-
@dimsabas said in OMODA & JAECOO (CHERY) forum:
Ακριβώς. Το Δελτίο Τύπου ήρθε από την υπεύθυνη της Μερκ.
Σωστά! Αφού, ο κ. Καλλίγερος που αναφέρει το άρθρο ειναι ο CEO της Mercedes - Benz Hellas, εδώ και πολλά χρόνια!
-
Εντωμεταξύ και αυτό της Chery είναι! Το Tiggo 7 pro !
Το άξιο λόγου πως κατασκευάζεται στην Ευρώπη, Ισπανία, στο πρώην εργοστάσιο της Nissan! Το δίνουν με το όνομα Ebro! Παλιά ισπανική εταιρία.
Δηλαδή χωρίς δασμούς!
Καλά εάν του βάλεις 4 κύκλους είναι ίδιο με Audi
Εδώ το crash test του
Και σε δοκιμή χωρίς υβριδικό σύστημα με dct κιβώτιο και 1.6T γράφει πραγματική κατανάλωση 7.6λ/100χλμ!
-
-
Κ'άλλοι Κινέζοι; τι θα γίνει ρε παιδιά;
Αυτοί θα μας καταπιούνε!
Μάλλον το επόμενο μου θα είναι Κινέζικο. Μου αρέσει η χλίδα τους μέσα. -
@sargus said in OMODA & JAECOO (CHERY) forum:
Αυτοί θα μας καταπιούνε!
Μάλλον το επόμενο μου θα είναι Κινέζικο. Μου αρέσει η χλίδα τους μέσα.Και ακόμα δεν έχεις δει ούτε τις μισές κινεζικές μάρκες . Περίμενε ακόμα θα έρθουν και άλλες . Που να μπεις μέσα σε κάνα zeekr ή avatr που δεν έχουν έρθει Ελλάδα. Θα σου φαίνονται τα μικρά μοντέλα της mercedes αστεία σε χλιδή το εννοώ δεν το λέω σαν υπερβολή. Μόνο μεγάλα μοντέλα της mercedes αλλά πολύ πολύ ακριβότερα στέκονται απέναντι τους . Με την μισή τιμή θα είναι το κινέζικο χωρίς να υπολείπεται σε τίποτα σε χλιδή αντίστοιχα στο πολύ ακριβό merc με τα χίλια έξτρα που πληρώνεις έξτρα. Και το κινέζικο θα έχει 2-3 trim με το τελευταίο να τα έχει όλα στην τιμή χωρίς να πληρώνεις τίποτα έξτρα. Εν αντίθεση με την πολιτική των Γερμανών
-
-
Και αυτό Chery είναι!
"Υπομαρκα" luxeed
Μοντέλο Hima! Και σε τιρκουάζ χρώμα
Δηλαδή χύμα στο κύμα!
@dimsabas τριπλαρω ωραία;;;
-
@cirus said in OMODA & JAECOO (CHERY) forum:
Αυτοί θα μας καταπιούνε!
Μάλλον το επόμενο μου θα είναι Κινέζικο. Μου αρέσει η χλίδα τους μέσα.Και ακόμα δεν έχεις δει ούτε τις μισές κινεζικές μάρκες . Περίμενε ακόμα θα έρθουν και άλλες . Που να μπεις μέσα σε κάνα zeekr ή avatr που δεν έχουν έρθει Ελλάδα. Θα σου φαίνονται τα μικρά μοντέλα της mercedes αστεία σε χλιδή το εννοώ δεν το λέω σαν υπερβολή. Μόνο μεγάλα μοντέλα της mercedes αλλά πολύ πολύ ακριβότερα στέκονται απέναντι τους . Με την μισή τιμή θα είναι το κινέζικο χωρίς να υπολείπεται σε τίποτα σε χλιδή αντίστοιχα στο πολύ ακριβό merc με τα χίλια έξτρα που πληρώνεις έξτρα. Και το κινέζικο θα έχει 2-3 trim με το τελευταίο να τα έχει όλα στην τιμή χωρίς να πληρώνεις τίποτα έξτρα. Εν αντίθεση με την πολιτική των Γερμανών
Τα παλιά χρόνια στην Αίγυπτο λέγανε ότι "αυτά που θα χάσει στο τζόγο ο Έλληνας μέσα στο μαγαζί, θα τα πάρει πίσω έξω από το μαγαζί".
Το ίδιο θα γίνει με τα κινεζικά αυτοκίνητα όσον αφορά τη συντήρηση και το κόστος ανταλλακτικών. Επιλέξτε προσεκτικά γνωρίζοντας ακριβώς τί χρεώνουν για το καθετί.
-
@jammamon said in OMODA & JAECOO (CHERY) forum:
Αυτοί θα μας καταπιούνε!
Τα παλιά χρόνια στην Αίγυπτο λέγανε ότι "αυτά που θα χάσει στο τζόγο ο Έλληνας μέσα στο μαγαζί, θα τα πάρει πίσω έξω από το μαγαζί".
Το ίδιο θα γίνει με τα κινεζικά αυτοκίνητα όσον αφορά τη συντήρηση και το κόστος ανταλλακτικών. Επιλέξτε προσεκτικά γνωρίζοντας ακριβώς τί χρεώνουν για το καθετί.
Αν στα επομενα χρόνια συνεχιζουν να έρχονται κινεζικες μαρκες αυτό δεν θα συμβει και εξηγω
1ον βγαζουν κέρδος και έτσι δεν μπαινουν μεσα. Εμας μας φαινονται φτηνα αλλα δεν είναι. Στην Κινα κοστίζουν πολύ λιγότερο (πριμοδοτουνται από το κρατος και δεν έχουν δασμούς και δεν πιανουν τους κανονισμούς ασφαλείας της ευρώπης). Εδώ τους βαζουν καπέλο αρκετο (υπολογίουν και δασμούς) και παλι βγαζουν κέρδος, απλα οι Ευρωπαιοι δεν εβγαζαν απλα κέρδος, δεν μας επιαναν απλά τον κώλο, τον εξορυσαν κιολας.
2ον Η πρωταρχικη εντολη εξ κινας είναι να εξαπλωθουν οι κινεζικες μάρκες με επιθετικο μάρκετινκ και τιμές. Οσο θα είναι πολλες νεες μαρκες και θα παλευουν για μεριδιο αγοράς και υπαρχει ανταγωνισμός δεν θα υπάρχει κανενα προβλημα
Το σχολιο σου δεν είναι ομως εντελως αστοχο , εχει καποια βάση. Αλλα αυτο ΑΦΟΥ εδραιωθουν πρωτα στην Ευρωπη οι κινεζοι και παίζουν μπάλα μονοι τους εξαλείφοντας τον ανταγωνισμό. Αν γινει θα αργησει αρκετα αυτό
Προς το παρόν το σχέδιο είναι ξεκαθαρο, πλυμμυρίστε την παγκοσμια αγορα με φτηνα και καλα οχηματα και εξαφανιστε τον ανταγωνισμό με κάθε τρόπο
-
2ον Η πρωταρχικη εντολη εξ κινας είναι να εξαπλωθουν οι κινεζικες μάρκες με επιθετικο μάρκετινκ και τιμές. Οσο θα είναι πολλες νεες μαρκες και θα παλευουν για μεριδιο αγοράς και υπαρχει ανταγωνισμός δεν θα υπάρχει κανενα προβλημα
Δεν ξέρω αν θα καταφέρουν μοντέλο online πωλήσεων τύπου Tesla ή θα χρειαστούν οπωσδήποτε δίκτυο συνεργατών.
-
@antonakis said in OMODA & JAECOO (CHERY) forum:
Δεν ξέρω αν θα καταφέρουν μοντέλο online πωλήσεων τύπου Tesla ή θα χρειαστούν οπωσδήποτε δίκτυο συνεργατών.
Δυσκολα οι Κινεζοι να πάνε σε online τυπου πωλήσεις. Είναι πιο παραδοσιακοι σε αυτό, νομιζω θα εχουν αντιπροσώπους ωστε να χρησιμοποιησουν το δικτυο τους
-
Το ξέρω και βλέπω ότι αρκετοί παλεύουν να αναπτύξουν δίκτυα.
Ίσως θα τους βοηθούσε να κάνουν κάθετες μονάδες με περισσότερες μάρκες, αλλά δεν ξέρω και τι κατεύθυνση έχουν από το κράτος τους.
-
@lap said in OMODA & JAECOO (CHERY) forum:
Και αυτό Chery είναι!
"Υπομαρκα" luxeed
Μοντέλο Hima! Και σε τιρκουάζ χρώμα
Δηλαδή χύμα στο κύμα!
@dimsabas τριπλαρω ωραία;;;
Παλιά είχαμε και το λεωφορείο Hino...
Εγραφε πολύ στα εφηβικά μας χρόνια...
OMODA & JAECOO (CHERY) forum