-
@eddie_147 said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/41283253-porsche-996
Δηλώνει Βουλιαγμενιώτης, αλλά οι φωτογραφίες είναι Γλυφαδιώτικες.
-
Aν εδω εννοει οτι και αλλαγες λαδιου εκανε καθε 35k ,καλα κρασια....
"έχει κάνει Μόλις 3 σερβις.. στις 35.000χλμ, στις 70.000χλμ, και το μεγάλο των 120.000χλμ πέρυσι στις 115.000χλμ, και απο τελευταίο έχει διανύσει ΕΛΑΧΙΣΤΑ χιλιόμετρα.. (ούτε 3000χλμ)
Για τα επόμενα τουλάχιστον 30.000χλμ δεν χρειάζεται απολύτως τίποτα σε επίπεδο συντήρησης." -
@antonakis said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
Στη γειτονιά τον τελευταίο μήνα έχουν εμφανιστεί μια Mustang και μια Corvette (από τις πρόσφατες γενιές μη με ρωτάτε ποια).
Και οι δύο με βαλκανικές πινακίδες.Σε εμφάνιση ψηφίζω Corvette.
Γενικά η mustang παίζει πολύ τελευταία, στη γειτονιά μου έχω 2 και μένω σε αραιοκατοικημένη περιοχή, δε ξέρω δε μου αρέσει καθόλου, μου βγάζει μια βλαχοαμερικανιά.
-
@dimsabas said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
Δηλώνει Βουλιαγμενιώτης, αλλά οι φωτογραφίες είναι Γλυφαδιώτικες.
Οικογενειακή κατάσταση;
Πιστός ή τσιλιμπουρδιζει; -
Με τέτοιο όχημα, θα ψήφιζα υπέρ του δεύτερου.
-
Προτιμώ cayman γενικά οι δύο γενιές 996-997 δεν μου άρεσαν καθόλου σε εμφάνιση (προσωπικό γούστο)
-
@georgemit said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
@antonakis said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
Στη γειτονιά τον τελευταίο μήνα έχουν εμφανιστεί μια Mustang και μια Corvette (από τις πρόσφατες γενιές μη με ρωτάτε ποια).
Και οι δύο με βαλκανικές πινακίδες.Σε εμφάνιση ψηφίζω Corvette.
Γενικά η mustang παίζει πολύ τελευταία, στη γειτονιά μου έχω 2 και μένω σε αραιοκατοικημένη περιοχή, δε ξέρω δε μου αρέσει καθόλου, μου βγάζει μια βλαχοαμερικανιά.
Δεν είναι κακό απλά εν τέλει πολύ μεγάλο. Για ταξίδι και για πολύ χαλαρή βόλτα καλό είναι δεν νομίζω ότι είναι για ξέσκισμα ,για πίστα ή για ανάβαση . Είναι η επιτομή της Αμερικανιας αλλά εμένα μου αρέσει
-
Καλησπέρα παίδες .
Τι άποψη έχετε για την f type και γενικά για τις τζάγκουαρ δεν έχει τύχει να βρω κάποιο ιδιοκτήτη για να με ενημερώσει σχετικά με την αξιοπιστία και τα κόστη συντήρησης.
Στην αντιπροσωπεία που δουλεύει ξάδερφος στην Γερμανία ήρθαν δύο ένα μαύρο 2.0 του 2019 με 120.000 στα 28.000€ και ένα λευκό 3.0 με 108.000 του 2018 στα 27.000€ εμένα το μπάτζετ μου είναι στα 30.000€ αλλά μπορεί και να ανέβω λίγο για το τελωνείο .
Έχω ακούσει στο πολύ γενικό ότι δεν είναι και τα πιο αξιόπιστα αυτοκίνητα αλλά κυρίως οι περισσότεροι που το λένε αυτό έχουν εμπειρία από εκείνο το κλασικό Σεντάν της δεκαετίας του '90 και '00.
Είχα καταλήξει σε cayman s 987 και είχα σκοπό μετά από τον 15αυγουστο να ψάξω να το προχωρήσω. Τεσπά γενικά πιστεύω και απόψεις από ιδιοκτήτες τζάγκουαρ θα βοηθούσαν δεν χρειάζεται ντε και καλά να βρεθεί κάποιος με f type .
Το κρίμα είναι ότι η αντιπροσωπεία του ξαδέρφου δεν είναι καν τζάγκουαρ οπότε ούτε αυτός δεν μπορεί να με ενημερώσει σωστά -
@alexzero1 said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
Στην αντιπροσωπεία που δουλεύει ξάδερφος στην Γερμανία ήρθαν δύο ένα μαύρο 2.0 του 2019 με 120.000 στα 28.000€ και ένα λευκό 3.0 με 108.000 του 2018 στα 27.000€ εμένα το μπάτζετ μου είναι στα 30.000€ αλλά μπορεί και να ανέβω λίγο για το τελωνείο .
Να υπολογίζεις πολλά για το τελωνειο, μιλάς για αυτοκίνητα μέ πάνω από €60.000 ΛΤΠΦ, που με λίγα έξτρα χτυπάει άνετα τις €80.000 Οπότε μην περιμένεις ότι θα πληρώσεις 2-3.000 τελωνείο.
-
@fanis75 said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
Να υπολογίζεις πολλά για το τελωνειο, μιλάς για αυτοκίνητα μέ πάνω από €60.000 ΛΤΠΦ, που με λίγα έξτρα χτυπάει άνετα τις €80.000 Οπότε μην περιμένεις ότι θα πληρώσεις 2-3.000 τελωνείο.
Ενδεικτικό είναι ότι δεν βρίσκεις στο car.gr αντίστοιχο με κάτω από 60.000€
-
Ωραίο αμάξι, πολύ πιο σύγχρονο από 987 αλλά θα το κοίταγα μόνο ως V6. 4κυλ και 2λιτρο είναι μίζερη λύση ελληνικής πραγματικότητας που δε βρίσκω λόγο. Σα φιλοσοφία μου κάνει πιο κοντά σε Mustang 2.3 και όχι σε σπορτσκαρ. Συν του ότι ξεχνάς το χειροκίνητο.
-
Μου είπε ότι αν το σκέφτομαι σοβαρά μπορεί να το πάρει αυτός για εμένα με μια έξτρα μικρή έκπτωση που παίρνουν οι υπάλληλοι εάν αγοράσουν αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία.
Εκεί που κολλάω είναι η αξιοπιστία και γενικά η συντήρηση. Σαν αμάξι αδιαμφισβήτητα είναι τοπ σε ποιότητα. -
Μου είπε ότι αν το σκέφτομαι σοβαρά μπορεί να το πάρει αυτός για εμένα με μια έξτρα μικρή έκπτωση που παίρνουν οι υπάλληλοι εάν αγοράσουν αυτοκίνητο από την αντιπροσωπεία.
Και πάλι, δεν γλυτώνεις το τελωνείο, εκτός εαν δεν βγάλεις Ελληνικές πινακίδες. Οπότε δεν έχει σημασία πόσο θα το πάρει, ας το πάρει και 25.000, το τελωνείο θα συνεχίζει να είναι πολλαααα λεφτά.
-
@stefan147 said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
Ωραίο αμάξι, πολύ πιο σύγχρονο από 987 αλλά θα το κοίταγα μόνο ως V6. 4κυλ και 2λιτρο είναι μίζερη λύση ελληνικής πραγματικότητας που δε βρίσκω λόγο. Σα φιλοσοφία μου κάνει πιο κοντά σε Mustang 2.3 και όχι σε σπορτσκαρ. Συν του ότι ξεχνάς το χειροκίνητο.
Το 3.0 είναι v6 και το αυτόματο τους είναι πολύ καλό.
Είναι πολύ πιο μικρό από mustang που είναι καράβι και σίγουρα θα έχει άλλη αίσθηση .
Είναι όντως δύο επίπεδα επάνω τεχνολογικά από την cayman.
Το τζαγκ είναι επίσης και κομπρεσορατο και έχει 45 κιλά ροπής ενώ το cayman s 34 το οποίο είναι κομπλέ για τα χρόνια του και για το γεγονός ότι είναι ατμόσφαιρα.
Το τζαγκ έχει την μηχανή μπροστά οπότε δουλεύεται και πιο εύκολα αν βρεθεί ένα τσακάλι μηχανικός εδώ που είμαι σε μικρό ζημιές δεν θα χρειάζεται να το στέλνω με οδική Θεσσαλονίκη.
Στο cayman μόνο αυτό με τρομάζει(η μηχανή στο κέντρο). Σαν εξωτερική ομορφιά μου αρέσει το cayman περισσότερο έχει πιο smooth καμπύλες, απλά το τζαγκ είναι πιο καινούργιο.
Η cayman δουλεύεται γενικά εύκολα ; Σε μικρό ζημιές αν βρω κάποιο τσακάλι θα μπορεί να το αναλάβει ;
Είναι κακός μπελάς να πρέπει να πηγαίνω Θεσσαλονίκη για ένα πχ μπεκ ή για μια τρόμπα νερού
@stefan147 εσύ σαν κάτοχος τι έχεις να μου πεις -
Και πάλι, δεν γλυτώνεις το τελωνείο, εκτός εαν δεν βγάλεις Ελληνικές πινακίδες. Οπότε δεν έχει σημασία πόσο θα το πάρει, ας το πάρει και 25.000, το τελωνείο θα συνεχίζει να είναι πολλαααα λεφτά.
Είναι αυτό όπως το λες αν φτάσει το τελωνείο μέχρι 7-8Κ μπορώ να κάνω την υπέρβαση τώρα δεν ξέρω θα πρέπει να μιλήσω με τελώνη
-
@stefan147 εσύ σαν κάτοχος τι έχεις να μου πεις
Εγώ βλέπω ότι οι μάγκες οι αμερικάνοι σε όλα τα φόρουμ τα κατσαβιδιάζουν μόνοι τους και σίγουρα δεν είναι μηχανικοί όλοι αυτοί. Επομένως για τα συνήθη δε νομίζω ότι χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη εξειδίκευση. Ο εξειδικευμένος απλά ίσως πιάσει λίγο πιο άμεσα ένα πιθανό θέμα ή ίσως σου γλιτώσει χρήμα με μια πιθανή επισκευή που έχει κάνει πολλές φορές.
Προσωπικά μου φαίνεται πολύ εύκολο το Cayman. Ειδικά τα ηλεκτρολογικά του είναι πολύ απλά εάν κάποιος έχει και λίγο σχέση με vag. Ίσως έχω δει πολλά βιντεάκια στο youtube βέβαια, δεν ξέρω!
-
Είναι αυτό όπως το λες αν φτάσει το τελωνείο μέχρι 7-8Κ μπορώ να κάνω την υπέρβαση τώρα δεν ξέρω θα πρέπει να μιλήσω με τελώνη
Να μιλήσεις οπωσδήποτε με εκτλενωνιστή! Τα 7-8.000 που λες νόμιμα δεν παίζουν, ξεκινάς από €10.000+ και ανάλογα με τον εξοπλισμό και τον τελωνειακό που θα πετύχεις (π.χ. μπορεί να δει Jag και να κόψει €20.000 γιατί έτσι).
-
@stefan147 said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
@stefan147 εσύ σαν κάτοχος τι έχεις να μου πεις
Εγώ βλέπω ότι οι μάγκες οι αμερικάνοι σε όλα τα φόρουμ τα κατσαβιδιάζουν μόνοι τους και σίγουρα δεν είναι μηχανικοί όλοι αυτοί. Επομένως για τα συνήθη δε νομίζω ότι χρειάζεται καμιά ιδιαίτερη εξειδίκευση. Ο εξειδικευμένος απλά ίσως πιάσει λίγο πιο άμεσα ένα πιθανό θέμα ή ίσως σου γλιτώσει χρήμα με μια πιθανή επισκευή που έχει κάνει πολλές φορές.
Προσωπικά μου φαίνεται πολύ εύκολο το Cayman. Ειδικά τα ηλεκτρολογικά του είναι πολύ απλά εάν κάποιος έχει και λίγο σχέση με vag. Ίσως έχω δει πολλά βιντεάκια στο youtube βέβαια, δεν ξέρω!
Καλά οι Αμερικάνοι δεν παίζονται! Όντως τα δουλεύουν όλα μόνοι τους . Είδα ένα βιντεάκι στο yt για αλλαγή λαδιών δεν μου φάνηκε καθόλου δύσκολη .
Αν καταφέρω και βρω εδώ ένα τσακάλι να μου κάνει τα απλά θα λυνόταν ένα μεγάλο πρόβλημα και μια φορά ανά 20-25.000 να πήγαινα σε ένα σοβαρό εξειδικευμένο για ένα τσεκ-απ ή στην αντιπροσωπεία.
Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€