-
@criuser said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Οι κυρ-Παντελήδες είναι στα @@ τους αν θα βγει το κόμμα που ψηφίζουν, γιατί δεν ζούν από το κράτος.
κάποιοι κυρ παντεληδες, κληρονόμοι περιουσιών άλλων εποχών, πουλούσαν μαύρα σε ανθρώπους που σιτίζονταν από το δημόσιο και το κράτος.
Δηλαδή από τους φόρους όλων των άλλων.
Οπότε όχι γενικά, αλλά ειδικά κάποιο κυρ παντεληδες δεν τους νοιάζειΚαλή ζωή κακή διαθήκη λένε...
Οπότε ξέρεις τι έφταιξε....
Μην σου λένε ότι πέρναγαν δύσκολα...
Μπορεί την μέρα...
Τα βράδια όμως...
Είπαμε, με ότι έχει μάθει κανείς. Εγώ ξέρω και το άλλο
τίμια ζωη κακή διαθήκη, παράνομη ζωή καλη διαθήκη
-
Ας το φέρει κάποιος με τρόπο στον κρουζερ, που είναι και σε επικίνδυνη ηλικία
-
Γιατί; Είχε εκφράσει άποψη υπέρ της εταιρίας;
-
Στην εξεταστική που εμφανίστηκε ήταν του στυλ «shit happens». Ούτε συγνώμη ,ούτε συλλυπητήρια είπε.
-
-
Εντελώς τυχαία λοιπόν την επομένη της συνέντευξης Κούλη που φάνηκε ότι τα έχει χαμένα, οι αδέκαστοι κάλεσαν τον πρώην τσέο της ΗΤ και μάλιστα βγήκε και έτοιμο χαρτάκι για τα μμε...
Δείτε το
Από την άλλη βγήκε και νέα δημοσκόπηση και όλα κουμπώνουν...
27,9 ο Κούλης, 20,6 Βελόπουλος, Αφροδίτη και Νίκη.
Οντως λοιπόν ο Ιταλός γεννημένος στην χώρα της μαφίας, πήγε στην επιτροπή της βουλής και γνωρίζοντας ότι μιλάει σε μαφιόζους τους φέρθηκε ανάλογα...
Και βέβαια λύσσαξαν...
Αλλωστε από την αρχή τα κόμματα της ξυστοκρατίας, με την αριστερούλα στην πρωτοπορεία της διαφθοράς, προσπαθούσαν να μην πάνε οι ευθύνες στο κύκλωμα των οσετζήδων και των πολιτικών και των συνδικαλιστών, αλλά στους ξένους της ΗΤ.
Να πούμε λοιπόν πάλι ότι οι γραμμές, οι σταθμοί, όλη η υποδομή και όλοι οι υπάλληλοι της υποδομής ανήκουν στον ΟΣΕ και μόνο.
Στις γραμμές μπορούν διάφορες εταιρείες να βάλουν δικά τους ή νοικιασμένα τρένα και να πληρώνουν ενοίκιο στον οσε, ανάλογα με τα οχηματοχιλιόμετρα που διανύουν και την ώρα που χρησιμοποιούν το δίκτυο, αλλά και αν αυτή η ώρα είναι σε ώρα αιχμής ή όχι.
Ετσι η ΗΤ έχει νοικιάσει τα τρένα του ΟΣΕ, ενώ έχει φέρει και 5 δικούς της συρμούς, βάζει εμπορικά τρένα, ενώ εμπορικά τρένα βάζουν και άλλες 2 τουλάχιστον εταιρείες, μία ελληνική και μία ρουμανική.
Προφανώς λοιπόν για την σύγκρουση που βρέθηκαν στην ίδια γραμμή δεν έχει καμία ευθύνη η ΗΤ, αλλά από την αρχή όλα τα τσιράκια του κρατισμού προσπάθησαν να την εμπλέξουν.
Και πάμε τώρα λοιπόν στο θέμα του φορτίου.
Εκεί τώρα φαίνονται πράγματα. Καλώς λοιπόν καλούν τον τσέο αν υπάρχουν θέματα με το φορτίο, που μάλλον υπάρχουν, αλλά από την άλλη όλοι απορούν πως σε όλο το δίκτυο του οσε δεν υπάρχει βίντεο για το συγκεκριμένο τρένο από τις κάμερες που έχει ο ΟΣΕ και αφορά την διαλογή που φτιάχτηκε ο συρμός, αλλά και 30 σταθμούς που πέρασε το τρένο και πουθενά δεν υπάρχει βίντεο.
Από την άλλη η ΗΤ χρησιμοποιεί πρώην υπαλλήλους του οσε και τα τελευταία χρόνια παίρνει καινούργιους.
Είναι όπως έχω ξαναπεί γνωστό ότι παίζει λαθρεμπόριο με τα εμπορικά τρένα εδώ και δεκαετίες.
Αρα λοιπόν ας κοιτάξουν λίγο το άγχος τους οι αριστερούληδες, γιατί η κρίσιμη ηλικία είναι εκεί γύρω στα 50...
Επίσης μπαζώματα κλπ προφανώς δεν έκανε η ΗΤ.
Ούτε φταει η ΗΤ, γιατί 15 χρόνια δεν μπόρεσε να τελειώσει η τηλεδιοίκηση, ούτε γιατί οι ευπαθείς κλέβουν τα καλώδια, ούτε γιατί η γραμμή για την Ειδομένη, δεν τελειώνει, ή η υπογειοποίηση στον σταθμό Λαρίσης, που όλα αυτά δημιουργούν προβλήματα και απαξιώνουν το προϊόν τους.
Λίγο καιρό πριν την γλύτωσε στο τσάκ μηχανοδηγός γιατί μπήκε κλαδί από δέντρο στον θάλαμο διακυβέρνησης, αφού ο ΟΣΕ δεν καθαρίζει τις γραμμές από τα δένδρα.
Βέβαια από την άλλη, το πολιτικό σύστημα διαχρονικά, έκανε τον ΟΣΕ εστία διορισμών αχρήστων, ενώ του φόρτωνε την αξία των έργων που με τον γνωστό τρόπο γίνονταν ακριβά, ενώ σαν υποδομή έπρεπε να πάνε σε άλλο ταμείο, όπως πάνε οι δρόμοι και τα αεροδρόμια.
Οι αργοπορίες με τους εργολάβους και η έλλειψη φύλαξης μας έκαναν να πληρώσουμε την ηλεκτροκίνηση από την Οινόη μέχρι την Τιθορέα δύο φορές, γιατί ενώ είχε ετοιμαστεί δεν είχαν τελειώσει τα έργα στο ορεινό κομμάτι Τιθορέα - Δομοκός, οπότε δεν μπορούσε να ηλεκτροδοτηθεί και λεηλατήθηκε από τους ευπαθείς και ξαναφτιάχτηκε αργότερα από την αρχή.
Δόθηκαν λεφτά από τον Βερελή, για να φτιαχτεί το τμήμα Κρυονέρι - Αγρίνιο που ήταν η περιφέρεια του και δεν έγιναν ποτέ δρομολόγια.
Φτιάχτηκε το τμήμα Κόρινθος- Τρίπολη - Καλαμάτα και μετά επειδή η διαδρομή είναι ορεινή και με μεγάλες στροφές δεν πήγαινε κανείς και την έκλεισαν.
Το ίδιο έγινε και στην διαδρομή Θεσσαλονίκη - Αλεξανδρούπολη που την έφτιαξαν και την παράτησαν με αποτέλεσμα να δίνει ο ΟΣΕ χρόνο διαδρομής τις 8 ώρες, ενώ το ΚΤΕΛ κάνει 4. Αποτέλεσμα δεν έχουμε τρένο σε αυτά, αλλά κάποια λεωφορεία που ακολουθούν την γραμμή του τρένου, σταματώντας στους σταθμούς, άρα πάνε πολύ αργά και δεν έχουν επιβάτες.
Ολα αυτά τα πληρώνουμε εμείς με την επιδότηση στην Τρενοσέ.
Επίσης ο ΟΣΕ έκλεισε τον σταθμό της Φλώρινας, είχε κλείσει και του Βόλου πριν τον Ντάνιελ, με αποτέλεσμα να μην υπάρχει κλειδούχος για να γίνει αναστροφή της μηχανής, οπότε μπορούν να πάνε μόνο αυτοκινητάμαξες που δεν χρειάζονται αναστροφή, αλλά δεν έχουμε τόσες πολλές για όλες τις γραμμές, αφού κυρίως προηγούνται οι προαστιακοί Αθήνας και Θεσσαλονίκης.
Οπότε κάθε προσπάθεια των ξυστολάγνων και των κρατιστών να βγάλουν λάδι το πολιτικό και το κομματικό σύστημα, θα έχουν τις ανάλογες απαντήσεις και πάντα με στοιχεία.
Τέλος για να καταλάβουμε το επίπεδο πολιτικών και δημοσιογράφων, στην προσπάθεια των λαμογίων του κρατισμού, να γλυτώσουν το σύστημα αυτό, επιτέθηκαν στην ΗΤ, ότι τάχα φταίνε οι μηχανοδηγοί που βρέθηκαν στην ίδια γραμμή, λες και είχαν τιμόνι να το στρίψουν...
Θα μου πεις άλλοι τέτοιοι σε ναυτικά ατυχήματα, απορούσαν γιατί ο καπετάνιος δεν πάτησε το φρένο στο πλοίο....
-
Κοίτα τον εργολάβο μαγείρεμα. Γιατί δεν λες ρε συ για τον ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ στο 19% και με κάποιο αριστερό κόμμα να συνδράμει;
-
@lap said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Κοίτα τον εργολάβο μαγείρεμα. Γιατί δεν λες ρε συ για τον ΠΑΣΟΚ ΣΥΡΙΖΑ στο 19% και με κάποιο αριστερό κόμμα να συνδράμει;
Γιατί περιμένω να το πεις εσύ...
-
https://open.spotify.com/episode/16ALKVwgEFlS9nnXFwkVoc?si=uhEPJOlSRYC1xBtmwHihaQ
Κάντε ρε παιδιά εσείς οι αητιδες του αρτιφισιαλ ιντελιτζενς μια απομαγνητοφωνηση και για τον Κρουζερ.
-
-
-
Τι σχέση έχουν όλα αυτά που αναφέρεις, καλά δεν μιλάμε για την ελληνοφρένεια, με την προσπάθεια που έκανε το πολιτικό-κομματικό σύστημα, να βγάλει τις ευθύνες από πάνω του, λέγοντας ότι τάχα έφταιγαν οι μηχανοδηγοί ?
Επί της ουσίας δεν απαντάς, μόνο με λίνκ γιατί η ουσία είναι ότι για το τρακάρισμα ευθύνεται το πολιτικό κομματικό σύστημα και μόνο,
Αν υπήρχαν παράνομα φορτία προφανώς και ευθύνονται και αυτοί, αλλά το γεγονός ότι 40 σταθμοί δεν "είδαν" να περνάει το τρένο, είναι όχι απλά ύποπτο, αλλά προφανές ποιοι ήθελαν να τα κρύψουν.
-
Τελικά φίλε κρουζερ, προφανώς η Χελλένικ Τρέην ασχολείται μόνο με τα ταμεία για την είσπραξη εισιτηρίων και καμία άλλη ευθύνη δεν έχει, που να ξέρει η εταιρεία τι γίνεται μέσα στα βαγόνια...
-
Εγώ το λέω από την αρχή ότι έχει ευθύνη για το τι ήταν μέσα στα βαγόνια...
Για όλα τα άλλα, σταθμάρχες πρώην αχθοφόροι, σταθμάρχες που πάνε για σουβλάκια, ή για ύπνο σε ώρα βάρδιας, προιστάμενοι που ψάχνουν γιατρούς να τους δώσουν άδεια με παλιά ημερομηνία, πολιτικούς και υπαλλήλους που υπογράφουν παραλαβές ή παρατάσεις εργολάβων, ή αφήνουν τους ευπαθείς να λεηλατούν και όλα τα υπόλοιπα, θα τα συζητήσουμε ή μπα γιατί νόμος είναι το δίκιο του ξύστη και του συνδικαλιστή ?
-
Ειδικός δεν είμαι αλλά επειδή έχω αποκτήσει μια εμμονή με τα Τέμπη και παρακολουθώ το θέμα, έχω την εντύπωση ότι ούτε και αυτό είναι τελείως ξεκάθαρο.
Για παράδειγμα όλα τα ΜΜΕ κινούνται στην γραμμή Η Hellenic Train ισχυρίζεται πάλι ότι δεν μετέφερε εύφλεκτα υλικά το μοιραίο τρένο στα Τέμπη .
ΟΜΩΣ εάν διαβάσει κάποιος το τι τελικά ισχυρίζεται η εταιρία προκύπτει κάτι τελείως διαφορετικό, ότι δηλαδή η HT ΔΕΝ αποφαίνεται για το τι πραγματικά μετέφερε το τραίνο αλλά ΜΟΝΟΝ για το τι συνάγεται από τα αρχεία και τις διαδικασίες της ότι μετέφερε κατά το μέρος της αρμοδιότητας της, αφού:
"Σύμφωνα με τα τηρούμενα αρχεία της εταιρείας μας και κατά δήλωση του πελάτη/διαμεταφορέα, το περιεχόμενο των σφραγισμένων εμπορευματοκιβωτίων, όπως προβλέπεται από τους εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς για τη σιδηροδρομική μεταφορά εμπορευμάτων, έχει αποτυπωθεί λεπτομερώς στο φύλλο σύνθεσης και έχει τεθεί στη διάθεση των αρχών."
Δηλαδή εμμέσως γράφει ότι μια ενδεχόμενη αλλοίωση καθ'οδόν της σύνθεσης των μεταφερόμενων υλικών ή μια ψευδή δήλωση, δεν την αφορά και δεν την καθιστά υπεύθυνη.
Έχω την εντύπωση ότι ακόμα και εάν αποδειχθεί μεταφορά παράνομου φορτίου θα είναι μαχητό στο δικαστήριο το ποιος τελικά έχει την ευθύνη για τον έλεγχο της φόρτωσης του στο τραίνο - τυπική κατάσταση δημοσίου με σκόπιμες συναρμοδιότητες και γκρίζες ζώνες ώστε να την βγάζουν καθαρή οι επιτήδειοι ανευθυνο-υπεύθυνοι δηλαδή.
-
Προσπεαράστε τον αλλού για αλλού δημοσιογράφο - ενδιαφέρουσα ανάλυση για τα της έκρηξης/πυρκαγιάς των Τεμπών - και ολίγον παρασκήνιο από τις μπομπές του Χημείου του Κράτους.
-
@argyn said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Ειδικός δεν είμαι αλλά επειδή έχω αποκτήσει μια εμμονή με τα Τέμπη και παρακολουθώ το θέμα, έχω την εντύπωση ότι ούτε και αυτό είναι τελείως ξεκάθαρο.
Για παράδειγμα όλα τα ΜΜΕ κινούνται στην γραμμή Η Hellenic Train ισχυρίζεται πάλι ότι δεν μετέφερε εύφλεκτα υλικά το μοιραίο τρένο στα Τέμπη .
ΟΜΩΣ εάν διαβάσει κάποιος το τι τελικά ισχυρίζεται η εταιρία προκύπτει κάτι τελείως διαφορετικό, ότι δηλαδή η HT ΔΕΝ αποφαίνεται για το τι πραγματικά μετέφερε το τραίνο αλλά ΜΟΝΟΝ για το τι συνάγεται από τα αρχεία και τις διαδικασίες της ότι μετέφερε κατά το μέρος της αρμοδιότητας της, αφού:
"Σύμφωνα με τα τηρούμενα αρχεία της εταιρείας μας και κατά δήλωση του πελάτη/διαμεταφορέα, το περιεχόμενο των σφραγισμένων εμπορευματοκιβωτίων, όπως προβλέπεται από τους εθνικούς και διεθνείς κανονισμούς για τη σιδηροδρομική μεταφορά εμπορευμάτων, έχει αποτυπωθεί λεπτομερώς στο φύλλο σύνθεσης και έχει τεθεί στη διάθεση των αρχών."
Δηλαδή εμμέσως γράφει ότι μια ενδεχόμενη αλλοίωση καθ'οδόν της σύνθεσης των μεταφερόμενων υλικών ή μια ψευδή δήλωση, δεν την αφορά και δεν την καθιστά υπεύθυνη.
Έχω την εντύπωση ότι ακόμα και εάν αποδειχθεί μεταφορά παράνομου φορτίου θα είναι μαχητό στο δικαστήριο το ποιος τελικά έχει την ευθύνη για τον έλεγχο της φόρτωσης του στο τραίνο - τυπική κατάσταση δημοσίου με σκόπιμες συναρμοδιότητες και γκρίζες ζώνες ώστε να την βγάζουν καθαρή οι επιτήδειοι ανευθυνο-υπεύθυνοι δηλαδή.
Ναι είναι προφανές αυτό.
Όπως οι πλοιοκτήτες δεν έχουν ιδέα κι ευθύνη για τους τόνους ναρκωτικών στα αμπάρια των πλοίων τους και η ευθύνη βαραίνει συνήθως κάποιον ναύτη Ιταλό, ή κάποιον γρεκό λοστρόμο, να ζήσουμε να τους θυμόμαστε, αυτοί οι αδίστακτοι συνδικαλισταί ρε παιδί μου, που λέει και μια ψυχή... -
This post is deleted! -
Η συντονισμενη καλυψη ωστε να αποφευχθει η πιθανοτητα να μαθουμε τι μετεφερε το τρενο ειναι το χειροτερο που τρελενει τον κοσμο.
Να δεχθουμε μερικοι δεν ξερανε (λεμε τωρα) και το φορτωσαν καπου ενδιαμεσα.
Ολες οι συμπτωσεις μετα το ατυχημα απο ολους τους αρμοδιους φορεις ετυχαν σε αυτο το συμβαν?
Μπαζωματα, καταστροφη αποδεικτικου υλικου, κοκκαλα ανθρωπων που τα εβρισκαν αλλου γι αλλου?
Ουτε σε ταινια ρε σεις τετοιο σεναριο... -
@chrisk6 said in ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3:
Η συντονισμενη καλυψη ωστε να αποφευχθει η πιθανοτητα να μαθουμε τι μετεφερε το τρενο ειναι το χειροτερο που τρελενει τον κοσμο.
Αυτό ακριβώς!!
ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ - ΕΚΛΟΓΕΣ #3