-
-
https://www.caroto.gr/static/media/2024/05/suzuki-swift-greece-test-drive-9.jpg
Κουκλάκια. Στη μέση η βασική έκδοση.
Το μόνο που με εκνευρίζει είναι ότι δεν μπορείς ευκολα να απενεργοποιήσεις την ηχητική ειδοποίηση για το όριο ταχύτητας το οποίο από ότι βλέπω σε δοκιμές όχι μονάχα είναι εκνευριστικό σε βαθμό υστερίας, αλλά διαβάζει μερικές φορες και λάθος τις πινακίδες.
Αυτό πρέπει να βρουν τρόπο να το διορθώσουν...
Κατά τα αλλά είναι αισθητά καλύτερο στις λακούβες, σε βαθμό να λύνει το θέμα του προηγούμενου, ελαφρώς καλύτερο σε ηχομόνωση και σε επιδόσεις περίπου στα ίδια.0-100 σε 11.5'' με όργανα μέτρησης. Δηλαδή καλύτερο από το επίσημο νούμερο.
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
Το μόνο που με εκνευρίζει είναι ότι δεν μπορείς ευκολα να απενεργοποιήσεις την ηχητική ειδοποίηση για το όριο ταχύτητας το οποίο από ότι βλέπω σε δοκιμές όχι μονάχα είναι εκνευριστικό σε βαθμό υστερίας, αλλά διαβάζει μερικές φορες και λάθος τις πινακίδες.
Έτσι θα είναι όλα πλέον.
-
Ναι αλλά στα Dacia έχουν ένα κουμπάκι που το πατάς και το απενεργοποιείς. Χωρίς να μπαίνεις σε δέκα μενού.
Κάτι τέτοιο έπρεπε να κάνουν. -
Γενικα η σχεδίαση του είναι ιδιαίτερη. Αν κάτσεις να το βγάλεις φωτογραφίες από χαμηλά και υπό γωνιές θα το δεις περίεργο. Αν το κοιτάζεις στο ύψος ενός ανθρώπου τότε οι αναλογίες του όπως στην φωτογραφία πιο πάνω, είναι πολυ καλές. Έχει χαρακτήρα και κεντρίζει το βλέμμα. Αυτό το σχέδιο με τις αναλογίες αυτές , τετράγωνη καμπίνα επιβατών δεν είναι τυχαίο που είτε στο mini είτε στο swift μαγνητίζει τα βλέμματα και δείχνει πολύ σπορτίφ.
Για εμένα άμα τη αφίξει του MG3 έπρεπε να κοστίζει 18.500 η glχ. Τώρα έχει πολύ δυνατό αντίπαλο.
-
-
Mόνο ο lap θα εκτιμήσει αυτή την ομορφιά.
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
https://www.caroto.gr/static/media/2024/05/suzuki-swift-greece-test-drive-10.jpg
Και ωραίο το ανοιχτόχρωμο εσωτερικό, στην glx το έχει μόνο;
-
Σε ολες
-
@antonakis said in Suzuki Swift (2024):
Mόνο ο lap θα εκτιμήσει αυτή την ομορφιά.
Γιατί, δεν είναι ωραιο;;;;;
Κουκλάκι είναι!
Αυτοκινητο για την βαλκανική Ελλάδα που τα κάνει όλα. Να είχε και τον 1.0 Τούρμπο.... μούρλια.
-
Νέο vs παλιό
Μεγάλη βελτίωση θα έλεγα -
Αλλη κλίση στην φωτό. Αλλά ναι. Έγινε αισθητή αναβάθμιση.
-
Εμένα μου αρέσει περισσότερο το παλιό εσωτερικό. Πιο σπορτιφ,πιο αρμονικό.
Το νέο πιο φλύαρο και πολύ "φορτωμένο". Μόνο η διχρωμία αξίζει,αλλά και πάλι πιστεύω πως αν την δεις από κοντά επειδή είναι πάνω σε σκληρά πλαστικά, θα χάνει λίγο. -
@panormus772 said in Suzuki Swift (2024):
Εμένα μου αρέσει περισσότερο το παλιό εσωτερικό. Πιο σπορτιφ,πιο αρμονικό.
Το νέο πιο φλύαρο και πολύ "φορτωμένο". Μόνο η διχρωμία αξίζει,αλλά και πάλι πιστεύω πως αν την δεις από κοντά επειδή είναι πάνω σε σκληρά πλαστικά, θα χάνει λίγο.Αντιθέτως, πιστεύω ότι η διχρωμία θα δείχνει πιο ποιοτικά τα σκληρά πλαστικά. Για την φλυαρία συμφωνώ, αλλά δείχνει πιο μοντέρνο...η μόδα θέλει τις οθόνες τοποθετημένες πιο ψηλά, εκτός κονσόλας, για να μην χρειάζεται να κοιτάει χαμηλά ο οδηγός.
-
Και με γυαλια το βλεπω και χωρις γυαλια....Το ιδιο χαλι μεσα εξω....
Το μονο καλο,οτι ειναι οτι ειναι made in japan.
Παλι θα πουλησει ομως.
Ασε προτιμω βαγγεληδες και ας πεφτει η οροφη,ειναι ομορφοτερα. -
Θεωρώ ότι το 77km.com κάνει τα τεστ όπως παλιά (χωρίς αντιγραφή του δελτίου τύπου): https://www.km77.com/coches/suzuki/swift/2024/estandar/informacion
-
Με συγχωρείτε ρε παιδιά αλλά δεν μπόρεσα να βρω καμιά πληροφορία. Δεν θα βγει έκδοση sport?
Ήμουν για χρόνια υποστηρικτής του swift αλλά με 82 άλογα και πεντάρι σασμάν και 18000++ ευρώ είναι οver too much!Όπως είπε και ένας φίλος πριν από εμένα, καλύτερα να βάλεις μπαλαντέζα από μπαλκόνι...
Electrification γαμώτο μου....ευτύχως που πρόλαβα να αγοράσω βενζινοκίνητο τουρμπάτο πριν του ρίξουν τα άλογα... -
@the_dynamite said in Suzuki Swift (2024):
Με συγχωρείτε ρε παιδιά αλλά δεν μπόρεσα να βρω καμιά πληροφορία. Δεν θα βγει έκδοση sport?
Δεν έχει ανακοινωθεί ακόμα. Λογικά αργότερα.
-
Ήμουν για χρόνια υποστηρικτής του swift αλλά με 82 άλογα και πεντάρι σασμάν και 18000++ ευρώ είναι οver too much!Όπως είπε και ένας φίλος πριν από εμένα, καλύτερα να βάλεις μπαλαντέζα από μπαλκόνι...
Electrification γαμώτο μου....ευτύχως που πρόλαβα να αγοράσω βενζινοκίνητο τουρμπάτο πριν του ρίξουν τα άλογα...Στο άρθρο που ανέρτησα παραπάνω, τους είπαν ότι δεν θα βγάλουν δυστυχώς.
-
@npapanik said in Suzuki Swift (2024):
Electrification γαμώτο μου....ευτύχως που πρόλαβα να αγοράσω βενζινοκίνητο τουρμπάτο πριν του ρίξουν τα άλογα...Στο άρθρο που ανέρτησα παραπάνω, τους είπαν ότι δεν θα βγάλουν δυστυχώς.
εσυ δεν εισαι που εψαχνες κατι οικονομικο? ε? δεν το δινεις λεω εγω.... εχω ενα γνωστο να ξερεις....
Suzuki Swift (2024)