη δουλειά. Οι αγρότες δεν έχουν ούτε ωράριο ούτε εργάσιμες και μη, αυτό όμως δε σημαίνει ότι όλοι πρέπει να είναι στα πόδια τους για να βγάλουν αυτοί λεφτά.
Είναι κατανοητό ως ένα βαθμό αλλά κάπου υπάρχουν όρια απλά το εκμεταλλεύονται ή το χουν στο μυαλό τους ότι ναι μεν αλλά. -
Προσωπικά δεν με χαλάει να κάθονται εφόσον δεν είναι εργοδότης του, απλά θα πήγαινα σε άλλο πρατήριο. Με χαλάει όταν πάνε να μου πωλήσουν με το ζόρι βενζίνη με περισσότερα οκτάνια.
-
Από συγγενείς, αδερφό και φίλους έναν πλέον έχω σε εκτίμηση (φίλο, με τον αδερφό μου το δρόμο του και εγώ το δικό μου). Πλέον είμαι αυτός που ήμουν στα 20. Έτοιμος να αρπαχθώ και ας έχω πατήσει τα 50. Σε όποιον αρέσω σε όποιον δεν αρέσω, έχω και "φρύδια" για να τον γράψω. Φέτος το καλοκαίρι έζησα δύσκολες καταστάσεις που μου έδειξαν πως ο δρόμος της επιβίωσης είναι ο τσαμπουκάς και όσο πάει.
Δε μπορεί το κάθε καλόπαιδο ή τσογλανόμπαρμπας, να νομίζει πως είναι τα πάντα όλα. Και εμείς είμασταν στα νιάτα μας, είχαμε όμως κάτι που σήμερα δεν έχουν μικροί και μεγάλοι: φιλότιμο. Σήμερα: Καχυποψία, μαγκιά τζούφια, τα λεφτά του μπαμπά, μπάφοι και η θα σε γμ ή θα με γμ. Οι περισσότεροι μεσήλικες χωρισμένες ή παντρεμένοι (νομίζουν) και μεσίληκες που ανταγωνίζονται τα πιπίνια. Τόσο μυαλό τους έμεινες τις κότες. Αυτά έζησα το καλοκαίρι συν το ότι άλλαξα level: τέρμα οι ευαισθησίες. Δίνεις; Παίρνεις. Δε δίνεις; Παίρνεις τα παπάκια.
Για την ιστορία, Δευτέρα πήρε ένας υπάλληλος από τα κεντρικά της Shell στη Θεσσαλονίκη στον φίλο μου. Βρήκε αμέσως δικαιολογία. Η κοπέλα ήταν μέσα γιατί έκοβε τιμολόγιο. Η κοπέλα μπράβο της που σε 1μιση μέτρο πάγκο θέλει να κόβει τιμολόγιο στο πόδι.
Οι άλλοι δύο μάλλον βλέπανε την κοπέλα.
Παραδέχτηκε ό,τι έδειξαν οι κάμερες, πως δλδ ο φίλος μου έμεινε 3 λεπτά να κοιτάει τα αμάξια που παιρνούσαν από το δρόμο, μετά τα άλλα αμάξια που μπήκαν για βενζίνη.
Θα προβούν σε εσωτερικές ενέργιες κλπ κλπ.
Το προηγούμενο προσωπικό ΔΕΝ ήταν ποτέ μέσα χωρίς λόγο. Όλοι έξω και παρακολουθούσαν μην έρθει αμάξι για εξυπηρέτηση.
Το τωρινό προσωπικό είναι τόσο άχρηστο που ακόμη και από τις κάμερες 3 λεπτά δεν παίρνει χαμπάρι πως υπάρχει πελάτης σε αντλία.
Ο φίλος μου έκανε μια ερώτηση: "αν στο 3λεπτο έπαιρνα κάτι απλό που μπορεί να είχατε στην αντλία ποιος θα έφταιγε;". Ο υπάλληλος απάντησε πως θα έφταιγε ο φίλος μου. Η απάντηση του φίλου μου ήταν "Κι ύστερα λένε πως φταίει ο φονιάς" και του το έκλεισε στα μούτρα.
Aπαράδεκτη συμπεριφορά από το Shell Καβάλας στην περιοχή του Τεχνικού Σχολείου