-
Είμαι υπαξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ με 25 έτη υπηρεσίας, ξέρω πολύ καλά και σε ποιους αναφέρεσαι και γιατί.
-
@piliourits said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Αυτά το μονταρισμένα vd από το σημείο που εκδηλώνεται η αντίδραση των Αστυνομικών έχει πολύ πλάκα. Βλέπετε κάνεις δεν κάθεται να σκεφτεί τι μπορεί να έχει προηγηθεί εκ μέρους του οδηγού του Golf ώστε να πηγαίνει κατά επάνω του μια ομάδα ΥΑΤ;....
-
@sabas_thess said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Αυτά το μονταρισμένα vd από το σημείο που εκδηλώνεται η αντίδραση των Αστυνομικών έχει πολύ πλάκα. Βλέπετε κάνεις δεν κάθεται να σκεφτεί τι μπορεί να έχει προηγηθεί εκ μέρους του οδηγού του Golf ώστε να πηγαίνει κατά επάνω του μια ομάδα ΥΑΤ;....
Ο οδηγος ειμαι σιγουρος οτι εχει κανει χοντρη μ@λ@κια, το να του την πεφτει ενας απο το μπουλουκι και να τον προκαλει να βγει εξω γιατι αυτος θα ειναι μονος του και ολα τα αλλα, πως πρεπει να το χαρακτηρησουμε?
-
@ilias-a said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Ο οδηγος ειμαι σιγουρος οτι εχει κανει χοντρη μ@λ@κια, το να του την πεφτει ενας απο το μπουλουκι και να τον προκαλει να βγει εξω γιατι αυτος θα ειναι μονος του και ολα τα αλλα, πως πρεπει να το χαρακτηρησουμε?
Καμία δικαιολογία για καμία πλευρά. Αμφότεροι τα νεύρα τους ξεσπάνε. Η διαφορά είναι ότι ο πολίτης χρησιμοποιεί την αστυνομία ως σάκο του μποξ και συναισθηματικό του μαξιλαράκι, θεωρώντας λανθασμένα ότι βρίσκεται εκεί για να κάθεται να ακούει 12 ώρες μπινελίκια να δέχεται πέτρες αυγά χλεπες και μολότοφ.
Είναι και οι ένστολοι άνθρωποι με όρια. Αν σε υποβάλουν σε ακραία στρεσογόνες συνθήκες, ως οι προαναφερόμενες και ξαφνικά βρεθεί ο ένας μλκς που θα πει την μια κουβέντα παραπάνω, η οποία ξεχειλίζει το προσωπικό ποτήρι αντοχής σου, πέφτει μαύρο τα χάνεις και αντιδράς κάπως έτσι δυστυχώς.
Και τέλος όλοι όσοι κρίνεται εκ του ασφαλούς από το keyboard σας να σας ενημερώσω ότι αν σας πάρουμε μαζί μας καμία βδομάδα θα κάνετε πολύ χειρότερα. Όχι στα ΥΑΤ Αττικής, σε πολύ πιο lite υπηρεσίες.
Κατά τα λοιπά για μια ακόμα φορά το κράτος χρησιμοποίησε ορθά του "Αλβανούς" του (ή αλλιώς τους χρήσιμους ηλίθιους). Ξέσπασαν λίγο και ασχολήθηκαν πολύ με την ΕΛ.ΑΣ. . Άρα ασχολήθηκαν πολύ λιγότερο με την ουσία....
-
@sabas_thess said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Μπορεί να σου φανεί περίεργο ότι πω, προσωπικά δεν μισώ τους Αστυνομικούς (όπως σε όλες τις οικογένειες, υπάρχουν και στην ευρύτερη δική μου Αστυνομικοί, μάλιστα κάνα δυο απ αυτούς είναι και αποδεδειγμένα καλοί άνθρωποι και τους αγαπάνε πολλοί μαζί με εμένα) αλλά απεχθάνομαι τους "μπάτσους".
Προφανώς οι μέσα στο αμάξι τουλάχιστον τους έκαναν παρατήρηση ή τους έβρισαν.
Κάποια στιγμή όμως δεν πρέπει ακόμη και τα ματ να γίνουν επαγγελματίες αστυνομικοί που εφαρμόζουν τον νόμο;
Ότι αστυνομικοί αντιδρούν σαν συμμορία εφήβων που τσαμπουκαλεύεται με τους απέναντί και βρίζουν και χειροδικούν και ένας απ την ομάδα καλεί το όποιο τσογλ@νι "έβγα έξω αν είσαι μάγκας να πιαστουμε στα χέρια" (για να αλλάξει το τροπάρι έτσι και τον ξεγελάσει να βγει) κι όλα αυτά τα καραγκιοζιλήκια, πρέπει να τελειώσουν...Προφανώς κάποιοι υψηλά ισταμενοι βολεύονται να έχουν μια "κρατική συμμορία ενστολων" που αισθάνεται και είναι υπέρ άνω του νόμου, για να την αμολάνε όπως τους βολεύει επί δικαίων και αδίκων, αλλά οι ίδιοι οι Αστυνομικοί ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ κάτι παραπάνω για τους εαυτούς τους;
Πλέον οι περισσότεροι στα σώματα ασφαλείας είναι μορφωμένοι άνθρωποι που βγάζουν σχολές, κι όχι ατσουγκράνιστοι χωριάτες που γινόταν μπάτσοι για να μην φυλάνε γίδια και σαλαγάνε πρόβατα όπως τον παλιό καιρό. -
sabas_thess
Δε διαφωνω σε οσα γραφεις.
Στις αρχες του 90 που βγηκα στην αγορα εργασιας ειχαμε εναν ανθρωπο ο οποιος "εντυσε" αρκετα παιδια απο την παρεα μας στη συγκεκριμενη υπηρεσια, οι περισσοτεροι ειναι τωρα συνταξιουχοι, οταν με ρωτησε η απαντηση μου ηταν, κυριε Ταδε εγω σχεδον καθε μερα παιζω μπουνιες στους δρομους με την παραμικρη αφορμη, λογο του οξυθυμου χαρακτηρα μου, ταξιτζης, αστυνομικος και δουλεια γραφειου δε μπορω να την κανω.
Αυτο ειναι το προβλημα, οταν ερθει η ωρα για να αποφασισεις τον επαγγελματικο κλαδο που θα ακολουθησεις λιγοι απορριπτουν τις διαθεσιμες επιλογες που δεν ταιριαζουν στο χαρακτηρα τους. -
Για αυτούς ακριβώς τους λόγους στους οποίους αναφέρεστε δεν θα ήθελα ο γιός μου να γίνει αστυνομικός και να τον εκμεταλλευτεί και εκείνον 40 χρόνια το σύστημα για έναν σκατά μισθό. Μακάρι να γίνει δικηγόρος να τους "σφάζει" όλους με το βαμβάκι. Αυτό άλλωστε κάνω και εγώ χρόνια τώρα. Ο βασικός μου "οπλισμός" είναι ένα usb stick και ένας parker με λεπτή μύτη.
Πάντως σας το ξαναλέω ότι αδικείτε τους ΜΑΤάδες και τις λοιπές αντίστοιχες υπηρεσίες. Δεν μπορείτε να καταλάβετε τι σημαίνει να είστε στη θέση τους, ώστε να κατανοήσετε γιατί αντιδρανε έτσι.
-
Τι "γιατί" το περιέγραψε κι εξήγησε πολύ όμορφα ο Κιούμπρικ, πριν πολλά χρόνια.
-
Εγώ ξέρω ότι μεγάλο πλήγμα στο σώμα ήταν η μ@λακία του Χρυσοχοϊδη με τους "ειδικούς φρουρούς" που αμόλησε στον δρόμο 20χρονα από τα γυμναστήρια με στεροειδή και τους έδωσε "εξουσία". ΟΙ αξιωματικοί και υπαξιωματικοί, όσες φορές έχω συναναστραφεί ειναι άψογοι σε όλα τους - βέβαια και εγώ είμαι πάντα ευγενικός γιατί ξέρω τι περνάνε και τι ακούνε κάθε μέρα.
-
-
Ζωίτσα φορ νεξτ πρεζιντεντ!
-
-
Ζωίτσα φορ νεξτ πρεζιντεντ!
εμ, ξεφτυλλισμενη που υποβιβαζει την ποιοτητα της συζητησης, μην σου πω και στημενη να το κανει για να χαθουν οι ευθυνες στο αλληλοβρισιμο
κατι ξερουμε οταν τη κραζουμε... -
Γατε υπήρχε μια φορά στην υπεραιωνοβια ιστορία σας που κάνατε λάθος ενώ ήσασταν και σίγουροι απο πάνω;
Που κόκκινοι να έχουν βγάλει πορίσματα για διάφορα θέματα και πρόσωπα και να ήταν 1000% λανθασμένα;
Πρόσεξε τι θα απαντήσεις!
-
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@kkostask said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Για τον Βορίδη τίποτα;
Όταν βάλετε κάτι για τον Βορίδη το ίδιο θα βάλω.
-
Το ποστ απασχολεί και τους δύο.
-
Το ποστ απασχολεί και τους δύο.
Δεν έκατσα να το δω καν, η εικόνα μόνο της συγκεκριμένης λειτουργεί σαν καθαρτικό.
-
Δεν σου είπαμε να την παντρευτείς να ακούσεις σε τι αναφέρεται η δημοσίευση συζητούμε
-
Γατε υπήρχε μια φορά στην υπεραιωνοβια ιστορία σας που κάνατε λάθος ενώ ήσασταν και σίγουροι απο πάνω;
Που κόκκινοι να έχουν βγάλει πορίσματα για διάφορα θέματα και πρόσωπα και να ήταν 1000% λανθασμένα;
Πρόσεξε τι θα απαντήσεις!
ξερουμε να κανουμε αυτοκριτικη
η αστη καριολιτσα παλι οχι
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3