-
@polioan said in Renault Symbioz 2024:
Μετά από καιρό που έχω να μπω και να γράψω...
Θα την πω την αμαρτία μου!
Αν είχε βγει το SYMBIOZ strong hybrid, θα το επέλεγα από το COROLLA CROSS που είχα δώσει την παραγγελία στην αρχή.Παρόλο ότι δεν είχα σε εκτίμηση πολύ την RENAULT θα την έκανα την υπέρβαση!!!
Εμενα μ αρεσει και αρκετα..περισσοτερο απ το captur
-
@tolisk20 said in Renault Symbioz 2024:
@polioan said in Renault Symbioz 2024:
Μετά από καιρό που έχω να μπω και να γράψω...
Θα την πω την αμαρτία μου!
Αν είχε βγει το SYMBIOZ strong hybrid, θα το επέλεγα από το COROLLA CROSS που είχα δώσει την παραγγελία στην αρχή.Παρόλο ότι δεν είχα σε εκτίμηση πολύ την RENAULT θα την έκανα την υπέρβαση!!!
Εμενα μ αρεσει και αρκετα..περισσοτερο απ το captur
Ναι συμφωνώ, και εμένα περισσότερο από το CAPTUR.
-
Βρε όμορφο είναι αλλά πώς να τους εμπιστευτείς με αυτά που γράφονται έξω για τα hev τους όταν μάλιστα απέναντι είναι ο "master of puppets" του είδους...
-
@sabas_thess said in Renault Symbioz 2024:
Βρε όμορφο είναι αλλά πώς να τους εμπιστευτείς με αυτά που γράφονται έξω για τα hev τους όταν μάλιστα απέναντι είναι ο "master of puppets" του είδους...
Θα συμφωνήσω απόλυτα!
-
Δεν μπορώ να βλέπω και αυτό το κάθετο tablet που έχει στο εσωτερικό. Καμία σχέση εσωτερικά με τα Austral και Rafale.
-
Νταξει επειδή πρόσφατα είδα από κοντά Captur/Arkana ακόμα δεν "γέρασε" τόσο το βασικό τους layout.
-
-
-
Έκδοση Τιμή
evolution full hybrid E-Tech 145 PS €28.900
techno full hybrid E-Tech 145 PS €30.500
esprit Alpine full hybrid E-Tech 145 PS €32.900
iconic full hybrid E-Tech 145 PS €34.500https://www.renault.com.gr/CountriesData/Greece/images/pricelists/Symbioz_times_exoplismoi.pdf
-
-
@criuser said in Renault Symbioz 2024:
Έκδοση Τιμή
evolution full hybrid E-Tech 145 PS €28.900
techno full hybrid E-Tech 145 PS €30.500
esprit Alpine full hybrid E-Tech 145 PS €32.900
iconic full hybrid E-Tech 145 PS €34.500https://www.renault.com.gr/CountriesData/Greece/images/pricelists/Symbioz_times_exoplismoi.pdf
Υπενθύμιση;
Τα έχω ανεβάσει πριν 20 μέρες -
Και εγώ μετά από σένα τα είχα ανεβάσει αλλά το έκανα ως γαλλική αντιπραξη στα καθρεφτακια του Τ ροκ
-
Διαφέρει καθόλου σε χώρους από το Captur ή το έβγαλαν για να το βγάλουν;
-
Αυτό. Το είδα και αυτό. Δεν κατάλαβα μεγάλη διαφορά.
-
Ίδιο μεταξόνιο έχουν, οπότε η ουσιαστική διαφορά είναι ο χώρος αποσκευών, δεν γνωρίζω τι περιθώρια έχουν για το χώρο των πίσω επιβατών
-
Ο οποίος έχει φουσκώματα από μέσα και δεν είδα μεγάλες διαφορές. σίγουρα κάτι θα έχει αλλά όχι τόσο πολύ.
-
https://www.carsized.com/en/cars/compare/renault-symbioz-2024-suv-vs-renault-captur-2024-suv/
70 λίτρα μεγαλύτερο πορτμπαγκάζ και 17 εκατοστά μακρύτερο, όλα τα άλλα ίδια
500€-1000€ ακριβότερο
-
Πήγα και το είδα πριν λίγο, δεν είχα χρόνο να κάνω test drive όμως.
Προσωπικά μου φάνηκε αρκετά όμορφο εξωτερικά, αλλά και εσωτερικά. Ειδικά εσωτερικά δεν περίμενα να μου αρέσει από κοντά, καθώς στις φωτό αυτό το κεντρικό tablet μου μοιάζει απωθητικό.
Τα πλαστικά του μπροστά τα περίμενα μαλακότερα, αλλά η συναρμογή τους φαίνεται (δεν ξέρω αν είναι κιόλας) πολύ καλή.
Χώρος αποσκευών αρκετά μεγαλύτερος από το Captur που ήταν δίπλα ακριβώς. Στα υπόλοιπα μου φάνηκαν ακριβώς ίδια.
Τιμή 31+ τελική για την Techno η οποία έχει και adaptive cc, κάτι το οποίο στο site της Renault λέει ότι δεν έχει.
Αν κόστιζε 2k λιγότερο θεωρώ ότι θα ήταν πολύ καλή επιλογή.
-
Αν είναι εφάμιλλο ποιοτικά του (μετρίου) Captur δεν αξίζει τον κόπο. Το καπτουράκι μια χαρά είναι. Βέβαια προσωπικά η νέα σχεδιαστική γραμμή της Renault με χαλάει και θεωρώ ότι κάνει ζημιά στον χαρακτήρα που είχε δομήσει, αλλά αυτά είναι και προσωπικά γούστα...
-
Αν είναι εφάμιλλο ποιοτικά του (μετρίου) Captur δεν αξίζει τον κόπο. Το καπτουράκι μια χαρά είναι. Βέβαια προσωπικά η νέα σχεδιαστική γραμμή της Renault με χαλάει και θεωρώ ότι κάνει ζημιά στον χαρακτήρα που είχε δομήσει, αλλά αυτά είναι και προσωπικά γούστα...
Εμένα μου αρέσει σχεδιαστικά η νέα γραμμή της Renault, ειδικά η μάσκα τους.
Ποιοτικά θεωρώ ότι είναι ίδιο, δεν είδα κάποια διαφορά, ίδιο ταμπλό μου φάνηκε ακριβώς. Τα καθίσματα δεν ξέρω, καθώς ήταν διαφορετικές οι εκδόσεις.
Με τον κινητήρα δεν ξέρω τι θα γίνει, είναι δυνατόν να μην ήξεραν ότι θα βγει νέος κινητήρας λίγες μέρες μετά το λανσάρισμα στην ελληνική αγορά;
Renault Symbioz 2024