-
@lapin said in CUPRA LEON F/L 2024:
1173€ με τους φόρους... ούτε συζήτηση, πανάκριβο.
Ούτε καν τέτοια επιλογή
-
-
@polioan said in CUPRA LEON F/L 2024:
@thanos-7 said in CUPRA LEON F/L 2024:
Ήρθε και το δικό μου από την Πέμπτη και το παίρνω σήμερα γιατί ο πωλητής μου έκανε έκπληξη!!!
Ωωωω καλοταξιδο και το δικό σου.
Ζανταρα!Την ζήτησα εγώ γιατί αν δεις την στάνταρ 19 είναι για κλάματα. Η 18αρα η δική σου είναι πανέμορφη αν έβγαινε σε 19 θα την έπαιρνα
-
Ήρθε και το δικό μου από την Πέμπτη και το παίρνω σήμερα γιατί ο πωλητής μου έκανε έκπληξη!!!
Ζανταρα!Την ζήτησα εγώ γιατί αν δεις την στάνταρ 19 είναι για κλάματα. Η 18αρα η δική σου είναι πανέμορφη αν έβγαινε σε 19 θα την έπαιρνα
Θέλεις να αλλάξουμε???
Τελικά είναι τόσο πιο μικρό το πορτ μπαγκάζ από το κανονικό?
-
@antoniokon said in CUPRA LEON F/L 2024:
Τέλεια και τα δύο!
Καλότυχα και καλοτάξιδα
Να σαι καλά!!! Σε ευχαριστώ πολύ...
-
Καλοτάξιδα να ειναι!
-
Καλοταξιδα και απροβληματιστα.
Καλα χλμ να εχετε!! -
-
@lap said in CUPRA LEON F/L 2024:
Εντυπωσιακό. Καλοτάξιδο να το χαρείς.
Ευχαριστώ lap...νάσαι καλά! Μόλις το πάρω και με πινακίδες και κάνω βόλτες θα γράψω και εντυπώσεις
Πέρνα και από το τμήμα να στο ασημωσουμε.....με καμιά κλήση 🫣....εεε να δούμε το χρώμα ήθελα να πω 🫣
-
Ήρθε και το δικό μου από την Πέμπτη και το παίρνω σήμερα γιατί ο πωλητής μου έκανε έκπληξη!!!/
Με το καλό να παραλάβεις
.
.
Ζανταρα -
@a-d-p said in CUPRA LEON F/L 2024:
Ευχαριστώ lap...νάσαι καλά! Μόλις το πάρω και με πινακίδες και κάνω βόλτες θα γράψω και εντυπώσεις
Πέρνα και από το τμήμα να στο ασημωσουμε.....με καμιά κλήση 🫣....εεε να δούμε το χρώμα ήθελα να πω 🫣
Χαχαχαχα... να με σταμπάρετε! Είναι που είναι μαύρο, μπορεί να το βλέπετε για ασφ-αλ(ή)τικο!!! Μόνο στην Δωδεκανήσου μην είσαι, δεν μπορώ να παρκάρω!!!
-
Χαχαχαχα... να με σταμπάρετε! Είναι που είναι μαύρο, μπορεί να το βλέπετε για ασφ-αλ(ή)τικο!!! Μόνο στην Δωδεκανήσου μην είσαι, δεν μπορώ να παρκάρω!!!
Μπροστά στο τμήμα να το βάλεις που απαγορεύεται
.
. -
Μπροστά στο τμήμα να το βάλεις που απαγορεύεται
.
.Ε ναι...Αυτό ακριβώς! Θα τους πω...Ξαναήρθα σε εσάς να αλλάξω την ταυτότητά μου! Δεν μου άρεσε η φωτογραφία που μου βγάλατε!
(Σε αυτό το τμήμα την έβγαλα) χαχαχα -
Θέλεις να αλλάξουμε???
Τελικά είναι τόσο πιο μικρό το πορτ μπαγκάζ από το κανονικό?
Δεν το έχω δει από κοντά ακόμα αλλά στην αυτοκίνηση που είχε ένα παρόμοιο ναι έχει διαφορά στο ύψος.
Όχι δεν θέλω -
Καλοτάξιδο με υγεία παιδιά! Αν και το μαύρο το αποφεύγω λόγω ζέστης, από άποψη ομορφιάς είναι υπέροχο στο Leon. Στα μάτια μου, μετατρέπει το επιθετικό-σπορ look της Cupra σε premium look.
-
Kαλοτάξιδα αμφότερα με πολλά ευχάριστα και υγιή χλμ.!
-
@jamesd said in CUPRA LEON F/L 2024:
Καλοτάξιδο με υγεία παιδιά! Αν και το μαύρο το αποφεύγω λόγω ζέστης, από άποψη ομορφιάς είναι υπέροχο στο Leon. Στα μάτια μου, μετατρέπει το επιθετικό-σπορ look της Cupra σε premium look.
Να σαι καλά @jamesd ...
Την ζέστη την παλεύω ανοίγοντας πόρτες και παράθυρα για λίγο...
Ή θα κάνω το κόλπο των Γιαπωνέζων, ένα παράθυρο ανοιχτό και από την άλλη πλευρα ανοιγμα-κλεισιμο την πόρτα για να διώχνει την ζέστη..
Από μπροστά πλέον που το θεωρούν shark-nose μπορώ να πω ότι μου αρέσει! -
@panormus772 said in CUPRA LEON F/L 2024:
Kαλοτάξιδα αμφότερα με πολλά ευχάριστα και υγιή χλμ.!
Ευχαριστώ πολύ... Να είσαι καλά!
-
Πολύ ωραία αυτοκίνητα παιδιά!
Καλοτάξιδα! -
Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας να είστε καλά με υγεία και καλές γιορτές να έχουμε. Το πήρα με 9 χιλιόμετρα και έκανα άλλα 70 μου έχει πάρει το μυαλό η Ισπανίδα.
Σας
CUPRA LEON F/L 2024