-
Οι ακριανοί αισθητήρες παρκαρίσματος είναι πολυ χαμηλά!Διπλα από την αεροτομή έπρεπε να τους βαλουν!
-
Πρέπει να ναι και για τους πεζούς κατά την όπισθεν
-
Εκεί που είναι παίζει να πιάνει και τα αεροπλάνα της Aegean όταν ξεκινά ε την προσγειωση
-
@lap said in Suzuki Swift (2024):
https://medias.agenda-automobile.com/2024/03/Essai-Suzuki-Swift-2024_24.jpg
Κρατάω μια επιφύλαξη μέχρι να το δω ζωντανά, αλλά αυτές οι στραβές γραμμές στον προφυλακτήρα κατω από τα φώτα ούτε τις καταλαβαίνω ούτε μου κάθονται καλά στο μάτι…..
-
Λοιπόν θα πω κάτι που ίσως αξίζει ντομάτες και γιουχάρισμα αλλά τα πίσω φώτα είναι ..... μια σχεδιαστική μνημόνευση στο όνομα Suzuki με ιαπωνικά γράμματα!
スズキ
Δείτε τις γωνιές των συμβόλων και την πίσω σχεδίαση! Υπάρχει συνάφεια!
Υ.γ τώρα που σας το είπα δεν θα βγει από το μυαλό σας! Πρέπει να μαι ο μόνος που το έχει εντοπίσει! Σωστά;
-
Λοιπόν θα πω κάτι που ίσως αξίζει ντομάτες και γιουχάρισμα αλλά τα πίσω φώτα είναι ..... μια σχεδιαστική μνημόνευση στο όνομα Suzuki με ιαπωνικά γράμματα!
スズキ
Δείτε τις γωνιές των συμβόλων και την πίσω σχεδίαση! Υπάρχει συνάφεια!
Βραδινό μπιφτέκια μανιταριών;
Τι μανιτάρια ήταν; -
Κυκλικά!!!!!
-
-
@petrosv30 said in Suzuki Swift (2024):
Πληροφορια
Έμαθα σήμερα , τυχαια οτι
Στο νεο σοθιφτ , θα εχει γινει αισθητη βελτιωση στο θεμα της ηχομονωσης, στους τριγμους των πλαστικων, οταν πας σε καροδρομο και κατι μου ελεγε για ενα συστημα που οταν δεν στριβεις καλα και παει να σε πεταξει στο αντιθετο ρευμα κυκλοφοριας, θα στριβει το τιμονι μονο του.
Επισης μου ειπε οτι εχει γινει βελτιωση και στο θεμα των υλικων της πλατφορμας
Γενικα το θεμα συζητησης ηταν γιατι εγινε τοσο ακριβο, και αυτα ειπε, τους τα εξηγησε ο προεδρος της suzuki που ηρθε στην Ευρωπη να παρουσιασει το νεο μικρο, και οτι η εταιρεια εστιασε πολυ στην βελτιωση αυτου του αυτοκινητου ριχνοντας πολυ χρονο και πορους σε ερευνα.
Ολα αυτα ειναι προφορικα , δεν ξερω λεπτομεριες και αν τα ειχε καταλαβει ολα σωστα, ο εμπορος με τον οποιο λεμε καλημερα τακτικα.
ΥΓ μου ειπε οτι οι τιμες δεν θα πεσουν ποτε, και θα συνεχισουν να ανεβαινουν, λογω του πληθωρισμου και ανταγωνισμου και εξελιξης της τεχνολογιας.Απο το επομενο ετος,δεν θα υπαρχει πλεον μικρο αμαξι σε σεβαστη εκδοση εξοπλισμου , κατω απο 20 Κ.
Αποψη μου αν και ρομαντικη , θα επρεπε να ξεκινας να χτιζεις ενα αμαξι απο το μηδεν σε εξοπλισμο και να παιρνεις οτι θες. Θα μου πεις παλι ονειρευεσαι, θα σου πω δυστυχως ειμαι στο δικο μου κοσμο, με ολα αυτα που συμβαινουν γυρω μας...
Αλλα ρεαλιστικα, ποιος αραγε θα δινει τοσα λεφτα πχ για ενα αυτοματο σβτ σουιφτ με σχεδον 23.5 Κ, πας σε αλλη κατηγορια.Έχω την αίσθηση πως δεν ήρθε ο πρόεδρος της Suzuki δηλαδη ο Σουζουκης!! Αλλά ο διευθυντής εξέλιξης του νέου swift! (όχι δεν τον λένε Σουίφτη). Ο οποίος μιλούσε μόνο ιαπωνικά και είχε έναν μικρό μεταφραστή δίπλα του.
-
@petrosv30 said in Suzuki Swift (2024):
Έχω την αίσθηση πως δεν ήρθε ο πρόεδρος της Suzuki δηλαδη ο Σουζουκης!! Αλλά ο διευθυντής εξέλιξης του νέου swift! (όχι δεν τον λένε Σουίφτη). Ο οποίος μιλούσε μόνο ιαπωνικά και είχε έναν μικρό μεταφραστή δίπλα του.
Σωστη αισθηση εχεις, τωρα το αλλο με τα φωτα δεν το καταλαβα οποτε θα κοιμωθω ησυχος. -
ο θόρυβος που κάνει όταν υπερβαίνεις το όριο ταχύτητας είναι σπαστικός και όταν το απενεργοποιήσεις μεσα από μενού και υπομενού, μόλις σβήσεις το αυτοκίνητο επανέρχεται....
-
Παιδιά στο εσωτερικό πως σας φαίνεται?
Μήπως σε 2-3 χρόνια θα λενε καποιοι οτι και για το τρέχον μοντέλο ότι δηλαδή είναι λίγο παλιακο ? -
Ε μάλλον.
Αλλά πίστεψε με το συνηθίζεις. Εμένα το προηγούμενο μου αρεσει ακόμα πολύ. Έχει διαφορα από τις φωτό με την πραγματικότητα.
-
-
@npapanik said in Suzuki Swift (2024):
Κουκλάκι είναι αλλά 18-19κ για 1.2 με μια 12V μπαταρία είναι παρά πολλά!
-
@vdx said in Suzuki Swift (2024):
@npapanik said in Suzuki Swift (2024):
Κουκλάκι είναι αλλά 18-19κ για 1.2 με μια 12V μπαταρία είναι παρά πολλά!
Τι να πούμε τότε για το qashqai που είναι 1.3 με 12V μπαταρία και ζητάει σχεδόν τα διπλάσια Μη συγκρίσιμα ok αλλά εκεί που έχουν φτάσει τα αυτοκίνητα δεν είναι και τόσα πολλά τα 18-19.
-
Ποια 18-19 ρε παιδια?
απο 20450 δεν θα ξεκιναει ? -
https://auto.suzuki.gr/model/swift
Από 18450€
-
@slowmotion said in Suzuki Swift (2024):
Ποια 18-19 ρε παιδια?
απο 20450 δεν θα ξεκιναει ?@a-d-p said in Suzuki Swift (2024):
https://auto.suzuki.gr/model/swift
Από 18450€
Και οι δύο δίκιο έχετε.
Απλά υπάρχει μια κρυφή χρέωση έξοδα μεταφοράς + PDI + μεταλλικό που αυξάνει την τιμή κανένα χιλιάρικο.Α και πινακίδες. Οπότε με το κλειδί στο χέρι ...
-
Suzuki Swift (2024)