-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@antonmone said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Είπαμε.... Οι καλύτεροι πελάτες.
Μπουρδολογίας το ανάγνωσμα .
Αριστούχοι. Τόσες μελέτες και διάβασμα ούτε στις πανελλήνιες με 200 μαθήματα.
Συγχαρητήρια για την φιλομάθεια σου ,άσκοπη η προβολή της χωρίς την ανάρτηση των πτυχίων και των έλεγχο αξιολόγησης σου από την Α γυμνασίου.
-
@zithos said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Ποιες μαύρες σελίδες, τρία χρόνια κυβέρνησε επί Ανδρεοπαπανδρεοκρατίας που επανήλθε το 1993, ο ίδιος κατόπιν αποσύρθηκε από την πολιτική οπότε είναι λάσπη να γράφετε ότι κυβερνούσε μόνιμα αυτός.
Για τον προσφάτως μακαρίτη ήταν η αναφορά μου νόμιζα ότι ήταν σαφές!
Για τον Κρητικό ,ας μην το ανοίξουμε τώρα.Κατάλαβα, παρεξήγησις αλλά ο ως προσφάτως μακαρίτης μας έβαλε στην ΟΝΕ και μας διοργάνωσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες κάτι για το οποίο όλοι οι Έλληνες πανηγύριζαν εκείνη την εποχή ίσως και εσύ ο ίδιος, ποιος φταίει λοιπόν δεν έχεις ευθύνες και προσωπικές?
Οχι,καλύτερα να αναζητήσεις ευθύνες στους πανηγυρτζιδες της εποχής!
Οι οποίοι αποτελούσαν το 95%
Αδιαφορο το ποσοστό,οι εξαπατηθέντες λόγω άγνοιας ή ηλιθιότητας στο Χρηματιστήριο ήταν εξίσου μεγάλο ποσοστό.
Το χρηματιστήριο ελάχιστα επηρέασε την προσωπική τους οικονομική κατάσταση ή καθόλου, είναι σαν να λέμε αυτοί που πάνε τώρα και παίζουν στα καζίνο.
-
Θα ψάξω τις βαθμολογίες στα αρχεία μου. Θα σας ενημερώσω ότι κάθησα και τις έψαξα. Να νιώσετε δέος.
-
@antonmone κάθησα και μελέτησα και βάζω στοίχημα ότι είμαι καλύτερος από εσένα στην δουλειά σου. Μόνο μη μου ζητήσεις να δουλέψω. Θεωρητικά είμαι καλύτερος από εσένα, αυτό να θυμάσαι
Από μέλι χορτάσαμε ,τηγανίτα τίποτα.
Απλά μαθήματα Α δημοτικού.
Δεν χρειάζεται να πας στον ΟΠΑΠ . -
Ποιες μαύρες σελίδες, τρία χρόνια κυβέρνησε επί Ανδρεοπαπανδρεοκρατίας που επανήλθε το 1993, ο ίδιος κατόπιν αποσύρθηκε από την πολιτική οπότε είναι λάσπη να γράφετε ότι κυβερνούσε μόνιμα αυτός.
Για τον προσφάτως μακαρίτη ήταν η αναφορά μου νόμιζα ότι ήταν σαφές!
Για τον Κρητικό ,ας μην το ανοίξουμε τώρα.Κατάλαβα, παρεξήγησις αλλά ο ως προσφάτως μακαρίτης μας έβαλε στην ΟΝΕ και μας διοργάνωσε τους Ολυμπιακούς Αγώνες κάτι για το οποίο όλοι οι Έλληνες πανηγύριζαν εκείνη την εποχή ίσως και εσύ ο ίδιος, ποιος φταίει λοιπόν δεν έχεις ευθύνες και προσωπικές?
Οχι,καλύτερα να αναζητήσεις ευθύνες στους πανηγυρτζιδες της εποχής!
Οι οποίοι αποτελούσαν το 95%
Αδιαφορο το ποσοστό,οι εξαπατηθέντες λόγω άγνοιας ή ηλιθιότητας στο Χρηματιστήριο ήταν εξίσου μεγάλο ποσοστό.
Το χρηματιστήριο ελάχιστα επηρέασε την προσωπική τους οικονομική κατάσταση ή καθόλου, είναι σαν να λέμε αυτοί που πάνε τώρα και παίζουν στα καζίνο.
Κάνετε λάθος και έγραψα μόνο ένα από τα σκάνδαλα της θητείας του ,έχει κάνει και πολύ χειρότερα.
-
Θα ψάξω τις βαθμολογίες στα αρχεία μου. Θα σας ενημερώσω ότι κάθησα και τις έψαξα. Να νιώσετε δέος.
Να μας ειδοποιήσετε όμως νωρίτερα ,είναι μεγάλο το σοκ.
-
Θα σας καθοδηγήσω στην ενημέρωση
-
Τι βαθμό είχες στα εγγλέζικα στην junior B ?
Πόσο έγραψες στο λισενινγκ στο λοουερ του μιτσιγκαν ; -
@red_monster said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Πόσο έγραψες στο λισενινγκ στο λοουερ του μιτσιγκαν ;Πήρα προφισιενσι στα 9 ,μιλάω 7 γλώσσες και μια μοσχαρίσια 8
-
Πόσο έγραψες στο λισενινγκ στο λοουερ του μιτσιγκαν ;Εσύ είσαι ο υποτροφιουχος εδώ μέσα. Δείξε μας τον δρόμο.
-
Πόσο έγραψες στο λισενινγκ στο λοουερ του μιτσιγκαν ;Πήρα προφισιενσι στα 9 ,μιλάω 7 γλώσσες και μια μοσχαρίσια 8
Γιατί άργησες τόσο με το προφισιενσι; Είσαι μηπως δυσλεκτικός ;
-
Γιατί άργησες τόσο με το προφισιενσι; Είσαι μηπως δυσλεκτικός ;
Οχι είχα δώσει την προσοχή μου στο πτυχίο αστροφυσικού,στην κβαντική μηχανική και στους Θαντερκατς!
-
Ρε σεις, πρωτευουσιάνοι & συμπρωτευουσιάνοι, ρε άσαπερα αα, ιιι χααα!...
Ρε, ούτε ακρίδα να έπεφτε ρε, Ήμαρτον ρε Ήμαρτον, σπίτια δεν έχετε να ξεκουμπιστείτε?!!1!
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Ρε σεις, πρωτευουσιάνοι & συμπρωτευουσιάνοι, ρε άσαπερα αα, ιιι χααα!...
Ρε, ούτε ακρίδα να έπεφτε ρε, Ήμαρτον ρε Ήμαρτον, σπίτια δεν έχετε να ξεκουμπιστείτε?!!1!
Πάρτε μια τζούρα πολιτισμό να βγάλετε χειμώνα γιατί θα μας ξαναδείτε το Πασχα
-
εγω ακομα προσπαθω να καταλαβω που διαλο πηγες στην λεπτοκαρυα που μετα τις 30 αυγουστου οταν και ο τελευταιος γιουγκοσλαβος φευγει , στις 9 η ωρα συναντας μονο αδεσποτα σκυλια στο δρομο και τα παντα ειναι κλειστα .
-
@otso said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
εγω ακομα προσπαθω να καταλαβω που διαλο πηγες στην λεπτοκαρυα που μετα τις 30 αυγουστου οταν και ο τελευταιος γιουγκοσλαβος φευγει , στις 9 η ωρα συναντας μονο αδεσποτα σκυλια στο δρομο και τα παντα ειναι κλειστα .
Μπορεί να είναι και αυτός αδέσποτο σκυλί, που ξέρεις ; Με την ανωνυμία των διαφόρων φορουμΖς όλα να τα περιμένεις !
-
Είπαμε.... Οι καλύτεροι πελάτες.
Μπουρδολογίας το ανάγνωσμα .
Αριστούχοι. Τόσες μελέτες και διάβασμα ούτε στις πανελλήνιες με 200 μαθήματα.
Συγχαρητήρια για την φιλομάθεια σου ,άσκοπη η προβολή της χωρίς την ανάρτηση των πτυχίων και των έλεγχο αξιολόγησης σου από την Α γυμνασίου.
Δεν κάνω προβολή της φιλομαθείας μου, το αντίθετο πράττω. Εσάς ψέγω και την εύκολη κριτική. Αλλά η τόση παρέα και εξυπηρέτηση δεξιών φίλων, σε επηρέασε
Πελάτεεεες μου. Που έλεγε και ο Βέγγος.
-
Υψηλή πολιτική ανάλυση τα τελευταία σχόλια...
Τελικά πάντως μείναμε με την απορία...
Συνένοχος ή βλάξ ?
Για τον λήπτη του δαχτυλιδιού φανταζόμαστε ότι ξέρουμε...
-
Ηταν καλες εποχες επι Σημιτη, καταρχας η δραχμη σταθεροποιηθηκε αν και ειχε αρχισει ο Α Παπανδρεου μερικα χρονια ποιο πριν να μαζευει τα ελλειματα του κρατους. Και ο Μανος εφερε χρηματα με την κινητη τηλεφωνια. Σε γενικες γραμμες ηταν καλυτερα τοτε απο τωρα μειον οτι δεν υπηρχαν καποια εργα υποδομης οπως αυτοκινητοδρομοι μετρο αεροδρομιο Αττικη οδος. περα απο αυτα η ζωη ηταν φθηνοτερη στα βασικα και τα σπιτια τεραστια.
-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Υψηλή πολιτική ανάλυση τα τελευταία σχόλια...
Τελικά πάντως μείναμε με την απορία...
Συνένοχος ή βλάξ ?
Για τον λήπτη του δαχτυλιδιού φανταζόμαστε ότι ξέρουμε...
Συνεπέστατος υπάλληλος του αστικου πολιτικού συστηματος,ικανότατος διαχειριστής και συντονιστής της διαπλοκής,γιαυτο και οι διθυραμβικοί επικήδειοι από την πλειοψηφία των ΜΜΕ.
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3