-
@wantone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@cirus said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
αν η φριντομ φαει τα χρηματα των πελατων της λες να ζητησει συγνωμη ο συγκεκριμενος;
χωρις να τον εχω δει περα απο το επιμαχο βιντεο (edit εχω δει στο παρελθον το βιντεο που λεει φτανει με φριντομ) δεν λεει και τιποτα που δεν ξερει σχεδον ολος ο κοσμος αλλα κανει σοβαρα λαθη πχ να αναφερει το γνωστο δημοσιογραφο χωρις να εχει αποδειξεις και να ειναι ετοιμος με δικηγορους κλπ
Δεν γινεται να τα φάει , ψαξτο λίγο και θα δεις
αλλα ξεχασα δεν θες να ψαχνεις
τεσπα οτι πεις
εγώ εχω μετοχες καποιο καιρο με freedom και το έχω ψαξει παρα πολύ πριν εμπιστευτω τα χρήματα μου
εξαλλου δεν υπάρχει μονο η freedom αλλα και άλλες αντιστοιχες που κάνουν ακριβως τα ίδια. Trader είναι
και οι trader οι μεγαλοι είναι αυτασφαλισμένοι, δεν χανεις τις μετοχες σου αν φαλιρίσουν
τεσπα μεγαλη κουβεντα δεν είναι αυτός ο σκοπός μου
Ο ανθρωπος εχει εξηγησει γιατι έχει χορηγο κτλ αν δεν θες να το δεις οκ πες ότι ολα είναι απατη και βγαλε τον οικονομολόγο ασχετο και αμπαλο
βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια . Εμεις που δεν ψαχνουμε καν τα ξέρουμε ολα και ολοι οι αλλοι είναι ασχετοι, κλασικα ελληνικά
προφανως και δεν θα το ψαξω, δηλ εσυ για να αγορασεις ελληνικες ευρωπαικες και αμερικανικες μετοχες πας σε μια εταιρεια με εδρα το Καζακσταν; Δηλ για παραδειγμα η DeGiro δεν κανει; Η τοσες αλλες Ευρωπαικες η Αμερικανικες εταιρειες,
Δηλ θελεις να εχεις λογαριασμους σε μια εταιρεια με μηδαμινα κεφαλαια και οχι σε μια αλλη με δισεκατομυρια κεφαλαια?
δηλ για παραδειγμα το ΙΒ το απορριπτεις και προτιμας την Φριντομ επηδη την διαφημιζει ο Μαρινακης;
Δεν σε ενδιαφερει δηλ να μαθεις το μεγεθος της εταιρειας
Broker You Can Trust
When placing your money with a broker, you need to make sure your broker is secure and can endure through good and bad times. Our strong capital position, conservative balance sheet and automated risk controls are designed to protect IBKR and our clients from large trading losses.IBKR
Nasdaq Listed
$16.1B
Equity Capital5
74.2%
Privately Held5
$11.7B
Excess Regulatory Capital5
3.12M
Client Accounts5
2.70M
Daily Avg Revenue Trades5
3 εκατ αλλοι που εχουν λογαριασμους εκει ειναι τα κοροιδα και θα επρεπε να εχουν στην Φριντομ.
https://www.interactivebrokers.com/en/whyib/overview.php
και ειναι και αλλοι μεγαλοι μπροκερς που μπορει καποιος να ανοιξει λογαριασμους.για παραδειγμα εγω ειμαι στην Fidelity Investments που εχει αυτα τα στοιχεια αν κανω Google
Established in 1946, the company is one of the largest asset managers in the world, with $5.8 trillion in assets under management, and $15.0 trillion in assets under administration, as of September 2024, Fidelity Investments operates a brokerage firm, manages a large family of mutual funds, provides fund distribution ...
https://en.wikipedia.org/wiki/Fidelity_Investments
Συμφωνα με σενα πρεπει να το ψαξω και να παω στην Φριντομ? Τι Φριντομ τι Φιντελιτυ και οι δυο τρειντερς ειναι...
για τα αλλα που γραφεις αφου τα γραφεις και μονος σου τι να πω εγω? Αν γινει κατι με εναν μπροκερ το κλασσικο που κανουν ειναι οτι κλεβουν τα χρηματα των πελατων τους. Νομιζω και οι μετοχες δεν ειναι στο ονομα σου τουλαχιστον στους περισσοτερους μπροκερς αυτο ισχυει. Ψαξτο λιγο παραπανω.Να μην πας πουθενά. Εγώ ανέφερα απλά είναι αξιόπιστη τίποτα παραπάνω.
Το γιατί και πώς το ξέρω εγώ πολύ καλά. Αν ήθελα σύμβουλο εδώ θα σου έλεγα να μου πεις την γνώμη σου . Ευχαριστώ αλλά δεν με ενδιαφέρει
Απλά σαν hint γιατί πάλι έχεις μεσάνυχτα και λες ότι να ναι, οι μετοχές είναι στο όνομα μου
-
Να τις χαιρεσαι και σε καλη μερια. Συμφωνεις ομως οτι ολες οι εταιρειες δεν ειναι ιδιες;
-
@wantone τι σημασια εχει ο χορηγος του; Ρωτησες αν θα σε αποζημιωσει αν φαληρισει η freedom. Θα σε αποζημιωσει το Χ καναλι αν παθει κατι το αυτοκινητο που διαφημιζοταν σε αυτο; Τι κουφα ειναι αυτα που μας λες.
Βρισκεις ενδιαφεροντα αυτα που λεει, τον βλεπεις. Δεν τα βρισκεις ενδιαφεροντα, δεν τον βλεπεις. Τοσο απλο ειναι.
-
@dettol said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@wantone τι σημασια εχει ο χορηγος του; Ρωτησες αν θα σε αποζημιωσει αν φαληρισει η freedom. Θα σε αποζημιωσει το Χ καναλι αν παθει κατι το αυτοκινητο που διαφημιζοταν σε αυτο; Τι κουφα ειναι αυτα που μας λες.
Βρισκεις ενδιαφεροντα αυτα που λεει, τον βλεπεις. Δεν τα βρισκεις ενδιαφεροντα, δεν τον βλεπεις. Τοσο απλο ειναι.
Καταρχας δεν ενδιαφερομαι για αυτα τα θεματα. Απλα αναφερω οτι αυτο που κανει δεν ειναι ηθικο αλλα ειναι νομιμο. Δηλ ο Πρωτοσαλτε δεν κανει κατι διαφορετικο διαφημιζει την ΝΔ ο αλλος διαφημιζει την Φριντομ.
-
Καταρχας δεν ενδιαφερομαι για αυτα τα θεματα. Απλα αναφερω οτι αυτο που κανει δεν ειναι ηθικο αλλα ειναι νομιμο. Δηλ ο Πρωτοσαλτε δεν κανει κατι διαφορετικο διαφημιζει την ΝΔ ο αλλος διαφημιζει την Φριντομ.
Βρε θα μας τρελανεις; ο μαρινακης και ο καθε youtuber που εχει χορηγο/υπηρεσια που διαφημιζεται το λεει ξεκαθαρα. Δεν θυμαμαι κανεναν δημοσιογραφο να λεει κατι τετοιο πριν αρχισει το ρεπορταζ του ή τη συζητηση με καλεσμενους στην εκπομπη του.
-
Βρε θα μας τρελανεις; ο μαρινακης και ο καθε youtuber που εχει χορηγο/υπηρεσια που διαφημιζεται το λεει ξεκαθαρα. Δεν θυμαμαι κανεναν δημοσιογραφο να λεει κατι τετοιο πριν αρχισει το ρεπορταζ του ή τη συζητηση με καλεσμενους στην εκπομπη του.
Βλεπω ενα καναλι με ταξιδια το Τριπμεντ το οποιο και αυτο διαφημιζει την Φριντομ, σε καμμια περιπτωση δεν λεει να το ψαξεις πριν βαλεις τα λεφτα σου καπου. Δεν ειναι το ιδιο με ενα καταναλωτικο προιον.
-
Να τις χαιρεσαι και σε καλη μερια. Συμφωνεις ομως οτι ολες οι εταιρειες δεν ειναι ιδιες;
Δεν είναι. Όμως οι μεγάλες είναι όλες ασφαλής. Απλά έχουν διαφορετικά πλεονεκτήματα αν κάτσεις να το δεις. Κάπου κερδίζεις κάπου χάνεις ανάλογα τι θα επιλέξεις. Είναι off topic δεν θέλω να μιλήσω γι'αυτό , εγώ απλά είπα ότι είναι ασφαλής. Κανένας να μην την χρησιμοποιήσει αν δεν ψάχνει και γνωρίζει τους κινδύνους των επενδυτικών προϊόντων. Φτανει
-
αν η φριντομ φαει τα χρηματα των πελατων της λες να ζητησει συγνωμη ο συγκεκριμενος;
χωρις να τον εχω δει περα απο το επιμαχο βιντεο (edit εχω δει στο παρελθον το βιντεο που λεει φτανει με φριντομ) δεν λεει και τιποτα που δεν ξερει σχεδον ολος ο κοσμος αλλα κανει σοβαρα λαθη πχ να αναφερει το γνωστο δημοσιογραφο χωρις να εχει αποδειξεις και να ειναι ετοιμος με δικηγορους κλπ
τεσπα οτι πεις
εγώ εχω μετοχες καποιο καιρο με freedom και το έχω ψαξει παρα πολύ πριν εμπιστευτω τα χρήματα μου
εξαλλου δεν υπάρχει μονο η freedom αλλα και άλλες αντιστοιχες που κάνουν ακριβως τα ίδια. Trader είναι
και οι trader οι μεγαλοι είναι αυτασφαλισμένοι, δεν χανεις τις μετοχες σου αν φαλιρίσουν
Ο ανθρωπος εχει εξηγησει γιατι έχει χορηγο κτλ αν δεν θες να το δεις οκ πες ότι ολα είναι απατη και βγαλε τον οικονομολόγο ασχετο και αμπαλο
βαρεθηκα τα ιδια και τα ιδια . Εμεις που δεν ψαχνουμε καν τα ξέρουμε ολα και ολοι οι αλλοι είναι ασχετοι, κλασικα ελληνικά
Αυτη είναι η "Νεοδημοκράτικη" ματιά στον κόσμο και στάση ζωής.
Ενώ οι απειλές κατά της οικογένειας και δια της νομικής οδού (η τρομοκρατία μέσω αγωγών είναι εταιρικά έξοδα για το Σκάι), επιβεβαιωνουν το πόσο χεσμενη έχει τη φωλιά του ο Πρωτοπαπαγάλος του Σκάι που μυγιάστηκε (και τον οποίο ονοματισε επίσημα ως τον εκβιαστή του ο Μαρινακης σε άλλο βίντεο), ο κάθε Νεοδημοκράτης του φόρουμ, ανάλογα το βαθμό κομματοσκυλίασής του, καταφέρεται εναντίον ενός ακαδημαϊκού που διαπρέπει στο εξωτερικό όπως όλοι οι σπουδαίοι Έλληνες, και βγάζει το θύμα από άσχετο μέχρι πράΧτορα των Ρώσων...
Αυτή η εγκεφαλική βλάβη των απανταχού Νεοδημοκρατών καταδικάζει τη χώρα στον αγύριστο κατήφορο που έχει πάρει. -
Από πότε η φριντομ έχει έδρα το Καζακστάν ;
Μετοχές είναι στο αποθετήριο στο όνομα σου, μετρητά σε καλύπτει το ταμείο της ΕΕ μέχρι 20 k !Είναι η καλύτερη ; Φυσικά και οχι !
Ιντερακτιβ είναι τοπ αλλά εκτός από μεγάλα κομισιόν έχει και δυσνόητη πλατφόρμα.
Ντετζιρο πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό ιρλανδιας κλπ κλπΟ μαρινακης το παράκανε και όπως σωστά είπε ένας χρήστης, έπρεπε να είναι προετοιμασμένος ότι θα συμβεί αυτό. Όσες φορές τον έχω παρακολουθήσει, δεν τον έχω πιάσει ούτε μια φορα λάθος. Τώρα αυτό που κάνει με την φριντομ και εμένα μου κακοφάνηκε αλλά οβερολ είναι όαση μπροστά στα λοιπά σκουπίδια
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
τεσπα οτι πεις
Αυτη είναι η "Νεοδημοκράτικη" ματιά στον κόσμο και στάση ζωής.
Ενώ οι απειλές κατά της οικογένειας και δια της νομικής οδού (η τρομοκρατία μέσω αγωγών είναι εταιρικά έξοδα για το Σκάι), επιβεβαιωνουν το πόσο χεσμενη έχει τη φωλιά του ο Πρωτοπαπαγάλος του Σκάι που μυγιάστηκε (και τον οποίο ονοματισε επίσημα ως τον εκβιαστή του ο Μαρινακης σε άλλο βίντεο), ο κάθε Νεοδημοκράτης του φόρουμ, ανάλογα το βαθμό κομματοσκυλίασής του, καταφέρεται εναντίον ενός ακαδημαϊκού που διαπρέπει στο εξωτερικό όπως όλοι οι σπουδαίοι Έλληνες, και βγάζει το θύμα από άσχετο μέχρι πράΧτορα των Ρώσων...
Αυτή η εγκεφαλική βλάβη των απανταχού Νεοδημοκρατών καταδικάζει τη χώρα στον αγύριστο κατήφορο που έχει πάρει.Μια ψύχραιμη και νηφάλια ανάλυση απόλυτα σχετική με αυτό που έγραψε ο cirus #not
-
Τελικά ρε παλληκάρια είστε διασκεδαστικοί...
Δεν σας πειράζει να βρίζουν κάποιοι προσωπικά τον Πορτοσάλτε, που σαν σχολιαστής έχει δηλώσει τις απόψεις του και αν θέλεις τον ακούεις ή όχι, αλλά θα σας πείραζε αν κάποιος κορόιδευε το όνομα του Μπαξεβάνη για παράδειγμα, ή άλλου ΑΡΔ.
Τυπικά λοιπόν μια χαρά τον σκίζει τον τυπάκο, ο ΑΡΔ, αφού δεν μπορεί να τον προσβάλλει σε προσωπικό επίπεδο, επειδή εκφράζει την προσωπική του γνώμη,
Εχοντας προλάβει τις εποχές του 80, εκεί να δείτε φανατισμό των δημοσιογράφων, που ο Τσουκαλάς θα έπαιρνε βραβείο αντικειμενικότητας.
Και σήμερα στους αθλητικούς συντάκτες τους βρίζουν οι οπαδοί, αν δεν τους αρέσει αυτό που γράφουν.
Αλλά κάποιος που έχει κανάλι και παριστάνει και τον ευπρεπή να τον βρίζει καλά κάνει και τον σκίζει, όπως και κάθε άλλος.
Αυτά που λέει βέβαια είναι καθρεπτάκια για ανόητους, αφού είναι γνωστά σε όποιον δεν πιπιλάει το δάχτυλο του.
Το ότι όμως το περνάει αυτό για την σημερινή κυβέρνηση, είναι υπό έρευνα, αν κράζει όλες τις κυβερνήσεις, ή αν απλά κάνει προπαγάνδα κατά της σημερινής κυβέρνησης με κάτι που συμβαίνει δεκαετίες.
Τα σχόλια του βέβαια, είναι επιπέδου ΑΜΑΝ, Ζαραλίκου και Λαζόπουλου, σκέτος λαϊκισμός, που ουσιαστικά χαϊδεύει τα αντιπολιτευτικά αυτά και μαζεύει κλικ.
Επί της ουσίας δεν παράγει κάποιο έργο.
Η διαφθορά στην χώρα μας μετά το πασοκ έχει εκτοξευτεί και περιλαμβάνει τους πάντες, γιατί υπάρχει ατιμωρησία.
Το Βέλγιο τιμώρησε τον Μπωντουέν, η Ισπανία εξόρισε τον Χουάν Κάρλος, η Ιταλία εξόρισε τον σοσιαλιστή πρωθυπουργό της, η Γαλλία έβαλε φυλακή τον Σαρκοζί, η Ελβετία ξήλωσε σε μια μέρα τον κεντρικό της τραπεζίτη, γιατί η γυναίκα του έκανε χρήση εσωτερικής πληροφόρησης και όλες οι χώρες προσπαθούν να τιμωρήσουν την διαφθορά που συνήθως είναι μόνο σε ψηλό επίπεδο, αφού στα χαμηλά επίπεδα, υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας. Σε εμας είναι διάχυτη από την κορυφή μέχρι τους κλητήρες.
Αλλά το σύστημα δεν θέλει να την πειράξει αφού τρώει όλος ο κομματικός μηχανισμός, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων που παριστάνουν τους εκτός συστήματος, ενώ είναι μέσα, αφού και αυτοί πουλάνε εκδούλευση...
Πριν χρόνια είχαμε άλλο εθνικό εισαγγελέα, μέχρι που μάθαμε ότι ήταν κοινός εκβιαστής. Ελεγε σε επιτυχημένους, ή μου δίνεις τόσα, ή λέω ότι έχεις κάνει κάτι και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Για αυτό μακριά και αγαπημένοι από το ανέντιμο κράτος και τους κρατικούς.
Και κυρίως μην βλέπετε τηλεόραση και κανάλια στο γιουτιούμπ.
Ψάξτε μόνοι σας και έχετε την δική σας γνώμη.
Μεγάλα παιδιά και μορφωμένοι άνθρωποι είστε...
-
εμεινες τελευταιος στη δουλεια ή εχεις και αλλους μαζι?
θα σας τα παρουμε τα σπιτια....
-
@red_monster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Μετοχές είναι στο αποθετήριο στο όνομα σου, μετρητά σε καλύπτει το ταμείο της ΕΕ μέχρι 20 k !Είναι η καλύτερη ; Φυσικά και οχι !
Ιντερακτιβ είναι τοπ αλλά εκτός από μεγάλα κομισιόν έχει και δυσνόητη πλατφόρμα.
Ντετζιρο πρέπει να ανοίξεις λογαριασμό ιρλανδιας κλπ κλπΟ μαρινακης το παράκανε και όπως σωστά είπε ένας χρήστης, έπρεπε να είναι προετοιμασμένος ότι θα συμβεί αυτό. Όσες φορές τον έχω παρακολουθήσει, δεν τον έχω πιάσει ούτε μια φορα λάθος. Τώρα αυτό που κάνει με την φριντομ και εμένα μου κακοφάνηκε αλλά οβερολ είναι όαση μπροστά στα λοιπά σκουπίδια
https://en.wikipedia.org/wiki/Freedom_Holding
IB ειναι πανευκολη πλατφορμα και τα κομμισιονς 1 η 2 δολ για να αγορασεις δεκαδες χιλιαδες σε προιοντα ειναι αμελητεα.. Ποιο δυσνοητο ειναι πχ το σαιτ της Eurobank το οποιο ειναι αθλιο μπηκα σημερα και ειναι για κλαμματα.
-
Σχολιασμός To the point!
-
Δεν ειπα ποτέ ότι είναι η καλύτερη . Είπα μόνο ότι είναι ασφαλής γιατί αναφέρθηκε ανακρίβεια ότι όσοι τα βάζουν θα χάσουν τα χρήματα τους και άλλα τέτοια αναληθη
Τώρα για Καζακστάν και άλλες παραπληροφόρησεις που αναφέρθηκαν απλά δεν ασχολούμαι.
-
Δεν ειπα ποτέ ότι είναι η καλύτερη . Είπα μόνο ότι είναι ασφαλής γιατί αναφέρθηκε ανακρίβεια ότι όσοι τα βάζουν θα χάσουν τα χρήματα τους και άλλα τέτοια αναληθη
Τώρα για Καζακστάν και άλλες παραπληροφόρησεις που αναφέρθηκαν απλά δεν ασχολούμαι.
αν ειναι δυνατον δες το λινκ που εβαλα.
ompany type LLC
Traded as Nasdaq: FRHC
Industry Diversified investments
Founded 2008; 16 years ago
Founder Timur Turlov
Headquarters Almaty, Kazakhstan -
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Τελικά ρε παλληκάρια είστε διασκεδαστικοί...
Δεν σας πειράζει να βρίζουν κάποιοι προσωπικά τον Πορτοσάλτε, που σαν σχολιαστής έχει δηλώσει τις απόψεις του και αν θέλεις τον ακούεις ή όχι, αλλά θα σας πείραζε αν κάποιος κορόιδευε το όνομα του Μπαξεβάνη για παράδειγμα, ή άλλου ΑΡΔ.
Τυπικά λοιπόν μια χαρά τον σκίζει τον τυπάκο, ο ΑΡΔ, αφού δεν μπορεί να τον προσβάλλει σε προσωπικό επίπεδο, επειδή εκφράζει την προσωπική του γνώμη,
Εχοντας προλάβει τις εποχές του 80, εκεί να δείτε φανατισμό των δημοσιογράφων, που ο Τσουκαλάς θα έπαιρνε βραβείο αντικειμενικότητας.
Και σήμερα στους αθλητικούς συντάκτες τους βρίζουν οι οπαδοί, αν δεν τους αρέσει αυτό που γράφουν.
Αλλά κάποιος που έχει κανάλι και παριστάνει και τον ευπρεπή να τον βρίζει καλά κάνει και τον σκίζει, όπως και κάθε άλλος.
Αυτά που λέει βέβαια είναι καθρεπτάκια για ανόητους, αφού είναι γνωστά σε όποιον δεν πιπιλάει το δάχτυλο του.
Το ότι όμως το περνάει αυτό για την σημερινή κυβέρνηση, είναι υπό έρευνα, αν κράζει όλες τις κυβερνήσεις, ή αν απλά κάνει προπαγάνδα κατά της σημερινής κυβέρνησης με κάτι που συμβαίνει δεκαετίες.
Τα σχόλια του βέβαια, είναι επιπέδου ΑΜΑΝ, Ζαραλίκου και Λαζόπουλου, σκέτος λαϊκισμός, που ουσιαστικά χαϊδεύει τα αντιπολιτευτικά αυτά και μαζεύει κλικ.
Επί της ουσίας δεν παράγει κάποιο έργο.
Η διαφθορά στην χώρα μας μετά το πασοκ έχει εκτοξευτεί και περιλαμβάνει τους πάντες, γιατί υπάρχει ατιμωρησία.
Το Βέλγιο τιμώρησε τον Μπωντουέν, η Ισπανία εξόρισε τον Χουάν Κάρλος, η Ιταλία εξόρισε τον σοσιαλιστή πρωθυπουργό της, η Γαλλία έβαλε φυλακή τον Σαρκοζί, η Ελβετία ξήλωσε σε μια μέρα τον κεντρικό της τραπεζίτη, γιατί η γυναίκα του έκανε χρήση εσωτερικής πληροφόρησης και όλες οι χώρες προσπαθούν να τιμωρήσουν την διαφθορά που συνήθως είναι μόνο σε ψηλό επίπεδο, αφού στα χαμηλά επίπεδα, υπάρχουν δικλείδες ασφαλείας. Σε εμας είναι διάχυτη από την κορυφή μέχρι τους κλητήρες.
Αλλά το σύστημα δεν θέλει να την πειράξει αφού τρώει όλος ο κομματικός μηχανισμός, συμπεριλαμβανομένων διαφόρων που παριστάνουν τους εκτός συστήματος, ενώ είναι μέσα, αφού και αυτοί πουλάνε εκδούλευση...
Πριν χρόνια είχαμε άλλο εθνικό εισαγγελέα, μέχρι που μάθαμε ότι ήταν κοινός εκβιαστής. Ελεγε σε επιτυχημένους, ή μου δίνεις τόσα, ή λέω ότι έχεις κάνει κάτι και άντε να αποδείξεις ότι δεν είσαι ελέφαντας.
Για αυτό μακριά και αγαπημένοι από το ανέντιμο κράτος και τους κρατικούς.
Και κυρίως μην βλέπετε τηλεόραση και κανάλια στο γιουτιούμπ.
Ψάξτε μόνοι σας και έχετε την δική σας γνώμη.
Μεγάλα παιδιά και μορφωμένοι άνθρωποι είστε...
Αφού συμφωνείς ότι υπάρχει διαφθορά, διαφωνείς ότι θα πρέπει να το βροντοφωνάζουμε όλοι ;
Τραγικό πάντως να συγκρίνεις τον Μάκη με τον Μαρινάκη. -
ompany type LLC
Founder Timur Turlov
Headquarters Almaty, KazakhstanΔεν ρώτησα για την μαμά εταιρεία και τον founder.
Εισηγμένη στο χρηματιστήριο εταιρία είναι με μετόχους . Δεν είναι το μαγαζάκι της γειτονιάς που ανοίκει στην κυρά Μαρία .
-
@gatoz said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
εμεινες τελευταιος στη δουλεια ή εχεις και αλλους μαζι?
θα σας τα παρουμε τα σπιτια....
Είμαι μοναχικός λύκος...
Αλλοι είναι κοπαδιαστά πρόβατα...
-
ompany type LLC
Founder Timur Turlov
Headquarters Almaty, KazakhstanΔεν ρώτησα για την μαμά εταιρεία και τον founder.
Εισηγμένη στο χρηματιστήριο εταιρία είναι με μετόχους . Δεν είναι το μαγαζάκι της γειτονιάς που ανοίκει στην κυρά Μαρία .
Στο Χρηματιστηριο της ΝΥ ειναι χιλιαδες εταιρειες που δεν εχουν καμμια σχεση με Αμερικη. Η εταιρεια ειναι Καζακσταν.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3