-
Πάρε αυτό που σου αρέσει! Εδώ μέσα θα ακούσεις πάνω από δεκαπέντε απόψεις. Το αυτοκίνητο δεν είναι μόνο λογική, είναι και συναίσθημα!
-
Επειδή έπαθα κατάθλιψη με τις επιλογές, BMW 1.
-
@realzeus said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Επειδή έπαθα κατάθλιψη με τις επιλογές, BMW
1.i3
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/41596583-bmw-i3
σου έβαλα αυτή με την αθάνατη 94ΑΗ μπαταρία να κάνεις άνετα 200 αστικά χλμκαι επειδή περισσεύουν από το μπάτζετ πάρε και ένα τέτοιο να δείχνεις παλιό χρήμα που ξέρει , facelift μόνο
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/343439370-mercedes-benz-e-200Με BMW και MB φυσικά θα είσαι το πρώτο θέμα συζήτησης
αλλά πιστεύω οτι η γυναίκα εχει κατανόηση .... -
Αν μπορεί να πάρει 2 αυτοκίνητα...
-
Τελικά περισσότερο βάρος στην απόφαση έχει η τσέπη, η καρδιά ή το μυαλό;
-
Ποια καρδιά καλέ, τι είμαστε η ΜαριΜαρ ?
-
Το φαίνεσθαι......
-
Καλημέρα, η δικιά μου πρόταση:
116i f40, έχουν μείνει καμιά 10ρια κομμάτια ακόμα. Πιστεύω θα το βρεις γύρω στα 25, άντε 26 (χειροκίνητο με έκπτωση).Ειδικά σε σύγκριση με τα άλλα της λίστας σου, είναι μακράν καλύτερο. Επίσης, αν κατάλαβα καλά μένεις στην Άρτα, οπότε δεν θα σε απασχολεί ιδιαίτερα η κατανάλωση εντός πόλης (γιατί αυτό είναι το μοναδικό του μειονέκτημα κατα τη γνώμη μου). OK, δεν έχει και led φώτα.
-
-
Why not? Εν πολλοίς ίδιο αμάξι δεν είναι με το f70; Kαι μενουν και 5χιλ. στην τσέπη. Είπε ότι δεν θέλει να δώσει 30+
-
Άσε τις Μλκς και πάρε puma . Το σωστό το ορθόδοξο
-
Ναι, ψηλωμένο Fiesta...
-
@mphysiker said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Why not? Εν πολλοίς ίδιο αμάξι δεν είναι με το f70; Kαι μενουν και 5χιλ. στην τσέπη. Είπε ότι δεν θέλει να δώσει 30+
Η προσφορά που είχα πάρει το 2022 μαζί με λεντ και καθισματα ήταν κάτω 24 k
Δεν γλιτώνεις τίποτα, παίρνεις περισσότερα άλογα, αυτόματο κιβώτιο, πλουσιότερο εξοπλισμό κλπ κλπ
-
Ναι, ψηλωμένο Fiesta...
Δεν πρότεινα να το πάρεις εσύ. Ξέρω ότι σαρεσουν τα χαμηλά μόνο . Επέτρεψε μας εμάς να έχουμε διαφορετική άποψη
-
Σε άλλους αρέσουν οι τροφαντές χορεύτριες λασπόλακκων, σε άλλους οι επιστημονικού ενδιαφέροντος πειπεροφάγοι απουσιολόγοι που έδωσαν πανελλήνιες με το σωστό σύστημα των 9 μαθημάτων ανευ καβάτζας κλπ κλπ
Ας μην κρίνουμε
-
@red_monster said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
@mphysiker said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Η προσφορά που είχα πάρει το 2022 μαζί με λεντ και καθισματα ήταν κάτω 24 k
Δεν γλιτώνεις τίποτα, παίρνεις περισσότερα άλογα, αυτόματο κιβώτιο, πλουσιότερο εξοπλισμό κλπ κλπ
Μαζί σου, η 120 είναι ξεκάθαρα καλύτερο deal, αλλά πες μου τώρα το 2024, ένα καλύτερο αυτοκίνητο στα 25k γιατί εγώ δεν βρίσκω. Πολύ περισσότερο σε σύγκριση με αυτά που κοιτάζει ο φίλος.
-
@cirus said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Ναι, ψηλωμένο Fiesta...
Δεν πρότεινα να το πάρεις εσύ. Ξέρω ότι σαρεσουν τα χαμηλά μόνο . Επέτρεψε μας εμάς να έχουμε διαφορετική άποψη
Δεν είναι θέμα άποψης, αλλά μηχανολογίας. Μιλάμε για ένα C Hatch με 170 άλογα και πολλαπλούς, έναντι ενός B SUV με 125 και ημιάκαμπτο.
-
Αν "ψηφίζουμε" ακόμα η δική μου ψήφος θα είναι οδηγοκεντρική. Puma και δεν υπάρχει 2ο. Μαζεμένο, οδηγοκεντρικό, όμορφο, μεγάλη εγγύηση. 1+1=2.
-
@alex-mix said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Λοιπον επειτα απο ωριμου σκεψεως και βαζοντας στην ακρη το συναισθημα και σαν 1ο παραγοντα την τσεπη.
Ηρθε η ωρα νομιζω...Νομιζω...λεω...να παρω αυτοκινητο και να ησυχασουν και οι αντιπροσωποι για πολυ ή λιγο καιρο.
Ο ερωτας ο μεγαλος ειναι το chr club ......Τον ερωτα εφοσον ειναι ερωτας, σε εκδοση με ενα χρωμα χιλια ευρω πιο κατω.
Οχι για την οικονομιο, οχι για τον υβριδισμο, οχι για την εμφανιση. Γιατι ειναι ερωτας κι οταν δινεις ενα τσουβαλι λεφτα οπου απο την πρωτη ημερα κατοχης χανει κι αξια, να το γουσταρεις τουλαχιστον
-
@red_monster said in Ηρθε η ωρα....μαλλον:
Σε άλλους αρέσουν οι τροφαντές χορεύτριες λασπόλακκων, σε άλλους οι επιστημονικού ενδιαφέροντος πειπεροφάγοι απουσιολόγοι που έδωσαν πανελλήνιες με το σωστό σύστημα των 9 μαθημάτων ανευ καβάτζας κλπ κλπ
Ας μην κρίνουμε
9 +τα ειδικά μαθήματά
Δηλαδή 10 έως 12.. Να τα λέμε σωστά.Και 9 στην Β λυκείου
Και φυσικά άνευ καβατζας. Αν δεν έγραφες καλά στη φυσική και ήθελες να γίνεις φιλόλογος τότε ολα ξανά απο την αρχή
Ηρθε η ωρα....μαλλον😁😁😁😁😁