-
@a-d-p said in BMW 1 Series F70 (2024):
Εκ των ων ουκ άνευ .....ο @dimsabas έχει ζητήσει ήδη τα δικαιώματα αναδημοσίευσης
Βεβαίως παραχωρούνται άμεσα!
-
@green-power said in BMW 1 Series F70 (2024):
@mphysiker said in BMW 1 Series F70 (2024):
Οπότε λογικά δεν θα αργήσει να έρθει και στα μέρη μας.
Με ειδοποίησαν ότι μέσα στις επόμενες μέρες παραλαμβάνω! Αρχές Οκτώβρη να μαστε καλά οπότε θα είναι και στις εκθέσεις ίσως και αυτοκίνηση.
τι χρωμα ειπαμε περιμενεις;
-
@wantone said in BMW 1 Series F70 (2024):
τι χρωμα ειπαμε περιμενεις;
Το μπλε! Νομίζω ταιριάζει πολύ στο συγκεκριμένο.
-
Δε μπέστ!
-
Doc, απέξω το ξέρεις το σάιτ της bmw , μήπως έχει μπει αγγελία το QQ;;
Χαχα.. Όχι (ακόμα )
"Ασχολούμαι" με το site της τα τελευταία 7 χρόνια μιας κι άλλες δύο φορές είχα φτάσει κοντά σε μία BMW.
Γενικά από τις "γήινες" μάρκες, 4 είναι που θα ήθελα κάποια στιγμή να έχω στο "γκαράζ" μου:
Alfa Romeo,Honda,Mazda και BMW.
Mε την 1η το έχω καταφέρει,με τη 2η έφτασα μισό βήμα(αλλά λόγω Σ δεν ολοκληρώθηκε),με την 3η απομακρύνεται λόγω 2λιτρου και με την 4η υπάρχουν κάποιες παραπάνω ελπίδες στο μέλλον...
ΥΓΕΙΑ να υπάρχει και μετά βλέπουμε.. -
Ωραίο,όπως αυτό της δοκιμής στα βιντεάκια.Καλώς να παραλάβεις!
Αν θυμάμαι,έχεις παραγγείλει την προσφορά με M sport pack συν premium κι έχεις δώρο το μεταλλικό. Έχεις βάλει κάτι άλλο extra;
-
@panormus772 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Doc, απέξω το ξέρεις το σάιτ της bmw , μήπως έχει μπει αγγελία το QQ;;
Χαχα.. Όχι (ακόμα )
"Ασχολούμαι" με το site της τα τελευταία 7 χρόνια μιας κι άλλες δύο φορές είχα φτάσει κοντά σε μία BMW.
Γενικά από τις "γήινες" μάρκες, 4 είναι που θα ήθελα κάποια στιγμή να έχω στο "γκαράζ" μου:
Alfa Romeo,Honda,Mazda και BMW.
Mε την 1η το έχω καταφέρει,με τη 2η έφτασα μισό βήμα(αλλά λόγω Σ δεν ολοκληρώθηκε),με την 3η απομακρύνεται λόγω 2λιτρου και με την 4η υπάρχουν κάποιες παραπάνω ελπίδες στο μέλλον...
ΥΓΕΙΑ να υπάρχει και μετά βλέπουμε..Στο εύχομαι
-
-
Είναι BMW - ta reviews ειναι αδιάφορα!! Πότε δεν αγόρασα ούτε μια bmw απόσες είχα βασιζόμενος στα reviews και τεστς, παντελώς αδιάφορα. Εφόσον τα έχεις και μπορείς, αγοράζεις bmw με κλειστά μάτια.
-
@fanis75 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Είναι BMW - ta reviews ειναι αδιάφορα!! Πότε δεν αγόρασα ούτε μια bmw απόσες είχα βασιζόμενος στα reviews και τεστς, παντελώς αδιάφορα. Εφόσον τα έχεις και μπορείς, αγοράζεις bmw με κλειστά μάτια.
Eτσι αγορασα και εγω το δικο μου, ειχα κανει τεστ το 1999 διαφορα 323 και 328 αλλα δεν μπορεσα να φτασω την τιμη τους αλλα το 2015 μπορεσα και πηρα ενα, εκανα ενα μικρο τεστ γυρω απο το τετραγωνο μονο ετσι να δω οτι δουλευει. Λιγο πολυ αν εξαιρεσεις τον κινητηρα ηταν οτι περιμενα βαση των εμπηρειων που ειχα παλια οχι μονο σαν οδηγος αλλα και σαν επιβατης. Ιδια αισθηση.
-
@panormus772 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Ωραίο,όπως αυτό της δοκιμής στα βιντεάκια.Καλώς να παραλάβεις!
Αν θυμάμαι,έχεις παραγγείλει την προσφορά με M sport pack συν premium κι έχεις δώρο το μεταλλικό. Έχεις βάλει κάτι άλλο extra;Ακριβώς. Όχι είχε πάρα πολλά σε αυτή την έκδοση και με κάλυψε απόλυτα. Αφού απορούσε και ο πωλητής πως πέτυχαν τέτοιες τιμές!
-
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Σε αναμονή κι εγώ για μια 120 σε skyscraper grey. Mε premium, innovation, M sport και ηχοσύστημα βγήκε στα 35.500. Τώρα τελευταία έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι, αν ήταν λάθος να μην βάλω και Μ sport φρένα στη διαμόρφωση.
-
@nx84 said in BMW 1 Series F70 (2024):
Καλησπέρα και καλώς σας βρήκα. Σε αναμονή κι εγώ για μια 120 σε skyscraper grey. Mε premium, innovation, M sport και ηχοσύστημα βγήκε στα 35.500. Τώρα τελευταία έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι, αν ήταν λάθος να μην βάλω και Μ sport φρένα στη διαμόρφωση.
Καλη τιμη για ενα πολυ καλο αυτοκινητο. Και εαν ηταν λιγο πιο ανετα τα πισω καθισματα, θα ηταν εξαιρετικο.
-
Για να τα βάλεις αυτά, θα έπρεπε πάρεις όλο το πακέτο m sport pro, σωστά; Πάντως μη το σκέφτεσαι έτσι, διάλεξες αυτά που ήταν προτεραίοτητα για σένα, σε πολύ οκ τιμή. Εγώ από την άλλη εβαλα M sport, Premium, Drive Assist. Plus (μεγάλη χαζομάρα που δεν σου δίνει τη δυνατότητα του "Ready" και τρως τη φορολόγηση) και τον τριζωνικό κλιματισμό. Στα ίδια λεφτά μου έβγαινε το A3 allstreet με Basic εξοπλισμό.
-
Τώρα τελευταία έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι, αν ήταν λάθος να μην βάλω και Μ sport φρένα στη διαμόρφωση.
Καθόλου λάθος, δεν προσφέρουν κάτι εκτός από εμφάνιση, εκτός εαν λιώνεις κάθε ΣΚ σε πίστες. Άσε που αυξάνει και το κόστος συντήρησης.
-
Αν μπορεις να τα αλλαξεις, εγω στο δικο μου τα πληρωσα κατι πανω απο 400 ευρω δηλ τιποτα και ειναι εκπληκτικα για αυτη την κατηγορια αυτοκινητου (γιατι περα απο τα 4πιστονα μου εβαλαν τεραστιους δισκους) συν οτι οπτικα φαινεται πολυ ποιο ωραιο.
-
Τώρα τελευταία έχω αρχίσει να αναρωτιέμαι, αν ήταν λάθος να μην βάλω και Μ sport φρένα στη διαμόρφωση.
Καθόλου λάθος, δεν προσφέρουν κάτι εκτός από εμφάνιση, εκτός εαν λιώνεις κάθε ΣΚ σε πίστες. Άσε που αυξάνει και το κόστος συντήρησης.
δεν συμφωνω, προσθετουν πολλα και επισης αμφιβαλλω αν το κοστος αλλαγης ειναι σημαντικο λιγο παραπανω ναι αλλα θα αντεξουν πολυ περισσοτερα χμ.
για πιστες ουτε αυτα κανουν παντως, ειναι ακριβως το αναποδο για δρομο ειναι καλα.
απλα δεν τα ειχες ποτε να δεις την διαφορα.
βασικα ειναι το ποιο φθηνο εξτρα που σου δινει η BMW γιατι αν τα βαλουν ξεχωριστα μετα τα χρεωνουν 2200 σαν ανταλλακτικα, ενω στην παραγγελια αρχικη τιμη 550.
-
δεν συμφωνω, προσθετουν πολλα και επισης αμφιβαλλω αν το κοστος αλλαγης ειναι σημαντικο λιγο παραπανω ναι αλλα θα αντεξουν πολυ περισσοτερα χμ.
Καλά κάνεις και δεν συμφωνείς, αλλά τα τεστ και οι δοκιμές αυτό δείχνουν, καμία διαφορά στο φρενάρισμα στην καθημερινή οδήγηση. Προσθέτουν πολύ εμφάνιση και λίγο αντοχή σε πιο δύσκολες συνθήκες.
-
Καλά κάνεις και δεν συμφωνείς, αλλά τα τεστ και οι δοκιμές αυτό δείχνουν, καμία διαφορά στο φρενάρισμα στην καθημερινή οδήγηση. Προσθέτουν πολύ εμφάνιση και λίγο αντοχή σε πιο δύσκολες συνθήκες.
δεν εχει λογικη αυτο που λες. στο προηγουμενο αμαξι ειχα πολυ μικρα φρενα δηλ 280 μπρος, 240 πισω και τα πισω εκαψαν τα τακακια στα 50 χιλ χμ γιατι ανεβαζαν θερμοκρασια λογω μικρου μεγεθους. δηλ αν ισχυει αυτο που λες θα εβαζαν στην 140 τα ιδια φρενα που εχει η 116.
οσο μεγαλυτερα τοσο καλυτερα, πρωτα πολλα εχεις χαμηλοτερες θερμοκρασιες και ψυχονται και ποιο ευκολα.
ολα τα αυτοκινητα που ειχα παλια (εννοω στα 80ς, 90ς) ειχαν μικρα φρενα ολα ειχαν θεμα στο φρεναρισμα. Απο 147 και μετα ανεβηκαν οι διαστασεις. Το VR6 παροτι ειχε μικρα φρενα δεν ειχε θεμα να φρεναρει γιατι κυριως φρεναρε με τα εμπρος. Δεν προκειται ποτε να αγορασω αμαξι χωρις μεγαλα φρενα.
-
Με τα ίδια ελαστικά, δεν έχει καμία διαφορά. Δες τεστ και μετρήσεις, διάβασε άρθρα. Τα είχα γράψει κάποτε και εξαιρετικά αναλυτικα ο Quadra.
Bigger brakes really are better for their ability to resist fade do their larger size they will not heat up as fast for a given stop
BMW 1 Series F70 (2024)