-
Στα 30 να το συζητάγαμε. Σχεδόν 40 για τον τενεκε του 2017 όμως πρέπει να χει κάποιος τρελο κόλλημα με το made in Japan για να ασχοληθεί. 40 και κούτα επίσης να το συζητάγαμε. Στην Αμερική βεβαια τα βρίσκεις με 20Κ αυτά πια.
-
Κάτι σε Hethel θα κοιτούσες;
-
Αλπιν Α110
-
@babisstinson said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/328236613-subaru-brz
Νομίζω καλύπτει όλα όσα θέλεις το BRZ, εκτός αν έχεις αποφασίσει για Τσούφενχαουζεν ήδη οπότε ψάξε όσο καλύτερα μπορείς για κακοσυντηρημένο Cayman (που απ' ότι καταλαβαίνω έχεις αποφασίσει ήδη).
Για την ιστορία, 20Κ χιλιόμετρα, οριακά έχει στρωθεί δηλαδή (σε αντίθεση με τα 120-150Κ χιλιόμετρα που βλέπω στις αγγελίες που ανεβαίνουν στο θέμα). Στήσιμο εξαιρετικό.
Αν δεν σε καλύπτουν και τα άλογα, υπάρχουν και έτοιμα bolt on turbo kits. πχ. από HKS: https://www.hks-power.co.jp/en/product_db/turbo/db/20199Φίλε Μπάμπη δεν έχω καταλήξει κάπου συγκεκριμένα ακόμα ,σίγουρα όπως είπα αν βρεθεί μια "προσφορά" γιατί πολλές φορες ακούγεται για προσφορά αλλά δεν είναι και ο περισσότερος κόσμος δεν ξέρει πως να ελέγξει σωστά ένα αμάξι. Τεσπά όπως είπα μπορεί να καταλήξω και με corvette c6 ή με ένα gt86 ή με ένα Μ2, στην αρχή όταν έκανα το τοπικ δεν ήξερα ακριβώς τον χαρακτήρα που θα ήθελα να έχει το αμάξι δηλαδή να είναι κάτι σπορ που να δίνει έμφαση στο να μπει πίστα ή να κάνει μια ανάβαση γρήγορα ή πχ να είναι κάτι το οποίο θα είναι πιο μοντέρνο (mustang) με έμφαση στα χιλιόμετρα στην εθνική οδό και γενικά τα ταξίδια δν λέμε ότι η mustang ή κάτι παρόμοιο δεν μπορεί να μπει πίστα απλά άλλη αίσθηση δίνει το ένα και άλλη το άλλο . Απλά το gt86 ή brz το θεωρώ ωραίο σαν αμάξι αλλά δεν είναι καλό σε κάτι συγκεκριμένο το έχω οδηγήσει για λίγα χιλιόμετρα κάπου 15-20 ωραία αίσθηση αμεσότητας πολύ καλό σε στροφές , γρήγορο δεν είναι ούτε κατά διάνοια και στα 38.000€ πρέπει να είσαι εθισμένος με το συγκεκριμένο αμάξι για να το πάρεις . Και για την συζήτηση να σου πω γιατί κάποιος να μην κοιτάξει αντί για gt86-brz να μην πάρει το δίλιτρο το rf της mazda ; Πιο καινούργιο παρόμοιο στήσιμο (μπορεί και καλύτερο αυτό του mx5) πολύ πιο οικονομικό σε συντήρηση κατανάλωση και τέλη κυκλοφορίας . Ουσιαστικά και τα δύο διθέσια , εκτός αν έχεις παιδιά που στην gt86 χωράνε ενώ στο mazda όχι . Για εμένα προσωπικά το gt86 είναι καλή αγορά αν το βρεις μέχρι 20Κ ταβάνι (και πολλά είναι)
-
@dimsabas said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
Κάτι σε Hethel θα κοιτούσες;
Φίλε dim είχα φάει τρελό κόλλημα με την lotus elise αλλά είναι αδύνατον να βρεθεί στην Ελλάδα στα μέχρι 30Κ και ένα πράγμα που δεν το καταλαβαίνει κανείς είναι ότι μπορεί να υπάρχουν δύο αγγελίες αυτή την στιγμή αλλά είναι δύο αγγελίες μπορεί να σου κάνουν μπορεί και όχι . Μπορεί να είναι κομπλέ τα αυτοκίνητα , μπορεί να είναι και σάπια . Στην cayman έχεις 70 αγγελίες στην Ελλάδα και 850 στο mobile.de στην elise έχεις 65 αγγελίες στο mobile.de σε αυτά που μπορείς να εισαγωγείς euro 4 και πάνω και τα περισσότερα αγγίζουν τα 40-50Κ
-
-
@wantone said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
Αλπιν Α110
Είσαι σε μεγάλη φόρμα. Γιατί όχι McLaren 720S??
-
@stefan147 said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
Αλπιν Α110
λογω κυβικων, πηγες και πηρες 3200 κυβικα να πληρωνεις φορους ενω θα μπορουσες με 1800 να κανεις την δουλεια σου
-
Έχεις δίκαιο. Πως δεν το σκέφτηκα ρε γμτ? Για πες, που έχει Alpine με 35 χιλιάρικα? Να παω να πάρω ένα όσο προλαβαίνω. Όχι τπτ άλλο να γλιτώσω και τους φόρους.
-
Έχεις δίκαιο. Πως δεν το σκέφτηκα ρε γμτ? Για πες, που έχει Alpine με 35 χιλιάρικα? Να παω να πάρω ένα όσο προλαβαίνω. Όχι τπτ άλλο να γλιτώσω και τους φόρους.
ναι αλλα φανταζομαι η συντηρηση/επισκευες/τελη θα ειναι χαμηλοτερη στο τελος τα ιδια θα βγει. απλα και εγω πορσε θα αγοραζα για τον 6κυλινδρο.
-
Ας σοβαρευτούμε. Alpine ξεκινάνε από 55-60Κ στη Γερμανία και γύρευε πόσο είναι και ο εκτελωνισμός. Θέλει 30 χρόνια για να ισοφαρίσει το 1000αρικο των τελών. Συντήρηση θα είναι ίδια και ένας θεός ξέρει τι παίζει με ανταλλακτικά. Προχωράμε.
-
ναι αλλα φανταζομαι η συντηρηση/επισκευες/τελη θα ειναι χαμηλοτερη στο τελος τα ιδια θα βγει. απλα και εγω πορσε θα αγοραζα για τον 6κυλινδρο.
Ρε φίλε wantone μάλλον μας δουλεύεις δεν εξηγείται αλλιώς . Το alpine έχει ξεκάθαρα μεγαλύτερη συντήρηση από το cayman επίσης παίζει στα 60.000€ cayman βρίσκεις και από Ελλάδα με ένα 25ρι τι προβλήματα θα σου βγάλει έστω και σε βάθος 6ετιας για να φτάσει όλα μαζί συνδυαστικά 35.000€ παραπάνω αυτή δεν είναι λογική φιλικά πάντα
-
Κάτι άσχετο αλλά σχετικό αν πχ πληρώσουμε τα τέλη κυκλοφορίας κανονικά ολόκληρα στην αρχή του έτους και ύστερα θελήσουμε πχ τον Μάιο να καταθέσουμε τις πινακίδες για το υπόλοιπο του έτους πχ για 8 μήνες θα μας επιστραφούν τα χρήματα για το υπόλοιπο του έτους ή πάνε υπέρ πίστεως;
Και κάτι ακόμα , αυτοκίνητα υπάρχουν πάρα πολλά εκεί έξω απλά να μην ακούγονται κουλά πράγματα. Πχ πριν κάτι μέρες είχα βρει ένα audi r8 σε 34.000€ στο mobile.de η λογική όταν έχεις πχ μπάτζετ 30.000 ή 40.000 ή 20.000 δεν είναι να κοιτάξεις ένα συγκεκριμένο μοντέλο επειδή βρήκες δύο φτηνά ενώ η μέση τιμή είναι 60.000 ή 70.000 αυτά τα δύο φτηνά που είδες μπορεί να είναι σάπια εξού και η τιμή ή το οτιδήποτε , όταν έχεις μπάτζετ συγκεκριμενο κοιτάς τα αυτοκίνητα που η μέση τιμής τους είναι πάνω στο μπάτζετ σου. Και όταν λέμε 30.000 αυτά μπορεί να γίνουν 32.000 αλλά δεν γίνονται 40.000 δεν είναι στραγάλια για να ανέβεις έτσι απότομα 8000 ή 10.000 -
@alexzero1 said in Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€:
Κάτι άσχετο αλλά σχετικό αν πχ πληρώσουμε τα τέλη κυκλοφορίας κανονικά ολόκληρα στην αρχή του έτους και ύστερα θελήσουμε πχ τον Μάιο να καταθέσουμε τις πινακίδες για το υπόλοιπο του έτους πχ για 8 μήνες θα μας επιστραφούν τα χρήματα για το υπόλοιπο του έτους ή πάνε υπέρ πίστεως;
Οχι φυσικα . Τουλαχιστον μεχρι τωρα που μιλαμε , ετσι ειναι
-
Και κάτι ακόμα , αυτοκίνητα υπάρχουν πάρα πολλά εκεί έξω απλά να μην ακούγονται κουλά πράγματα. Πχ πριν κάτι μέρες είχα βρει ένα audi r8 σε 34.000€ στο mobile.de η λογική όταν έχεις πχ μπάτζετ 30.000 ή 40.000 ή 20.000 δεν είναι να κοιτάξεις ένα συγκεκριμένο μοντέλο επειδή βρήκες δύο φτηνά ενώ η μέση τιμή είναι 60.000 ή 70.000 αυτά τα δύο φτηνά που είδες μπορεί να είναι σάπια εξού και η τιμή ή το οτιδήποτε , όταν έχεις μπάτζετ συγκεκριμενο κοιτάς τα αυτοκίνητα που η μέση τιμής τους είναι πάνω στο μπάτζετ σου. Και όταν λέμε 30.000 αυτά μπορεί να γίνουν 32.000 αλλά δεν γίνονται 40.000 δεν είναι στραγάλια για να ανέβεις έτσι απότομα 8000 ή 10.000Πέραν αυτών που λες που είναι φυσικά αυτονόητα (δυστυχώς όχι για όλους), η λογική λέει ότι ξέχωρα απο προτίμηση σε μοντέλο, στο τέλος παίρνεις το αυτοκίνητο που βρήκες σε καλύτερη κατάσταση.
Μιλάμε για αυτοκίνητα 15 και 20 ετών οπότε είναι σημαντικότερο σε τι κατάσταση βρίσκονται από το εάν θα πληροί κάθε επιθυμητό κριτήριο. Αναπόφευκτα θα γίνουν συμβιβασμοί.
To R8 το κοίταξα κι εγώ γιατί, περιέργως για Audi, έχει ενδιαφέρον αλλά δυστυχώς σπανίζουν τα χειροκίνητα και φυσικά ξεφεύγουν σε τιμή. Επίσης ο 4.2 έχει κι αυτός τα θεματάκια του. Όχι τίποτα φοβερό αλλά δεν είναι και σκυλί.
-
Αλπιν Α110
λογω κυβικων, πηγες και πηρες 3200 κυβικα να πληρωνεις φορους ενω θα μπορουσες με 1800 να κανεις την δουλεια σου
@red_monster: Edit - διαγράφηκε προσβλητικός χαρακτηρισμός. Άλλη μια τέτοια προσωπική επίθεση και θα επιβληθεί ποινή. {Admin}
-
Και κάτι ακόμα , αυτοκίνητα υπάρχουν πάρα πολλά εκεί έξω απλά να μην ακούγονται κουλά πράγματα. Πχ πριν κάτι μέρες είχα βρει ένα audi r8 σε 34.000€ στο mobile.de η λογική όταν έχεις πχ μπάτζετ 30.000 ή 40.000 ή 20.000 δεν είναι να κοιτάξεις ένα συγκεκριμένο μοντέλο επειδή βρήκες δύο φτηνά ενώ η μέση τιμή είναι 60.000 ή 70.000 αυτά τα δύο φτηνά που είδες μπορεί να είναι σάπια εξού και η τιμή ή το οτιδήποτε , όταν έχεις μπάτζετ συγκεκριμενο κοιτάς τα αυτοκίνητα που η μέση τιμής τους είναι πάνω στο μπάτζετ σου. Και όταν λέμε 30.000 αυτά μπορεί να γίνουν 32.000 αλλά δεν γίνονται 40.000 δεν είναι στραγάλια για να ανέβεις έτσι απότομα 8000 ή 10.000Πέραν αυτών που λες που είναι φυσικά αυτονόητα (δυστυχώς όχι για όλους), η λογική λέει ότι ξέχωρα απο προτίμηση σε μοντέλο, στο τέλος παίρνεις το αυτοκίνητο που βρήκες σε καλύτερη κατάσταση.
Μιλάμε για αυτοκίνητα 15 και 20 ετών οπότε είναι σημαντικότερο σε τι κατάσταση βρίσκονται από το εάν θα πληροί κάθε επιθυμητό κριτήριο. Αναπόφευκτα θα γίνουν συμβιβασμοί.
To R8 το κοίταξα κι εγώ γιατί, περιέργως για Audi, έχει ενδιαφέρον αλλά δυστυχώς σπανίζουν τα χειροκίνητα και φυσικά ξεφεύγουν σε τιμή. Επίσης ο 4.2 έχει κι αυτός τα θεματάκια του. Όχι τίποτα φοβερό αλλά δεν είναι και σκυλί.
Αμαξαρα , σούπερκαρ αλλά και τζάμπα να στο δώσουν είναι αμάξι σοβαρό με σοβαρή συντήρηση . Ξεφεύγει από ένα απλό sport car , θες κατά τα άλλα ένα 50ρι για αγορά συν τελωνείο. Κακα τα ψέματα αν θες κάτι σοβαρό διαθέτεις εάν μπορείς ένα μπάτζετ γύρω στα 50 και κάνουμε άλλη συζήτηση εκεί μπαίνουν στην ζυγαριά lotus evora , το alpine του φίλου , cayman 981, supra mk5 .
Απλά το θέμα με τους Γερμανούς στο mobile.de , συνήθως οι περισσότερες αγγελίες αφορανε Γερμανία , το θέμα με αυτούς είναι ότι από όσο ξέρω δεν παίρνουν και από πολλά παζάρια σχεδόν καθόλου δηλαδή , δεν είναι ότι θα βρεις ένα στα 40.000 και θα πεις α κόψε μου και ένα τάλιρο να το πάρω. Για εμένα το πιο σοβαρό αμάξι που μπορείς να πάρεις(στην κατηγορία σπορτ με λίγα κυβικά) και το κοιτάω από όταν βγήκε είναι το supra mk5 μου αρέσει πάρα πολύ , απλά έχει ένα 40-45+ τελωνείο τα οποία τα θεωρώ πάρα πολλά για τα δεδομένα της χώρας. -
Χωρίς να το έχω οδηγήσει αλλά έχοντας εμπειρία από τα αντίστοιχα bmw, θεωρώ το supra θα είναι πολύ πιο αποστειρωμενο από αυτά που συζητάμε. Δεν είναι κακό φυσικά αλλά δεν είναι αρκετά ιδιαίτερο.
Δυστυχώς άπαξ και μπεις στο χορό, θα χορέψεις. Δεν έχω προλάβει καλά καλά να χαρώ το Κέυμαν και από τον πρώτο μήνα μπαίνω κάθε τόσο mobile.de και χαζεύω 981GT4 που νομίζω είναι η φυσική εξέλιξη. Προσεύχομαι, δε, με τα χρόνια ο κόσμος να αποκρύνεται από τέτοιες κατασκευές ώστε να πέσει και η τιμή. Μακάρι όλοι να κοιτάνε ηλεκτρικά και ποιο θα κάψει μισό λίτρο παραπάνω και τα διάφορα sportcars 10-15ετίας να μένουν στα αζήτητα.
Αυτό εδώ το bumblebee γράφει το όνομά μου πάνω. ΜΟΝΟ ΑΕΚ
-
@stefan147 Στέφανε να σε ρωτήσω επειδή κοιτάω ενεργά την cayman γενικά είδα Γερμανία σπανίζουν (οι 987.2)και είναι αρκετά ψηλά σαν τιμή οπότε μάλλον συμφέρει Ελλάδα. Η ερώτηση μου είναι η εξής . Στα αυτόματα ποτέ άλλαξε το άθλιο tiptronic ; Η s έχει pdk ; Επειδή είδα ότι τα περισσότερα είναι αυτόματα και σε καμία περίπτωση δεν το θέλω το tiptronic είναι τόσο άθλιο που χάνει ακόμα και 1sec στα 0-100.
-
987.2 = pdk άρα ότι είναι από 2009 έως και 2012. Τα .2 τα ξεχωρίζεις από τα φανάρια μπροστά και τα led φώτα πίσω και από το psm 3.0 μέσα (συνήθως μαύρη κονσόλα). Λέγεται ότι το πρώτο pdk δεν είναι τέρας αξιοπιστίας αλλά σίγουρα δεν είναι και αποτρεπτικό.
Γενικά για λόγους που δε γνωρίζω και δεν κατανοώ, στα boxster/cayman η porsche έχει δώσει αστείους χρόνους ζωής με αποτέλεσμα να βλέπεις μοντέλο να μένει στην αγορά οριακά 3 χρόνια. Εξ' ου και οι χαμηλές πωλήσεις. Πιθανολογώ ότι έχει να κάνει και με τον ενδεχόμενο κανιβαλισμό της 911.
Sport αυτοκίνητο μέχρι 30.000€