-
Το πρώτο ελληνικό βίντεο (στατικό)
Leapmotor T03
Youtube Video -
Ε όχι ρε φίλε. Κάλεσαν στην παρουσίαση ακόμα κι αυτόν και δεν κάλεσαν εμένα. Ντάξει, μου χάλασες τη βραδιά. (χωρίς να έχω κάτι με τον άνθρωπο, μην το πάρει προσωπικά)
-
Αυτός κάνει σλιαλιομ!!!
-
-
Αυτός "έχει πρόσωπο" που λέει και ο sakiiiiiis
Δεν κάνει μούσι τεστ
-
-
Εδω εχει 16 μετα την επιδοτηση βλεπω αχαχαχαχα
-
Πολλά λεφτά όταν με 4 παραπάνω παιρνεις διπλό αυτοκίνητο
-
-
-
-
Πολλά λεφτά όταν με 4 παραπάνω παιρνεις διπλό αυτοκίνητο
Ισχύει αλλά μερικές φορές χρειάζεσαι μικρό αμάξι όχι μεγάλο σε μέγεθος
Και μην ξεχνάς ότι ακόμα και στα απλά αυτοκίνητα το μικρότερο μισό μέγεθος δεν σήμαινε ποτέ ότι κάνει τα μισά χρήματα.
Ένα μικρό κοστίζει στις αυτοκινητοβιομηχανίες γενικά και βγάζουν μικρότερο κέρδος από τα μεγάλα.
Και μην ξεχνάς ότι η τιμή του dolfin είναι για 500 αμάξια μόνο. Το άλλο έχει προσφορά 1000ευρω μόνο τώρα στο λανσάρισμα. Μετά θα κάνει απλά 1000ευρω περισσότερο εν αντίθεση με το δελφινι
-
Θα περιμένω το γλάρο που βλέπεται τουλάχιστον.
Μην μου ξαναπείτε για επιδότηση γιατί και να μην υπάρχει θα αναγκαστούν να κάνουν προσφορες για να σπρώξουν το εμπόρευμα. -
Εγω περιμενω 1-2 χρονια να πεσουν και να παρω μεταχειρισμενο το πανεμορφο fiat 500e.
Γιατι , 41 για καινουριο δεν δινω ουτε αμα κερδισω το τζοκερ. -
-
Εγω περιμενω 1-2 χρονια να πεσουν και να παρω μεταχειρισμενο το πανεμορφο fiat 500e.
Γιατι , 41 για καινουριο δεν δινω ουτε αμα κερδισω το τζοκερ.Το καλοκαίρι είχε πέσει στα 22.
Η πιο φτηνη εκδοση, με επιδοτηση και με εκπτωση.
Που και παλι ειναι παρα πολλα για αμαξι 3μιση μετρων.
Αν ειχε 15, οπως το leapmotor θα το ειχα παρει. -
15 δεν κοστίζει ούτε το υβριδικό 500αράκι, που είναι το παλιό. Πώς θα γίνει να κοστίζει το ίδιο το 500e, που είναι νέα πλατφόρμα, μεγαλύτερο και πιο ποιοτικό; Και μάλιστα με τη μεγάλη μπαταρία. Τα 22 χιλιάρικα είναι μια αξιοπρεπέστατη τιμή για ευρωπαϊκό ηλεκτρικό πόλης. Βέβαια, σε αυτά τα χρήματα παίρνεις Δελφίνι, αλλά όχι πως το FIAT δεν έχει το κοινό του.
-
15 δεν κοστίζει ούτε το υβριδικό 500αράκι, που είναι το παλιό. Πώς θα γίνει να κοστίζει το ίδιο το 500e, που είναι νέα πλατφόρμα, μεγαλύτερο και πιο ποιοτικό; Και μάλιστα με τη μεγάλη μπαταρία. Τα 22 χιλιάρικα είναι μια αξιοπρεπέστατη τιμή για ευρωπαϊκό ηλεκτρικό πόλης. Βέβαια, σε αυτά τα χρήματα παίρνεις Δελφίνι, αλλά όχι πως το FIAT δεν έχει το κοινό του.
Εμ, γι αυτο κατεληξα στο dolphin.
Στο μελλον ισως τσιμπησω κανα μεταχειρισμενο 500e. -
Με γεια, εξαιρετική επιλογή. Σήμερα είχα την κουβέντα του με ξάδερφό μου που ψάχνει για τη γυναίκα του και τον πίεσα να πάει να το δει.
Leapmotor