-
Δεν είναι τα 18 άλογα, αλλά ότι διορθώνει τα κουσούρια του χειροκίνητου. Διάβασε εδώ.
-
Μπλε ατμοσφαιρικός φωτισμός; Έλεος, τα μάτια μας! Πότε θα διαβάσουν κανα paper οι σχεδιαστές, αυτά τα θέματα έχουν αναλυθεί από τότε που οι οθόνες των υπολογιστών ήταν μόνοχρομες CRT.
-
Αυτο με τον ατμοσφαιρικο φωτισμο παντα ηθελα να το γραψω , Τι στα διαλα χρειαζεται ; κινητο μπουρδελο ειναι ;
Οταν ειχαν βγει τα saab με Dark Cockpit Mode οπως τα μαχητικα ειχα παθει την πλακα μου . Οπως μου αρεσει και το HUD , και το αυτοκινητο ειναι πολυ πιο επικινδυνο απο μαχητικο . Σκεφτειτε στο Αθηνα Θεσσαλονικη ποσα dog fight κανεις . περισσοτερα απο οσα 1000 ωρες πτησης .
Οταν οδηγεις εισαι πιλοτος . -
@otso said in Επιλογή οικογενειακου αυτοκινήτου:
Αυτο με τον ατμοσφαιρικο φωτισμο παντα ηθελα να το γραψω , Τι στα διαλα χρειαζεται ; κινητο μπουρδελο ειναι ;
Οταν ειχαν βγει τα saab με Dark Cockpit Mode οπως τα μαχητικα ειχα παθει την πλακα μου . Οπως μου αρεσει και το HUD , και το αυτοκινητο ειναι πολυ πιο επικινδυνο απο μαχητικο . Σκεφτειτε στο Αθηνα Θεσσαλονικη ποσα dog fight κανεις . περισσοτερα απο οσα 1000 ωρες πτησης .
Οταν οδηγεις εισαι πιλοτος .Οτι καλύτερο ο ατμοσφαιρικός φωτισμός για εμένα και κριτήριο αγοράς αυτοκινήτου.
Φοβάμαι στα σκοτάδια -
@iceman7 said in Επιλογή οικογενειακου αυτοκινήτου:
Οταν οδηγεις εισαι πιλοτος .Οτι καλύτερο ο ατμοσφαιρικός φωτισμός για εμένα και κριτήριο αγοράς αυτοκινήτου.
Φοβάμαι στα σκοτάδιαΛες και αμα σου εχουν βαλει οχια μεσα θα την δεις με ατμ φωτισμο ;
-
Κι εγώ για τον ατμοσφαιρικό φωτισμό στο αυτοκίνητο δεν μπορώ να τον καταλάβω τον λόγο.
Η μόνη περίπτωση που νομίζω ότι θα μου ταίριαζε στο μάτι είναι αν οδηγούσα νεκροφόρα με κηροπήγια...
-
@jamesd said in Επιλογή οικογενειακου αυτοκινήτου:
Κι εγώ για τον ατμοσφαιρικό φωτισμό στο αυτοκίνητο δεν μπορώ να τον καταλάβω τον λόγο.
Η μόνη περίπτωση που νομίζω ότι θα μου ταίριαζε στο μάτι είναι αν οδηγούσα νεκροφόρα με κηροπήγια...
Αντε και να σε σκουντησει ο απο πισω.
-
Οταν οδηγεις εισαι πιλοτος .Ωραίο γκατζετάκι, αλλά μια φορά μόνο το χρησιμοποίησα, κι αυτό από περιέργεια όταν το πρωτοπήρα. Ειχα ξεχάσει ότι υπάρχει. Χαχα. Ο φωτισμός είναι τόσο απαλός που δεν ενοχλεί. Nightpanel το λένε.
-
@evmenis said in Επιλογή οικογενειακου αυτοκινήτου:
@ilias78 said in Επιλογή οικογενειακου αυτοκινήτου:
@evmenis said in Επιλογή οικογενειακου αυτοκινήτου:
@antonmone said in Επιλογή οικογενειακου αυτοκινήτου:
Το κιβώτιο είναι της Jatco ,εταιρείας που η Nissan έχει το πλειοψηφικό πακέτο.
Η Jatco και τα κιβωτια της ειναι ο λογος που η Nissan απο σχεδον αξιοσεβαστη μαρκα εγινε του πεταματου στις ΗΠΑ.
Εμεις δεν παιρναμε αυτοματα και την γλυτωσαμεΤόσο χάλια το συγκεκριμένο αυτόματο?
Βαλε στον γουγλη nissan cvt problems και θα τα δεις ολα.
Έκατσα σήμερα με την ησυχία μου κ τα διάβασα. Αρκετά σοβαρά αλλά δεν ξέρω κατά πόσο τα έχουν φτιάξει στο τρέχων μοντέλο. Δεν ξέρω αν αξίζει να προχωρήσω ή να κοιτάξω κάτι άλλο, δεδομένου πως κ το χειροκίνητο έχει τα θέματα του, είναι αρκετά πιο αργό κ καίει κ παραπάνω.
Επιλογή οικογενειακου αυτοκινήτου