-
@wantone said in CUPRA LEON F/L 2024:
Aπο την στιγμη που ειναι στην εγγυηση μην προβληματιζεσαι. 4 χρονια δεν εχει;
Ναι σωστά
-
Aπο την στιγμη που ειναι στην εγγυηση μην προβληματιζεσαι. 4 χρονια δεν εχει;
Το αυτοκίνητο είναι ολοκαίνουριο και τον καταλαβαίνω διότι το έχω πάθει με το C Max. Φάνηκε από την αρχή σε μένα ότι είχα πέσει σε λούμπα. Ευτυχώς το ξεφορτωθηκα και ησύχασα.
Θανο ελπίζω να το πάρεις και να παραμείνει άρτιο.
Επίσης, θα μπορούσες να ξεκινήσεις να γκρινιάζεις στην αντιπροσωπεία για όσα μας ανέφερες, ζήτα έκπτωση, άρχισε να τρίζεις δόντια, είναι δικό τους θέμα. Όχι δικό σου.
-
@groover1972 said in CUPRA LEON F/L 2024:
@thanos-7 said in CUPRA LEON F/L 2024:
Αγαπητέ, μια συμβουλή. Οταν τραβάς video ή φωτογραφίζεις, γύρνα στο πλάι το κινητό σου. Θα εκπλαγείς. (πονεσαν τα μάτια μου)
Επειδή είναι μεγάλα αρχεία δεν με αφήνει να τα ανεβάσω και τα κάνω σκριν για να τα ανεβάσω εδώ. Ξέρω πως βγαίνουν φωτογραφίες αν σε ενοχλούν προσπέρασε το
-
Πω ρε φίλε η καρδιά μου με έπιασε καινούργιο αμάξι που μόλις πήρες να το βλέπεις στο συνεργείο έτσι. Ελπίζω να ήταν κάτι προσωρινό και να τελειώνει εδώ η ταλαιπωρία
-
Το βασικο ειναι να εχουν βρει το προβλημα και να το λυσουν μια και καλη χωρις αλλα τραβηγματα. Οταν δεν ξερουν και ψαχνονται ειναι το θεμα και ο φοβος με το τι θα ακολουθησει.
Ας ειναι αυτο μονο και θα το ξεχασεις με τα χρονια.(Για τις φωτο αντι να κανεις screenshot μεσω εφαρμογης κανεις resize και ξεμπερδευεις)
-
Πακέτο αλλα νομιζω οτι δε θα πρεπει να σε φοβιζει η επισκευη και ας φαινεται εκτεταμενη.Δυσκολα να γινει ζημια ή να κανουν λαθος σε εκεινο το σημειο του αυτοκινητου.Τα εξαρτήματα ειναι μεγαλα και ειναι σχεδον αδυνατο να κανουν βλακεία ή να εχεις προβλημα αργοτερα.Το θεμα ειναι να εχουν εντοπίσει σίγουρα τη σωστη βλαβη. Γενικα ότι vag και γερμανικό είχα το πρώτο χρόνο σίγουρα ηθελε δύο τρεις επισκέψεις στο συνεργείο.
-
4 μεγάλες βίδες είναι για να κατέβει το υποπλαίσιο και απλα αποσυνδεέις σωληνάκια φρένων και μερικά ακόμα plugs. Δουλειά ρουτίνας που θέλει προσπάθεια να γίνει στραβή. Βέβαια όλοι αυτοί εκεί είναι ικανοί να κάνουν μούτι και αλλαγή λαδιών αλλά ας πάμε με το αισιόδοξο σενάριο. Θα είχα μεγαλύτερο άγχος για το εάν είναι σωστή η διάγνωση παρά οτιδήποτε άλλο. Θα ήθελα πχ να δω τι σφάλμα-τα έβγαλε το odis.
-
Aν μπλεξεις με μαστορια, κατι θα σου φτιαξουν και κατι θα σου χαλασουν ειτε απο κομπλεξ ειτε για να στο φτιαξουν μετα με χρεωση.
Επηδη το αμαξι ειναι σε εγγυηση και το συνεργειο το πληρωνει η εισαγωγικη θελουν να κανουν καποια δουλεια που θα βγαλουν χρηματα απο τις εργατοωρες.
-
Aν μπλεξεις με μαστορια, κατι θα σου φτιαξουν και κατι θα σου χαλασουν ειτε απο κομπλεξ ειτε για να στο φτιαξουν μετα με χρεωση.
Επηδη το αμαξι ειναι σε εγγυηση και το συνεργειο το πληρωνει η εισαγωγικη θελουν να κανουν καποια δουλεια που θα βγαλουν χρηματα απο τις εργατοωρες.
Η εισαγωγικη αποζημιωνεται και αυτη απο τις εργασιες εντος εγγυησης απο τον δικο της προμηθευτη.
Κατηγορεις εναν ολοκληρο κλαδο για απατη?
Κομπλεξ γιατι να εχουν, εχεις αραγε καποιο προτερημα που θα επρεπε να νιωθουν κατωτεροι σου? -
@ilias-a said in CUPRA LEON F/L 2024:
Η εισαγωγικη αποζημιωνεται και αυτη απο τις εργασιες εντος εγγυησης απο τον δικο της προμηθευτη.
Κομπλεξ γιατι να εχουν, εχεις αραγε καποιο προτερημα που θα επρεπε να νιωθουν κατωτεροι σου?Η εδω αντιπροσωπεια θα στειλει πακετο τα τιμολογια στην ''μαμα'' εταιρια/κατασκευαστη και θα αποζημιωθει με βαση την δικη τους συμφωνια. Ο κατασκευαστης μπορει να ζητησει και επιστροφη των ανταλλακτικων στα κεντρικα για περαιτερω αναλυση τι εφταιξε κλπ κλπ. Εκτος και ειναι κατι γνωστο και δεν χρειαζεται να ασχοληθει παραπανω.
-
Τι ασυναρτησίες λες πάλι μωρέ Άγη? Άλλη όρεξη δεν είχαν απ' το να στήνουν δολοπλοκίες. Τι σύνδρομο καταδίωξης είναι αυτό πια. Edit {Admin}
-
@stefan147 said in CUPRA LEON F/L 2024:
Τι ασυναρτησίες λες πάλι μωρέ Άγη? Άλλη όρεξη δεν είχαν απ' το να στήνουν δολοπλοκίες. Τι σύνδρομο καταδίωξης είναι αυτό πια. Χρίζει παρακολούθησης, πέρα από την πλάκα.
Η αληθεια ειναι αυτη. Αν δεν το κανουν δεν θα βγαλουν χρηματα. Για το αλλο τι να σου πω, πηγαινε εσυ να κοιταχτεις αν θελεις. Στην συγκεκριμενη περιπτωση μια υποθεση κανω. Νομιζω ουτε ο κατοχος του αυτοκινητου ειναι σιγουρος τι γινεται. Αφου εκανε το κοπο να το βαλει εδω και να ανεβασει και φωτογραφιες θα μας πει τι εγινε μετα αν διορθωθηκε το προβλημα.
-
Κομπλεξ γιατι να εχουν, εχεις αραγε καποιο προτερημα που θα επρεπε να νιωθουν κατωτεροι σου?Οριστε; Εσυ εισαι δικηγορος του κλαδου; Ποιος εισαι;
-
Οριστε; Εσυ εισαι δικηγορος του κλαδου; Ποιος εισαι;
Μιας και βιοποριζομαι απο αυτον τον κλαδο ειμαι ενας απο αυτους που αποκαλεσες ή απατεωνες ή κομπλεξικους.
Συμμαζεψου. -
Οριστε; Εσυ εισαι δικηγορος του κλαδου; Ποιος εισαι;
Μιας και βιοποριζομαι απο αυτον τον κλαδο ειμαι ενας απο αυτους που αποκαλεσες ή απατεωνες ή κομπλεξικους.
Συμμαζεψου.Την αποψη μου εγραψα. Δηλ ολοι που δουλευουν σε ενα κλαδο ειναι καλα παιδια; Δεν εχετε ουτε εναν κακο; Για την προσωπικη επιθεση σου ανταποδιδω.
-
Την αποψη μου εγραψα. Δηλ ολοι που δουλευουν σε ενα κλαδο ειναι καλα παιδια; Δεν εχετε ουτε εναν κακο; Για την προσωπικη επιθεση σου ανταποδιδω.
Ολοι οι κλαδοι εχουν ολους τους τυπους ανθρωπων στο δυναμικο τους ετσι και ο δικος μας, εσυ μας τσουβαλιασες ολους μαζι εκτος αν δεν κατανοεις το τι γραφεις εσυ ο ιδιος. Δεν ανταποδιδεις, αλλα ξανααποδιδεις.
-
Την αποψη μου εγραψα. Δηλ ολοι που δουλευουν σε ενα κλαδο ειναι καλα παιδια; Δεν εχετε ουτε εναν κακο; Για την προσωπικη επιθεση σου ανταποδιδω.
Ολοι οι κλαδοι εχουν ολους τους τυπους ανθρωπων στο δυναμικο τους ετσι και ο δικος μας, εσυ μας τσουβαλιασες ολους μαζι εκτος αν δεν κατανοεις το τι γραφεις εσυ ο ιδιος. Δεν ανταποδιδεις, αλλα ξανααποδιδεις.
Αρα συμφωνεις με το προφανες, αν πεσεις σε κακο ανθρωπο μπορει να σου κανει ζημεια στο αυτοκινητο σου απο κομπλεξ η κακια. Εγω αυτο εγραψα και μου επιτεθηκες που φανερωνει κατι για τον χαρακτηρα σου.
Δηλ εγραψα πας καπου για μια υπηρεσια δεν ξερεις τι θα γινει αν αυτοι θα σου κανουν καλη δουλεια η θα σου κανουν επιτηδες ζημια, γιαυτο υπαρχουν και οι αξιολογησεις/συστασεις.
-
Αρα συμφωνεις με το προφανες, αν πεσεις σε κακο ανθρωπο μπορει να σου κανει ζημεια στο αυτοκινητο σου απο κομπλεξ η κακια. Εγω αυτο εγραψα και μου επιτεθηκες που φανερωνει κατι για τον χαρακτηρα σου.
Δηλ εγραψα πας καπου για μια υπηρεσια δεν ξερεις τι θα γινει αν αυτοι θα σου κανουν καλη δουλεια η θα σου κανουν επιτηδες ζημια, γιαυτο υπαρχουν και οι αξιολογησεις/συστασεις.
"Aν μπλεξεις με μαστορια, κατι θα σου φτιαξουν και κατι θα σου χαλασουν ειτε απο κομπλεξ ειτε για να στο φτιαξουν μετα με χρεωση.
Επηδη το αμαξι ειναι σε εγγυηση και το συνεργειο το πληρωνει η εισαγωγικη θελουν να κανουν καποια δουλεια που θα βγαλουν χρηματα απο τις εργατοωρες."
"Η αληθεια ειναι αυτη. Αν δεν το κανουν δεν θα βγαλουν χρηματα."Αυτα εχεις γραψει.
Συνεχιζεις να χαρακτηριζεις χωρις να με γνωριζεις, οι παλιοι ελεγαν, "μην πλησιαζεις ταυρο απο μπροστα, μουλαρι απο πισω και βλακα απο πουθενα" -
"Aν μπλεξεις με μαστορια, κατι θα σου φτιαξουν και κατι θα σου χαλασουν ειτε απο κομπλεξ ειτε για να στο φτιαξουν μετα με χρεωση.
Επηδη το αμαξι ειναι σε εγγυηση και το συνεργειο το πληρωνει η εισαγωγικη θελουν να κανουν καποια δουλεια που θα βγαλουν χρηματα απο τις εργατοωρες."
"Η αληθεια ειναι αυτη. Αν δεν το κανουν δεν θα βγαλουν χρηματα."Αυτα εχεις γραψει.
Συνεχιζεις να χαρακτηριζεις χωρις να με γνωριζεις, οι παλιοι ελεγαν, "μην πλησιαζεις ταυρο απο μπροστα, μουλαρι απο πισω και βλακα απο πουθενα"ανταποδιδω και επαυξανω ειδικα στο τελευταιο
-
Δεν θέλω να ρίξω λάδι στη φωτιά αλλά λίγο μέτρο στο τσουβαλιασμα δεν βλάπτει. Ως αστυνομικός έχω κουραστεί να τα ακούω για την χ-ψ πιθανή μ@λ@κι@ ενός υπαλλήλου σε ένα σώμα με 45.000 από εμάς....
CUPRA LEON F/L 2024