-
@lap said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Δοκίμασε το ch r! Αν μπορείς το δίλιτρο
2λιτρο δυσκολο lap μαλλον ακατορθωτο.
Το 1.8 το εχω οδηγηση 2 φορες μια με τον πωλητη μολις ειχε ερθει ημουν ο 1ος σε Γιαννενα Αρτα Πρεβεζα που το οδηγησε ουτε ο πωλητης δεν το χε παρει.Και μια μονος που το ξεπατωσα.Πολυ καλο παρα πολυ καλο. -
Ε καλοτάξιδο τότε!
Γυρίζεις μετά από τις τσακπινιες σου στο λιμάνι που ξέρεις και σε ξέρει!
Είναι ωραία η ζεστασιά του σπιτιού σου!
TOYOTA
Υ.γ σε έπεισα έτσι;;;;
-
@panos2171 said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Αν κατάλαβα καλά γίνονται 7000χλμ το χρόνο; Γιατί αν είναι έτσι κρίμα να δωθουν σε καινούργιο αυτοκίνητο.
Κοιτα το x το χα 20 μηνες με 15800χλμ οποτε πες 8 το χρονο.Κανονικα παραπανω κανω αλλα για δουλειες εχω το παλιο
-
Το οποίο παλιό και αυτό Toyota
-
@lap said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Το οποίο παλιό και αυτό Toyota
Κορολα 1.4 98hp 2006 μοντ 520χιλ χλμ τα 300 με lpg lovato.hatcback
-
Πω πω!!!
-
Πάντως φίλε από αυτά που παρέθεσες στη λίστα, για εμένα αν θέλεις πολύ αμάξι για τα χρήματα που ζητάει, κορολλα μόνο. Αν πάλι θέλεις και lifestyle το chr είναι μονόδρομος. Τουοτα σημαίνει πρώτα από όλα αξιοπιστία. Το δικό μου το έσπρωξα μετά 450000 στον πατέρα μου. Εκείνος έκανε άλλα 100 απροβληματιστα για να το πουλήσει τελικά σε κάποιον τρίτο.
Δε σε νοιάζει ούτε για τη συμπεριφορά στο συνεργείο. Μόνο λαδοξιδα θα αλλάζεις. Τι θα μπορούσε να σε χαλάει για 30' μια φορά το χρόνο? -
@spi_duster said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Πάντως φίλε από αυτά που παρέθεσες στη λίστα, για εμένα αν θέλεις πολύ αμάξι για τα χρήματα που ζητάει, κορολλα μόνο. Αν πάλι θέλεις και lifestyle το chr είναι μονόδρομος. Τουοτα σημαίνει πρώτα από όλα αξιοπιστία. Το δικό μου το έσπρωξα μετά 450000 στον πατέρα μου. Εκείνος έκανε άλλα 100 απροβληματιστα για να το πουλήσει τελικά σε κάποιον τρίτο.
Δε σε νοιάζει ούτε για τη συμπεριφορά στο συνεργείο. Μόνο λαδοξιδα θα αλλάζεις. Τι θα μπορούσε να σε χαλάει για 30' μια φορά το χρόνο?Για μενα θεωρω πως αν εβρισκα το 1.2 σε μτχ αλλα απο 2η εκδοση και πανω θα ηταν οτι επρεπε.
Αλλιως 1η ερχεται η corolla 1.8 (χρωμα σκεφτομαι να διαλεξει ο @fanis75 ). -
Αλεξ είχα δει ένα πρόγραμμα με τις θεές Γαλάνη, Τσαλιγκοπουλου, Νέγκα
Και έλεγαν ένα τραγούδι
Γιώτα, Παναγιωτά, Παναγιωτα μου!
Εσυ είσαι το όνειρο μου, Toyotaκι μου!!!Αφιερωμένο με τρέλα!!!
-
Η Corolla σε αυτό το ανθρακι είναι πολύ όμορφη. Πέρυσι λόγω δουλειάς είχα μια για μια εβδομάδα. Η αλήθεια είναι πως ψεγάδι δε της βρήκα. Μέσα σε 5 λεπτά είχα μάθει τα πάντα. Ακόμη και η σύνδεση με το κινητό μου έγινε εν κινήσει σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι χώροι της αρκετά καλοί. Η θέση οδήγησης χαμηλά και απόλυτα ευχάριστη.
Στενοχωρήθηκα όταν την επέστρεψα. Αντίθετα με άλλα που δεν έβλεπα την ώρα να τα ξεφορτωθώ. Λόγω δουλειάς τουλάχιστον 6 - 8 αμάξια θα πέσουν κάθε χρόνο στα χέρια μου. Η κατανάλωση της δε , επιπέδου βέσπα. -
Η Corolla σε αυτό το ανθρακι είναι πολύ όμορφη. Πέρυσι λόγω δουλειάς είχα μια για μια εβδομάδα. Η αλήθεια είναι πως ψεγάδι δε της βρήκα. Μέσα σε 5 λεπτά είχα μάθει τα πάντα. Ακόμη και η σύνδεση με το κινητό μου έγινε εν κινήσει σε λίγα δευτερόλεπτα. Οι χώροι της αρκετά καλοί. Η θέση οδήγησης χαμηλά και απόλυτα ευχάριστη.
Στενοχωρήθηκα όταν την επέστρεψα. Αντίθετα με άλλα που δεν έβλεπα την ώρα να τα ξεφορτωθώ. Λόγω δουλειάς τουλάχιστον 6 - 8 αμάξια θα πέσουν κάθε χρόνο στα χέρια μου. Η κατανάλωση της δε , επιπέδου βέσπα.Ρε φιλε και μενα σε ανθρακι μου αρεσει.Το μονο προβλημα ειναι η παραδοση για την κορολα καπου στο 8μηνο ενω chr 3μηνο
-
Να ένας λόγος να πας λοιπόν για chr. Εκτός και αν έχεις υπομονή οπότε ναι, αξίζει να την περιμένεις.
-
Δειξε τον ανδρισμο σου, φυγε απο το στεκι γονέων 7 και 4
Παρε αμαξι, οχι εκουσιο ευνουχισμο -
Σόρρυ φίλε Alex mix. Όπως καταλαβαίνεις η συζήτηση διακόπτεται λόγω ανωτέρας βίας.
-
Corollaρα!!!!!
Και με 32 χιλιάδες ευρώ λογικά παίρνεις κορυφαία έκδοση εξοπλιστικά και εμφανισιακά.
4-5 χρόνια μετά την εμφάνιση του Corolla είναι κατά την άποψη μου πλέον το πιο όμορφο C hatch ειδικά σε διχρωμία (κόκκινο-μαύρο ή ένα περίεργο στρατιωτικό γκρι κάπως σαν παστέλ και μαύρη οροφή που είδα πρόσφατα)
Έχει ωριμάσει όμορφα , δεν βγάζει αυτή την αρχική τζαπανιλα όπως όταν κυκλοφόρησε και δεν έχει αντίπαλο στην κατηγορία αφού όλος ο ανταγωνισμός σταμάτησε την εξέλιξη ουσιαστικά το 2016 λόγω SUV και ηλεκτρικών.
2η επιλογή φυσικά το μουρατο και lifestyle statement πλέον CHR - φτάνουν τα 32Κ ;;; -
Αλλιώς κανένα ψευτοκουλτουριάρικο Peugeot 2008 ή 3008 αν φτάνουν τα χρήματα με τον νέο υβριδικό κινητήρα/ κιβώτιο του group
Εναλλακτική έξυπνη επιλογή ένα καλό μεταχειρισμένο προηγούμενης γενιάς CHR τώρα που θα θέλουν οι κάτοχοι του να πάρουν το νέο και ιδανικά στην υπερτουμπανη εμφανισιακά έκδοση GR
-
Ναι, καλό αμάξι, αλλά μη λέμε και οι χώροι αρκετοί για τη κορολα!!1!
Αν και ο οδηγός όντως έχει αρκετά καλή θέση οδήγησης (εκτός βέβαια απ το κεφάλι του που κοντεύει να βρει στον ουρανό, ειδικά στα αριστερά του) οι υπολοιποι εσωτερικοί χώροι είναισχεδόνπροβληματικοί στο χατσμπακ για το μέγεθος του οχήματος, και οριακά ανεκτοί σε σενταν και βαγκον, στο κάτω όριο της κατηγορίας...Για μένα, αν οι χώροι ήταν λίγο καλύτεροι, θα αποτελούσε την πιο ασφαλή πρόταση αγοράς στην ελληνική αγορά και θα πάρει και γω μία.
-
@alex-mix said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Στενοχωρήθηκα όταν την επέστρεψα. Αντίθετα με άλλα που δεν έβλεπα την ώρα να τα ξεφορτωθώ. Λόγω δουλειάς τουλάχιστον 6 - 8 αμάξια θα πέσουν κάθε χρόνο στα χέρια μου. Η κατανάλωση της δε , επιπέδου βέσπα.Ρε φιλε και μενα σε ανθρακι μου αρεσει.Το μονο προβλημα ειναι η παραδοση για την κορολα καπου στο 8μηνο ενω chr 3μηνο
Εγώ θα πήγαινα και εδώ έαν είχα πρόβλημα χρόνου...είναι και στα μέρη σου...έχεις τρόπο να το ελέγξεις φαντάζομαι...
https://www.car.gr/classifieds/cars/view/341171595-toyota-corolla
-
@georgekn said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Εγώ θα πήγαινα και εδώ έαν είχα πρόβλημα χρόνου...είναι και στα μέρη σου...έχεις τρόπο να το ελέγξεις φαντάζομαι...
Το ειδα ρε φιλαρακι αλλα δεν το χω κασερι το χρημα 15 εχω και τα υπολοιπα δοσεις.Αν ειναι να παρω τα υπολοιπα 13 με 14% επιτοκιο και 60 δοσεις.Παω atticabank παιρνω νε 7.5 μαλλον 8.1 επιτοκιο και 84 δοσεις και μου ρχεται φθηνοτερο το καινουργιο.
Υ.Γ βαζω παντα το χαμηλοτερο ποσο στη δοση δηλαδη τις περισσοτερες να μην με νοιαζει το μηνα και καθε χρονο οταν παιρνω μαζεμενα χρημματα απο αγροτικα παω και δινω ενα αλφα ποσο -
@vagkirk said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Εναλλακτική έξυπνη επιλογή ένα καλό μεταχειρισμένο προηγούμενης γενιάς CHR τώρα που θα θέλουν οι κάτοχοι του να πάρουν το νέο και ιδανικά στην υπερτουμπανη εμφανισιακά έκδοση GR
Τα είπες όλα (για άλλη μία φορά)...
@alex-mix Ό,τι βοήθεια χρειαστείς, εδώ είμαι... -
@georgekn said in ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ:
Το ειδα ρε φιλαρακι αλλα δεν το χω κασερι το χρημα 15 εχω και τα υπολοιπα δοσεις.Αν ειναι να παρω τα υπολοιπα 13 με 14% επιτοκιο και 60 δοσεις.Παω atticabank παιρνω νε 7.5 μαλλον 8.1 επιτοκιο και 84 δοσεις και μου ρχεται φθηνοτερο το καινουργιο.
Υ.Γ βαζω παντα το χαμηλοτερο ποσο στη δοση δηλαδη τις περισσοτερες να μην με νοιαζει το μηνα και καθε χρονο οταν παιρνω μαζεμενα χρημματα απο αγροτικα παω και δινω ενα αλφα ποσοΑ οκ πάσο τότε...γιατί και γώ πήρα μια με 122hp πρίν δυο μήνες με 7500 χιλιόμετρα...και δεν έχει καμμία διαφορά από καινούργια.
Δεν παίζει καμμία χρηματοδότηση από την αντιπροσωπεία που το αγόρασε?
ΕΚΤΑΚΤΗ ΕΙΔΗΣΗ