-
@otso said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Να παω ποτε , αλλά αν περναμε απο κει ουτε καφε;
Εχω και φιλο με σπιτι διπλα στο costa navarino , εκει εννοειται και να οταν μας καλει δεν παμε , αφου ειναι μακρια και θα πρεπει να μεινουμε .
Δεν νοιωθω και εγω ανετα σε ξενο σπιτι και να νοιωθω οτι τους ξεβολευω .
Ουτε τουαλεττα δεν χρησιμοποιω σε ξενο σπιτι .Εσύ όμως πας στον πεθερό του ακαεφ
-
@criuser said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
και πληρώσαμε 99000 δραχμές δηλαδή 300 ευρώ το 1998.
Αν θες να βρεις τη σωστή ισοτιμία αγοραστικής δύναμης, υπολόγισε πόση Βενζίνη αγόραζες το 1998 με 99 χιλιάρικα δρχ, σε σύγκριση με πόση αγοράζεις με 300€ τώρα.
Απ τους κοινούς εργαζόμενους, όποιος πρόλαβε να πάει μπουζουκια & διακοπές σε δρχ, πήγε.
Τώρα, διακοπες Τηλεοπτικές, μόνο με Βιολάντα, Δούση και ΕΡΤ τα Σαββατόβραδα -
Αυτό το σύστημα θα πρέπει να εφαρμοστεί και εδώ και έτσι θα μπορούμε να κάνουμε διακοπές διαφορετικές σε διάφορες εποχές του χρόνου.
Προ παιδιού έκανα διακοπές Ιούνη & Σεπτέμβρη.
Τιμές σούπερ λογικές. Και όχι πολύ κίνηση.Μετά το παιδί, οι επιλογές περιορίζονται, εκτός αν έχεις να το παρκάρεις κάπου και να φύγεις.
-
@nickthetrib said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Σόρρυ δεν το έθεσα σωστά από τη αρχή.
Είναι ο Κρίου με τον Οτσο που δουλεύουν μαζί ή σποδασαν μαζί ή κάτι ανάλογο και βρίσκονται σχετικά συχνά και περνάνε τζετ οπότε βρίσκονται κλπ.
Ο Κρίου έχει το σπίτι στο χωριό και λέει στον Οτσο "ρε δεν έρχεστε στο χωριό να αράξουμε 5 μέρες?"
Για τέτοιου είδους πέσιμο λέω!!!
Το άλλο είναι κατάληψη! (Βέβαια και το πρώτο μπορεί να εξελιχθεί σε κατάληψη, αλλά ξεκινάς με καλή καρδιά)
Οπότε έχω βρεθεί σε τέτοιο mode, έχω περάσει κομπλέ!!!Κρίου τα σχολικά συστήματα στο εξωτερικό βασίστηκαν στις κλιματικές συνθήκες εκεί!!!
Πιστεύεις ότι μπορεί πιτσιρίκι να κάτσει να παρακολουθήσει μάθημα με τον καιρό τέλη Ιούνη ή τον καιρό της προηγούμενης εβδομάδας???
Συνολικά τα συστήματα εξω με καθαρά παιδαγωγικά κριτήρια είναι πιο σωστά (χρόνος εκπαίδευσης χρόνος χαλάρωσης κλπ)!Το σχολείο είναι στην Αθήνα και είναι σχολείο παροικίας.
Μια χαρά κάνεις τον Ιούνιο μάθημα.
Δηλαδή κάνεις μέχρι τις 15 και δεν μπορείς μέχρι τις 30 ? -
Εμείς δίναμε εξετάσεις τον Ιούνιο και πραγματικά λιωναμε στις αίθουσες.
-
@piliourits said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
και πληρώσαμε 99000 δραχμές δηλαδή 300 ευρώ το 1998.
Αν θες να βρεις τη σωστή ισοτιμία αγοραστικής δύναμης, υπολόγισε πόση Βενζίνη αγόραζες το 1998 με 99 χιλιάρικα δρχ, σε σύγκριση με πόση αγοράζεις με 300€ τώρα.
Απ τους κοινούς εργαζόμενους, όποιος πρόλαβε να πάει μπουζουκια & διακοπές σε δρχ, πήγε.
Τώρα, διακοπες Τηλεοπτικές, μόνο με Βιολάντα, Δούση και ΕΡΤ τα ΣαββατόβραδαΕγώ χρησιμοποιώ άλλα στοιχεία. Πόσο έκανε το κυβικό το μπετό, ή πόσο έκανε το σπίτι.
Πάντως το 1998 πήρα την ΧΑΝΤΙΑ 1,8 με 7.500.000 δηλαδή κάπου 22000 ευρώ. Μετά 1,5 χρόνο μείωσαν τους φόρους και την είχαν 6800000, δηλαδή 20000 ευρώ.
Το 1998 το τμ καινούργιου σπιτιού στο Χαλάνδρι - Βριλήσσια - Μαρούσι είχε κάπου 400 - 500000 δηλαδή 1300 περίπου ευρώ.
Αρα οι 99000 ήταν το 20-25 % του τμ. Σήμερα είναι 4000 άρα κάπου στα 1000 ευρώ για δύο εβδομάδες και δύο οικογένειες, οπότε 250 ευρώ η εβδομάδα για κάθε οικογένεια. 35 την ημέρα.
Τζάμπα του τζάμπα ήταν. Και τότε τζάμπα του τζάμπα ήταν.
Και 50 την ημέρα να βάλουμε πάλι τζάμπα ήταν.
Η βενζίνη έχει πάρει πολλούς φόρους.
-
@lap said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Γιατί οι υπόλοιποι πότε δίναμε εξετάσεις ?
Να σου πω ότι δεν μας ένοιαζε η ζέστη, γιατί δεν είχαμε θέρμανση τον χειμώνα και κάναμε μάθημα με τα παλτά ?
-
Και οι δυο λάθος υπολογίζετε. Για αυτό υπάρχουν δείκτες τιμων καταναλωτή διότι ο κάθε ο κλάδος σύγκρισης επηρεάζεται από πολλούς εξωγενείς παράγοντες.
-
@red_monster said in Που θα παμε διακοπες 2024 ;:
Να παω ποτε , αλλά αν περναμε απο κει ουτε καφε;
Εχω και φιλο με σπιτι διπλα στο costa navarino , εκει εννοειται και να οταν μας καλει δεν παμε , αφου ειναι μακρια και θα πρεπει να μεινουμε .
Δεν νοιωθω και εγω ανετα σε ξενο σπιτι και να νοιωθω οτι τους ξεβολευω .
Ουτε τουαλεττα δεν χρησιμοποιω σε ξενο σπιτι .Εσύ όμως πας στον πεθερό του ακαεφ
Eκει μια φορα περασα απο περιεργεια ,και επειδη παλια ειχα φιλους , ουτε που σταματησα, πρεπει να ειναι το τελευταιο μερος της γης να επισκεφτεις .
και ο ιδιος μια φορα πηγε πασχα και εφυγε την ιδια μερα . -
Και οι δυο λάθος υπολογίζετε. Για αυτό υπάρχουν δείκτες τιμων καταναλωτή διότι ο κάθε ο κλάδος σύγκρισης επηρεάζεται από πολλούς εξωγενείς παράγοντες.
Αυτός είναι Δείκτης Τιμών Σεφερλή...
-
Όλος ο πλανήτης έτσι εξετάζει τα ιστορικά στοιχεία εκτός από εσένα. Εσύ γνωρίζεις καλύτερα από όλους.
-
Όλος ο πλανήτης έτσι εξετάζει τα ιστορικά στοιχεία εκτός από εσένα. Εσύ γνωρίζεις καλύτερα από όλους.
Ναι γιατί όταν έλεγαν ότι είχαμε 20 % πληθωρισμό, η αγορά δάνειζε με 3 % - 4 % τον μήνα.
Οταν το 1984 το κυβικό το μπετόν, εργασία, μπετόν, σίδερα, είχε 3000 δρχ και το 1987 είχε 9000 δρχ, ο επίσημος πληθωρισμός ήταν 20-23 % τον χρόνο. Για βάλε και τους ανατοκισμούς, να δούμε πάει στο τριπλάσιο ?
Οχι βέβαια.
Εχω και άλλα στατιστικά από τότε και μέχρι την αρχή της κρίσης.
-
Είναι ο Κρίου με τον Οτσο που δουλεύουν μαζί ή σποδασαν μαζί ή κάτι ανάλογο και βρίσκονται σχετικά συχνά και περνάνε τζετ οπότε βρίσκονται κλπ.
Ο Κρίου έχει το σπίτι στο χωριό και λέει στον Οτσο "ρε δεν έρχεστε στο χωριό να αράξουμε 5 μέρες?"
Το άλλο είναι κατάληψη! (Βέβαια και το πρώτο μπορεί να εξελιχθεί σε κατάληψη, αλλά ξεκινάς με καλή καρδιά)
Οπότε έχω βρεθεί σε τέτοιο mode, έχω περάσει κομπλέ!!!Κρίου τα σχολικά συστήματα στο εξωτερικό βασίστηκαν στις κλιματικές συνθήκες εκεί!!!
Πιστεύεις ότι μπορεί πιτσιρίκι να κάτσει να παρακολουθήσει μάθημα με τον καιρό τέλη Ιούνη ή τον καιρό της προηγούμενης εβδομάδας???
Συνολικά τα συστήματα εξω με καθαρά παιδαγωγικά κριτήρια είναι πιο σωστά (χρόνος εκπαίδευσης χρόνος χαλάρωσης κλπ)!Με πεθανες ιδια ηλικια και παρεα με τον κρουζερ , ενας ξωμαχος με καθηγηταδες πανεπιστημιου και τραπεζικους και εργολαβους μηχανικους , ο κυκλος της κολασεως δηλαδη , τι να κανω εγω εκει να τους επιβεβαιωνω το μεγαλειο τους ;
Αυτοι παρατηρουν τους απλους ανθρωπους και διατυπωνουν θεωριες οπως παρατηρουσαν οι γερμανοι επιστημονες του αουσβιτσ τους εβραιους . -
@Criuser Δεν έχεις καταλάβει τίποτα από όσα σου λέω. Επιμένεις κιόλας.
-
θυμισε μου ποσα μαθηματα δινατε;
-
Αααα! σε ευχαριστώ για την ερώτηση.
11 δίναμε....
ΕΝΤΕΚΑ -
Αααα! σε ευχαριστώ για την ερώτηση.
11 δίναμε....
ΕΝΤΕΚΑ13-14 σχολικά εμείς...
Πανελλήνιες αρχές Σεπτεμβρίου τότε.
-
11 πανελλήνια και τα υπόλοιπα ενδοσχολικά
-
Συνολικά τα συστήματα εξω με καθαρά παιδαγωγικά κριτήρια είναι πιο σωστά (χρόνος εκπαίδευσης χρόνος χαλάρωσης κλπ)!Με πεθανες ιδια ηλικια και παρεα με τον κρουζερ , ενας ξωμαχος με καθηγηταδες πανεπιστημιου και τραπεζικους και εργολαβους μηχανικους , ο κυκλος της κολασεως δηλαδη , τι να κανω εγω εκει να τους επιβεβαιωνω το μεγαλειο τους ;
Αυτοι παρατηρουν τους απλους ανθρωπους και διατυπωνουν θεωριες οπως παρατηρουσαν οι γερμανοι επιστημονες του αουσβιτσ τους εβραιους .Sorry δεν ήθελα να σε προσβάλλω!!!
Τυχαίο παράδειγμα.
Βάλε εγώ με τον λαπ
Ή ακόμα καλύτερα κάποιοι από τους Σαλονικιούς που μπορεί το κάνουν και στ αλήθεια!!! -
θυμισε μου ποσα μαθηματα δινατε;
Xaxaxaxa
Που θα παμε διακοπες 2024 ;